Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valencia...😄DDDDDDDD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Valaki?
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Elche-vel vagyok. most elõször nyertem meg a bajnokságot. Bl-ben a REAL ellen estem ki a negyeddöntõben.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Este tudok majd berakni képet.
Magyarország - Lengyelország online FM2010 felkészülési mérkõzés:
Beharangozó
Ha éppen ráértek a meccs idõpontjában, gyertek szurkolni. Sokat számít! 😊
Elnézést a "reklámért". 😊
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák
Azért mókás, hogy mellette meg közlik veled, hogy egy jó igazolás. Az értékeit tedd be ha lehet.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Sajnos nálam is beragadt egy-két játékos (Kezman, és Giuly pl. ), senkinek nem kellenek ingyen sem, kölcsönben sem, sehogy sem. Szerencsére lejár a szerzõdésük év végén.
Egy két kép, hogyan lehet belecsúszni egy rossz sorozatba😊
nyerhetõ lett volna
ez be volt kalkulalva
ez mar idegesített
Ha mindenképpen elakarod adni, mert nagy a fizuja a tudásához képest, ajánld fel ingyen. Egyébként nem tudom, hogy mi lehet a gond, idén nekem elég jól mûködneka dolgok e téren.
és az elõzõ kérdéseimre tudod a választ?..mert ha valaki te tudhatod, mivel ahogy elnéztem neked igen nagy forgalom szokott lenni a csapataidnál, és arra lennék kiváncsi, hogyan csinálod azt, hogy akit elakarsz adni azt sikerül is?

Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN