Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
giorgio81
Ez melyik skin Huni?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

DONGUBA
HULK is egy allat a jatekban.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Azt mondom, hogy szezon végén válaszolok 😊

Egyébként remélem, hogy beválik.

Barnabyka
Azt mondod Hulk ér neked annyit?(:

Huni92
DONGUBA
Giuliano---Internacional
Valencia...😄DDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Alexis Sánchez. Ha mákod van, viszonylag olcsón megtudod venni.

Barnabyka
Nekem egy minõségi megfizethetõ jobbszélsõre lenne szükségem jó csapatokba, mert ilyet még nem találtam a játékban.
Valaki?

Barnabyka
biztos, hogy elmenne és minõségi pótlást is adhatna, viszont az atletico-ban (ha meg nem adtad el) ottvan az ifjú Pacheco aki úgyszint egy kiváló játékos.

Huni92
Küldd rá az egyik figyelõdet, õ megmondja 😊
Egyébként sztem elmegy.

ki a faszom ez a milevsky,hogy ennyi sztárolja mindenki? 😮 Atleticoba eljönne Forlán pótlására??? 2011-ben

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

BBeno2
Milevskyi egy állat 😄

Elche-vel vagyok. most elõször nyertem meg a bajnokságot. Bl-ben a REAL ellen estem ki a negyeddöntõben.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Barnabyka
Azt nem tudjátok, hogy a patch-ban az benne van, hogy a chelsea mégis igazolhat?

Darthmushroom
hát eddig soha nem voltam ilyen szar egy csapattal se 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Láma!
én azért elhoztam a Lyonba, meglátjuk mi lesz belõle, viszont nem keveset kért a srác...

Huni92
Eddig is lehetett 😄

Hát, megfelelõt mond, az nálam nem jelent jót, olyanokat ritkán igazolok.
Este tudok majd berakni képet.
Darthmushroom
istenek vagyunk 6.vereség 😄 XD már mindenki a klub tudásán alul teljesít hangulat nincs a játékosoknál 😄 XD

Darthmushroom
hmm legalább egy újdonságot megtudtam az idei fmbe lehet csapatértekezletet összehívni

Darthmushroom
már kezdek ideges lenni fõleg h az 5. vereség is megvan zsinórban...:@

zorrobomber
hát ez nagyon perverzül hangzott 😄

Darthmushroom
jó ez az új patch 3-4. helyen kolbászolunk majd erre 4vereség a bajnokságba persze nagyrészt kiesõ helyen tanyázóktól... és rögtön 12hely... TETSZIK NAGYON

báttyó02
de lehetsz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hali, lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehetek egyszerre szövetségi kapitány és csapat edzõ???
Sziasztok,

Magyarország - Lengyelország online FM2010 felkészülési mérkõzés:

Beharangozó

Ha éppen ráértek a meccs idõpontjában, gyertek szurkolni. Sokat számít! 😊

Elnézést a "reklámért". 😊

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

Darthmushroom
jé tényleg😄

king82
Jó reggelt!

Azért mókás, hogy mellette meg közlik veled, hogy egy jó igazolás. Az értékeit tedd be ha lehet.

www.bundesliga.de www.kicker.de

És egy kicsit a Psg-rõl.
Sajnos nálam is beragadt egy-két játékos (Kezman, és Giuly pl. ), senkinek nem kellenek ingyen sem, kölcsönben sem, sehogy sem. Szerencsére lejár a szerzõdésük év végén.
Egy két kép, hogyan lehet belecsúszni egy rossz sorozatba😊

nyerhetõ lett volna

ez be volt kalkulalva

ez mar idegesített
Sanogo

Nálam ilyen Sanogo, gyenge mint a harmat😊
Barnabyka
hát akkor remélem ez kivételes eset volt,és majd télen, mert pénzügyi gondok azok vannak dögivel.

Huni92
Ebben az FM-ben elég egyszerûen mennek a dolgok az elõzõekhez képest. FÕleg a 08-ban volt, hogy az eladni kivánt játékosok 70%-a végül maradt nálam.
Ha mindenképpen elakarod adni, mert nagy a fizuja a tudásához képest, ajánld fel ingyen. Egyébként nem tudom, hogy mi lehet a gond, idén nekem elég jól mûködneka dolgok e téren.

