Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azoktól kérdeznék akik az nb1-ben harcolnak. Valakinek felment már a játékos értéke 1milliárd FT fölé? Nekem kb 900 milláig mennek és kész. Nameg a másik: Elérte a játékosom a 975 millás(FT) álomhatárt ment neki a játék de leesett az értéke 400 millára (FT). Ez mitõl lehet?
Én is a minap nyomtam egy MK döntõt a Fradi II ellen. Vagy te irányítod mindkettõt(ha beállítod a második csapat irányítását) vagy símán mész mint bármeik csapat ellen.
Mien adatbázissal nyomod? Én kb az 6. szezont húzom hihetetlen sikerekkel, de nem jön semmi szponzor. Jelenleg kb +18 millárd FT-ban vagyok de szponzorom nemigen van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ilyenkor mi van, vagy ez megszokott?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
16 között:
és most megin a brazilok jönnek....úgyhogy megin ennyi volt...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

A nagyobb összegeket 4 év alatt fizetjük ki, most is van 20 millió euró a kasszában, ehhez meg jön majd a BL-ért járó 7 millió 😊
bár ami nekem szemet szúr, hogy olasz bajnok ként azért rendesen kipottyantál(a nemkönnyû) csoportból..de ami mégdurvább, hogy második évben a real madrid mit keres "csak" az EL döntõben..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Huni még nem olvastam el de grat. Megelõlegezem. <#nevetes1>#nevetes1>
Forza Juve per sempre!
Azt sem tudom, mivel kezdjem.
Szuperkupát elbuktuk az Urziceni ellen tizenegyesekkel.
Bajnokság jól indult, alapelvárás volt a bajnoki cím természetesen. Ennek érdekében meg is erõsítettem a csapatot, hiszen volt mibõl.
Az egyedüli csalódás Eyong Enoh volt, bár a játékára nem lehet különösebb panaszom. A probléma az volt, hogy 7 hónapot volt sérült összesen.
Egyébként ha már sérülések, ez volt idén a legnagyobb ellenfelünk. Nagyon sok sérültünk volt, és ezek 80%-a 2+ hónapra szólt.
A bajnoki cím végül nyögvenyelõsen, de meglett.
A szezon sztárja a fiatal Lacina Traoré volt, aki elhódította a gólkirályi címet is.
A kupa nem volt nagy durranás, simán vertük a mezõnyt, döntõben 5-1 a Vaslui ellen.
Azért az durva, hogy a kupagyõzelemért 210k eurót kaptunk, a bajnoki címért pedig csupán 75k-t.
A legnagyobb dolog az EL volt idén. Selejteztünk, csoportkörbe jutottunk, ahonnan a Valencia mögött, de a Stuttgartot és a Sparta Prágát megelõzve továbbmentünk.
A legjobb 32 között a Standard Liege ellen mérkõztünk, 4-1-gyel mentünk tovább. Következõ ellenfelünk a Besiktas volt, 5-4 -es összesítéssel rajtuk is túlléptünk.
Negyeddöntõ, mákos sorsolás, hiszen a Panathinaikoszt kaptuk. Verhetõ ellenfélnek éreztem õket, meg is lettek, 4-2, kettõs gyõzelemmel.
És innen indult be a komolyság. Sorsolás, elõdöntõben Atletico Madrid. Oké, vége van. Hazai pályán 2-2-t játszottunk, túl sok reményt nem fûztem a döntõbejutáshoz. Akkor meg fõleg nem, amikor a visszavágó elején rögtön 2 góllal mentek a spanyolok. Overload, ha lúd, hát legyél kövér.
Az elsõ meccsen mindkét gólunkat szerzõ Koné ezúttal sem hagyott cserben, itt is vállalt kettõt, amivel hosszabbításra mentettük a meccset. A cseréimet már a 2. gólunk elõtt kihasználtam, így a ráadásra úgy mentünk ki, mint egy nagy rakás döglött ebihal.
A 105. perc pedig döntõ pillanatot hozott, ugyanis tizenegyeshez jutottunk, amit Dica nagy magabiztossággal értékesített, 2-3! Még 15 perc, és 2 gól kellett volna a madridiaknak a továbbjutáshoz. 10 perccel késõbb egyet begyötörtek, többre viszont nem futotta, 3-3 a vége.
Döntõbe jutottunk! A meccs amúgy elképesztõ volt, akció akció hátán, ilyesmik.
Braga, PSV, Bilbao, Lazio. 4 csapat, amelyen a másik döntõs átgázolt. Olympique Lyon. Rajtuk meg mi gázoltunk át, bár nem kis szerencsével. Nézegettem a kezdõcsapatukat, Mathieu Bodmer volt a csatár, mivel más nem volt bevethetõ.
Rögtön a 3. percben egy távoli bombával vezetést szereztek, várható volt. Lacina Traoré egalizálta az állást, majd a bekapott gólunknál hibázó Lung Jr megfogta Bastos tizenegyesét, életben tartva a reményeket. A második félidõben Peralta révén vezetést szereztünk, és nem is engedtük ki a kezünkbõl.
Egy eléggé tartalékos és megtépázott Lyon ellen nyertünk, nem kis szerencsével.
Hatalmas szezont futottunk, jövõre BL, ESZK.
Itt egy kép a csapatról, egy pedig az overview képernyõrõl.
Na, jó hosszú lett a rövidre tervezett szezonértékelõm, sebaj.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
50 szazalek mindenre all😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Akkor tehat ha van egy jo assistensem es pl indulok az angol 10. ligaban akkor ha elmegyek szabira akkor siman feljutok a pl.be nem?😄DDDDDD
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
azt nem tudom mé feketefehér a kép mer mikor elmentettem még színes volt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://noob.hu/2010/08/13/sanogo_0.jpg
http://noob.hu/2010/08/13/little.jpg
Hát ha tudod hogy bizonyítsam be hogy nem csaltam,vmirõl képpel szólj mert felteszem,arról meg sztem nem tehetek,hogy szerencsém volt,és az elnöknek a legfontosabb az hogy a csapat respectje nõjön!