Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
hali, én is ritkán irok ide. Nagyon ügyes vagy

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
hali, én is ritkán irok ide. Nagyon ügyes vagy.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ErEcH
Szép.

báttyó02
hali,ritkán irok ide de most gondoltam betolok néhány képet..wolverhamptonnal nyomom,3. szezont kezdjük,néhány kép az elõzõ 2évrõl,tabella+igazolások

közben most találtam egy generált pléyát akit sikerült elhoznom,elég jónak tûnik elsõre

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
Hát, ez tényleg vicc :) Debrecennél volt olyan játékosom akinek egyedül fizettem 12k-t, és csoportkör után 0(vagy inkább -1) esélyem volt így is. Sok sikert! :)

Köszi!Már januárba vagyok,de nagyon nem tudok igazolni..A nálam kölcsönbe lévõket akartam újra elhozni,de a kölcsönadási díjra nem futja.Van 3 USA U20-as játékosom,igaz abból 2 kapus:)
Próbálok svéd,orosz,szerb,ukrán játékosokat szerválni kölcsönbe,mer a sóher a vezetõség!Adtak 200K eurót igazolni,és 12K-s heti fizú keretet!Szerintem ez egy Euro Ligás csapathoz mérve vicc!
Remélem jövõre tudok stadiont bõvíteni,mert az lenne a megoldás az anyagi vesszõfutásra:)
akvik
Utley:grat<#eljen>.Januártól el lehet hozni majd egy két játékost akinek lejár majd a szerzõdése év végén.(vagy a fizetési kereted is minuszba van?)

Az elsõ osztály végeredmény!

Elért eredmények!

Megjegyzem az ifivel vagyunk 20-an:)
Kicsit aggódok,mert kéne bõvíteni a keretem,de pénz nincs erõsíteni:)
akvik
Huni:sok sikert!Jó a skined<#hawaii>
Erech:elég ha betöltöd a francia ligát(átnézésre is belehet nemcsak játékra) és akkor biztos h benne lesz sanogo.

king82
Jó reggelt!

Elõször is nagy grat mindenkinek! Huni jók az igazolások. Akvik jó a facepack és hajrá a bajnokságban.
Nem sokára jövök saját kisebb beszámolóval is mert itt van mindjárt a téli szünet. Elõre is annyi, hogy a kis Hoffenheim halad elõre fele szépen a bajnokságban és úgy szerepel mint a nagykönyvben meg van írva. Remélem nem lesz hullámvölgy mert pár meccsig csak a második kapusom fog védeni. Nemsokára visszatérek.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Huni92
arra számíts, hogy egy idõ után ömleni fognak a generált játékosok az adott nemzet(ek)bõl, ország(ok)ból.

ErEcH
Ok,köszi mindkettõtöknek,még mindig nem tudom melyik a jobb,de belerakom mind2-õt :D:D

Huni92
pluszban nem töltök be semmit, csak nagyon ritkán. a bajnokságok, aztán heló van.

Terminátor14
Sztem az egyik az adott ország bajnokságiaban játszó összes játékost tölti be, a másik meg az adott nemzet minden játékosát az összes bajnokságból.

Jahh és üdv mindenkinek! :)

CSAK a Fradi

ErEcH
"akk a bajnokságot töltöd be" - akartam irni..:)

ErEcH
akk sok bajnokságot töltöd be?vagy máshogy kell betölteni pl. brasil adatbázist?

Huni92
egyiket sem.

ErEcH
sztem jó lesz ez a szezon..hajrá a bajnoki cimért

ErEcH
nekem nincs benne,pedig nagy adatbázis,Angol,Spanyol,Olasz 2.osztály van benne..
de,elfelejtettem betölteni pár adatbázist,(Brazil,Argentin)és ezért a fiatal tehetségeket se nagyon regenerálja,és nem is találok meg pár valakit,ezért újat akarok kezdeni..
de nem tudom,az országos,és a nemzeti betöltés között mi a különbség,te melyiekt szoktad betölteni?

Huni92
Sanogo akkor is benne szokott lenni, ha nagy adatbázis van betöltve, francia ligák nélkül.

Zorro: GL!
Utley: képeket keciii :D
akvik:

elsõ bajnoki -.-
Igazolások

ErEcH
Valaki megtudná nekem mondani,a Játék adatbázis beállításoknál,mi a különbség az Országra,vagy a Nemzetre beállítottságoknál?

És hogy Sanogo szerepeljen az adatbázisomban,akkor egész Francia országot kell Nemzetre,v országra beállítani az adatbázisba,vagy elég francia elsõ osztály?

