Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekej
Hamár ittvagyok kérdezek is.
Azoktól kérdeznék akik az nb1-ben harcolnak. Valakinek felment már a játékos értéke 1milliárd FT fölé? Nekem kb 900 milláig mennek és kész. Nameg a másik: Elérte a játékosom a 975 millás(FT) álomhatárt ment neki a játék de leesett az értéke 400 millára (FT). Ez mitõl lehet?

Én azt hittem csinálnak másik sorsolást mert azért ez így elég "fura"...
szekej
Snorbi53.
Én is a minap nyomtam egy MK döntõt a Fradi II ellen. Vagy te irányítod mindkettõt(ha beállítod a második csapat irányítását) vagy símán mész mint bármeik csapat ellen.

Ja értem köszi!
szekej
HIHI18.
Mien adatbázissal nyomod? Én kb az 6. szezont húzom hihetetlen sikerekkel, de nem jön semmi szponzor. Jelenleg kb +18 millárd FT-ban vagyok de szponzorom nemigen van.

bakkerman
olyan lehet,csak 1 osztályban nem lehetsz a fradi II-vel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A Fradival a magyar kupában A Fradi II-vel játszok!
Ilyenkor mi van, vagy ez megszokott?
Forza Italia
este fele rakok be képeket mindenrõl😄 Addig kitartás😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

LasDen
VB csoportmeccsek....

16 között:

és most megin a brazilok jönnek....úgyhogy megin ennyi volt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

megnéztem, és nem tudok szerzõdést kérni, nem lehet rákattintani. Oda van írva, hogy tárgyalnak az új szerzõdésrõl, de nem történik semmi...
Huni92
Barnabyka
hát egy EL összejöhet ha a Bucarest ellen alkotsz valamit 😄.. szvsz a Bordeaux elég jó lett ajátékban(is) szóüval nem sok esélyt látok a Barcelona ellen meg kapsz eleget 😄

Nyomhatnál egy képet a taktikai beállításokról meg a kulcsjátékosok beállításáról.A bordóval most játszottam bl-t az mtk -val egy félidõt húztúnk ki a vége 2-0 lett oda.
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
azt hiszem megvan a BL csoportkör😄

Forza Italia
Hihetetlen rájátszásban a csapat😄

Huni92
Igazolások
A nagyobb összegeket 4 év alatt fizetjük ki, most is van 20 millió euró a kasszában, ehhez meg jön majd a BL-ért járó 7 millió 😊

Barnabyka
kérj hosszabbítást a fõnöki irodában.

Sziasztok! Nos, véget ért a 2. szezon, 6.30-án lejárt a szerzõdésem, ám nem küldtek el a klubtól, jelenleg augusztus van, és továbbra is én irányítom az Újpestet. Ez mi??? Én nagyon örülök neki, de azért idelökhetnének 1 szerzõdést is!
a második famaguszta elleni meccsen az u20 játszott, pihentettem a csapatot egy másik meccsre. az más kérdés, ha ott gyõzök, akkor sem jutok tovább, persze szorosabb lett volna.
Barnabyka
grat szép.
bár ami nekem szemet szúr, hogy olasz bajnok ként azért rendesen kipottyantál(a nemkönnyû) csoportból..de ami mégdurvább, hogy második évben a real madrid mit keres "csak" az EL döntõben..

Tojesz
Sziasztok! Régebben a fórum aktív tagja voltam, újabban már nem, de azért a játékot nem hagytam abba. Íme egy kis érdekesség, ezzel a mentéssel játsz(ogat)ok fél éve. 😊 Bizonyítva van hogy nem lesz 2012-ben világvége, sõt még 2026-ot is biztos megéljük.

genoa, 2010/2011-es szezon
átigazolások
keret

bajnokság: tabella meccsek statok
bl: meccsek csoport
el: meccsek döntõ...
DONGUBA
De itt sima normal dologrol volt szo.Normal csapat semmi editor csak jo assistent.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
igen,meglehet,utoljára 07-ben próbáltam ki,szarrá editoroztam egy csapatot,legjobb edzõk,csak a játékosok maradtak simák,Fergusont beraktam asszisztensnek,és a csapat ugyanolyan jól ment,mint ha én nyomok minden meccset....

Huni92
poacher

Lacina Traorét milyen szerepkörben játszatod?
Water
Ezek szerint, hogy most a fejemre esik egy tengeralattjáró annak is 50% az esélye... Vagy igen, vagy nem. xD
Huni még nem olvastam el de grat. Megelõlegezem. <#nevetes1>

Forza Juve per sempre!

Huni92
Kolozsvári VSC - 2009/2010

Azt sem tudom, mivel kezdjem.
Szuperkupát elbuktuk az Urziceni ellen tizenegyesekkel.
Bajnokság jól indult, alapelvárás volt a bajnoki cím természetesen. Ennek érdekében meg is erõsítettem a csapatot, hiszen volt mibõl.
Az egyedüli csalódás Eyong Enoh volt, bár a játékára nem lehet különösebb panaszom. A probléma az volt, hogy 7 hónapot volt sérült összesen.
Egyébként ha már sérülések, ez volt idén a legnagyobb ellenfelünk. Nagyon sok sérültünk volt, és ezek 80%-a 2+ hónapra szólt.

A bajnoki cím végül nyögvenyelõsen, de meglett.
A szezon sztárja a fiatal Lacina Traoré volt, aki elhódította a gólkirályi címet is.

A kupa nem volt nagy durranás, simán vertük a mezõnyt, döntõben 5-1 a Vaslui ellen.
Azért az durva, hogy a kupagyõzelemért 210k eurót kaptunk, a bajnoki címért pedig csupán 75k-t.

