Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
közben most találtam egy generált pléyát akit sikerült elhoznom,elég jónak tûnik elsõre

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Próbálok svéd,orosz,szerb,ukrán játékosokat szerválni kölcsönbe,mer a sóher a vezetõség!Adtak 200K eurót igazolni,és 12K-s heti fizú keretet!Szerintem ez egy Euro Ligás csapathoz mérve vicc!
Remélem jövõre tudok stadiont bõvíteni,mert az lenne a megoldás az anyagi vesszõfutásra:)
Erech:elég ha betöltöd a francia ligát(átnézésre is belehet nemcsak játékra) és akkor biztos h benne lesz sanogo.
Elõször is nagy grat mindenkinek! Huni jók az igazolások. Akvik jó a facepack és hajrá a bajnokságban.
Nem sokára jövök saját kisebb beszámolóval is mert itt van mindjárt a téli szünet. Elõre is annyi, hogy a kis Hoffenheim halad elõre fele szépen a bajnokságban és úgy szerepel mint a nagykönyvben meg van írva. Remélem nem lesz hullámvölgy mert pár meccsig csak a második kapusom fog védeni. Nemsokára visszatérek.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Jahh és üdv mindenkinek! :)
CSAK a Fradi
de,elfelejtettem betölteni pár adatbázist,(Brazil,Argentin)és ezért a fiatal tehetségeket se nagyon regenerálja,és nem is találok meg pár valakit,ezért újat akarok kezdeni..
de nem tudom,az országos,és a nemzeti betöltés között mi a különbség,te melyiekt szoktad betölteni?
Zorro: GL!
Utley: képeket keciii :D
akvik:
elsõ bajnoki -.-
Igazolások
És hogy Sanogo szerepeljen az adatbázisomban,akkor egész Francia országot kell Nemzetre,v országra beállítani az adatbázisba,vagy elég francia elsõ osztály?
Elõre is köszi ^^
Gaba:skin:onepiece
Mogyi:igaza van BBenonak elsõ évben el lehet hozni (2milla körül) de télleg sokat kér fizuként és most még nálam csak 3.számú csatár, (bár sztem Lukakunál jobban megéri elhozni Sanogot vagy Kadlecet de nálam már elvitte Sanogot a real.Kadlecért meg 12millát kért a sparta...)és eddigi meccsein még a kaput se találta el<#wow2>#wow2>
Ajánlom mindenkinek Van Damme leigazolását balszélsõnek olcsóbb mint renan vagy a többiek és nagyon gólerõs és megbízhatóan teljesít.Canales értékei meg ugyan még átlagosak de így is nagyon jól játszik.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
cesc fábregas
Még egy kis rádás:Elkészült az arccsomag második része is.
Facepack 2
Sok-sok játékos kapott benne helyet pl:Asenjo,Yatabaté,Lukaku stb.Jöjjön egykét kép:

Remélem letöltiek páran az arccsomagot:)jó fmezést mindenkinek.
Csapat eddig mindössze két bajnoki címet tud felmutatni és a négy nagy óriás klub mögött csak epizódszerepek jutnak neki.Reményeim szerint nemsokára francia és nemzetközi szinten is meghatározó csapat leszünk.
Stadionunk a Stadium Nord Lille Métropole 18000 fõs de 2012 nyarán egy új létesítményre cserélik le erre az 50000fõ befogadására is alkalmas hatalmas komplexumra:Stade Borne de l'Espoir.
Csapat gazdasági helyzete stabil és elég szép összeget kaptam az átigazolásokra majd 9milliót.Kellet egykét dolgot változni ezért volt mozgás a csapat háza táján a nyári átigazolás idõszakban.
A csapat
Védekezésünk egész szépen összeállt annak ellenére hogy az elsõ számú kapusom sérült volt egész októberig(Landreau).
Voltak izgalmas meccseink a bajnokságban pl.: párizsban a Psg ellen.
Bajnoki meccseink:
Bajnoki Tabella
Európa Liga meccsek
Milevskyi mesternégyese
Pár fontosabb játékos:Canales,Milevskyi,Hazard.
Köszi hogy ha elolvastad :)
A nevezésekkel gondban leszek,mert sok volt a kölcsönjátékosunk,és õk vissza is mentek:(
Anyagilag keskeny a számla,bár egy vakot eladtam a West Bromnak 300.000 euróba.
Stadionunkat kinõttük,mert többször is sikerült 3000 emberkét kicsalni a meccsekre.
Na de nem kesergünk,mert végtére is elégedett vagyok:)
Grat mindenkinek:)
Forza Juve per sempre!
09-es egyik mentésembe Sóbis 34 évesen még bajnoki 38 meccsbõl még mindig 34 gólt betermelt..
Arsenal - Tottenham 2-1
Sheff - Tottenham 0-0
Manchester Utd. - Gomes 2-1
Nem valami fényesen kezdtük el az idényt,többet vártam volna..
..bár érthetõ,hisz a kezdõ 11-ben 2 új játékos,és kb 4. elégedetlen

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
West Ham elleni volt az elsõ meccsem:
Rangadó szünetében megkapták az elsõ kiadós lebaszást:
Keret:
Már biztos érkeznek nyáron:
Ribéry, Granero, Paloschi, Almenning Jarstein
Már biztos megy:
Agger(õt még nem én adtam el), Ross Jewel, Paul Slane, Cala
nos palaciosnak 10 es távoli,huddlestonenak 12, vidalnak 14 de,õk VkP-k..
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
bajnokság 6.hely
év csapatába Paloshi,Mexes,Hazard
uefa kupába legjobb négy között búcsúztatott az ajax 3:1 majd 0:2 vel, szomorú voltam h gyõztes elsõ meccs után kiestünk.
cesc fábregas
segítséget szeretnék kérni tõletek. feltettem a játékot, aztán pedig a 10.3.0-ás patchet. töltöttem le az FM-Baserõl logó, mez illetve arccsomagot is. viszont mikor bemásoltam õket nem jelenítette meg a játék:s az arcok helyén csak a nagy semmi volt még a fekete fantomkép is eltûnt:D a mezek sem voltak jók, csak a logók.. az lenne a kérdésem, hogy ez mitõl lehetséges? mindent úgy csináltam,ahogy le van írva, oda másoltam ahova kell (elõször az FM/data/graphic/pictures mappába, majd mikor nem volt jó a Dokumentumok/Sports Interactive/FM10/graphics/pictures mappába) de egyszer sem mûködött:s aki tudja mi lehet a baj írja meg legyen szíves!:) köszi.
cesc fábregas