Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
köszi
Üdvözlet!
Úgy látszik itt már az 5. osztály is jó neki (mondjuk én már a 6. osztályból vettem)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Szerencsére csak bari meccs, egy jóval nagyobb csapat ellen

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Amúgy grat😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A play-offban a Guiseley ellen 1-2 és 3-1-el továbbmentünk, a döntõben az Eastwood ellen 2-1, így mi mehetünk tovább a Blue Square Premierbe.
Õ tett a legtöbbet azért, hogy ismét feljebb menjünk egy osztállyal
Premier League is waiting for us 😊
vs. Real
vs. Milan
vs. Man. City
tabella
Olvasni tudsz?
azt szeretném megkérdezni,hogy a fiok csapatokat hogy lehet "kirugni'
nem találom azt az opciot h cancel link,az affiliated clubs-nál.
tudnátok segiteni?köszi
Üdvözlet!
Zorro: wtf? A 2009-ben nyomtam velük 3 szezont, de akkor még 2. ligában voltak. Gondolom még mindig rivális a fél elsõ osztály.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
<#zavart1>#zavart1>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A Chelsea-vel vagyok, és a Man. City ajánlott 11,75m fontot Joe Cole-ért. Egyszerre fizetnék ki, de én nem tudom, hogy megváljak-e tõle, vagy sem.
Szerintetek eladjam? És ha igen, ki tudná õt pótolni? Még az is felmerült bennem, hogy az ajánlatban átállítanám az árat kb. 13-14m-ra, hátha úgy is kéne a City-nek. Vajon mennyit adnának érte maximum?
Elõre is köszönöm!
Jók voltunk a 19 forduló alatt, ám volt egy jobb csapat, a Velez, így csak a 2. helyre értünk oda.
Pár pikcsõr, aztán keresek egy új csapatot magamnak.
Igazolások
Tabella
Csapat
Cidinho!
A csávó házi gólkirály lett.
Gazdasági helyzetet rendbe tettem, stabilak a pénzügyek. Gyakorlatilag 30 millió eurót szedtem össze a csapatnak fél év alatt.
Közben pedig megvan a következõ csapatom is: Lokomotiv Moszkva. 10. helyen végeztek a bajnokságban, most kezdõdik az igazolási szezon.
igazolások
keret
Új patch-rõl nem tudtok valamit?
Lesz v nem lesz?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...