Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fisicofan
Köszönöm a tippeket, hát betöltöttem az 5 nagy bajnokságot, + a skót, holland és portugál elsõ osztályt, elsõ állomás a nagy kedvenc AC Milan, velük még úgysem mentem idén, egy BL gyõzelemig maradok, aztán továbbállok.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

akvik
2009:Bunyodkor Tashkent
Elsõ állomás.Cél a bajnoki cím és az ázsia bl-be minnél jobb szereplés.
Átigazolásra volt összeg.Játékosok nem költöttem sokat mert fõleg free ridereket hoztam.
Bajnokság tulajdonképpen két csapatról szól és amelyik hibázik az elveszti a bajnoki címet.Bunyodkor és Paxtakor fej-fej mellett.
Bl-be viszonylag könnyebb csoportot kaptunk de nem tudtunk megnyerni.Sajnos így megkaptuk az egyik favoritot az Al-Hilal csapatát és mivel a nyolcaddöntõ csak egy meccses ezért idegenbe kell kivívni majd a továbbjutást.

Csapat
Bl-csoport
Átigazolások
A zseni
Gólpasszkirály

Köszi h elolvastad

zyndar
Új karriert kezdtem Spanyolországban, a Real Oviedo kispadján. A 90'-es évek elején tetszett már nekem ez a csapat, olyan arcok játszottak itt, mint Onopko vagy Prosinecki. "Kaptam" egy harmad osztályú csapatot (most jutottak fel a 4. vonalból...), 30 ezres stadiont, zéró zsetont igazolni és 21 millió eurós visszafizetendõ kölcsönt, egyszóval minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz <#hawaii> Beüzemeltem egy 4-3-3at, eddig egészen tetszetõs.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
kezdj egy olyan karriert,amilyet én tolok most: betöltöttem az 5 nagy bajnokságot,és a célom 2020-ra mindet megnyerni,kupákkal,BL-el együtt,és VB gyõztesként visszavonulni 😊 nekem 1. évem után a spanyol bajnoki+kupa megvan,de marad spanyolhonban,mivel kell még a szuperkupa innen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar
Argentin vagy brazil 2. osztály, esetleg MLS vaaagy irány a Serie C <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

DONGUBA
En is igy vagyok vele ezert leszedtem fm10-hez egy olyan kieget hogy nem lehet 5-nel tobb kulfoldi a csapatban az angol bajnoksagban es igy mar izgibb a jatek.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fisicofan
Egyszerûen semmi nem tud lekötni most, a Warta-t is meguntam nagyon hamar, úgyhogy jobbhíján egy régi mentésemet folytatom, a Fenerrel.
Még munkanélküliként kezdtem, Bulgáriában a Lokomotiv Plovdivvel kezdtem, egy 3. hely sikerült, következõ idény közben átmentem a vergõdõ CSKA Sofiához, felhoztam õket a 2. helyre, utána jött 2 bajnoki cím, majd lemondtam, és a Fenerbahcéhoz kerültem. Már kétszeres bajnok vagyok velük is, most folytatom a 2014-15-ös idény elején.
Azért ha valakinek van ötlete hogy hol kezdjek egyet, azt szívesen fogadom.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Mor3llo
Gratula mindenkinek! Rég jártam erre, köszönhetõen, hogy hazai pályán a BL-ben az Arsenal leszívatott 4-1-re, és kicsit ideges lettem😄
Na de a srácok tudják, hogyan kell kiengesztelni😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
bocs Hunyi,láma voltam....köszi! 😊)

Huni92
<#szomoru1><#pardon1>

ott van 2 hozzászólással lentebb.

bakkerman
bocsi,az üzbéget

bakkerman
bunyodkor????????? hol találtad meg az azeri bajnokságot????????

akvik
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=1330

Ramox
Nos, a Southamptont kicsit félreteszem, és ha már mindenki kalandozik, én is elnézek az izlandi másodosztályba! 😊 Választott csapatom az ÍA xDDa
Túl gyors eredményeket ne várjatok mert 1 hét múlva töri emelt szóbeli és még semmit se tudok, de 15-én ha túl vagyok mindenen berúgok és utána nekifekszek rendesen, addig pedig maradnak az éjszakák.

Huni92
én is ezen gondolkodtam 😄
aztán arra jutottam, hogy valami módosított, letöltött détbész lehet.

valamirõl lemaradtam? FM10-be Bunyodkor? Van Üzbég liga? 😄
Csacsi
Kaphattam volna könnyebb csoportot is 😞

Egy Uefat hátha megcsípünk gyors kontrákkal 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én toltam anno a hongkong-i ligában. még az fm2008al.
2. évtõl kezdve megnyertem mindent, bajnokságot kupát, viszont sose jutottam be az ázsia BL-be. nem értettem, ezért is hagytam abba. kábé 5évet húzhattam le, végefelé már nagyon elfenekeltem az egész ligát, csak sajna nem volt ugye BL.
amúgy kolumbiában is játszottam, lehet van ilyen perverzióm.
itt az volt a gáz, hogy 2 részbõl állt a bajnokság. féltávnál akik az elsõ 8 helyet elfoglalták játszottak tovább, ha jól emlékszem egy playoff szerût, aztán utána megint bajnokság és az elsõ 8 megint playoff, legjobb az volt hogy a playoffban elért eredményeket hozzáadta a csapatoknak. elsõ félévben néztem amikor beszólogattak a játékosaim hogy szeretnének kezdõjátékosok lenni 😊
most amúgy 2008al játszok inkább, angol 6. osztályból hoztam föl championshippig egy csapatot. ha nem velük szenvedek, akkor palermoval uralkodok a 2010es gémben
bocsi hogy elszaladt a ló velem
myl0
Gondoltam meglesem a Dél Kóreai bajnokságot.
A csapat keretében legfeljebb 4 idegenlégiós lehet (aki nem ázsiai) 😛 szal ez egy kissé megneheziti a dolgokat. Ha lesz kitartásom itt ténykedni majd rakok képeket 😄

akvik
Sziasztok!
Grat mindenkinek😊
Hétvégéig félreteszem a Lille-s mentést.Kezdek egy világkörüli utat.Elsõ állomásom a Bunyodkor Tashkent lesz.Megpróbálok ázsiában,euróbán észak és dél amerikában illetve afrikában sikereket elérni.Este jön a beszámoló.

bakkerman
nem rossz,mert a dél koreai bajnokságban is van pár csapat,amelyik ázsiai szinten gazdag,és ott van ugye ázsiai BL,szal trófeákat lehetne halmozni szép számmal!

Huni92
ajánlom is -.-

pool ellen kikaptunk, 0-2, eslikól kemény 3,4-es osztályzatot kapott.
birmingham elleni ligakupa meccsen pedig 3-1, és 4 sérült: zhirkov 3 hét, chrétien 6 hét, obi mikel 6 hét, thiago silva 4 hét. awesome.

Csacsi
Köszi.

Gondolhatod én is hogy meglepõdtem. Hétrõl hétre néztem a tabellát. Mikor már 6ok voltunk, azon imádkoztam, hogy tartsuk meg, hogy meglegyen az EL. Erre tessék 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
minnyár adok egy büntipontot magamnaak 😄

btw 17 pixellel szélesebb a rohadék xD

Huni92

Az nem semmi

Capello: A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel! <#banplz>

Fabio Capello
No, ha velük VB-t nyerek, az lesz pályafutásom csúcsa! 😄

Csacsi
Nah közben jött a hír, hogy fejlesztik az edzõközpontokat, valamint a sdationt is kemény 2250db férõhellyel 😊

Az elég kevés lesz 😞

Csacsi
Sziasztok, régen jelentkeztem, mert azért nekem nincs annyi idõm, így lassabban mennek le a szezonok. hatalmas gratula mindenkinek (Neveket direkt nem írok, mert biztos kihagynék valakit 😊

Végetért az elsõ szezonom a Seria A-ban. Hatalmas meglepetés született.

