Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nice

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ErEcH
4 degenerált playat igazoltam a szkouccsom ajánlása szerint:
[url=]esztet[/url]
esztetmeg esztet
meg majd esztet,ha kap munkavállalásit..

ErEcH
PMR elsõ három meccs: Chelsea,Manchester,Arsenal ^^

ErEcH
Community Shieldet simán behúztuk Aston Villa ellen,egy 5-0 gyõzelemmel,a két új szerzemény Kroos és Sakho is vágott 1-1-et..

Darthmushroom
roma 2.szezon felénél 5.hely. hát nagyon rezeg a léc alattam. de most sikerült BOJANT elhozni barcából. 5mért átadon volt egybõl lecsaptam rá. duplával mutatkozott be. nyáron már érkezik ingyen: feghoulio,emmanuelson,dalla vella

ErEcH
ehh...vezetõség...

nekem a játékosaimat akarják sorba eladni,aztán irják,hogy a szurkolók elégedetlenek,és a kondenzcsík sárgás-barna,felé meg odavan irva,hogy de nem lehetett elutasitani az árat,olyan jó volt <#idiota>

Darthmushroom
lol az nem semmi

bakkerman
nem kicsit basz szét az ideg :@:@

ugye a Románál vagyok,1.évben meglepetésre bajnokok lettünk,nyáron abszolút senkit nem igazoltam,így célnak benyögtem,hogy title challenge,oké. féltávnál 2. voltunk 5 pontra a vezetõ Juvétól. a BL-ben csoportelsõként mentünk tovább,és a nyolcaddöntõben a Bordeaux jött volna. eljött a február,már olyan 23-24 forduló lement,és a 3. helyen voltunk,igaz 8 pontra az elsõ helytõl,de boldog voltam,mert a 3. hely az reális cél. Jön egy hír,miszerint Spaletti wants As Roma job. mondom mi fasz???? 2 nap múlva jön a hír,a tulajdonos sztárokat akar a csapatnál,és Spalettit leigazolja edzõnek....így március végéig kellett várnom melóra,átvettem az Udinese-t,12. helyen van a csapat,de viszont kupadöntõt játszunk az Inter ellen,tehát jövõre EL szereplés lesz! Idén célom még megismerni a csapatot,jövõre BL helyezés,és az EL-be alkotni valamit! na jók legyetek 😊 ÉS GRAT ALL

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ErEcH
mondjuk detto palacios,és vidal is,de legalább vidal 30 méterrõl is eltalálja a kaput,palacios meg üres kapura is mellélõtt<#idiota>

pedig,a távoli lövés levan véve,néhára,és magyarázom nekik,inkább ugrassanak ki mint,hogy távoli lövéssel próbálkozzanak dehát,nem halgattnak rám..

ErEcH
😄

Akkor már csak Huddlestone-t kell leszoktatnom a távoli lõvésekrõl,meccsenként 5x lõ messzirõl,de a kaput se találja el,még gólt sem lõtt...<#eljen>

zorrobomber
jók ezek a dolgok, csak ki kell szúrni melyikhez milyen skill kell, Odion Ighalo miután megtanult erõbõl lõni, 2esével 3asával veri a gólokat pedig nem egy nagy szám alapjáraton.

ErEcH
akkor maradok az átemelésnél ^^ mondjuk Crouchnak bejött az elfektetés,de neki Higgatság 19 Csel 16

Darthmushroom
én inkább azt mondanám neki h helyezze a labdákat. am fm ilyen nagyon sok ziccert kihagynak még a legjobb játékosok is. am mondhatod neki azt de ahhoz jó cselezés meg nagy higgadtság kell

ErEcH
mondjuk,ha már régi motoros vagy mond meg nekem..:

hogy,ha Defoe-nek azt mondom fektesse el a kapust,mert sokszor belelõ a kapuba,akkor lehetséges rosszabbul fog játszani?elég sok gólt lõ,de lõhetne többet is,ha nem találná telibe 1v1 be a kapust..

Darthmushroom
nem tom h sikerült ez a mondat lehet h msnre akartam közbe írni valami "szóval nem"-t 😄

ErEcH
értelmezem,ahogy tudom.. szóval nem szóval tom <#eplus2>

Darthmushroom
kicsit hülye mondtad lett az elsõ XD reggel van még XD

Darthmushroom
õõõõ köszi értek a játékhoz anno cm 99/00 kezdtem azóta ilyenekkel játszok szóval nem szóval tom mi micsoda 😄 sõt még valamelyk fm-mel online meccseket is toltam
lényeg a lényeg h régi motoros vagyok már

ErEcH
ezeket mind ismerem 😛

De én szeretek olyanokat igazolni,akik úgy nagyjából ismeretlenek,és nem fórumról nézem,hogy mondjuk,Huni leigazolta pl. Hulk-ot,lõ meccsenként 3 gólt,akkor én is lefogom igazolni me' jó..
Az a jó,mikor Szkouccsal saját magad fedezed fel,ki mi jó satöbbi..

Darthmushroom
yatabaté,feghoulio,danny wilson,mollo,özil,marin,zuculini,fleck,aréola,boucher,opare,grenier

most már beléptem XD

ErEcH
szinte mindegyik Lyonba van,semmi értékkel,még csak a 2.dik évemben járok..nem hiszem,ezek már beválnának,9-12 es értékekkel..

Darthmushroom
közbe sorba jutnak eszembe kramaric,baldelj még nem rossz playa

am nincs mit 😄

ErEcH
😄😄 Lukaku Chelsea,Verratti nállunk,Foresteri Manchester,Hazardot megakartam venni,de Kroost hoztam helyette,Witselt ismerem,Defourt szintén,a maradék 4-5-t meg megnézem,thx ^^😄

Darthmushroom
ja még toprak (védõ) õt nézd meg olcsón eltudod e hozni. ja meg egy csatár még muniain,jay rodriguez, ja meg védõ még subotic

ErEcH
megakartam én venni,de Bordó ajánlatát fogadta el,most meg már persze Bordó drágán adja,pedig 4 meccset játszott nálluk,nállunk meg az egész éveg végig játszhatta volna..

Darthmushroom
de nincs sanogo ajánlom lukakut,verrattit,forestierit,neymart,tafert,chrisantust,babacart,gadit,khalilt,adiyah-t,belfodilt,karadenizt,ritts,hazard,witsel,defour így fejbõl ennyi jutott eszembe mind fiatalok és nagy tehetségek

BBeno2
sakho-t már a psg-tõl is 20 körül tudod csak elhozni.
otamendi-re meg az elsõ évben le kell csapni a verez-tõl kb 6,5 ért eljön.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
nem

ErEcH
ha Sanogo nincs benne az adatbázisomba,akk már nem is lesz?

ErEcH
Palermónál van,de Inter,Juve,Real,Liverpool,Bayern érdeklödö és egymás ellen ajánlgatnak 😄
Sakho-ra tett Bayern 20M-s ajánlatot,elégedetlen lett,mert nem adták el,és átadólistára küldette magát,és most 17M az ára,lehet van esélye,hogy 25M körül megtudom venni,de 30M átig. keretem van.Otamendire meg várok még kicsit,hátha félévkor betudom húzni fele árért. Közbe drukkolok,hogy Braziloknak Sóbist berakják a keretbe,hogy jövõre eltudjam hozni,ha megkapja a munkavállalásit. Brazil keretbe 3 csatár sérült,remélem a maradék is lesérül <#vigyor1>

Barnabyka
Kjaer? (: (bár lehet õ is drága lesz de elég jó)

Darthmushroom
sakho meg otamendi minden pénzt megér egyik legjobb védõk a játékba és örülhetsz h 20-30között elhozz hatod õket mert ha egyszer nagy csapathoz kerülnek soha nem veszed õket

ErEcH
Még 1 kérdés,Sakho 30M-ért jönne el a csapathoz,kicsit sokallom,de olcsóbban nem adják.Képes lennék kiadni érte ennyi pénzt,de ha késõbb olcsóbban meglehet venni,akkor inkább hanyagolok 1 évet.Rivas nem kap munkavállalásit,Burdisso a Juventus ajánlatát fogadta el,Sakho drága,igy most Otamendi és Papast...(görög védõ-Genoa) között vacilálok.Otamendi jobban bejön,de Bordónál van,és csak 20M fölött adnák,Papá-t meg nem adja semmiért a Genoa,hiába teszem az ajánlatokat...

ErEcH
Jobb egy rossz kedvû játékos,mint sok új?Az egész csapatot elakarják vinni,és rendre utasítom el,meg a vezetõség miatt,"Minden ajánlat elutasitása" opciót kipipáltam,a fél csapatnál,de már 3-4-en elégedetlenek,mert nem engedem el õket,ilyen Manchester és Real csapatokhoz.A Bayern meg a fél csapatot elvinné.2-3 játékost szándékozok eladni,de ha elégedetlenek,vagy aggódnak,amiért nem adom õket el,akkor inkább,váljak meg tõlük,és vegyek újat?Az árból,fiatalabbakat,és jobbakat lehet tudnák venni,de azok nem angolok,és nem összeszokottak már a mostani csapattal. De,csak Woodgate és Keane távozását tudom biztosra,akit eladok. Tudtok valamit javasolni?