Elõre is köszi ^^

akvik
Zorro:hát remélem meglesz a bajnoki cím.Bl-hez még sokat kell erõsödni.
Gaba:skin:onepiece
Mogyi:igaza van BBenonak elsõ évben el lehet hozni (2milla körül) de télleg sokat kér fizuként és most még nálam csak 3.számú csatár, (bár sztem Lukakunál jobban megéri elhozni Sanogot vagy Kadlecet de nálam már elvitte Sanogot a real.Kadlecért meg 12millát kért a sparta...)és eddigi meccsein még a kaput se találta el<#wow2>
Ajánlom mindenkinek Van Damme leigazolását balszélsõnek olcsóbb mint renan vagy a többiek és nagyon gólerõs és megbízhatóan teljesít.Canales értékei meg ugyan még átlagosak de így is nagyon jól játszik.

BBeno2
elsõ évben olcsón ellehet hozni, de asszem sok fizut kér elejétõl már.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Lukakut hogy tudtad leigazolni?? mert én akármennyit ajánlok érte a belgák mindig elutasítják...:S
gratula:) megmondanád a skin nevét?

cesc fábregas

zorrobomber
ilyen igazolásokkal alap hogy meglesz a bajnoki cím! majd jövõre a bl ;)

akvik
Majd még este folytatom a beszámolót.
Még egy kis rádás:Elkészült az arccsomag második része is.
Facepack 2

Sok-sok játékos kapott benne helyet pl:Asenjo,Yatabaté,Lukaku stb.Jöjjön egykét kép:

Remélem letöltiek páran az arccsomagot:)jó fmezést mindenkinek.

akvik
Sziasztok.Elõször mindenkinek gratulálnék szép eredmények:) Kicsit félretettem az anderlechtes karrierem és új csapat után néztem.Választásom a francia bajnokságban szereplõ Lille-re esett.
Csapat eddig mindössze két bajnoki címet tud felmutatni és a négy nagy óriás klub mögött csak epizódszerepek jutnak neki.Reményeim szerint nemsokára francia és nemzetközi szinten is meghatározó csapat leszünk.
Stadionunk a Stadium Nord Lille Métropole 18000 fõs de 2012 nyarán egy új létesítményre cserélik le erre az 50000fõ befogadására is alkalmas hatalmas komplexumra:Stade Borne de l'Espoir.
Csapat gazdasági helyzete stabil és elég szép összeget kaptam az átigazolásokra majd 9milliót.Kellet egykét dolgot változni ezért volt mozgás a csapat háza táján a nyári átigazolás idõszakban.

A csapat
Védekezésünk egész szépen összeállt annak ellenére hogy az elsõ számú kapusom sérült volt egész októberig(Landreau).
Voltak izgalmas meccseink a bajnokságban pl.: párizsban a Psg ellen.
Bajnoki meccseink:

Bajnoki Tabella
Európa Liga meccsek
Milevskyi mesternégyese
Pár fontosabb játékos:Canales,Milevskyi,Hazard.

Köszi hogy ha elolvastad :)

Elsõ évem a Svéd elsõ osztályba fantasztikus lett,bár csalódott is vagyok,mert a végére összefittyedtünk..Sokáig volt esélyünk újoncként bajnokságot nyerni,de a végére még a dobogó se lett meg.Így is az elõkelõ 4.helyre vezettem a fiaimat,ami még Euró Liga helyezést ér!!!
A nevezésekkel gondban leszek,mert sok volt a kölcsönjátékosunk,és õk vissza is mentek:(
Anyagilag keskeny a számla,bár egy vakot eladtam a West Bromnak 300.000 euróba.
Stadionunkat kinõttük,mert többször is sikerült 3000 emberkét kicsalni a meccsekre.
Na de nem kesergünk,mert végtére is elégedett vagyok:)
Grat mindenkinek:)
ErEcH
nagymami gyorsaság..:D

zorrobomber
jaja termel, de cseréje nem nagyon van, ManU le is rúgta a meccsünk elején, el is vertek 2-1re, ha Torres bent van tuti szétkontrázom, erre a feladatra Bianchi mérsékelten volt alkalmas. Kitámadás meg kb öngyilok lett volna, mivel az egyik hátvédem is legyilkolták és Carraghert kellett behoznom az 5-ös gyorsulásával.

Water
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Haverokkal tolunk egy közös játékot angolban, már raktam is be róla képet annó. Negyedik szezonban járunk, EL-ben indultam az Evertonnal és a St. Etienne ellen tizikkel sikerült behúzni a kupát. A probléma viszont az, hogy a játék átvariálta kicsit az eredményt és tizikkel a másik csapatnak adta a meccset... Íme Gondolom van aki látott már ilyet, én biztos h találkoztam ezzel a fórumban. Sajnos csak pár meccsel késõbb vettük észre, ne kérdezzétek hogyan egyszerûen nem figyeltünk, nem is gondoltuk. Az nem olyan nagy gond, hogy nem nálam van a cím a gép szerint, az már inkább, hogy a Poolos haverom nyerte a BL-t és vele játszanám a szuperkupa döntõt amit így nem tehetek meg... Pedig nagyon el szeretném gyapni. :D Csak eljutottam végül a kérdésig: nincs valami in-game editor amivel ezt az eredményt át lehetne írni, vagy engem be lehetne varázsolni a szuperkupába vhogy? Köszi elõre is. Akár privibe is. Kis érdekességnek a bajnokság alakulása.

