Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szóval ha win7-et használsz akk új skint töltsél le tölsd be a játékba és mindenkép meg fog jelenni.Legalábbis nekem így sikerült.
3-2-nél Bodor kiállításáig egy kis remény volt...aztán Dani Alves rendet rakott....
Elõre az EB-re....ez nehéz lesz, mert Német, Ír, Izrael és Cseh is egy csoportban vannak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Grat Darthmushroomnak és LasDennek is

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bajnokság sorozatba 6x lett meg
BL címvédés is sikerült
Versenysorozatok
sikereim a klubnál
Idei szezonba a gólszerzõim
Két legjobb játékosom (gólok és gólpasszok)

eddig 5bajnok 5gyõzelem 9rúgott 0kapott gól és egy szuperkupa gyõzelem
Bl csoport hát sz*pjon le a gép: Barca,Juve,OM...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nagyon szépen szerepel a válogatott. Jó lenne a valóságban is valami hasonló színvonalon játszanának.
Közben nálam is telnek a napok és amíg a játékosok szabin vannak addig a vezetõség dolgozik. Sajna az eddig is kicsi átigazolási keretemet tovább csökkentették így most már csak 75ezerért tudnék vásárolni. Na ezért nem sok mindent lehet kapni.
Ja és igen szükség van a kapcsolatok ápolására így a Borussia Dortmund csapatának fiók csapata lettünk. Na majd meglátjuk, hogy jó ez nekem. Hát ha választani kellet volna inkább valami határon túli csapat jelentkezhetett volna.
www.bundesliga.de www.kicker.de
második meccs....ebben reménykedtem...😄
harmadik meccs....erre meg nem számítottam...😄
továbbjutás...csak az a gáz, hogy Máté Péter a sárgák miatt, míg Juhász ugye a piros miatt hiányzik majd a védelem közepérõl....és egy "könnyû" ellenfelet kaptunk brazília személyében...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
õk pedig az ellenfelek....akár azt is mondhatnám, hogy továbbjuthatnék, de nekem elég ha gyõzök....majd az eb-n 😄

Grat zyndar!
<#vigyor>#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
ha csak a misebort dézsmáltam volna... <#pias>#pias><#idiota>#idiota><#finom>#finom>
De, hogy ne csak off legyen, ezek az ázsiai kirándulások tényleg nem semmik! <#eljen>#eljen>
Forza Juve per sempre!
Költekezésre meg csak annyit sajna már több mint 5 milla a veszteség így az igazolások lejárt szerzõdésesekre koncentrálódik, illetve az ingyel elhozhatókra. Még van pár játékos aki lehet jön, de kérdéses. A fontos most az, hogy akik idén is nálam voltak kölcsönbe jövõre is visszajöjjenek. Ha ez nem sikerül akkor kapust kell szereznem mert csak egy fiatal kapusom van aki nem igazán jó.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
éccakára majd lehet, hogy betöltöm.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Közben mi meg egy szép sorozat végére értünk😞
Ráadásul pótyagóllal...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Közbe továbbléptünk a salzburg ellen jön az everton.
utley: az a 79 gól nem semmi. erõsíccsed meg a védelmet!
lasden. nice 😊
king: az a csatár nagyon gyenge, a másik pléjör korrekt.
Csapatom:
Nemrossz a keret sztem odaférhetünk a dobogóra.Sokat várok Fonseca-Seleznyov duótól elõl.Európa Ligába Salzburgot kaptuk.Ha továbbjutnánk akkor az everton standard duóból kapnánk egy csapatot.
Közbe elválaltam a Ghánai szövetségi kapitányi posztot.
sok sikert kolléga😄blnél figyelj h sok ázsia sztárod lehet mert egyszerre csak 3 nem ázsia játékos léphet pályára.
Befejeztem elsú szezonom a Bunyodkor kispadján.
Rivaldo segítségével sikerült megnyerni a bajnokságot.Paxtakor féltávnál elfáradt onnantól meg már sima volt.Kupában se volt megerõltetõ ellenfél.
Bl-ben sikerült kiverni a nagy esélyes Al -Hilal csapatát Rivaldo vezetésével.Majd két szoros párharc után eljutottunk a döntõbe ahol a kétszeres gyõztes Suwon várt ránk.
Jó kis meccsen végül megszereztük a kupát.
Statok
Rivaldo
Végére a klub-vb maradt ahol a 4.helyet sikerült megszerezni.
Meccsek
Üzbég bajnokság szinvonala elég gyenge😄Lépek is tovább.
u.i.😄inamo Moszkvába szerzodtam egy évre.Csapat 11.lett a bajnokságban viszont még az európa-ligában versenyben vannak.Átigazolásokra 20milliót kaptam.Kicsit elvan eresztve a klub.Viszont a morál eléggé gyenge.
Elõre a feljutásért.
A lengyel gyetrek jó fogás, de Felix Luz nekem nagyon gyengének tûnik.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hát igen nem csak a felnõtt csapat volt sikeres hanem az ifik is. Asaját kis bajnokságukat megnyerték. De én se voltam rest menet közben elkezdtem megalapozni a következõ évi csapatot. Sikerült is két játékost már leigazolnom:
Remélem a csapatom segítségére lesznek és a Bundesliga II-ben is szépet alakítunk. Ha a valóságot nézzük akkor a Hoffenheimel jövõre fel kell jutnom az elsõ osztályba.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A VB-selejtezõn Portugál, Svéd, Román, Bosznia, Luxemburgot kaptam...legnagyobb eredményem, hogy a svédeket oda-vissza tudtam verni...portugáloknak idegenbe nem voltam ellenfél, de hazai pályán kiszenvedtek egy döntetlent ellenem....én vezettem de jött nani...😞
csoport:
csapat:
felállás:
bár a cspat összetétele folyamatosan változik....középpályán nincs folyamatos kezdõ...Dzsudzsák az egyetlen tartós kezdõ...😄 úgy számoltam ha Romániával eltudok bánni, akkor megvan a 2. hely 😄