Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felsõ x

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

és légyszi ne felsö x és egyéb faszságokat.....köszi

Üdvözlet!

2010 röl van itt szo,krvra nem találom a cancel link et a fiokcsapatoknál,valaki leirná h hol is van pontosan,mert egyik csapatot sem tudom kirugni.lehet h x évig nem ajánlja fel,vagy szezon közben nem lehet.ha egy képet nlinkelnétek h hol van az opcio,az nagy segitseg lenne köszi

Üdvözlet!

Hello srácok tom nem ide tartozik de vki tudna küldeni egy football manager 2006os crack linket?? Non jó lenne elõre is köszi csá
mert vízilabdameccsbe illõ mennyiségûek a gólok. 😄D
Ez a Milevskyi tényleg olyan jó?😮 Az Fm09-ben is? Milyen beállításokkal játszatjátok, hogy termeli a gólokat?
kö9szi

Üdvözlet!

Huni92
Jobb felsõ sarok, általában egy X a jele. :-)

DONGUBA
jobb sarok alul

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

olvasni tudok,csak vhgy nem találom,leirnatok,h helyileg hol?jobb sarok...ilyesmi
köszi

Üdvözlet!

HUNLonsdale
Grat de miért pont Kása ??

😄DD

Darthmushroom
1év:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

giorgio81
Még mielõtt valaki megkérdezné, igen ez az a Kovács János, aki nem akart a Fradiba igazolni inkább elment az angol 4. osztályba
Úgy látszik itt már az 5. osztály is jó neki (mondjuk én már a 6. osztályból vettem)

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fabio Capello
jáucs

giorgio81
Na erre nem leszek büszke az biztos
Szerencsére csak bari meccs, egy jóval nagyobb csapat ellen

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Megyek a nyomodba😊Igaz én csak 1 szezont nyomtam még csak le a 9.ligás Wisbech Town-al de 1 bajnokság zsebbe😊
Amúgy grat😊
DONGUBA
Grat jol kened tesa😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

giorgio81
Befejezõdtek a Blue Square North (gyengébbek kedvéért angol 6. osztály) küzdelmei. Az eddigi szériánk megszakadt, zsinórban 4 bajnoki gyõzelem után nem tudtuk megnyerni az aktuális bajnokságot. Pedig jól kezdtünk, a szezon harmadánál elsõk voltunk, de aztán jött egy óriási hullámvölgy, több volt a döntelen és a vereseg mint a gyõzelem. Így visszacsúsztunk a 3. helyre, a Hednesford már 9 ponttal is vezetett, aztán volt egy kis fellángolás és visszahoztunk -3 pontra. De ekkor megint elhúzott a Hednesford és már az Eastwood is távolodott, be kellett érnünk tehát a 3. hellyel.
A play-offban a Guiseley ellen 1-2 és 3-1-el továbbmentünk, a döntõben az Eastwood ellen 2-1, így mi mehetünk tovább a Blue Square Premierbe.

Õ tett a legtöbbet azért, hogy ismét feljebb menjünk egy osztállyal

Premier League is waiting for us 😊

DONGUBA
Sracok ez a csitszoglet taktika mennyire valos?

Fabio Capello
nájszos, gratula

HUNLonsdale
Helyzetjelentés, Fiorentina: Jól rajtoltunk nagyon. Baloteli kezd beérni, Gila meg még mindig nagyon állat. Vezetjük a bajnokságot és a BL ben is vitézkedünk egyenlõre..
vs. Real
vs. Milan
vs. Man. City
tabella

DONGUBA
Ott van hogy kapcsolat megszakitasa.
Olvasni tudsz?

sziasztok-jo reggelt'
azt szeretném megkérdezni,hogy a fiok csapatokat hogy lehet "kirugni'
nem találom azt az opciot h cancel link,az affiliated clubs-nál.
tudnátok segiteni?köszi

Üdvözlet!

zorrobomber
Tavaly 15. lettek másodosztályban, mégsem estek ki mert az Fc Vizela-t visszasorolták, aztán végül az anyagi gondok miatt õket is letaszajtották a 3. osztály bugyraiba.

