Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
<#mf1>

Huni92
csíteltem, ofkorsz.

😄

inside forward - cut inside, valamint lõtt néhány tizigólt is. szabadrúgásból talán 5 gólt vert, mert a kapusom volt az elsõ számú szabilövõ 😄

zyndar
Sikerült továbbjutni a BLben, utolsó meccsen már 3-0 is volt az oroszoknak 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Grat Zaki és Huni!
Zorro: <#mf2>
Huni, azt áruld már el, hogy szélsõként hogy a szomba szerzett 40 gólt?? <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
amúgy azt úgy bírom,amikor egy PSG,Tottenham szintû csapat megveszi Lukakut,mert én kevesebb fizut ajánlottam neki,aztán meg nézem szezon végén,hogy mennyit játszottak,és pályára lépertt pár ligakupa meccsen,meg pár bajnokin csereként...ezért érdemes odamennie...de ha játékos veszi meg Lukakut,akkor kezdõ,és ontja a gólokat...szal egy picit az AI butuska

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
9szezon igazolások:
-50mért jött canales a realból 😄 150e heti fizetéssel
-és végre sikerült hazardot leigazolni 22,5mért 195e heti fizetéssel, azt hittem soha nem lesz már az enyém realba meg citybe sínylõdött nem is játszott szinte

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
joez igy tovabb

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
ja, de most nincs kedvem újat kezdeni 😄

DONGUBA
Aszontad meguntad nem?
Amugy gratula mindenkinek

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
grat mindenkinek.
folytatom a lucchesevel.
olasz szuperkupát elbuktuk tizenegyesekkel otthon az udinese ellen...
az európai viszont meglett:

Huni92
Zorro: :o

Csacsi: Nice

zyndar: sima 4. hely :$

Huni92
Real Sociedad - 2009/2010 - Liga Adelante

Ahogy arra számítottam, simán meglett a bajnokság, Xabi Prieto vezényletével magabiztosan nyertük meg a ligát és jutottunk fel az élvonalba.

tabella
Statisztikák
Prieto
Igazolások
Átnézés
Csapat

A 100 pont is meglehetett volna, ha hozzuk az utolsó 3 meccsünket, de kiengedtünk, és 1 win, 1 x, 1 vereség lett a vége.
Cristaldot meg is vettem, kifizettem érte a 4 millió eurós záradékot.
Kiesett az Udinese a Serie A-ból, és kiárusítást tartottak/tartanak, de sajnos nem tudtam megszerezni mindenkit, aki akartam. Asamoah a Schalket, Inler a Besiktast választotta a jobb fizu miatt. Sánchez viszont jönni fog 14 millióért, mivel Coentraot a Benfica 20 alatt nem akarja elengedni.
Jön néhány játékos ingyen is, mint például Rivas vagy Burdisso.

zyndar
Egy ideje elvállaltam a jenkik irányítását és elkészült a 2014es VB csoportbeosztása:

bakkerman
grat a packhoz 😊 Dzagoev-nek olyan feje van,mint egy 14 éves stréber gyereknek xd
Machedanak jó haja van 😄 Kakuta-ból is kábé 15 évet néznék ki ha velem jönne szembe a streeten 😄

Csacsi
4 fordulóval a vége elõtt meg lett a bajnoki cím. Majd ha végeztem, dobok több képet is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber

Darthmushroom
õõõõ mind2nek csak annyit h sanogo lukaku csatársor mindent visz sanogo 4év alatt csak bajnokin majdnem 100gólt lõtt. lukaku is 80fele jár úgy h 8hónapig sérült volt

Mor3llo
És Yaya Sanogo?...mert most jönne 2millió ojróért hozzám. Csak nem akarok feleslegesen kidobni pénzt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

akvik
arra lennék kiváncsi h Lukaku pl milyen játékos lesz?meg Bernardo?

akvik
köszi😊hát nemsokára érkeznek a képek.remélem nem hagyok ki senkitse a mostaniból.

Darthmushroom
ja canales képrõl jutt eszembe mentésembe 199/199s, és a realbe csere... de így se engedik el.. yatabaté legjobbja a citynek szintén nem engedik el hozzám,hazard alig játszik náluk és õt se engedik el hozzám 😞

Darthmushroom
ja és am köszi és grat a facepackhoz

Darthmushroom
várom 😊 mivel pont ilyen játékosok hiányoznak még nekem

akvik
Fm helyett inkább folytattam a facepack csinálást.Láttam érdeklõdés(pl.: Gombánál a neymaros kép)szóval folytatom még egy kicsit.Csinálok egy kb.:250 arcból álló képcsomagot.pár kép még izelítõnek:

Am az arccsomag olyan holnap du és szombat du között várható(remélem lesz rá igény)

Darthmushroom
hát várj most 22-23évesek 😄 tehát ott körül 😄

Huni92
2030? 😄

Darthmushroom
én is addig akarom tolni a castleval amig új stadiont nem kapok meg mikor elkezdenek kiöregedni a nagyok😄 ami rohadt soká lesz😄 pl neymar,lukaku,verratti,sanogo stb.. 😄

