Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Elsõ állomás.Cél a bajnoki cím és az ázsia bl-be minnél jobb szereplés.
Átigazolásra volt összeg.Játékosok nem költöttem sokat mert fõleg free ridereket hoztam.
Bajnokság tulajdonképpen két csapatról szól és amelyik hibázik az elveszti a bajnoki címet.Bunyodkor és Paxtakor fej-fej mellett.
Bl-be viszonylag könnyebb csoportot kaptunk de nem tudtunk megnyerni.Sajnos így megkaptuk az egyik favoritot az Al-Hilal csapatát és mivel a nyolcaddöntõ csak egy meccses ezért idegenbe kell kivívni majd a továbbjutást.
Csapat
Bl-csoport
Átigazolások
A zseni
Gólpasszkirály
Köszi h elolvastad

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Még munkanélküliként kezdtem, Bulgáriában a Lokomotiv Plovdivvel kezdtem, egy 3. hely sikerült, következõ idény közben átmentem a vergõdõ CSKA Sofiához, felhoztam õket a 2. helyre, utána jött 2 bajnoki cím, majd lemondtam, és a Fenerbahcéhoz kerültem. Már kétszeres bajnok vagyok velük is, most folytatom a 2014-15-ös idény elején.
Azért ha valakinek van ötlete hogy hol kezdjek egyet, azt szívesen fogadom.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Na de a srácok tudják, hogyan kell kiengesztelni😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Túl gyors eredményeket ne várjatok mert 1 hét múlva töri emelt szóbeli és még semmit se tudok, de 15-én ha túl vagyok mindenen berúgok és utána nekifekszek rendesen, addig pedig maradnak az éjszakák.
aztán arra jutottam, hogy valami módosított, letöltött détbész lehet.
Egy Uefat hátha megcsípünk gyors kontrákkal 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2. évtõl kezdve megnyertem mindent, bajnokságot kupát, viszont sose jutottam be az ázsia BL-be. nem értettem, ezért is hagytam abba. kábé 5évet húzhattam le, végefelé már nagyon elfenekeltem az egész ligát, csak sajna nem volt ugye BL.
amúgy kolumbiában is játszottam, lehet van ilyen perverzióm.
itt az volt a gáz, hogy 2 részbõl állt a bajnokság. féltávnál akik az elsõ 8 helyet elfoglalták játszottak tovább, ha jól emlékszem egy playoff szerût, aztán utána megint bajnokság és az elsõ 8 megint playoff, legjobb az volt hogy a playoffban elért eredményeket hozzáadta a csapatoknak. elsõ félévben néztem amikor beszólogattak a játékosaim hogy szeretnének kezdõjátékosok lenni 😊
most amúgy 2008al játszok inkább, angol 6. osztályból hoztam föl championshippig egy csapatot. ha nem velük szenvedek, akkor palermoval uralkodok a 2010es gémben
bocsi hogy elszaladt a ló velem
A csapat keretében legfeljebb 4 idegenlégiós lehet (aki nem ázsiai) 😛 szal ez egy kissé megneheziti a dolgokat. Ha lesz kitartásom itt ténykedni majd rakok képeket 😄
Grat mindenkinek😊
Hétvégéig félreteszem a Lille-s mentést.Kezdek egy világkörüli utat.Elsõ állomásom a Bunyodkor Tashkent lesz.Megpróbálok ázsiában,euróbán észak és dél amerikában illetve afrikában sikereket elérni.Este jön a beszámoló.
pool ellen kikaptunk, 0-2, eslikól kemény 3,4-es osztályzatot kapott.
birmingham elleni ligakupa meccsen pedig 3-1, és 4 sérült: zhirkov 3 hét, chrétien 6 hét, obi mikel 6 hét, thiago silva 4 hét. awesome.
Gondolhatod én is hogy meglepõdtem. Hétrõl hétre néztem a tabellát. Mikor már 6ok voltunk, azon imádkoztam, hogy tartsuk meg, hogy meglegyen az EL. Erre tessék 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az elég kevés lesz 😞
Végetért az elsõ szezonom a Seria A-ban. Hatalmas meglepetés született.
A Juventus elleni 0-2 után, hatalmas hajrát hajtott végre a csapat.Azután a meccs után 10. helyen voltunk.
A sok nyert meccs, és az ellenfelek bukása meghozta a nem várt sikert, és 3. helyre értünk fel, az utolsó fordulóban.Mikor is az akkor 3. Genoat sikerült megverni.
Így sikerült a BL-be bejutni. Remélem kapok pénzt, meg stadiont, mert állandóan a 10.400-as stadion tele van.
A védelmet át kell szervezni, és nem árt, majd már végre egy klasszis csatár. Remélem megengedhetem magamnak 😊
Év vége felé felkértek Ghana kapitányának, eddig két meccset játszottam le.
Chad ellen egy barátságos meccset, melyet 6:0-ra nyertem meg, illetve egy világbajnoki selejtezõt Angola ellen, amit 2:0-al sikerült hozni. A Csoportom pedig Ghana, Angola, Morocco, Benin. Úgyhogy a csoportelsõséget várom el a csapattol.
További jó játékot mindenkinek.
körül lehetett az is ha nem tévedek. 😄
Barátságos meccsekre meg hívsz pár Európai topklubot is esetleg ..nemlehet rossz, gondolkodtam rajta, hogy belekezdek de engem nem fogott meg..de kíváncsi lennék ottani eredményekre.
akarom, de nem fogom. ratyi a team egyelõre 😄
meg amúgy sincs ihletem egy 25. osztályú csapathoz 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lehet FM-ben saját csapatot alapítani és elindulni mondjuk az utolsó angol osztályból?
jobb ötletem nincs...talan meg applications data...
BL selejtezõben a Lieget vertük, a csoportkörben a Sevilla, Brugge, AEK trióval mérkõzünk.
Igazolások
Csapat
eZo: nem értelek 😄 kezdtél egy kis(ebb) csapattal bemelegítésnek, hogy aztán egy gigászi klubbal nyerd halomra magad? furcsa nekem 😄
king:
csaba: kár az 1 pontért 😞
guba: ha tudta volna valaki a megoldást, beírta volna. nem kell játszani a sértõdött 10 éves kisgyereket.
www.bundesliga.de www.kicker.de
ma kezdtem el játszani a football manager 2010el és mikor elakarom inditani a meccset kiírja hogy:array acces out of bounds
miért van ez?és hogy lehet rendbe hozni?
elõre is kösz a választ.
Hát ahogy szokták mondani ami késik az nem múlik és ez így is van. Itt is vagyok egy kis beszámolóval, tegnap éjszaka volt az utolsó meccs csak lusta voltam már írni.
Szóval mint tudjátok kezdtem egy játékot a Hoffenheimmel és az õszi szezont már korábban elmeséltem. Azóta a tavaszi is véget ért. Igen a csapatom megnyerte a déli területi ligát és fent van a Bundesliga II-ben. Elégé sikerült összerakni a csapatot és szépen hozták az eredményeket hol jobban ment nekik hol meg döcögött de minden jó ha a vége jó alapon ezt megcsináltuk.
Sajna menet közben a pénzügyeim a csapatot eléggé elvitték és most jó sok a tartozásunk. Lehet, hogy meg kell majd válnom játékosoktól de ezt nem tenném szívesen, pontosabban aki mehet azért nem kapok majd pénzt. Már sikerült egy két játékost elõre leigazolni akik majd érkeznek. Az ifiknek van még hátra meccsük de lehet õk is bajnokok lesznek.
A játékos megfigyelés meg hatalmas biznisz akit eddig hoztam a csapathoz azt mind kisebb összegekért megvették tõlem így most 50K euró befolyt a kaszába.
Egy kis érdekesség a nagyvilágból: a Deportivo ellen csõdeljárás indult meg is próbáltam szerezni a kapusukat de mint mindig a legnagyobb probléma a fizetés volt amit nyújtani tudtam.
Most nem sorolom fel minden aktív fórumozó nevét, de egy hatalmas gratuláció nektek.
Nem sokára jelentkezek és hozok majd akkor is képeket az igazolásokról.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Igazolásaim:
2 meccseb vagyok túl, malaga és teneriffe két sima gyõzelem, féltávnál, vagy ha lesz 1-2 érdekes meccs addig akkor mart teszek fel képet !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
1.vkp-m volt(vieira,mavuba) csak az taktik nem vált be.ebbe meg nainggolan és verratti játsza a boxtobox-t mert ugye canalest nem lehet kihagyni.régebbi taktikámmal kevesebbet gólt kaptunk viszont alig lõttünk.szóval valami jó taktika kéne már ami a kettõ között van.(tehát h tudjon játszani nainggolan,canales,milev és gignac de legyen vkp is.)na majd valamit kitalálok
2.szélsõ hátvédek😄😄hát van damme és renan duóval kezdtem de nem voltak jók(sorra hozták a tiziket meg a gyenge osztályzatokat.5-6,5ig)így kipróbáltam a két öreget.belletti elsõ meccsén gólt lõtt.(hihetetlen az az pali.gólok jópasszok jól játszott )
carlos meg robotolt egész meccsen így maradt a kezdõbe.
3.képméretezésért bocsi.
Valakinek van valami ötlete?