Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
próbáld meg átrakni az egyiket advanced fowardnak, és egy idei hagy úgy õket. késõbb visszateheted mindkettõt poachernek.

Gratu all!

zsolt515
HY!
2. évemben tartok a manchester city-vel ugyanazt a takzikát használom mint tavaly és fele annyira nem jól mûködik mint tavaly...szinte minden meccsen gólt kapunk és ha 3-at rúgunk az már nagyon jó... most ilyenkor mivan le kell cserélnem a taktikám?

Ja..és a csatárokat hogy kell beállítani... mert nem tudok rájönni...:s
Tevez-Robinho kettõs van mindkettõjük POacher és támadó...de ígyse rúgják a gólokat....:S:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

bakkerman
Igen,33 találattal,1-el maradt el mögötte Boriello,Vucinic 22-õt vágott.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ErEcH
És megnyertük a bajnokságot
Aston Villa x-elt,Liverpool nyert,és a Manchester csak a 4.dik lett 😄

Büszke vagyok magamra <#mf1>

ErEcH
Chelsea - Tottenham 1-0
Birmingham - Tottenham 0-1
Tottenham - Liverpool 3-1
2 pontra vagyunk lemaradva a Manchestertõl,1 pontra az Aston Villától,Liverpoolal azonos pontszám,de az én átlagom jobb.
Szal az utolsó meccs dönt el mindent,ha elverem a Manchestert,akkor is ha az Aston Villa nyer,övék a kupa... szóval,az bajnokról 8 csapat gondoskodik <#eplus2>

ErEcH
Fa Kupába döntõbõl Cityk kiejtett,2-1 -re a szövetség nem kommentálja a biró által ajándékozott gólt ^^

ErEcH
4 meccsem van még,Chelsea Liverpool Birmingham és Manchester United 2 pontra vagyok a második helytõl,ahol a Liverpool tanyázik,és azonos pontszámmal vagyok az Aston Villával és a Chelseaval, 3 pontra van a Man. City,valahogy megkell hogy legyen az a Bl-be jutás 😄😄

Sajna oda nem jó mert a homokba dugnák az emberek a fejüket 😄
ErEcH
mondjuk svédországba focizhattok jégen is 😄
vagy menj egyiptomba,ott meg homokban,és nem kell külön fûre költeni 😄

Darthmushroom
grat, de remélem nem 10.3-s patch mert én ott csak 7. lettem elsõ évbe XD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Na jó de azért azt tedd hozzá,hogy te perkálod a játékosaidat...Nekem a játékosok összesen 70,000 eurót ha eltettek a kasszából egy teljes idényre bónuszokkal😊Kb 3 év alatt 800,000 spóroltam a béreken!És ahol a Tv-s pénzek fillérek,ott ez elég nagy tétel,nem mellesleg most ültetnek el fûmagot a pályamunkásaim😊
ErEcH
Nekem is Getafe-s mentésembe volt -15 milla az elsõ,vagy a második idénybe..

Fabio Capello
-300.000 az lószar, nekem volt már mínusz 10 milla is 😄

Hazai nagy nevû csapatokkal szoktam edzõmeccset játszani,hogy ne legyünk baromi nagy csõdbe.Voltunk már -300,000 euróba is😄 Utánpótlásom,pályám,stadionom,bankszámlám tré!Ifibe azok vannak,akiket most generált a játék.De semmi gond,még idén is a jól bevált rendszert fogom követni,és kölcsönbe hozok arcokat Ukrajnából,Oroszországból😊A cél az osztályzó elérése lesz!Anyagilag pedig helyre kéne hozni a bûdzsét😊
Grat mindenkinek!
ErEcH

Totti gólkirály?

bakkerman
hali,mostanában nem írtam,pedig játszottam ugyanúgy,a Romaval kezdtem még kb 1 hete egy karriert,és mit ne mondjak,ilyen anyagiak,és keret mellett még sose értem el ilyen sikert!