Darthmushroom
grat

king82
Nagy grat! Következõ évre mi a cél kitûzés? Dobnál egy képet a Hoffenheimrõl most ki szerepel ott?

www.bundesliga.de www.kicker.de

Huni92
csatlakozom 😊

BBeno: az nice, ilyent még nem láttam a Reallal 😄

zyndar
Gomba & Mcfrost: <#taps>

McFrost
3. szezon:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
persze hogy számít. minnél több van, annál gyorsabban megy a játék. nekem 2gb van, de a sebességgel nincs gondom, pedig mindig be van jelölve vagy 6-8 liga.

zaki
nem sámli.
én man utdvel kb 2032-ig játszottam, és nem építettek új stadiont... mondjuk felesleges is lett volna, mivel az elsõ években már 100ezresre bõvítették...

bakkerman
mér szerinted mennyit ér a Bernabeu? 😮 :S

BBeno2
valaki elért már idáig a REAL-nál ???
lecserélik a Bernabéút és nevetésges áron adják el 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Ngeri
hali.számít a játéknál hogy 2 vagy 4gb ramom van? minnél több ligát akarok

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Darthmushroom
8szezon vége:

amilyen rosszul kezdõdött a szezon 1gy 2d 1vereség olyan jól sikerült bár lukaku 8hónapig sérült volt. blbe juventustól kiestünk és így sorozatba nem sikerült 3jára is elhódítani de a bajnokságba taroltunk. év futballistája 1-3hely miénk.év csapatába 5n. stb. stb..

akvik
Fain háttér😊köszi. estétõl váltok😄 Közbe lejátszottam a chelsea elleni visszavágót kevés sikerrel.Na nembaj fõ a tobábbjutás.Ezen kivül még 3 bajnoki meccset vívtam meg sikerrel.

Este folyt.köv. addig meg irány a kert és a jóidõ.

Hello!

Itt egy (szerintem) jó Anderlecht-es háttér! Háttér

/kép mentése.../

akvik
Folytattam az anderlechtes karrierem.Bajnokságban végre sikerült magunkra találni..szép lassan elkezdtük nyerni a meccseket.A bl-ben elsõ meccsen idegenbe mentem londonba a chelseahez..(szívrohamos meccs volt de az új kapusom nagyon jól védett és sztem még ennyire egy fm gyõzelmemnek sem örültem)

jöhetett a sporting elleni mérközés.Nehéz szülés volt...
Ezek után jött a két könnyebb találkozóm a szerb partizan ellen.Odavágóvisszavágó.
szóval a csoportból sikerült a továbbjutás már csak az elsõ hely kérdéses..most látogat hozzám a chelsea.
Eddigi meccseim a bajnokságban,táblázat.

u.i.:aki tudna a barcelonás helyett egy jó anderlechtes vagy lukakus hátteret azt megköszönném😊

zaki
ehh, kár volt ilyen (viszonylag) hamar megnyerni mindent a lucchesevel (7. év), nincs kedvem tovább folytatni 😄
lehet kezdek egy újat vhol máshol, de semmi ötletem nincs 😄

zorrobomber
Azért hozzáteszem van egy pici érdekes háttere a gólnak. Konkrétan évek óta nálam van Koman, de stabil kezdõ sose volt. Idény elõtt már el is akartam adni, mert le fog járni a szerzõdése, õ is kérte a transfer list-et, megkapta. Aztán jól nem vitte el senki, adtam neki új szerzõdést. Most is csereként jött be, elsõ alkalommal játszott AMC-t aztán tessék. Mondjuk ettõl nem lesz se jobb se rosszabb, szerencsés löket oszt kész.

Huni92
Tûrhetõ, elmegy <#buck><#vigyor3>

zorrobomber

Huni92
A 2. hely meglehet 😊

Na egy kis reklám ^^

Offline bajnokság - tárgynyereménnyel!

akvik
Sajnos már megvettem lucianot(de majd meglátjuk h megérte-e az 1millát).közbe a visszavágón 0-0lett így fõtáblára jutottam

Nem annyira nehéz csoport sporting verhetõ meg partizan is.Bajnokságban botladozunk.1-1-1 a mérlegünk.

zyndar
Próbáld részletre. Ha pl. valakit 2 millióért el tudsz hozni és ezt 24 hónapra teszed, akkor csak a 1 millió kell, hogy rendelkezésre álljon adott pillanatban. Hátránya, hogy elszaladhat a ló és nálam pl. a Nottinghamnél elõzõ évben 4 milla volt csak a havi törlesztés összesen.

akvik
Shaktar elleni odavágó.Jó meccs volt..remélem odahaza nem hibázunk és akkor irány a bl.

akvik
hát sajnos annyi pénzem nincs így leigazolom lucianot a groningentõl..(õ csak 800k és 1millám van..)Náluk jobb kapust meg nem igazán találok árba..talán még az elefántcsonti Copa ..