Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Inkább már Bravo. Õ az elsõszámú kapusom, Riesgo csak akkor kap lehetõséget, ha Bravo válogatott meccsen lép pályára. Ami kapura megy, az kb gól Riesgonál.

akvik
Köszi Huni neked is.Sociedad véd nálad Riesgo?és ha igen h teljesít.Zitka az elmúlt két meccsen elég gyenge volt..(ami kapura tartott az bement mellette)Megéri megvenni Riesgo-t?ja am meg a twente ellen egy idegenbeli 2-2vel mentünk tovább és shaktart kaptuk a bl csoportkörbe jutásért.

Huni92
Nos, a kupában mentünk 2 kört, aztán megkaptuk az elsõ nehezebb ellenfelet, az Osasunat. Hazai pályán 3-0-ra lemostuk õket, így idegenben belefért a 3-2-es vereség. A legjobb 16 között az AtMa az ellenfél.
A bajnokságban 12 forduló után vezetünk, Xabi prieto összességében 16 meccsen 16 gólnál jár.

akvik: sok sikert!

akvik
Elkezdtem egy karriert az anderlecht csapatával.Átigazolásokra pénzt nem kaptunk szóval meg kellett szabadulni jópár felesleges játékostól.Érkezett pár jobb nevû player is akikkel remélem sikerül valami maradandót alkotni a bl-ben..

Meccseink
Keret

Remélem sikerül túljutni a twentén..elsõ meccs kicsit nyögvenyelõs volt..
Jöjjön a facepackrõl amit igértem.Tehát 24ifjú tehetséget tartalmaz a pack.csak be kell másolni a dokumentumok/si/football manager 2010/graphics/pictures mappába és kész is...(csak a szokásos facepack fölrakás)

http://rapidshare.com/files/378526424/Akvik_Facepack.rar.html
Hogy van rá igény akkor csinálhatok több arccsomagot is.

bakkerman
Ronaldo például támadó,de Drogba,Rooney,Ibra csatár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

konyhanyelven: támadó elõkészít (is), csatár befejez...

VAMOS MADRID!

Moomantha
támadó és a csatár között mi a különbség?

Moomantha
köszi megtaláltam

Huni92
nem tudom magyarra hogy forditották, szerintem befele törés, vagy valami hasonló lehet, a wide play (széljáték?) résznél.

Mor3llo
vágjon be középre, vagy nemtudom h van😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

king82
Bár késõn de most vettem észre, hogy az elsõ bajnokim pont ellenük zajlott. 2007-ben nem is volt rossz csapatuk de nekem köszönhetõen és a játékosaimnak mi legyõztük õket.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Moomantha
cut inside az mi? mert hát ugye magyarositás:$ 😄

Huni92
inside forward - attack - cut inside.

Moomantha
szélsõt hogy kell beállitani h gólokat is rúgjon ne csak aszisztokat adjon?

Huni92
Xabi Prieto, jobbszélsõként: 14 meccs, 16 gól, 1 assziszt 😄
Ofc nem rossz az a performansz, csak szerintem nem eszméletlen.

Mor3llo
De imádtam ezt a skint😄 grat!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

king82
Sõt meg kell vallanom a felkészülési meccseken egyik legbiztosabb pont volt.
remélem év közben is hozza a tutit.

bakkerman
az igen,Salihovic már a 3. osztályban is a Hoff-nál volt? 😮 azért az becsülendõ,és még most az élvonalban is alapember

king82
Jó reggelt!

Na ma már eljött az elsõ bajnoki mérkõzésem is úgy hogy amint ígértem itt van pár kép:

Eddig ennyi történt, de ahogy haladok úgy lesz egyre részletesebb a beszámolom.

Csacsi
Közben kezdtem egyet én is a Juve Stabi csapatával. Eddig jól muzsikálunk féltávnál. Kicsit sok a kapott gólunk, de nem tudtam megfelelõ kapust venni 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Mor3llo
Ha azt nézzük, hogy jobbszélsõt játszott, akkor az a 12 gól, 5 gólpassz, és 7.24-es átlag nem is olyan rossz😊

Huni92
gratula a bajnoki címhez!
Viszont az a teljesítmény szerintem korántsem eszméletlen 😊

Mor3llo
No hát ez lett a vége:

Bevásárolni viszont nem nagyon kell, mert sok pénzt nem kaptunk...

Legjobb játékosok:

Itt pedig Salpingidis...eszméletlen szezont futott, tényleg!

Megnézem majd õket!

Egyébként a City-nél tényleg tömnek átigazolási pénzzel, most is van kb. 54 millió még, amit nem költöttem el.
Csak a nyereségem nem akar növekedni, ott már kb. 91 millió a veszteség 😞

bakkerman
reveillere??? vagy francois clerc?