zyndar
Huni: te tényleg beteg vagy, hagyjuk....
Zorro: wtf? A 2009-ben nyomtam velük 3 szezont, de akkor még 2. ligában voltak. Gondolom még mindig rivális a fél elsõ osztály.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Találtam egy jó kis csapatot. Nem akartam kihívást az elkövetkezendõ 8 évre, de most nem is volt kedvem nagycsapathoz. Az arany középút a Boavista lett! 30ezres stadion, portugál harmadosztály, 4millió€-s tartozás:

Durva mi? 😊 Mindjárt összevonom az egész fórumot egyetlen üzenetté😊
Sziasztok!Lassan eljön az ideje h utána nézzek a megfelelõ utánpótlásnak.Tudnátok mondani olyan fiatal játékosok nevét akikbõl lesz valamire való játékosok?????Elõre is kösz!Zsozé
Huni92

zorrobomber
<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>
Ezt meg hogy???

Jól néz ki, mi? 😊 Én sem tudom mit csináltam, de most már megy, benyomom még a két bajnokit😊
Fabio Capello
uhh, nemtudom mit csináltál, de érdekes lett... 😄

[url=]edzõmeccs
Sziasztok!
Psg, 2. szezon, egy edzõmeccs és az elsõ két bajnoki. Az elsõn volt egy kis szerencsém talán😊

[url=]edzõmeccs

[url=]elsõ bajnoki

[url=]második bajnoki
zyndar
A Clausurára sem maradsz Papi? Hány országot/ligát töltöttél be?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar

<#zavart1>

A City vinné 20,25m-ért is! Azt hiszem itt a búcsú pillanata...

báttyó02
hát én 20milla alatt nem adnám el az tuti..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A segítségeteket szeretném kérni:

A Chelsea-vel vagyok, és a Man. City ajánlott 11,75m fontot Joe Cole-ért. Egyszerre fizetnék ki, de én nem tudom, hogy megváljak-e tõle, vagy sem.

Szerintetek eladjam? És ha igen, ki tudná õt pótolni? Még az is felmerült bennem, hogy az ajánlatban átállítanám az árat kb. 13-14m-ra, hátha úgy is kéne a City-nek. Vajon mennyit adnának érte maximum?

Elõre is köszönöm!

Huni92
Vándorkarrier, 2. állomás: River Plate.

Jók voltunk a 19 forduló alatt, ám volt egy jobb csapat, a Velez, így csak a 2. helyre értünk oda.
Pár pikcsõr, aztán keresek egy új csapatot magamnak.

Igazolások
Tabella
Csapat
Cidinho!
A csávó házi gólkirály lett.

Gazdasági helyzetet rendbe tettem, stabilak a pénzügyek. Gyakorlatilag 30 millió eurót szedtem össze a csapatnak fél év alatt.

Közben pedig megvan a következõ csapatom is: Lokomotiv Moszkva. 10. helyen végeztek a bajnokságban, most kezdõdik az igazolási szezon.

HUNLonsdale
Nahh túl vagyok az átigazolási idõszakon, életemben nem költöttem még ennyi pénzt. Criscito kicsit drága volt, de tavaly végig rajta volt egy megfigyelõm, és meggyõzött. Cél a bajnoki cím és egy tisztes BL helytállás.

igazolások
keret

Sziasztok!
Új patch-rõl nem tudtok valamit?
Lesz v nem lesz?
Én kapusnak még ajánlanám Remy Riou-t is 😉

Ramox
Nah végre van idõm játszani, lezavarom az átigazolási szezont, bár ez lesz kb a mai nap lényegi része hiszen össze kéne szednem egy rendes keretet... Kölcsönjátékosokkal már nem nagyon operálhatok hiszen elsõ osztályú csapatként leakar mindenki húzni xD Megpróbálok ingyen igazolásokkal alkotni valamit... nincsenek nagy céljaim, mindössze a bennmaradás.

szabocsaba1983
Ja, nem mondtam, magyar nyelven szerettem volna...<#rolleyes>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Gunnersboy
lloris

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Forza Italia
köszi mindenkinek. Asenjo és Lloris õk nem olyan jók??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa