Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Csendes kupameccs a másodosztály 11. helyezettje ellen <#hawaii>
(ezért szeretem a francia focit egyébként)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
elég gyenge, mitnemondjak :||||

😄

megvan a bajnokság, utolsó fordulóban dõlt el minden. képeket holnap majd hozok.

owen: nem tudom elhinni, hogy 2-3 csapat mezei miatt problémázol 😄

nekem nem tudnál küldeni mezeket hogy jó legyem minden csapatnak a meze?
akvik: a játék megy nincs vele gond csak jó lenne esztétikailag hogy minden csapatnak jó legyen a meze ezért ha valakinek van olyan kit pack-je amibe a leírt csapatoknak(61882) jó a meze az átküldené megköszönném?
sziasztok!
zyndar
Nyomjad Hunito <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Féltáv:

Huni92
Velez show.
Genoa a döntõben.

Huni92
Csacsi, zyndar:

3 meccsel a vége elõtt 2 pont az elõnyünk a bajnokságban, miután a legutóbbi fordulóban a hosszabbításban vesztettünk 2 pontot, és a szatyor így felzárkózott.
el: toulouse ellen 0-0, hazai pályán 2-1. elõdöntõben megvolt az elsõ meccs, valenciaban x-eltünk, 0-0.
még 2 meccs veretlenül, és 50 meccses sorozatunk lesz tétmeccseket tekintve.

Ramox
Én is felküzdöttem õket a Seria A-ba, aztán nem sikerült túl jól az idény elsõ negyede szóval ott hagytam, de lehet elõveszem majd a napokban én is. 😊 Hajrá!

Magic Boy
Grat All!

Jól toljátok.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Csacsi
Sziasztok. Grat mindenkinek.Ritkán jelentkezem, mert sajnos nincs sok idõm.

Juve Stabiával indult a menetelésem.
Elsõ évben megnyertük a Seria C2C-t.
Második évben feljutottunk a Seria C1a-ból.
Idén a Seria B-ben vitézkedtünk.

Az utolsó 10 fordulóban folyamatosan pontegyenlõséggel voltunk a Cagliarival.Kicsit sajnálom, hogy "csak" másodikak lettünk, de végülis feljutottunk 😊

És most már a pénzügyek is kezdenek helyre állni.

Meglátjuk mi lesz a Seria A-ban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ramox
Nah ilyet se láttam még 😄 Nálam még 2017/2018ban is õ az inter manager-e.

zyndar

zyndar
Az OM elleni "derbire" nyilván úgy kellett kiállnom, hogy 4 -azaz- NÉGY középsõ védõm hiányzott különbözõ okok miatt, így az egyik jobb bekk és egy 16 éves kissrác próbálta többek között Patot feltartóztatni. Viszont csak 1-2re kaptunk ki..

zyndar
Mi van, fázik a segged? <#vigyor3>
Eleje:

Huni92
Kivertük az Aston Villat, 2-1 Angliában, 0-0 otthon. Negyeddöntõ: vs Toulouse. Esetleges elõdöntõ: Valencia/Sporting.

akvik
Nemrossz playa Forza.
Mivel majd csak hétvége felé tudok újra fmezni ezért addig csinálgatom az arccsomagokat.Kinek milyen igénye lenne miet csináljak?Ötletek?

Forza Italia
Dzeko 4 hónapra kiesett:S

barcelonatól hoztam õt óriási tehetség. 3,4m volt a kivásárlási ára😄 hülyének is megérte😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
nem tudom, mi lesz belõle. nem vándorkodásnak indult, csupán ezt dobta a gép. viszont nem kizárt, hogy majd továbblépek 😊

akvik
kicsit csúnya😄
Am lehet én néztem félre de ez az ukrajnai kiruccanás nem vándorkarriernek indult?😄
Am grat és a nõ még mindig jó a háttérbe<#hawaii>

McFrost
Honnan jött bazdmeg? Fallout 3ból? 😄DDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Mazinho.
Télen jött 1,3 millióért.