Forza Juve per sempre!

ErEcH
Torres 31 évesen azért még termel :)

09-es egyik mentésembe Sóbis 34 évesen még bajnoki 38 meccsbõl még mindig 34 gólt betermelt..

zorrobomber
37, még tiszta süldõ :) Gerrard 34, Torres 31

ErEcH
Chelsea - Tottenham 1-1
Arsenal - Tottenham 2-1
Sheff - Tottenham 0-0
Manchester Utd. - Gomes 2-1

Nem valami fényesen kezdtük el az idényt,többet vártam volna..
..bár érthetõ,hisz a kezdõ 11-ben 2 új játékos,és kb 4. elégedetlen

ErEcH
Azér' páran ott maradtak,Carragher....:) már valami 40 éves?

Mor3llo
Kicsit azért megmosolyogtam:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
Liverpool-ban kirúgták Benítez-t(2015-ben<#idiota>) aztán jól elcsábítottak Debrecenbõl hogy rázzam õket gatyába :D 11. hely a bajnokságban, tavaly 9. hely, kupából kiverte õket az Ipswich...
West Ham elleni volt az elsõ meccsem:

Rangadó szünetében megkapták az elsõ kiadós lebaszást:

Keret:

Már biztos érkeznek nyáron:
Ribéry, Granero, Paloschi, Almenning Jarstein
Már biztos megy:
Agger(õt még nem én adtam el), Ross Jewel, Paul Slane, Cala

ErEcH
Jó,de Robinhonak 15-ös távoli lövés mellé,ottvan befejezés is,ami elég nagy..
nos palaciosnak 10 es távoli,huddlestonenak 12, vidalnak 14 de,õk VkP-k..

zsolt515
Én mindig engedem h a játékosaim távolról lõjjenek... Igaz h pl: Robinho 15 távoli lövésbõl 1-et berúg de nem baj...:D

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Darthmushroom
hát nem tudom mi lesz a cél öregek nem nagyon vannak inkább rohadt fiatal a keret

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ErEcH
Keane-t eladtam a Wolvernek,erre 2 meccsen 5 gól,Chelseanak 3-at vágott,én Chelseaval elsõ meccsen X-eltem,eddig 3 meccsbõl ellenük,1 gólt tudtam rugni,örültem,hogy nem kaptunk ki ^^

ErEcH
mármint,ez a Sok sikert,szöveg akart lenni <#idiota>

ErEcH
kövi szezonra,sztem tactics csere,és kiöregedett játékosoktól való megválás után,egy ufeakupa gyõzelem,és bajnokság megnyerése a cél,ugye?:DD

Darthmushroom
Befejeztem Roma 2.szezont.
bajnokság 6.hely
év csapatába Paloshi,Mexes,Hazard
uefa kupába legjobb négy között búcsúztatott az ajax 3:1 majd 0:2 vel, szomorú voltam h gyõztes elsõ meccs után kiestünk.

kitöröltem. újratelepítés után pakoltam át a másikba.

cesc fábregas

Huni92
FM/data/graphic/pictures mappából töröld ki, oda nem szabad bepakolgatni.

Darthmushroom
uefa kupába kicsit nehéz meccseken de továbbmentünk a bilbaon. idegenbe 3:1 lett nekik 2gólt emberhátrányba szereztek de itthon sikerült 3:0ra nyerni így továbbmentünk. bajnokságba megint a csalódottság jut nekünk mivel 8.helyen vagyunk. ha így folytatjuk nem tudom meddig leszek manager a klubnál

hali srácok.
segítséget szeretnék kérni tõletek. feltettem a játékot, aztán pedig a 10.3.0-ás patchet. töltöttem le az FM-Baserõl logó, mez illetve arccsomagot is. viszont mikor bemásoltam õket nem jelenítette meg a játék:s az arcok helyén csak a nagy semmi volt még a fekete fantomkép is eltûnt:D a mezek sem voltak jók, csak a logók.. az lenne a kérdésem, hogy ez mitõl lehetséges? mindent úgy csináltam,ahogy le van írva, oda másoltam ahova kell (elõször az FM/data/graphic/pictures mappába, majd mikor nem volt jó a Dokumentumok/Sports Interactive/FM10/graphics/pictures mappába) de egyszer sem mûködött:s aki tudja mi lehet a baj írja meg legyen szíves!:) köszi.

cesc fábregas

ErEcH
egy brazil bombázót se találtunk,pedig decembertõl azt keresték a scoutok