Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Elõzõ szezonba BL csoportkörbe jutottam ahol 3. lettem és az EL ban folytattam. Persze azért Barca meg Milan szintû csapatokkal nem tom felvenni a versenyt😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Hmmm... nemzetközi meccseken is eredményes ez?

www.smart-bus.hu

Forza Italia
nem szoktak. 4. év

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nem szívatnak meg a széleken? Ez elsõ év?

www.smart-bus.hu

Az az adatbázist kérdezi nem maga a játék verziószámát.
Ha felrakom a 3as peccset, akkor a játékmenetbeli változások érvénybe lépnek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Egy linket tudnál adni,hogy honnan szedted le? elõre is köszönöm😊
szekej
Hát nemtom. Én ha új játékot kezdek megkérdezo hogy meik petchel akarom játszani és játék közben azt írja ki. Nekem azért kellett újjat kezdenem mert a régi játékomnál nemváltozott semmi.

Huni92

The data update is applicable for any new game started, with the 10.3 patch working retrospectively with saved games from previous versions of the game, or with newly started games.

szekej
De. Az új patch-hez új játék kell. A jelenlegi jéték nem fogja használni.

Forza Italia
Vége a szezonnak

Taktika (nem tom már ki kérte)

Gólszerzõk

Huni92
nem kell újat kezdeni.

Hát de akkor ujjat kellene kezdenem,nem?😊mm új játékot csak akkor müxik😊
LasDen
Priskin az isten 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
és ha felteszed a hármas peccset? 😊

Kár,pedig mert akkor nekem nem lesz uj stadionom😞
szekej
v10.3.0-ad patchel. Nállam szó sem volt bõvítésrõl. Évrõl évre könyörögtem, de semmi. Egyszercsak jött ez a levél.

Te hányas patchel játszol? mert én a 2 essel és nem enged kérni semmit mert azt irja ki hogy 1900.01.1 jén lesz kész a stadion bõvitése,dehát ez ugyebár lehetetlen..és már kezdem kinõni a stadiont,de nem tudok mit csinálni,nálad ez hogy volt?
Verratti nálatok hol vált be Tkp vagy Kkp? Csak hogy mit edzessek velek?
szekej
Sikerült elérnem hogy a fradinak új stadiont építsenek. Hatodik szezon után végre elkezdik építeni. Igaz a játékba nemrég kérvényeztem és eleküldtek a sunyiba, most magátol küldött egy levelet hogy épülni fog:

Huni92
Fio elleni egyik meccsFio elleni másik meccs
Real Madrid - Kolozsvár 3-2, kurvajól játszottunk, 2-0 után összeszedtük magunkat, de nem sikerült a pontszerzés. A másik meccsen 3-3 lett az eredmény, ami azt jelenti, hooooogy...

City egyszer elkent 4-1-re, ha a másik meccsen kicsikarunk egy x-et, csoportelsõként megyünk tovább.

szerintem lennének magyarok akik ingyen elvállalnának egy fordítást a játékhoz. vagy esetleg egy kisebb pénzösszegért...

Én sem mondtam, hogy te azt mondtad... 😄

A lényeg, szívesen zsebbe nyúlnék, egy gyárilag magyarul kiadott fííííííííínom FM-ért... 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
nem is mondtam, hogy vedd meg, én is virágbótból rendelem majd 😊

2010-ben nem adok ki közel 10ezret egy olyan játékért, amibõl évente új jön ki, egyre "bonyolultabb", és magyarul nem elérhetõ... én éveken át megvettem, elég volt... 😉

www.smart-bus.hu

Én addig okézom amíg el nem tûnik.Ennyi.
Huni92
addig meg nem adják ki magyarul, amíg nem vesznek eleget a magyarok a játékból 😄

😄

Óóó basszus... pedig javasolni akartam egy egyszerû, és számomra hiányzó újítást... Jó lenne, ha a játékosokhoz lehetne profilt rendelni... beállítom az ostobáját, hogy mit csináljon, elmentem, és amikor becserélem, csak betöltöm a beállításait...

No meg jó lenne már az a kurta hivatalos magyar nyelv... többet addig nem adok érte pénzt, amíg nem adják ki magyarul...

www.smart-bus.hu

McFrost
Most máshol kûzd a BOOT csapatok ellen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
régvót, igazsevót. 😄

Tehát, ha über király vagyok a Fradival, akkor húzom magammal a Magyar Bajnokságot... hmm... ez jó! 😊

Jut eszembe, ha jól emlékszem volt itt olyan, aki hivatalos tesztelõ volt nem?

www.smart-bus.hu

Fabio Capello
a klubok reputációjával a bajnokság reputációja is nõ

Köszi... ettõl a faszitól nem bírtam volna aludni, ha végig kell szenvednem! 😄

Egyébként mi is pontosan az a dinamikus liga reputáció? 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
FM2011 Trailer

Aki beszéli ezt a szánalmas nyelvet, a lényeget lefordíthatná! 😉

www.smart-bus.hu

Huni92
csiter -.-

😄😄

Fabio Capello
game: HSV, Bundesliga

Érkezett: Ustari, Frey, Sinama-Pongolle, Vucinic, Sandro, Dagoberto, Babel, Srna, Adu, Higuain, Piqué

A bajnokságot 20 pont elõnnyel vezetjük, a BL elõdöntõjében pedig a Bayern az ellenfél.

Összesen 103 milliót költöttünk játékosokra, és 61 millió folyt be az eladásokból, kiszórtam a felesleget.

Ausztria,bulgária,magyarország,szerbia,horvát,cseh,és mind az elsõ ligát jelöltem csak ki hogy gyorsabb legyen.😊Amugy eddig nekem se jött még szponzor soha,sehova,aki tényleg át is vette volna a csapatot!
Huni92
Új szezon elkezdõdött, itt van néhány kép.

Igazolások
Európai Szuperkupa
Barátságos meccsek

BL csoport: Real Madrid, Fiorentina, Kolozsvár, Man. City.
Elsõ meccs, bombameglepetés

szekej
Nekem egy events.cfg fájl oldotta meg a hibaüzenetet. Nemrég még én is küzdöttem vele.Events.cfg

BADE
Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne,hogy az FM2010-nél amikor elkezdeném a meccset a következõ hibaüzenetet dobja ki:
"array access out of bounds"

Tudom,hogy a magyarosítással kapcsolatos hiba,de vki leírná nekem priviben,hogy pontosan hogyan kell megcsinálni
Elõre is köszönöm!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Terminátor14
Akkor nem értem, hogy most mitõl is olyan hülye a progi? 😄D

Fradis mentésemben mindig nézegettem az intert, õk ketten általában kezdõk lettek 3-4 év múlva, utóbbi pedig simán az egyik legjobb játékos, olasz válogatott is.

CSAK a Fradi

bakkerman
azzal tisztában vagyok,hogy jók lesznek,Krhin-t mindig megkapja a maga perceit,sõt kisebb bajnokikon inkább õ kezd Cambiasso mellett,mint Motta,vagy Muntari,Tremolada-t pedig kölcsönbe leküldtem Torinoba,ha nem játszatják,visszahívom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Terminátor14
Mindkettõ mocskosul fejlõdõképes, 2 jó szezon és sztárok lennének, ha megkapnák a lehetõséget, szal annyira mégse hülye...

CSAK a Fradi

bakkerman
noormááális a City??? Rene Krhin-ért adának 9 millát,az értéke 2,5milla,tavaly játszott kb 10 bajnokit csereként,de a Citynek már kell....Tremolada-ért 7 millát adna az Arsenal....ebbõl a szempontból picit gagyi a játék,mert úgyse játszana egyikük se,ha eladnám õket

szekej
Ez azért elég idegesítõ. Van olyan játékosom aki a BL-ben gólkirály lett.

Huni92
kisebb bajnokságokban megszokott, nem is fog az értéke nagyon felmenni.

Forza Italia
EL összejött azért

bakkerman
nyáron érkezett Pastore és Kucsinnyu,távozott hosszú huzavona után Maicon,Mancini co-own Napoli,Jimenez Livorno

olasz szuperkupa

szekej
Ne lejátszhatod a meccsett. Én mindkét csapatot irányítottam és cserélhettem mind a két csapatba. Poénnak jó volt, nameg a fradi II MK gyõztes lett. Azmeg szenzáció.