A legnagyobb dolog az EL volt idén. Selejteztünk, csoportkörbe jutottunk, ahonnan a Valencia mögött, de a Stuttgartot és a Sparta Prágát megelõzve továbbmentünk.
A legjobb 32 között a Standard Liege ellen mérkõztünk, 4-1-gyel mentünk tovább. Következõ ellenfelünk a Besiktas volt, 5-4 -es összesítéssel rajtuk is túlléptünk.
Negyeddöntõ, mákos sorsolás, hiszen a Panathinaikoszt kaptuk. Verhetõ ellenfélnek éreztem õket, meg is lettek, 4-2, kettõs gyõzelemmel.
És innen indult be a komolyság. Sorsolás, elõdöntõben Atletico Madrid. Oké, vége van. Hazai pályán 2-2-t játszottunk, túl sok reményt nem fûztem a döntõbejutáshoz. Akkor meg fõleg nem, amikor a visszavágó elején rögtön 2 góllal mentek a spanyolok. Overload, ha lúd, hát legyél kövér.
Az elsõ meccsen mindkét gólunkat szerzõ Koné ezúttal sem hagyott cserben, itt is vállalt kettõt, amivel hosszabbításra mentettük a meccset. A cseréimet már a 2. gólunk elõtt kihasználtam, így a ráadásra úgy mentünk ki, mint egy nagy rakás döglött ebihal.
A 105. perc pedig döntõ pillanatot hozott, ugyanis tizenegyeshez jutottunk, amit Dica nagy magabiztossággal értékesített, 2-3! Még 15 perc, és 2 gól kellett volna a madridiaknak a továbbjutáshoz. 10 perccel késõbb egyet begyötörtek, többre viszont nem futotta, 3-3 a vége.
Döntõbe jutottunk! A meccs amúgy elképesztõ volt, akció akció hátán, ilyesmik.

Braga, PSV, Bilbao, Lazio. 4 csapat, amelyen a másik döntõs átgázolt. Olympique Lyon. Rajtuk meg mi gázoltunk át, bár nem kis szerencsével. Nézegettem a kezdõcsapatukat, Mathieu Bodmer volt a csatár, mivel más nem volt bevethetõ.
Rögtön a 3. percben egy távoli bombával vezetést szereztek, várható volt. Lacina Traoré egalizálta az állást, majd a bekapott gólunknál hibázó Lung Jr megfogta Bastos tizenegyesét, életben tartva a reményeket. A második félidõben Peralta révén vezetést szereztünk, és nem is engedtük ki a kezünkbõl.
Egy eléggé tartalékos és megtépázott Lyon ellen nyertünk, nem kis szerencsével.

Hatalmas szezont futottunk, jövõre BL, ESZK.
Itt egy kép a csapatról, egy pedig az overview képernyõrõl.

Na, jó hosszú lett a rövidre tervezett szezonértékelõm, sebaj.

Mor3llo
Nektek sem a matek az erõsségetek😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DONGUBA
Hulye😄DDD
50 szazalek mindenre all😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
50% az esély. vagy feljut, vagy nem 😄

na, mindjárt beszámoló Kolozsvárról. Ütõs lesz.

DONGUBA
Erdekes lenne.De mind1

Huni92
megvan rá az esély 😊

DONGUBA
ÍIgen???
Akkor tehat ha van egy jo assistensem es pl indulok az angol 10. ligaban akkor ha elmegyek szabira akkor siman feljutok a pl.be nem?😄DDDDDD

Bocs,de ha megnézed akkor ha elmész szabadságra nem te vezeted a csapatod,hanem az azsisztensed😛 jo aszisztal akármit megnyerhetsz😄
Huni92
te mit szívtáááá? adjánekemiiiis 😄

Fabio Capello
fufufufúú, ez most mélyütés volt 😄

Értem én hogy mit mondtok,de egyszerûen most meg tudtam venni,csak azért ne vegyem meg,nehogy csalonak nézetek! sosem csaltam a játékban,én még azt is annak tekintem ha vki szabadságra járkál és úgy játsza le a meccseit!Én tudom hogy korrektul játszom! 😊
5w0rdf15h
Mi bajod a kamionsofõrökkel? :d

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
tetoválómûvész szagot érzek keveredve egy kis kamionsofõr bukéval *SZIMATOL*

LasDen
megin megcsináltam....isten vagyok 😄
azt nem tudom mé feketefehér a kép mer mikor elmentettem még színes volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
a reputation nagyon lassan nõ,pláne magyar klubnál...mind1,nem az én dolgom

DONGUBA
Nem az a baj hogy jott befekteto mert az jott mar masnak is de sanogo sose megy el a fradiba.

Ezt a 2 játékost vettem:
http://noob.hu/2010/08/13/sanogo_0.jpg
http://noob.hu/2010/08/13/little.jpg

Hát ha tudod hogy bizonyítsam be hogy nem csaltam,vmirõl képpel szólj mert felteszem,arról meg sztem nem tehetek,hogy szerencsém volt,és az elnöknek a legfontosabb az hogy a csapat respectje nõjön!
pénzügyileg most már minden világos, de a reputáció az akkor is gyanús még 😄
Hát pedig nem csalok meg semmi trükk nincs benne,ha megmondjátok mirõl tegyek be képet beteszem,de a klubba pl világklaszis edzõk jelentkeznek,hogy nálam akarnak edzösködni!
Írtam hogy megvette a csapatot egy német milliárdos és befektetett a csapatba 40 milliot amit hozzácsapott az egyenleghez,plussz fejlesztette az edzõközpontot!Ha nem hiszed van rola kép kicsit ha visszaolvasol..)
bakkerman
3. év??? 13. év esetleg

DONGUBA
Sanogot?
Aha tuti elhiszem.
Van amikor topcsapatba nem biram elhozni nemhogy a fradiba😄DDDDDD