Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
inside forward - cut inside, valamint lõtt néhány tizigólt is. szabadrúgásból talán 5 gólt vert, mert a kapusom volt az elsõ számú szabilövõ 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Zorro: <#mf2>#mf2>
Huni, azt áruld már el, hogy szélsõként hogy a szomba szerzett 40 gólt?? <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
-50mért jött canales a realból 😄 150e heti fizetéssel
-és végre sikerült hazardot leigazolni 22,5mért 195e heti fizetéssel, azt hittem soha nem lesz már az enyém realba meg citybe sínylõdött nem is játszott szinte
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amugy gratula mindenkinek
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
folytatom a lucchesevel.
olasz szuperkupát elbuktuk tizenegyesekkel otthon az udinese ellen...
az európai viszont meglett:
Ahogy arra számítottam, simán meglett a bajnokság, Xabi Prieto vezényletével magabiztosan nyertük meg a ligát és jutottunk fel az élvonalba.
tabella
Statisztikák
Prieto
Igazolások
Átnézés
Csapat
A 100 pont is meglehetett volna, ha hozzuk az utolsó 3 meccsünket, de kiengedtünk, és 1 win, 1 x, 1 vereség lett a vége.
Cristaldot meg is vettem, kifizettem érte a 4 millió eurós záradékot.
Kiesett az Udinese a Serie A-ból, és kiárusítást tartottak/tartanak, de sajnos nem tudtam megszerezni mindenkit, aki akartam. Asamoah a Schalket, Inler a Besiktast választotta a jobb fizu miatt. Sánchez viszont jönni fog 14 millióért, mivel Coentraot a Benfica 20 alatt nem akarja elengedni.
Jön néhány játékos ingyen is, mint például Rivas vagy Burdisso.

Machedanak jó haja van 😄 Kakuta-ból is kábé 15 évet néznék ki ha velem jönne szembe a streeten 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Am az arccsomag olyan holnap du és szombat du között várható(remélem lesz rá igény)
www.bundesliga.de www.kicker.de

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én man utdvel kb 2032-ig játszottam, és nem építettek új stadiont... mondjuk felesleges is lett volna, mivel az elsõ években már 100ezresre bõvítették...
lecserélik a Bernabéút és nevetésges áron adják el 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
amilyen rosszul kezdõdött a szezon 1gy 2d 1vereség olyan jól sikerült bár lukaku 8hónapig sérült volt. blbe juventustól kiestünk és így sorozatba nem sikerült 3jára is elhódítani de a bajnokságba taroltunk. év futballistája 1-3hely miénk.év csapatába 5n. stb. stb..
Este folyt.köv. addig meg irány a kert és a jóidõ.
jöhetett a sporting elleni mérközés.Nehéz szülés volt...
Ezek után jött a két könnyebb találkozóm a szerb partizan ellen.Odavágóvisszavágó.
szóval a csoportból sikerült a továbbjutás már csak az elsõ hely kérdéses..most látogat hozzám a chelsea.
Eddigi meccseim a bajnokságban,táblázat.
u.i.:aki tudna a barcelonás helyett egy jó anderlechtes vagy lukakus hátteret azt megköszönném😊
lehet kezdek egy újat vhol máshol, de semmi ötletem nincs 😄
Nem annyira nehéz csoport sporting verhetõ meg partizan is.Bajnokságban botladozunk.1-1-1 a mérlegünk.