Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[url=
esztetmeg esztet
meg majd esztet,ha kap munkavállalásit..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nekem a játékosaimat akarják sorba eladni,aztán irják,hogy a szurkolók elégedetlenek,és a kondenzcsík sárgás-barna,felé meg odavan irva,hogy de nem lehetett elutasitani az árat,olyan jó volt <#idiota>#idiota>
ugye a Románál vagyok,1.évben meglepetésre bajnokok lettünk,nyáron abszolút senkit nem igazoltam,így célnak benyögtem,hogy title challenge,oké. féltávnál 2. voltunk 5 pontra a vezetõ Juvétól. a BL-ben csoportelsõként mentünk tovább,és a nyolcaddöntõben a Bordeaux jött volna. eljött a február,már olyan 23-24 forduló lement,és a 3. helyen voltunk,igaz 8 pontra az elsõ helytõl,de boldog voltam,mert a 3. hely az reális cél. Jön egy hír,miszerint Spaletti wants As Roma job. mondom mi fasz???? 2 nap múlva jön a hír,a tulajdonos sztárokat akar a csapatnál,és Spalettit leigazolja edzõnek....így március végéig kellett várnom melóra,átvettem az Udinese-t,12. helyen van a csapat,de viszont kupadöntõt játszunk az Inter ellen,tehát jövõre EL szereplés lesz! Idén célom még megismerni a csapatot,jövõre BL helyezés,és az EL-be alkotni valamit! na jók legyetek 😊 ÉS GRAT ALL
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
pedig,a távoli lövés levan véve,néhára,és magyarázom nekik,inkább ugrassanak ki mint,hogy távoli lövéssel próbálkozzanak dehát,nem halgattnak rám..
Akkor már csak Huddlestone-t kell leszoktatnom a távoli lõvésekrõl,meccsenként 5x lõ messzirõl,de a kaput se találja el,még gólt sem lõtt...<#eljen>#eljen>
hogy,ha Defoe-nek azt mondom fektesse el a kapust,mert sokszor belelõ a kapuba,akkor lehetséges rosszabbul fog játszani?elég sok gólt lõ,de lõhetne többet is,ha nem találná telibe 1v1 be a kapust..
lényeg a lényeg h régi motoros vagyok már
De én szeretek olyanokat igazolni,akik úgy nagyjából ismeretlenek,és nem fórumról nézem,hogy mondjuk,Huni leigazolta pl. Hulk-ot,lõ meccsenként 3 gólt,akkor én is lefogom igazolni me' jó..
Az a jó,mikor Szkouccsal saját magad fedezed fel,ki mi jó satöbbi..
most már beléptem XD
am nincs mit 😄
otamendi-re meg az elsõ évben le kell csapni a verez-tõl kb 6,5 ért eljön.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Sakho-ra tett Bayern 20M-s ajánlatot,elégedetlen lett,mert nem adták el,és átadólistára küldette magát,és most 17M az ára,lehet van esélye,hogy 25M körül megtudom venni,de 30M átig. keretem van.Otamendire meg várok még kicsit,hátha félévkor betudom húzni fele árért. Közbe drukkolok,hogy Braziloknak Sóbist berakják a keretbe,hogy jövõre eltudjam hozni,ha megkapja a munkavállalásit. Brazil keretbe 3 csatár sérült,remélem a maradék is lesérül <#vigyor1>#vigyor1>
Na így lett vége az idénynek,a Manchester 30 fordulóig tartotta a veretlenségi sorozatát,eddig messze vezette a tabellát,és nem is gondoltam,hogy lesz esélyünk az elsõ helyre befutni.A 34 fordulóig,a 4.helyen fickándoztunk,de utána,megkaptuk a nagyokat,1 vereség és 3 gyõzelem behúzására,halvány esélyünk volt,hogy megnyerjük a bajnokságot,mivel az Aston Villa,ha nyert volna a kiesõ Hull ellen,akkor 1 pontal elõrébb vannak.Az utolsó meccs a bajnok jelöltel 2-1 re végzõdött,vendégbe,ami miatt csak a 4.hely járt nekik.
Fa kupában a döntõig meneteltünk,ahol a City ejtett ki,hosszabitásban,egy ajándék góllal.Liga kupa elsõ fordulóban,a Stoke ejtett ki 2-1 -re .
Játékos statisztikák
Legjobb játékosaim Defoe,Gomes,Bale,Palacios és Lennon voltak. A szezon kezdetén,villogott Crouch is,aki gyõztes gólt fejelte Manchesterben,16 gólt szerzett az idényben 34 bajnoki meccsen.De 16 meccses gólinységben szenvedett.Remélem jövõre,úgy folytatja ahogy elkezdte.Di María 8 gólpassz,4 gól,stabil játékosom,de remélem többet fog termelni <#violent>#violent>
Gomes volt szerintem az év legjobb kapusa,azt is védte,ami védhetetlen volt.A védõk mögött,nagyon biztos pont volt,a sok védõ hiba után kapta a góljait..(..szinte).
Gomes
Palacios
Defoe
Jövõre,nem hiszem,hogy ilyen szerencsénk lesz,és húzni tudjuk a tabellát,de mindent megteszek <#zavart1>#zavart1>
Am grat, beteg vagy! <#vigyor3>#vigyor3>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Javitva az igazolások képernyõ
barnabyka: így van,õ csak DM-nek jó,mondjuk én support mentaliással használom
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
amugy most igazoltam le De Rossit mert azt hitték h olyan nagy cucc lesz és sz@rt sem ér középsõ kp és support... eddig 6,9 volt a legjobb teljesítménye lehet áttkéne tennem védekezõ kp-nak? õ ott szokott játszani nem?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú