104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nekem is csak részletekben vitték el, de nem probléma.
te hogy állsz velük, hányadik év, milyen sikereid vannak? :D -
Sok, sikert én is velük vagyok, nagyon megszerettem a csapatot.. Edu az alap megszabadulós játékos viszont majdnem fele ennyiért tudtam csak eladni. -
Kezdtem egyet a Schalkéval.
igazolni nem kaptam pénzt, a fizetési keret teljesen ki van használva, de okosan megoldottam és tudtam erősíteni a csapaton. elküldtem kölcsönbe néhány embert, így a fizetésüket nem én perkálom, és felszabadult némi pénz, amit átforgattam az igazolási keretbe.
4-2-1-3-as felállással vágunk majd neki a szezonnak, kiváncsi vagyok, mit tudunk kihozni.
Igazolások
Szuperkupa -
Köszi -
karajjj #70423 gabberé -
Bocsi csak egy kérdés ez kinek a lapja: Logók -
geo91 #70421 átigazolások a következő szezonra
-
geo91 #70420 Dukla Praha 2011/2012
csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / stat / meccsek
kupa: korai búcsú
új stadion
-
blyth 2.szezon
cél a közép/élmezőny volt számomra ezt bőven túl teljesítettük a rájátszással.
igazolások:
tabella:
rájátszás első meccse a 100.meccsem volt a kispadon és a jóval esélyesebb csapatot sikerült is meglepni
a visszavágón egy halom szerencsével de sikerült továbbjutni
majd jött a döntő ahol bár partyba voltunk de az esélyesebb csapat nyert
remélhetőleg nyáron sikerül erősödnünk és akkor reális esélyünk is lesz a feljuttásra -
geo91 #70418 féltáv:
kupafail
tabella
meccsek -
így kezdjük majd az új évet:
bajnoki meccsek:
-
Utley #70416 látott már valaki ilyet?Most lenne a meccsem a feljutásért,erre senkit nem tudok a csapatba állítani...KABARÉ!!!! -
Utley #70415 Komolyan mondom ez nem lehet igaz!A csapatommal megnyertem az Osztrák Regional ligát,és majd 1 hónap pihi van a rájátszásig...Ezzel még nem lenne baj,de a játékosok elmentek szabadságra,és így az erőnlét visszaesett nem picit...ilyenkor mi a fenét tudok csinálni?edzőmeccset nem engednek lekötni... -
Blyth első szezon:
igazolások:
tabella:
szezon játékosa: Fofana tőlem:P -
aki angol kis osztályba akar kezdeni és szeretné h legyen is money annak ajánlom a crawleyt (11.3ba) megnéztem megvan csinálva h gazdagok és több mint 100k fontot lehet kapni igazolásokra ami olyan kis osztályba rengeteg. -
ahogy látom olyan értékei csökkentek,amik nem feltétlenül kell edzeni egy középhátvéd esetében,de lehet te még kevesebbet edzetted ezekben a skillekben,szal tolj rá a csúszkán egy picivel több technikát,és támadást -
OMfan #70411 Lehet, hogy noob kérdésem lesz, de még egyáltalán nem vagyok jártas az FM-be. A lényeg, hogy adott a Liverpool legjobb védője Dani Agger és egyszer csak megláttam ezt: WTF!
Egyből az első gondolatom az volt, hogy rosszul eddzetem a fiúkat,de miután mindenkit megnéztem, és senkinél nem tapasztaltam hasonlót tanácstalan vagyok....
Előre is köszi a válaszokat -
karajjj #70410 egyszer már én is kezdtem velük -
geo91 #70409 Dukla Praha 2010/2011
csapat: átigazolások / keret / stat
bajnokság: tabella / stat / gólkirály 2. / meccsek
kupa: meccsek / bukta / a végső győztes és leendő bajnok ellen talán nem volt szégyen kiesni
a csapat húzóemberei voltak: chigou / styvar / pilar
-
látom most mindenki nagyon kiscsapatos, én a blyth spartan-nal szenvedgettek most az angol sokadosztályba :D -
Utley #70407 Újra van egy kevés időm,így nyomjuk az Osztrák ligát:) Újoncként a legnagyobb favorit ellen villogtunk picit:D
-
2.5 év a Parma kispadján :)
-
geo91 #70405 féltáv:
tabella
meccsek
kupa -
-
geo91 #70403 tabella
meccsek
kupameccsek
pápá baník
+1 igazolás -
legegyszerűbb: elmész 1 nap szabadságra. -
és abból lehet valami rossz?? De végülis ink lejátszom..kiálok c csapattal:D -
így van -
de, ha előbb megszakítod a kapcsoaltot a csapatokkal. -
Csak az a baj h pont akkor van amikor válogatott:/:/ -
fiókcsapat,akikkel minden nyáron kötelező letolnod egy barimeccset,azokat nem is tudod törölni -
Értem...csak 3 meccsem van az előszezonban és az elsőnél megengedi hogy lemondjam a másodiknál meg a harmadiknál meg nem és valamér kék a csapat neve mind2nek:S -
kiválasztod az adott meccset,és rámész hogy barátságos meccs visszavonása valami ilyesmi. nekem egyszer az fm10-ben volt egy bugom,hogy FA kupa ujrajátszást kellett játszanom az ellenféllel,de a visszavágó időpontja meg pont 1 nappal válogatott meccs előttre esett,így a komplett keretem már "Útban volt a válogatott edzőtáborába"....persze ifikkel kiálltam,és valami nagyon nagy zakót kaptam -
Amikor elkezdesz egy új idényt és vannak bari meccsek.. lelehet valahogy mondani mert az egyik meccs az pont akkor van amikor a válogatottak és alig birok kiálni:S -
geo91 #70393 barátságos meccset akartam lekötni és ott volt ajánlva az ismeretlen külföldi klubok között :D -
Karancslapújtő...wait....WTF? ezmegmi? :D -
dgabor82 #70391 Befejeztem az első szezonomat a Schalke csapatával.
A vezetőség elvárása az volt, hogy legyek harcban a bajnoki címért, én min. egy dobogós helyezést vártam magamtól, ami BL-szereplést ér.
Átigazolási pénzt egyáltalán nem kaptam, és a fizetési keret is teljesen ki volt használva, így először egy kis takarítást végeztem a keretben. Volt pár játékos, aki aránytalanul nagy fizetéssel rendelkezett, így őket el-, illetve kölcsönadtam:
- Streit, Edu, Hao, Plestan, Reginiussen, Pander
Az így befolyt pénzből kölcsönvettem Pitroipát (Hamburg), Abelt (Kaiserslautern) és Bileket (Kaiserslautern)
A szezont nagyon jól kezdtük, a Bayernt megvertük a szuperkupa-döntőben, és a bajnokság első fele is jól sikerült. Féltávnál 4 pont hátránnyal fordultunk a Bayern mögött, a Dortmund volt a második. A tavasz első fele gyengébbre sikerült, de így is max 6-7 pontra ott lihegtem a bajorok és a Dortmund nyakán. Az utolsó fordulókban viszont minden sorsdöntő meccset hozni tudtunk, ezzel az utolsó forduló előtt 2 pontra feljöttünk a Dortmundra. Az utolsó fordulóban a Dortmund Hannoverbe látogatott, míg mi a Freiburgot fogadtuk. A saját meccset 3-1-re hoztam, és óriási szerencsémre a Borussia csak 0-0-át játszott idegenben, így jobb gólarányomnak köszönhetően megszereztem a salátástálat.
A BL-ben a csoportkörben az Arsenal, a Roma és a Salzburg volt az ellenfelem:
1. Arsenal
2. Schalke
3. Salzburg
4. Roma
Csoportmásodikként továbbjutva a nyolcaddöntőben a Milan jutott ellenfélként, akikkel otthon kezdtük a párharcot. Már a 15. percben 0-2 volt az állás, de egy óriási meccsen sikerült 3-2-re fordítanom. A visszavágóra így előnnyel utaztam, ahol a félidőben is még 0-0-ra álltam, de aztán összeomlott két gyors góltól a csapat, és sima 4-0-ás zakó lett belőle.
A Német Kupában az elődöntőig meneteltem, ahol a Leverkusen állított meg.
Összességében egy nagyon jó szezonon vagyok túl, de többször bebizonyosodott, hogy a keret nem elég nagy, rövid a kispad, és eltiltások vagy sérülések esetén nincs minőségi cseresorom. Ezért a Bosman-szabállyal ingyen megszereztem lejáró szerződéssel ezeket a játékosokat:
- Vanderlei (KAP) Coritiba
- Kraft (KAP) Bayern
- Insua (VB) Liverpool
- Van Bommel (VKP) Milan
- Cesar Delgado (BSZ) Lyon
- Marveaux (JSZ) Rennes
- Trochowski (BSZ) Hamburg
- Destro (CS) Genoa
-
geo91 #70390 asszem megvan az új kedvenc fm-es csapatom :D dukla praha. az alábbi számból hallottam a csapatról:
(ezt is szeretem tőlük, ez egy Honvédos szám.)
lássuk a lényeget. :D szóval szépen indítottam egy új gémet és betöltöttem a cseh és a magyar bajnokságot mindkettőt másodosztályig.
(pénznem itt még fontban, de aztán átállítottam euróra.)
átigazolások, immár euróban
első meccsem
első tétmeccsem
-
1. Fogsz tudni azokból a bajnokságokból igazolni, csak csapatot irányítani nem.
2. Ha jó a géped megpróbálkozhatsz vele, a csillagok nem teljesen mérvadóak. Mindemellett a "csak nézhető" bajnokságok azért rendesen zabálják a géped, így ha van olyan bajnokság ezek között, amelyik szerinted nem annyira fontos vagy érdekes, akkor ne töltsd be őket, hanem az adatbázisnál customba töltsd be az adott ország játékosait, így fogsz tudni onnan igazolni. -
eLiXir #70388 Sziasztok, minél élethűbben szeretnék játszani, tehát nagy adatbázissal, és kijelöltem mind az 51 országot, de mivel magyar NB1be akarok kezdeni a Vasasnál, ezért csak a Magyarországnál állítottam be azt, hogy játszható legyen, a többinél pedig "csak nézhető" vagy vmi ilyesmi volt az opció neve. Ez most azt jelenti, hogy nem tudok majd leigazolni külföldről játékost, csak a magyar ligában résztvevő játékosok közül?
Az a gáz, hogy ha kiválasztom mind az 51 országot, 102 ligával, nagy adatbázissal, akkor a szám.gép. teljesítménye fél csillagos lesz, és nem akarok órákat várni betöltésekkel, de ugyanakkor minél élethűbben szeretnék játszani.