Az Intert itthon vertük,idegenben kikaptunk,Juvét odavissza vertük,Milan ellen odavissza döntetlen,Fio odavissza gyõzelem,Palermo odavissza gyõzelem,Sampdoria gyõzelem,iksz,Napoli két gyõzelem,ezek a fontosabbak eredmények,aminek köszönhetem sikerem 😊 Totti,Vucinic,Babistván rohadt jó volt. EL-ben negyeddöntõben estünk ki,olasz kupában pedig az elõdöntõben asszem a Milan-tól büntetõkkel,az EL-bõl pedig a Lyon ellen több idegenben lõtt góllal...

Mivel szar az anyagi helyzetünk,ezért jövõre cél a 3. hely,és a BL nyolcaddöntõ,igazolni nem fogok tudni,Tottinak hiába kirobbanó szezonja volt,öregszik. Taddei,Perrotta stb...lejár a szerzõdésük

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ErEcH
a vezetõség adta el,én azt se akartam elmenjen,csak Inter küldött egy 12M-s ajánlatot,Modric szerzõdést nem hosszabbított,és el is fogadta,arra se volt esélyem,hogy ajánljam valakinek..mert másnapra már az Interben is volt..:/ Remélem évvégén visszajön,ha meglesz a BL-t érõ helyezés..

Darthmushroom
modricot nagyon nagyon nagyon olcsón eladtad én 30m alatt soha nem adnám el

ErEcH
azt hittem Dzeko jobb lesz nálla,de még csak 6 gólnál jár..

ErEcH
Ja, 1 kérdés,ti is kaptok 1 meccsen 1-2 szabálytalan vagy lesgólt?? Mert általába nekem meccsenként 2 szokott akadni,így mikor nyernék azokkal a gólokkal akkor,is vesztek..
Defoe általába lesgólt lõ,Crouch meg szabálytalant..:/

És még1 probléma,Sanogo nem szerepel az adatbázisomban,ez hiba,vagy valami új patch miatt nincs benne az enyémbe?vagy talán csak késõbb fog szerepelni benne?

Fabio Capello
pavlyuchenkot nem kellett volna eladni 😊

ErEcH
Üdv.

Tottenham csapatával kezdtem el szerencsét próbálni,mint az FM 10-ben az elsõ csapatom. Cél a bajnokok ligáját érõ helyek egyikének bezsákolása..
Igazolásaim
A vezetõség eladta Modricot,mert "elutasíthatatlan" ajánlat érkezett,és ebbõl a 12M-ból semmit se kaptam...remélem,majd jövõre visszatudom venni,vagy Verratti pótolni tudja majd..
A Tabella így néz ki,27 forduló után,most vertük még az Evertont 4-1-re és a Man. Cityvel X-eltünk..
Legjobb meccseink:
Manchester elleni szenzáció
Arsenal elleni Rangadó
Man. City vs Defoe
Blackburn vs Defoe

Sok a potyagólom,ehhez hozzátett ,hogy sok a védõ sérültem,ezért igazoltam olcsón is egy nem rossz védõt Suchy-t,hogy ne az U18-as keretnek kelljen beállnia tétmeccsre.
Defoe vezeti a góllövõlistát,messze Rooney elõtt,és Crouch aki megmenti a csapatot a vereségtõl a hatalmas fejes góljaival..