Huni92
3-1-re vertük idegenben a Laziot, 2-2 lett hazai pályán, továbbmentünk. Következõ körben az AV az ellenfél.
A bajnokság folytatódik, 10 meccsel a vége elõtt átvettük a vezetést, mivel megvertük 2-1-re a Szatyort.
Jövõre kell egy kapus, mert Goryainov már 34, és egyre bizonytalanabb. Pyatovot néztem ki, csak nem biztos, hogy év végéig meggondolja magát és aláír.

akvik
Elküldve mindkettõtöknek!😊

McFrost
Õ, köszönöm, jöhet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
jöhet link nekem is, mert most látom, hogy elég foghíjas a fészpekkemnek ez a része 😊

akvik
Mcfrost:Töröld le az elsõt.És tedd fel azt a két csomagot amit utolsó kettõnek tettem fel.Átküldjem azt a kettõt amit én használok?

McFrost
Miért nem?
Sakho, Mathias Jörgensen, Kjear

Forza Italia
neymar megvan rivast meg nem adják el

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
Rivas-Neymar

Forza Italia
Kaptam 54m a vezetõségtõl. Kellene egy jó középsõ védõ és egy Villa képességû csatár😄
Javaslat???

McFrost
Feltettem az elsõt, szép & csinos. Aztán az elsõ felül írt párat, gondolom ugyan az lett a neve.
Pl.: Luis Guilherme volt, majd eltûnt.

Nem tudom elindítani, mert xml hibát jelez .azt írja ki "not well-formed(invallid token) at line1 ofdefault.xml" ,ha valaki tud segíteni kérem segítsen. Elõre is köszi.
akvik
Mcfrost:hogy érted hogy üti egymást?
Owen:az õ mezüket akkor hagyd ki és ne tedd fel.gondolom nélkülük müködik a pack.(nekem is volt egy kitpackbe hogy a psv meg a twente mezei miatt nem ment a játék ezért kitöröltem õket)

Zsolti9014
közben megtaláltam a csapatomat, majd hozok képet is ha vége a szezonnak. 😊

Hajrá Magyarország!

felraktam már többféle mezpackot és mindegyiknél csak ez a pár csapat volt rossz:
Arsenal Tottheam elsõ meze; Burley Wolwerhampton mindegyik meze; Werder Bremen elsõ meze, más szerintem a probléma csak mi?
hy
Huni92
mielõtt még lebontanád a kérdésedet 150 millió apró részre: valószínûsítem, hogy a fórumot olvasó emberek közül senki nem tudja a megoldást, ezért nem kapsz választ, és a helyzeten minden bizonnyal az sem javít, ha naponta kétszer kérdezed meg.

helló
az fm.base oldalról szedtem le a dolgokat és azok voltak rosszak.
de miért csak pár csapatnál rossz a többinél jó?
hy
lokika28
rakj fel egy új patchet asszem alapjáték hibája vagy 1es patch-é

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Sziasztok!
Nem tudjátok az mitõl van, hogy a játék folyamán nem tudok válogatott kapitány lenni? Akár csapatban vagyok, és ott ajánlanak fel állást, akár csapat nélkül, mindig elfogadom, de nem történik semmi...! Valaki esetleg találkozott már ilyennel? Elõre is köszi a válaszokat.

B.sszus ilyen hátterek mellett, hogyan tudsz koncentrálni a játékra? XD Am szép eredmény, grat.
Huni92
18 meccs után, a téli szünet elõtt a tabella

EL: Csoportban 1. hely, majd megkaptuk a Laziot, ha netán kivernénk a digókat, akkor a Benfica/Aston Villa páros egyike várna ránk.

