Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Nem rossz 😊 Derlei-t muti már. 4-2-4?
Gratu!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
derlei minden meccset nézve 47meccsen 52gólt rúgott

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
1év:

év managere : ÉN XD
év csapatába: kapusom,balszélsõm és derlei

zyndar
Közben végeztünk, egész tûrhetõ. Ez a 4-5-1 kap még egy évet, aztán 4-4-2, mert néha impotensek vagyunk, amit teljes meccseken keresztül nehezen viselek <#hawaii>
Buonanotte elég faszipántosan tolta.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Vagner Love-ot kölcsönadták?? Nálad valamikor Brazíliában vert olyan 40 gólt egy szezonban, ha jól tévedek. Van der Vaart meg NYILVÁN el fog menni kamcsatkába focizni, na mindegy <#vigyor3>

Huni92
Vidal érkeztével Gueye egy sorral hátrébb került, és egyelõre nem olyan meggyõzõ, mint a középpályán. Vidal viszont úgy nyomja, hogy a feka abbahagyta: 30-ról verdesi a ficakokat. A csatárok egyelõre nem szoktak bele az új környezetbe, de a középpálya szerencsére megoldja a dolgokat.

Mor3llo
BL-ben Intert kaptuk...sima kizúgás<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Na ezt meg miért fordította meg? :o

Valaki tudná javítani, hogy jó legyen a felirat is?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
A Manchester United eddigi igazolásai az FM-ben.

Hernandez:

Smalling:

Huni92
Mor3llo
Menetelgetünk:

BL-ben a 2. helyen továbbjutottunk, hatalmas bravúrral, a Barca mögött.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabocsaba1983
Sziasztok!

Gratulálok minenkinek az eredményeihez!
Már régen voltam itt.Most újra van kedvem fm-ezni.

Las Palmast kicsit félretettem, majd talán folytatom.
Fulham-en én is gondolkoztam, de végül is Fortuna Düsseldorfra esett a választásom. Friss feljutó a bundesliga II-ben. Stadion van, nézõ, pénz és játékoskeret nincs. Majd jelentkezem az eredményekkel.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Water
Hi all! Kezdtem egyet a Fulham csapatával. Szimpatikus amit élõben véghezvittek és ott van a mi Zolink is 😄 szóval látok bennük fantáziát... Azért egy kis átalakításon átment a keret:

Szeretnék végre valami jól mûködõ taktikát kitalálni, erre valószínûleg rámegy a bajnokság, de kupákban jó lenne alkotni valamit. Egy EL indulást jövõre se bánnék azért...

Forza Juve per sempre!

DONGUBA
Mahamadou Dissa ...Ksv Roeselare nevu csapatbol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
en valami M.Dissa nevu csatart vettem o repitett minket

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akkor is grat...😊 nekem most itt a 4.osztályba lesznek gondjaim,feljutni bizti nem fogok... csapatot épitek,mert akikkel feljutottam... az 1 vicc😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

gabber_saviola
:ASDasdasdad

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sõt,mielõtt felraktam a packot,néhány arc fennt volt(pl Angol másodosztály),pedig "gyárilag" ugye nincsen semmilyen cucc,aztán miután bemásoltam a fájlokat,még az a kevés face is eltûnt...Nekem ez nagyon magas!

DONGUBA
Igazabol neked grat mert gondolom semmi love nem volt nalad...nalam meg asszem 6-800 ezer font volt de mar nem emlexem pontosan szal neked joval nehezebb volt de nezd meg az en csapatomat nalad is joval konnyebb.

grat... 😊

DONGUBA
Itt az enyim nemreg kezdtem el.....

Próbáltam makonya ligás csapatok címereit leszedni,de sajnos az AFC Liverpool címere nincs meg😞 Valakinek nincs meg véletlen?Vagy hogy lehetne összedobni egy ilyet?
Sziasztok!Lenne egy nagy gondom:fel szeretném rakni a facepackot a FM2010-hez,bemásolom a data--graphic--pictures-players könyvtárba,de nem jelenik meg egy arc sem.Windows 7 az oprendszer.Tud valaki segíteni?

hát,vannak kiegészitések ehhez... az 1ik oldalon megvolt az összes liga csinálva majdnem...

McFrost
Muterod hátsóját :AAADDDDDD😄:S:A:Ad.a.d

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ha az FM 2010-el játszol akkor, hogy csináltad, hogy kezdeni tudtál Német területi ligás csapattal?

akvik
hát azthittem elküldtem az üzenetet😄😄namindegy .szóval grat Huni!azthittem jobbak vélez értékei.
Itsuki:<#eljen>

Huni92
MINDENKINEK! 😄:_SA😄SA

gabber_saviola
BaziNagyGratter!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

köszi😊 csak 5.osztály. mondjuk 4.osztályr ais uj csapatot kell összehozni valamiböl😄

Huni92
ohó, egy Itsuki.
Helósziacsáó.
Ez hányadik osztály? 5-6? 😊
Gratula hozzá

gomba: most is elég sok be van, de mexikót nem szoktam betölteni.

Darthmushroom
hát na ez ilyen 😄 neked szoktak ilyen 100ország betöltve 😄

nah ezt befürödtem😄 szevasztok. hát majdnem elbuktuk...

http://noob.hu/2010/05/17/w.png

Huni92
nincs, ezért nem tettem. valamint annyira tudtam, hogy rákérdezel erre, hogy az hihetetlen 😄😄
kajakra, már vártam.

Darthmushroom
huni neked nincs olyan mentésed ahol van mexicoi bajnokság? mert ha van tegyél már egy képet a hernandezrõl akit a mu leigazolt pls

Huni92
Ne bántsatok 😞
Nem én kúrtam el, hanem a noob.hu 😄 Kimásoltam az összes linket, erre tett egy szóközt oda.
Nesztek, transfers.

Darthmushroom
azt én is észrevettem 😄

Fabio Capello
azt mindig elkúrja 😄

Darthmushroom
február közepén

Darthmushroom
egy kis érdekesség
wtf folyik a premier ligába:
1. fulham 2.villa 3.pool 4.city 5. chelsea 6. mu
11. az arsenal
mi folyik ott????????

zyndar
Kamu! <#hawaii>
Nagy vagy maestro <#taps> Am a transfers linket elkúrtad <#hehe>

Terminátor14
Beteg ember vagy, grat! 😄

CSAK a Fradi

Darthmushroom
Valaki tudna dobni egy képet arról a hernandezrõl akit a mu leigazolt?

Huni92
Metalist Kharkiv - 2009/2010

Különösebben nincs mit hozzáfûznöm, csak annyit, hogy tétmeccsen nem kaptunk ki az idényben. Egy vereségünk van, a Milan elleni felkészülésin kaptunk ki tizenegyesek után. Azóta 54 meccses veretlenségi szériát állítottunk fel.
Kupát behúztuk, 2-0 a Szatyor ellen, a többi a képeken látszik.

http://noob.hu/2010/05/17/stats.PNG
http://noob.hu/2010/05/17/tabella.PNG
http://noob .hu/2010/05/17/transfers.PNG
http://noob.hu/2010/05/17/team.PNG
http://noob.hu/2010/05/17/genoa.PNG
http://noob.hu/2010/05/17/atnezes.PNG

akvik: Velez

dehogy egyszerre csak azért ezek olyan csapatok akivel sûrûn van az ember és jó lenne ha lenne mindnek jó meze ennyi
akvik
2vel?egyszerre?..
Grat Huni és Zyndar!vélezrõl tudsz nyomni egy képet Huni?

Arsenal Tottheam és Werder Bremen ebbõl 2-vel akarnék lenni ezért kellenének a mezek!😊
hy
Zsolti9014
Sziasztok megint!
Nemsokára hozom az ígért képeket (még ma asszem 😄), egyébként a Portsmouth-szal kezdtem (FM07) és a bajnokságban 4. helyen végeztünk (utolsó elõtti fordulóban még bajnoki esélyekkel), valamint FA-kupa elõdöntõ.
Kis csalódás volt a szezon, mert ha nem én irányítom a csapatot, akkor bajnoki cím lehetett volna.
Második szezonra kölcsönvettem Soldadót, leigazoltam Paoluccit, mivel a helyzetkihasználást találtam gyengének. Természetesen a máodik szezont nagyon rosszul kezdtük...

Más: szeretném, ha minden tapasztalatot leírnának azok, akik a 2007-ben a Leeds-szel sikeresek voltak.
Mire figyeljek oda a taktikánál, milyen játékosokat érdemes odavinni, stb..
Köszi!

Hajrá Magyarország!

Mor3llo
Gratula!

Na jah, nálam is volt a Lyonnal sokszor adok-kapok kisebb csapatok ellen is.

Pana: vezetjük a tabellát 8 ponttal, most küldtük haza a Olympiakost egy 3 gombóccal.
Félidõben érkezik majd 3,7 millió ojróért Jermaine Jenas. Jó vétel lesz?
Képek majd holnap, mert ezt a mentést az asztali PC-n nyomom😄