Gratulálok mindenkinek,szép eredmények <#worship>

Az szép grat😊 Próbálj meg barátságos meccseket szervezni, talán az ilyen kis csapatoknak, abból lehet a legnagyobb bevételi forrásuk, vagy nem tudom az akadémiád milyen szintû, az elmúlt 3 évben tudtál 7-8 tehetséges fiatalt kinevelni, mert akkor velük feltöltheted a keretet és majd eladhatod õket.
Remek idényt zártam az Enskede-el!Svéd 4.ligából indultunk,és 3 idény alatt 3 bajnokságot nyertünk😊 Anyagilag végre nyereségünk volt (40,000),és a végére már 3/4ed házunk volt a 3000-es stadionunkban.A pálya talaja egy nagy vakond túrás,de mibõl lesz új gyep nem tudom,mert még mindig -140,000 a számlán😊
Keretem remek,csak 5 igazolt játékosom van,mert 24emberke volt kölcsönbe,de vissza is mentek az anya egyesületükbe😄
Darthmushroom
am tétmeccseim idén
euroligába:
Roma 4:1 Maccabi Netanya
Maccabi Netanya 0:6 Roma
Roma 6:0 Hearts
Hearts 0:4 Roma
bajnokságba:
Roma 4:0 Reggina

Vucinics 5m 9gól 3gólpassz 😄 , Hazard 3meccs 2gól 3gólpassz 😄, Ninis 5meccs 1gól 5gólpassz 😄 Jo 5m 3gól 1gólpassz 😄

Darthmushroom
igazolások 2szezonra:

sok kölcsön azért ha idén szívatna a gép a sok sérüléssel tudjak is kiállni valakikkel és ne az u18keretbõl legyen a kezdõ. fabio meg forestini kaphat több lehetõséget

zaki
jah 😄

mondjuk eddig senkit nem adtam el a kulcsjátékosok közül, sõt, igazoltam a lehetõségekhez képest elég jó pléjákat (Azpilicueta, Xabi Prieto, Ander).
Eddig mindig elsõ 3ban végeztünk, bár most kicsit húzósabb lesz, 1-2 pléja kezd kiöregedni (Gurpegi, Gabilondo, Yeste, utolsó szezonuk lesz ez), 3-4 hónapra lesérült Javi Martinez, meg Xabi Prieto, azért remélem sikerül az elsõ 4ben végezni.

zorrobomber
oO ilyennel én még nem találkoztam
amúgy nyilván hazament *csajozni* meg bulizni egyet 😄

Darthmushroom
nem kellet lemondanom így is rezeg a léc de most végre kaptam pénzt meg selejteztem a csapatba és tudtam igazolni 😄 hát elvárás a bajnoki címért való küzdés volt szóval necces volt h nem rúgtak ki 😄

Huni92
nálam is elõfordul, sõt kb mindenkinél, hogy lebecsülik a kisebb csapatokat, és úgy mennek ki a pályára, hogy mindegy, hogyan teljesítenek, úgyis nyernek. meccs elõtti utasítás nálam a szurkolókért való játék, illetve agyõzelem elvárása szokott lenni, félidõben pedig vezetésnél egy nem legyenek önelégültek szöveget nyomok nekik.

Gratu zaki, és csítdar 😄
Gomba: szarvagy, mondjále ^^ sok sikert jövõre 😊

Darthmushroom
nagy grat 😄 ez a csapat kihívás az igazolások miatt, és 80pont fölött nagy

zaki
Bilbao 3. szezon:

+ Llorente 30 góllal gólkirály, és aranycipõs lett

zyndar
Aszongya 1800-as évek legjobb csapata 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zsolt515
nem kölcsönadtam hanem hazament 1hónapra mert honvágya volt... így ha most visszajön akkor lehet rá esély hogy jól fogja érezni magát...

Grat az sem rossz eredmény😊
Azért nem olyan "makonya" csapat ez 1874-75-76-ban zsínórban nyeri az elsõ 3 skót kupát, 0 1800-as évek legjobb csapata, a válogatott stadionja a miénk, igaz, hogy van vagy 50000-es és mi kb 400-an vagyunk benne😊