A Juventus elleni 0-2 után, hatalmas hajrát hajtott végre a csapat.Azután a meccs után 10. helyen voltunk.

A sok nyert meccs, és az ellenfelek bukása meghozta a nem várt sikert, és 3. helyre értünk fel, az utolsó fordulóban.Mikor is az akkor 3. Genoat sikerült megverni.

Így sikerült a BL-be bejutni. Remélem kapok pénzt, meg stadiont, mert állandóan a 10.400-as stadion tele van.

A védelmet át kell szervezni, és nem árt, majd már végre egy klasszis csatár. Remélem megengedhetem magamnak 😊

Év vége felé felkértek Ghana kapitányának, eddig két meccset játszottam le.
Chad ellen egy barátságos meccset, melyet 6:0-ra nyertem meg, illetve egy világbajnoki selejtezõt Angola ellen, amit 2:0-al sikerült hozni. A Csoportom pedig Ghana, Angola, Morocco, Benin. Úgyhogy a csoportelsõséget várom el a csapattol.

További jó játékot mindenkinek.

Barnabyka
Rákerestem, viszont semmi konkrétat nem találtam róla, maximum annyit, hogy 2006/07
körül lehetett az is ha nem tévedek. 😄

zyndar
Valaki egyszer tolta a Hong Kong-i bajnokságban 😊

Barnabyka
Adok én, Ázsiában még nem nagyon láttam senkit sem tevékenykedni. 😊
Barátságos meccsekre meg hívsz pár Európai topklubot is esetleg ..nemlehet rossz, gondolkodtam rajta, hogy belekezdek de engem nem fogott meg..de kíváncsi lennék ottani eredményekre.

Huni92
megint szurka-piszka -.-'
akarom, de nem fogom. ratyi a team egyelõre 😄
meg amúgy sincs ihletem egy 25. osztályú csapathoz 😊

DONGUBA
lehet...editorban berakod kicsereled egy adott ligaban levo csapateval es goooooooooo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sziasztok!

Lehet FM-ben saját csapatot alapítani és elindulni mondjuk az utolsó angol osztályból?
Megprobáltam,kivettem a magyarositást és ugy tényleg megy.De mit kell csinálni hogy magyarosítással is mûködjön?😊
zyndar
Egy gigászi klubbal akarod halomra nyerni magad? <#beka3>

Documents/Editor Data-bol törölj ki mindent, ha magyarul játszol, töltsd le újra a fájlokat 😉

jobb ötletem nincs...talan meg applications data...
DONGUBA
nem jatszom csak basz az ideg mifasz lehet....ujraraktam is ez van

Huni92
Elkezdõdött a szezon.
BL selejtezõben a Lieget vertük, a csoportkörben a Sevilla, Brugge, AEK trióval mérkõzünk.

Igazolások
Csapat

Huni92
magyarítást ne rakd fel.

eZo: nem értelek 😄 kezdtél egy kis(ebb) csapattal bemelegítésnek, hogy aztán egy gigászi klubbal nyerd halomra magad? furcsa nekem 😄

king:

csaba: kár az 1 pontért 😞

guba: ha tudta volna valaki a megoldást, beírta volna. nem kell játszani a sértõdött 10 éves kisgyereket.

king82
Na menet közben véget értek a szavazások a bajnokságról. Az év csapatába bekerült három játékosom: Alexej Spasskov; Lõw Zsolt és Emanuel Centurión. Emelet Centurión az év játékosa szavazáson a 3. helyet is elérte. A bajnokság gól királya pedig Sejad Salihovic lett. Az ifi csapat utolsó elõtti mérkõzésnél pontegyenlõséggel vezeti a saját bajnokságát. Remélem õk is sikeresek lesznek.

www.bundesliga.de www.kicker.de

hello.
ma kezdtem el játszani a football manager 2010el és mikor elakarom inditani a meccset kiírja hogy:array acces out of bounds
miért van ez?és hogy lehet rendbe hozni?
elõre is kösz a választ.
king82
Jó reggelt!

