Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bajnokságban 12 forduló után vezetünk, Xabi prieto összességében 16 meccsen 16 gólnál jár.
akvik: sok sikert!
Meccseink
Keret
Remélem sikerül túljutni a twentén..elsõ meccs kicsit nyögvenyelõs volt..
Jöjjön a facepackrõl amit igértem.Tehát 24ifjú tehetséget tartalmaz a pack.csak be kell másolni a dokumentumok/si/football manager 2010/graphics/pictures mappába és kész is...(csak a szokásos facepack fölrakás)

http://rapidshare.com/files/378526424/Akvik_Facepack.rar.html
Hogy van rá igény akkor csinálhatok több arccsomagot is.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
VAMOS MADRID!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ofc nem rossz az a performansz, csak szerintem nem eszméletlen.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
remélem év közben is hozza a tutit.
Na ma már eljött az elsõ bajnoki mérkõzésem is úgy hogy amint ígértem itt van pár kép:
Eddig ennyi történt, de ahogy haladok úgy lesz egyre részletesebb a beszámolom.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Bevásárolni viszont nem nagyon kell, mert sok pénzt nem kaptunk...
Legjobb játékosok:
Itt pedig Salpingidis...eszméletlen szezont futott, tényleg!

Egyébként a City-nél tényleg tömnek átigazolási pénzzel, most is van kb. 54 millió még, amit nem költöttem el.
Csak a nyereségem nem akar növekedni, ott már kb. 91 millió a veszteség 😞
Õt szeretném elhozni a City-be jobb bekknek, de az értékein kívül semmit nem tudok róla! Viszont az értékei már meggyõztek 😊

Hunito: "egzotikus" gárda a szosziedád, anno Kovacevic miatt szorítottam nekik.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell a háttérképeket betenni a játékba?
Találtam egy angol leírást, de az alapján nem mûködik.
Elõre is köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ez igen

Mindenkinek:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ty, te meg nyerd meg az EL-t! 😄
Rolexnek gratula!
Az UEFA kupában - miután 3. lettem a BL csoportban -, elsõként a Braga csapatát kaptuk, és 4-0 összesítéssel búcsúztattuk õket. Most jön majd a Lille, talán megoldható a feladatat!
A bajnokság egyre nagyon valószínûséggel meglesz, még van 5 meccs, amibõl 3-mat kell megnyernem, és hosszú idõ után végre a Panához került a bajnoki cím, csakúgy, mint a való életben.

Az elsõ bajnokit 3-0-ra nyertük idegenben a Celta ellen Prieto 2, és a kapus, Bravo 1 góljával.
Felkészülés
játékosmozgás