Huni92
katt

illetve fm-base.co.uk oldalon is vannak.

helló!
és akkor melyik mez csomagot szedjek le ezekhez a ligákhoz amelyik jó?
helló
McFrost
A face pack nagyon szép, csak 1-2 üti egymást.

akvik
Grat Forza,Gomba és a többiek😊szép eredmények.Télleg kicsit kihalt a topic..
Én majd csak jövõhéten jövök a beszámolókkal meg akkor folytatom csak a játékot ha megérkezik az új gépem.Addig pihentetem az fm-et.

Darthmushroom
utóbbi napokba nagyon kihalt a topic :S

am grat Forza és Zsolti

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
2. évben is megvan a bajnoki cím. A bl megint nem jött össze majd jövõre😄

Legjobb góllövõm

Villa aki Januárba jött

Zsolti9014
Sziasztok!
Jó régen jártam már itt, így azzal kezdeném, hogy gratulálok mindenkinek, aki szép eredményeket ért el, vagy "egyszerûen csak" kitartóan játszott.

Nos, én közben vittem még tovább az FC Köbenhavn együttesét, de kissé meguntam, hogy a bajnokságot x éve zsinórban nyerjük, kupát esetenként ugyan elbuktuk, meg volt még egy kifejezetten skandináv csapatoknak szóló Királyi Liga. A BL-ben általában csoportkör, vagy max. negyeddöntõ volt amit elértünk.

Ja, az FM2007-rõl van szó!!!

Tehát úgy gondoltam, kezdek egyet a Leeds-szel, majd pedig próbálkoztam a Fulhammel is. Igazából a következõ problémával szembesültem:

Úgy kezdek neki egy játéknak, hogy megnézem a barátságos meccseimet, úgy állítom össze, hogy legyen minimum 10 nap - 2 hét az elsõ meccsemig.
Ezalatt feltérképezem a keretemet, kik azok akikre számítok, kik azok akik megkapják a lehetõséget, és kik azok, akik biztosan távozni fognak.
Ezek alapján megnézem, hogy mely posztra kell igazolnom, majd elkezdek játékosokat keresni a hiányposztokra, illetve ha máshova találok olyat, akit nem szabad kihagyni. 😊
Eddig rendben, ezzel párhuzamosan kialakítom a taktikát. Választok egy alapformációt, amiben aztán egyenként beállítom a játékosok feladatait.

Van idõ is a meccsekig, így nem egy aznap összedobott taktikával kell kifutni a meccsre. Az eredmények meglepõen jók voltak: Leedsszel mondjuk a Rangers és a Celtic ellen idegenben egygólos vereségek, kisebb csapatok ellen fölényes gyõzelem. Elkezdõdik a bajnokság, két 1-0-s siker után jönnek a 3-4 gólos zakók, ráadásul papíron gyengébb csapatok ellen.
Fulhammel a felkészülés során 100%-os teljesítményt nyújtottunk, többek közt a Diegóval felálló Brement 4-0-ra vertük. Most a PL-ben 3 döntetlen és 1 vereség mellett 1 gyõzelemmel állunk (Pool ellen).

Ami engem igazán zavart, az az, hogy a barátságos meccseken irányítunk: birtoklás, kapuralövés, stb...
Tétmeccseken alig lövünk kapura.

Értem én, hogy más egy tétmeccs légköre, de akkor hogy alakítsak ki taktikát, ha a barátságos meccsen beváltak késõbb nem mûködnek?

Tanácsokat, észrevételeket várok! Köszi 😊

Hajrá Magyarország!

Huni92
valszeg a csomagban van a hiba.

sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy raktam fel a játékba mezeket ezzel nem is lenne gond mert direkt olyan oldalról szedtem ahol müködõ kits-ek vannak.
Csakhogy az Arsenal elsõ mezét nem mutatja; Burley egyetlen mezét sem;Tottheam elsõ mezét;magyar ligából is fradi;haladás;KTE;Pápa; németbõl meg a Werder elsõ mezét nem mutatja ez mitõl lehet és hogy tudom beállitani hogy jó legyen?
pedig megnéztem a mappákat és ott jó minden ottvannak a file-ok.
sziasztok