Hát ahogy szokták mondani ami késik az nem múlik és ez így is van. Itt is vagyok egy kis beszámolóval, tegnap éjszaka volt az utolsó meccs csak lusta voltam már írni.
Szóval mint tudjátok kezdtem egy játékot a Hoffenheimmel és az õszi szezont már korábban elmeséltem. Azóta a tavaszi is véget ért. Igen a csapatom megnyerte a déli területi ligát és fent van a Bundesliga II-ben. Elégé sikerült összerakni a csapatot és szépen hozták az eredményeket hol jobban ment nekik hol meg döcögött de minden jó ha a vége jó alapon ezt megcsináltuk.
Sajna menet közben a pénzügyeim a csapatot eléggé elvitték és most jó sok a tartozásunk. Lehet, hogy meg kell majd válnom játékosoktól de ezt nem tenném szívesen, pontosabban aki mehet azért nem kapok majd pénzt. Már sikerült egy két játékost elõre leigazolni akik majd érkeznek. Az ifiknek van még hátra meccsük de lehet õk is bajnokok lesznek.
A játékos megfigyelés meg hatalmas biznisz akit eddig hoztam a csapathoz azt mind kisebb összegekért megvették tõlem így most 50K euró befolyt a kaszába.
Egy kis érdekesség a nagyvilágból: a Deportivo ellen csõdeljárás indult meg is próbáltam szerezni a kapusukat de mint mindig a legnagyobb probléma a fizetés volt amit nyújtani tudtam.
Most nem sorolom fel minden aktív fórumozó nevét, de egy hatalmas gratuláció nektek.
Nem sokára jelentkezek és hozok majd akkor is képeket az igazolásokról.

www.bundesliga.de www.kicker.de

eZo
Feljutottam a Betis-el 😊 Elég is volt egy idõre ... most, hogy már bemelegedtem kezdtem egyet a Real-al !

Igazolásaim:

2 meccseb vagyok túl, malaga és teneriffe két sima gyõzelem, féltávnál, vagy ha lesz 1-2 érdekes meccs addig akkor mart teszek fel képet !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

bakkerman
volt már valaki egy játékon/mentésen belül az öt nagy bajnokságban(angol,spanyol,olasz,német,francia) bajnok,és kupagyõztes? én most erre hajtok,ez az 5 ország van betöltve,és a Real-lal kezdtem 😊

DONGUBA
Koszonom a valaszokat.

szabocsaba1983
Hát ez lett a vége:

Újoncként nem szégyen, de az egy pont miatt csalódott vagyok. Jövõre erõsítés és feljutás!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

akvik
köszi.
1.vkp-m volt(vieira,mavuba) csak az taktik nem vált be.ebbe meg nainggolan és verratti játsza a boxtobox-t mert ugye canalest nem lehet kihagyni.régebbi taktikámmal kevesebbet gólt kaptunk viszont alig lõttünk.szóval valami jó taktika kéne már ami a kettõ között van.(tehát h tudjon játszani nainggolan,canales,milev és gignac de legyen vkp is.)na majd valamit kitalálok
2.szélsõ hátvédek😄😄hát van damme és renan duóval kezdtem de nem voltak jók(sorra hozták a tiziket meg a gyenge osztályzatokat.5-6,5ig)így kipróbáltam a két öreget.belletti elsõ meccsén gólt lõtt.(hihetetlen az az pali.gólok jópasszok jól játszott )
carlos meg robotolt egész meccsen így maradt a kezdõbe.
3.képméretezésért bocsi.

Valamiért nem jók a francia logók, pedig az összes többi ligái jó, francia viszont nem, pedig egy csomót kipróbáltam, d egyik se volt jó.
Valakinek van valami ötlete?
Huni92

három dolog tûnt fel.
1.:nincs védekezõ játékosod a középpályán. furcsa 😄
2.: a szélsõ hátvédek odabasznak ^^
3.: nem méretezted a képeket 😛