Barnabyka
Lyonnak van iylen célra egy kiváló játékosa a neve nemfog eszembe jutni. Vagy akár Salihamidzic is 1-2 évig jó lehet bár õ alternatív megoldás mert olcsó de gondolom a city-nél nagyon tele vagy.

Nincs vele semmi baj, de mellette még elfér egy jobb bekk a csapatban, mert vagy csere lenne, vagy rotálnám a csapatot.

Barnabyka
Micah Richards-al mi a baj? A játék egyik legjobbja.

Anthony vanden Borre mennyire jó játékos?
Õt szeretném elhozni a City-be jobb bekknek, de az értékein kívül semmit nem tudok róla! Viszont az értékei már meggyõztek 😊

bakkerman
felraktam a cm 01-02-t, nosztalgiából,és amikor új játékot kezdenék,és kijelölném a ligát,és országot,akkor azt írja ki,hogy nincs elég memoriám stb...biztos hogy nem ez a probléma,ugyanis 2008-as gépem van,2 giga rammal,és 2 magos procival,szóval ez most vagy bug,vagy hagyjam a gecybe????

zorrobomber
Tessék odafigyelni mert aki meglát egy kis angol szöveget annak rögvest kiég a retinája.

Magyarítást használók: tessék odafigyelni, hogy a meccskommentárból is több verzió van, mert a patchek a kommentár bõvülését is magukkal hozták! Az eredeti meccskommentár nem jó a patchelt verziókhoz!

Fabio Capello
szép, gratula 😊

Mor3llo
BAJNOKCSAPAT! Sok év sikertelenség után végre méltó helyére került a kupa😊

Huni92
utána is néztem, hogy mi van kovaceviccsel, és látom, hogy volt vmi gebasz a szívével, aztán 1 éve vonult vissza.

Mor3llo
Az volt ám a jó Sociedad anno...

zyndar
Morello és Mcfrost: Csak így tovább!
Hunito: "egzotikus" gárda a szosziedád, anno Kovacevic miatt szorítottam nekik.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Köszönöm!

Mor3llo
Rossz meccsek ide, kapusbakik oda, azért az ilyen meccsek mindig megmelengetik a szívem😄

Huni92
dokumentumok/si/fm10/skins/skin neve/graphics/backgrounds mappába bemásolsz egy jpg kiterjesztésû képet, átnevezed default névre, majd FM-ben újratöldö a skint, és pipát teszel a háttérképek mutatása részhez (show backgrounds).

Sziasztok!

Valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell a háttérképeket betenni a játékba?
Találtam egy angol leírást, de az alapján nem mûködik.

Elõre is köszönöm!

Mor3llo
Köszönöm kapusomnak, hogy egy ártatlan szabadrúgást sikerült kiütnie vissza középre, pont az érkezõ Hazard elé😊

McFrost
Ugye 2. ligából estek ki, tehát elviselhetõ volt a keret, aztán jött ingyen Akin Serhat és sikerült 600k-ért megszerezni Kakutát és kölcsön venni Ekicit, õk a vállukon felvitték a csapatot 20 pontos elõnnyel, 2. vonalba jöttek olyan nagyágyúk ingyen: Rivas-Dellafiore-Lodi-Pozzi-Mchedlidze és sikerült megvenni Ekicit, így a 2. helyen felmentünk. Jelenleg Obertan-Wijnaldum-Némó-Anichebe-Kvrystovs-Wellington Silva is itt alkot már!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
3. szezon
ez igen

Mor3llo
Ejj...nehéz lesz, pedig jobbak voltunk!

McFrost

Mindenkinek:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
épp ezt írtam 😊 bár szerintem igen erõteljesen eltalálja a kaput 😄
ty, te meg nyerd meg az EL-t! 😄

Mor3llo
Azt hiszem, a kapufa nem számít kaput eltaláló lövésnek. Sok sikert a Sociedadhoz!

Rolexnek gratula!

Mor3llo
Helyzetjelentés:
Az UEFA kupában - miután 3. lettem a BL csoportban -, elsõként a Braga csapatát kaptuk, és 4-0 összesítéssel búcsúztattuk õket. Most jön majd a Lille, talán megoldható a feladatat!
A bajnokság egyre nagyon valószínûséggel meglesz, még van 5 meccs, amibõl 3-mat kell megnyernem, és hosszú idõ után végre a Panához került a bajnoki cím, csakúgy, mint a való életben.

Huni92
Új karrier, új csapat: Real Sociedad.

Az elsõ bajnokit 3-0-ra nyertük idegenben a Celta ellen Prieto 2, és a kapus, Bravo 1 góljával.

Felkészülés
játékosmozgás