ErEcH
Bocsi,az a sok kék szöveg,az beleolvadt a Tabellába,és egy kavarodás lett belöle,itt a Tabella .

ErEcH
[url=http://imagerz.com/QEMVXEtvAwJWBFMYFAVRTabella[/url]
Na így lett vége az idénynek,a Manchester 30 fordulóig tartotta a veretlenségi sorozatát,eddig messze vezette a tabellát,és nem is gondoltam,hogy lesz esélyünk az elsõ helyre befutni.A 34 fordulóig,a 4.helyen fickándoztunk,de utána,megkaptuk a nagyokat,1 vereség és 3 gyõzelem behúzására,halvány esélyünk volt,hogy megnyerjük a bajnokságot,mivel az Aston Villa,ha nyert volna a kiesõ Hull ellen,akkor 1 pontal elõrébb vannak.Az utolsó meccs a bajnok jelöltel 2-1 re végzõdött,vendégbe,ami miatt csak a 4.hely járt nekik.
Fa kupában a döntõig meneteltünk,ahol a City ejtett ki,hosszabitásban,egy ajándék góllal.Liga kupa elsõ fordulóban,a Stoke ejtett ki 2-1 -re .
Játékos statisztikák
Legjobb játékosaim Defoe,Gomes,Bale,Palacios és Lennon voltak. A szezon kezdetén,villogott Crouch is,aki gyõztes gólt fejelte Manchesterben,16 gólt szerzett az idényben 34 bajnoki meccsen.De 16 meccses gólinységben szenvedett.Remélem jövõre,úgy folytatja ahogy elkezdte.Di María 8 gólpassz,4 gól,stabil játékosom,de remélem többet fog termelni <#violent>
Gomes volt szerintem az év legjobb kapusa,azt is védte,ami védhetetlen volt.A védõk mögött,nagyon biztos pont volt,a sok védõ hiba után kapta a góljait..(..szinte).
Gomes
Palacios
Defoe

Jövõre,nem hiszem,hogy ilyen szerencsénk lesz,és húzni tudjuk a tabellát,de mindent megteszek <#zavart1>

ErEcH
Grat. Én is próbáltam elhozni magamhoz Sóbist,de nemkap munkavállalásit sehogysem..

zyndar
Hmm... érzitek?? Csítszag!
Am grat, beteg vagy! <#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Jött ingyen Ribéry (illetve 6 milliós aláirási dijért), 9,25 milliós fizu, erre a szurkolók kiakadtak, hogy faszér' hoztam el 😄

Javitva az igazolások képernyõ

Huni92
bakkerman
Romaval vagyok,és kb annyira fontos a csapatjáték szempontjából mint Xavi a Barca-ban...jópár gólt köszönhetek neki,és akárhány mentésben leigazolom,mindig világklasszist nyújt!
barnabyka: így van,õ csak DM-nek jó,mondjuk én support mentaliással használom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Barnabyka
4-4-2 be középen jó õ csak defensive-re állítsd és legyen õ a playmaker-ed 😊

zsolt515
Akkor a védelemmel mit lehet csinálni...? Mert õk már 1,5éve ugyan úgy játszanak és mostanában mindig sikerül nekik 1meccsen 1gólt összeszedni...

amugy most igazoltam le De Rossit mert azt hitték h olyan nagy cucc lesz és sz@rt sem ér középsõ kp és support... eddig 6,9 volt a legjobb teljesítménye lehet áttkéne tennem védekezõ kp-nak? õ ott szokott játszani nem?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Mor3llo
de ez egy reális játék, jó?!<#gonosz1><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
nálam bevált. apróbb változtatások is sokat jelenthetnek. volt/van olyan idõszak, amikor a csatáraim egyszerûen impotensek, olyankor pedig módosítom a szerepkörüket, majd egy idõ után újra visszaállítom az eredetire. ofc nem 2 meccsrõl van szó, valamint a példád sem túl találó. 😊 ez játék, fölösleges mindent levetíteni a valóságra.

Asszem jól sikerült az igazolásokat nyélbe ütni😊Pár játékost hoztam ingyen,és egy igazi vezért is sikerült szerzõdtetni Eirik Bakke személyében!A hiányzó posztokat kölcsönökkel oldottam meg,és 7 forduló után az élen vagyunk (11pontra az osztályzós helytõl)!Taktikát nem változtatunk,a jól bevált hadrendbe ugrunk neki mindenkinek😊
zorrobomber
sry de ennek az átrakod majd vissza mi értelme? elképzelem Mészölyt meg a segédedzõjét ahpgy beszélnek: te, se ez a Kabát, se Rajczi nem rudgossa a gólokat, pedig mindkettõ Poacher! vazz rakd visszább két meccsre Rajczit, aztán megin Poachernek, meglásd jólesz! 😊