Barnabyka
na ezzel is okosabb lettem(:

és az elõzõ kérdéseimre tudod a választ?..mert ha valaki te tudhatod, mivel ahogy elnéztem neked igen nagy forgalom szokott lenni a csapataidnál, és arra lennék kiváncsi, hogyan csinálod azt, hogy akit elakarsz adni azt sikerül is?

Huni92
Ez igaz, de ezek csak új játék kezdésekor lépnek életbe. A megkezdett mentést is lehet folytatni vele.

Barnabyka
szerintem igen, mert pl az azóta történt igazolások is benne vannak a patch-ben. Gondolok itt, Maxi Rodriguez Atl. Madrid --> Liverpool vagy Luca Toni Bayern M. --> As Roma és még megannyi cserére. De azért nem mondanám 100%-ra.

Srácok ha felteszem a 3. patchet akkor új játékot kell kezdenem?
Barnabyka
na most telt be nálam a pohár. Kezdtem egyet a 4. osztályban szereplõ(angol) Rotherham csapatával és eddig jól is megy majd hozok képeket. De az átigazolási idõszak végével, egyszerûen egy játékosom sem ment el akitõl meg akartam szabadulni. Átadó listán volt mindegyik sõt nagy részét olcsóbban is adtam a kelleténél mégsem jelentkezett értük senki, egyikért sem. Ez azért van mert valamit rosszul csinálok vagy csak szimplán beszoptam. Valaki?

Láma!
teljesen jól látszik mindkettõ 😊

fecoh
Feladom<#confused>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Na mégegyszer mert nem látni semmit sem.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
A szuper kapus mindent hárít effektus nálam is elõjött egy Bl csoportmeccsen Cassilas személyében...

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Ez is igaz, én csak egy lehetséges alternatívát írtam le, természetesen a lehetõségek tárháza az új FM-ben korlátlanok ,ezért nagyszerû ez a játék <#email>

Y\'oull Never Walk Alone

zorrobomber
Ez a kiismeri a taktikád sem feltétlenül igaz bizonyos esetekben, rossz nyilatkozatokkal is le lehet tornázni a morált, aztán ha 1-2 kevésbé elégedett játékos bekerül a kezdõbe magukkal húzhatják az egész csapatot.

fecoh
A taktikán érdemes változtatnod vagy az edzésmódszeren. Egy idõn után már a gépi all ki fogja ismerni a taktikát. Ha nem akarsz pepecselni a taktikán keress már meglévõ a szájad íze szerint.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Akinek valami oknál fogva nem látszódnak a játék alatt a tabella illetve sorsolások egy játék újratelepítés megold minden problémát. Ez a Huge database importálásánál jön elõ ezért célszerû program files -- > Sports Interactive --> Football Manager 2010 --> data --> panels.fmf fájl. Ezt a fájlt békén kell hagyni ,ettõl függetlenûl is mûködik a nagy adatbázis.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Elég csak az újat feltenni...

Y\'oull Never Walk Alone

vortel
sziasztok! uj vagyok a forumon, de az fm-et már a cm2 (97-98) óta tolom. idõ és megfelelõ gép hiányában az elõzõ kettõ kimaradt, de 2 hete végre ekezdtem a 2010-est. a barcával kezdtem egy kérdésem lenne: miért van, hogy minden szezont iszonyat jól kezdek 10 gy 0 d 0 v és p. 2 kapott gól, majd elindulok szépen a lejton, és a szezon végén a csatáraim képtelenek szinte gólt lõni?

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Fabio Capello
pedig már pár éve bennvan a játékban... 😊

HUNLonsdale
Ilyet én még nem láttam. Hogy rohadna meg ez a pénzéhes k**va, 2 éve próbálom eladni, 75000 eurot keres egy hónapban ez a kutyaütõ...

Hali! Köszönöm és arra lennék kiváncsi h mondjuk 1ik játékosom, hogy tudná a másikat oktatni?