Játékosokat valószínû nem tudok igazolni jövõre, mivel a fizetési keret kb 10-12 szeresen túl van lépve, és mivel nem rész idõs szerzödésüeket igazolnék (nem tudom, hogy ez rossz-e vagy nem egy fél-profi csapatnál, de gondoltam, így többet edzenek és jobbak lesznek), szóval a jelenlegi csapattal kéne nyerni a másodosztályt is, ami kulcsfontosságú lenne, hogy megnyerjük, mert utána kifogynak a keretek és jön a csõd, vagyis az még talán nem, de rendesen mínuszban leszünk onnantól már. De két év múlva talán beérne pár fiatal az akadémiáról, akikkel ,majd pár év elsõ osztályban való vegetálás után feljutnánk a premier ligába, legalábbis ez a terv most. Ami biztató, hogy jó csapatok ellen jól játszunk, de a kicsik ellen nem nagyon. Az idióta menedzser asszisztensem (amikor megfogadtam a tanácsát, mindig szívtunk) szerint lebecsüljük a kis csapatokat, ez mitõl lehet, hogy támadólag lépek fel ellenük idegenben, vagy hogy kiadóm utasításba, hogy nyerni kell?
zorrobomber
Ha már kölcsönadod, akkor angol csapatnak add, mert ha hazaküldöd hogy fogja Angliát megszokni szted?

zsolt515
Üdv! Grat Mindenkinek!
Nekem még mindig megvan a manchester city-s mentésem de már nagyon rég nem játszottam.... A 2. szezon elején leigazoltam Ribéryt de nem szereti angliát pedig minden meccsen nagyon jól játszott... most 1hónapra elengedtem franciaoba...nem szeretném eladni mert szinte senki nem játszik úgy mint õ az egész csapatba...szerintetek 1hónap franicaországi hazautazás után ittmarad a csapatban?
De Rossi meg 6.5-ös értékelésnél jobban nem játszott... Joao Mutinho meg a VB legjobb játékosa lett...😄

Grat szép eredmény!Én ha makonya csapatokkal tolom,akkor a 4-3-3-t játszatok a srácokkal!Igaz rengeteg gólt kapunk,de sokat is szerzünk.Én most még a Svéd 2.ligába is ezt a taktikát tolom,egész jó eredményekkel😊Eddig 2év 2osztály 2arany😄
Darthmushroom
roma elsõ szezon:
hát sokkal többet vártam volna a csapattól bár így is nagy hajrá kellet ehhez a helyhez is. eu ligába legjobb 8között estünk ki.

remélem 2.évre nem rúgnak ki és kapok is egy kis igazolási pénzt

Darthmushroom
grat

zyndar
Nottingham Forest, 6. szezon.
Sikerült tökéletesen megünnepelni a klub fennállásának 150. évfordulóját. A bajnokság mellett a Ligakupában is nyertünk, megvédve ezzel a serleget. A BL-ben a 16-ig jutottunk. Elõfordulhat, hogy abbahagyom és Franciaország felé veszem az irányt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
bezzeg én nem vok ilyen cheater😄 romával 8fordulóval vége elõtt 9.hely.. el-be most negyeddöntõbe otthon 6t kaptam a sportingtól.. vicc már ez az egész karrier

zyndar
Jól van, csalókeci... <#mf2>

Huni92
Február elseje van, helyzetjelentés.

24 forduló után 19 gyõzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel állunk a tabella élén, 60 pontot gyûjtve.
A kupában elõdöntõ jön a Napoli ellen.
BL-bõl pedig kizúgtunk, ahogy vártam is, bár ha a 4. fordulóban Rúni nem egyenlít ki a 88. percben, és nyerünk 4-3-ra, akkor a 2. helyre odaértünk volna. Ugyebár Real - Mu - Wolfsburg hármas mellé kerültünk. Így marad az EL, ahol a Sportingot kaptuk, majd utána az Almeria/Whu duó valamelyike jöhet.
100. gólunkat is megszereztük idén Gourcuff révén.

életed végéig kísértsen téged az az ánuszrózsa!<#banplz>
Huni92
félve tekertem le, hogy nézzem ezt a képet. nem tudja az ember, hogy tõled mire számitson 😄

😄

Huni92
<#banplz>
Huni92
BMP formátumba ne ments le képeket. jpg vagy png 😊