Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ezért szeretem a francia focit egyébként)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
😄
megvan a bajnokság, utolsó fordulóban dõlt el minden. képeket holnap majd hozok.
owen: nem tudom elhinni, hogy 2-3 csapat mezei miatt problémázol 😄
akvik: a játék megy nincs vele gond csak jó lenne esztétikailag hogy minden csapatnak jó legyen a meze ezért ha valakinek van olyan kit pack-je amibe a leírt csapatoknak(61882) jó a meze az átküldené megköszönném?
sziasztok!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Genoa a döntõben.

3 meccsel a vége elõtt 2 pont az elõnyünk a bajnokságban, miután a legutóbbi fordulóban a hosszabbításban vesztettünk 2 pontot, és a szatyor így felzárkózott.
el: toulouse ellen 0-0, hazai pályán 2-1. elõdöntõben megvolt az elsõ meccs, valenciaban x-eltünk, 0-0.
még 2 meccs veretlenül, és 50 meccses sorozatunk lesz tétmeccseket tekintve.
Juve Stabiával indult a menetelésem.
Elsõ évben megnyertük a Seria C2C-t.
Második évben feljutottunk a Seria C1a-ból.
Idén a Seria B-ben vitézkedtünk.
Az utolsó 10 fordulóban folyamatosan pontegyenlõséggel voltunk a Cagliarival.Kicsit sajnálom, hogy "csak" másodikak lettünk, de végülis feljutottunk 😊
És most már a pénzügyek is kezdenek helyre állni.
Meglátjuk mi lesz a Seria A-ban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Eleje:

Mivel majd csak hétvége felé tudok újra fmezni ezért addig csinálgatom az arccsomagokat.Kinek milyen igénye lenne miet csináljak?Ötletek?
barcelonatól hoztam õt óriási tehetség. 3,4m volt a kivásárlási ára😄 hülyének is megérte😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Am lehet én néztem félre de ez az ukrajnai kiruccanás nem vándorkarriernek indult?😄
Am grat és a nõ még mindig jó a háttérbe<#hawaii>#hawaii>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Télen jött 1,3 millióért.
A bajnokság folytatódik, 10 meccsel a vége elõtt átvettük a vezetést, mivel megvertük 2-1-re a Szatyort.
Jövõre kell egy kapus, mert Goryainov már 34, és egyre bizonytalanabb. Pyatovot néztem ki, csak nem biztos, hogy év végéig meggondolja magát és aláír.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sakho, Mathias Jörgensen, Kjear
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Javaslat???
Pl.: Luis Guilherme volt, majd eltûnt.
Owen:az õ mezüket akkor hagyd ki és ne tedd fel.gondolom nélkülük müködik a pack.(nekem is volt egy kitpackbe hogy a psv meg a twente mezei miatt nem ment a játék ezért kitöröltem õket)
Hajrá Magyarország!
Arsenal Tottheam elsõ meze; Burley Wolwerhampton mindegyik meze; Werder Bremen elsõ meze, más szerintem a probléma csak mi?
hy
az fm.base oldalról szedtem le a dolgokat és azok voltak rosszak.
de miért csak pár csapatnál rossz a többinél jó?
hy
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Nem tudjátok az mitõl van, hogy a játék folyamán nem tudok válogatott kapitány lenni? Akár csapatban vagyok, és ott ajánlanak fel állást, akár csapat nélkül, mindig elfogadom, de nem történik semmi...! Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Elõre is köszi a válaszokat.
EL: Csoportban 1. hely, majd megkaptuk a Laziot, ha netán kivernénk a digókat, akkor a Benfica/Aston Villa páros egyike várna ránk.
és akkor melyik mez csomagot szedjek le ezekhez a ligákhoz amelyik jó?
helló
Én majd csak jövõhéten jövök a beszámolókkal meg akkor folytatom csak a játékot ha megérkezik az új gépem.Addig pihentetem az fm-et.
am grat Forza és Zsolti
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Legjobb góllövõm
Villa aki Januárba jött

Jó régen jártam már itt, így azzal kezdeném, hogy gratulálok mindenkinek, aki szép eredményeket ért el, vagy "egyszerûen csak" kitartóan játszott.
Nos, én közben vittem még tovább az FC Köbenhavn együttesét, de kissé meguntam, hogy a bajnokságot x éve zsinórban nyerjük, kupát esetenként ugyan elbuktuk, meg volt még egy kifejezetten skandináv csapatoknak szóló Királyi Liga. A BL-ben általában csoportkör, vagy max. negyeddöntõ volt amit elértünk.
Ja, az FM2007-rõl van szó!!!
Tehát úgy gondoltam, kezdek egyet a Leeds-szel, majd pedig próbálkoztam a Fulhammel is. Igazából a következõ problémával szembesültem:
Úgy kezdek neki egy játéknak, hogy megnézem a barátságos meccseimet, úgy állítom össze, hogy legyen minimum 10 nap - 2 hét az elsõ meccsemig.
Ezalatt feltérképezem a keretemet, kik azok akikre számítok, kik azok akik megkapják a lehetõséget, és kik azok, akik biztosan távozni fognak.
Ezek alapján megnézem, hogy mely posztra kell igazolnom, majd elkezdek játékosokat keresni a hiányposztokra, illetve ha máshova találok olyat, akit nem szabad kihagyni. 😊
Eddig rendben, ezzel párhuzamosan kialakítom a taktikát. Választok egy alapformációt, amiben aztán egyenként beállítom a játékosok feladatait.
Van idõ is a meccsekig, így nem egy aznap összedobott taktikával kell kifutni a meccsre. Az eredmények meglepõen jók voltak: Leedsszel mondjuk a Rangers és a Celtic ellen idegenben egygólos vereségek, kisebb csapatok ellen fölényes gyõzelem. Elkezdõdik a bajnokság, két 1-0-s siker után jönnek a 3-4 gólos zakók, ráadásul papíron gyengébb csapatok ellen.
Fulhammel a felkészülés során 100%-os teljesítményt nyújtottunk, többek közt a Diegóval felálló Brement 4-0-ra vertük. Most a PL-ben 3 döntetlen és 1 vereség mellett 1 gyõzelemmel állunk (Pool ellen).
Ami engem igazán zavart, az az, hogy a barátságos meccseken irányítunk: birtoklás, kapuralövés, stb...
Tétmeccseken alig lövünk kapura.
Értem én, hogy más egy tétmeccs légköre, de akkor hogy alakítsak ki taktikát, ha a barátságos meccsen beváltak késõbb nem mûködnek?
Tanácsokat, észrevételeket várok! Köszi 😊
Hajrá Magyarország!
Olyan kérdésem lenne hogy raktam fel a játékba mezeket ezzel nem is lenne gond mert direkt olyan oldalról szedtem ahol müködõ kits-ek vannak.
Csakhogy az Arsenal elsõ mezét nem mutatja; Burley egyetlen mezét sem;Tottheam elsõ mezét;magyar ligából is fradi;haladás;KTE;Pápa; németbõl meg a Werder elsõ mezét nem mutatja ez mitõl lehet és hogy tudom beállitani hogy jó legyen?
pedig megnéztem a mappákat és ott jó minden ottvannak a file-ok.
sziasztok