Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
www.smart-bus.hu
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
www.smart-bus.hu
Ha felrakom a 3as peccset, akkor a játékmenetbeli változások érvénybe lépnek.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
The data update is applicable for any new game started, with the 10.3 patch working retrospectively with saved games from previous versions of the game, or with newly started games.
Taktika (nem tom már ki kérte)
Gólszerzõk

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Real Madrid - Kolozsvár 3-2, kurvajól játszottunk, 2-0 után összeszedtük magunkat, de nem sikerült a pontszerzés. A másik meccsen 3-3 lett az eredmény, ami azt jelenti, hooooogy...
City egyszer elkent 4-1-re, ha a másik meccsen kicsikarunk egy x-et, csoportelsõként megyünk tovább.
A lényeg, szívesen zsebbe nyúlnék, egy gyárilag magyarul kiadott fííííííííínom FM-ért... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Óóó basszus... pedig javasolni akartam egy egyszerû, és számomra hiányzó újítást... Jó lenne, ha a játékosokhoz lehetne profilt rendelni... beállítom az ostobáját, hogy mit csináljon, elmentem, és amikor becserélem, csak betöltöm a beállításait...
No meg jó lenne már az a kurta hivatalos magyar nyelv... többet addig nem adok érte pénzt, amíg nem adják ki magyarul...
www.smart-bus.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jut eszembe, ha jól emlékszem volt itt olyan, aki hivatalos tesztelõ volt nem?
www.smart-bus.hu
Egyébként mi is pontosan az a dinamikus liga reputáció? 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Érkezett: Ustari, Frey, Sinama-Pongolle, Vucinic, Sandro, Dagoberto, Babel, Srna, Adu, Higuain, Piqué
A bajnokságot 20 pont elõnnyel vezetjük, a BL elõdöntõjében pedig a Bayern az ellenfél.
Összesen 103 milliót költöttünk játékosokra, és 61 millió folyt be az eladásokból, kiszórtam a felesleget.
Igazolások
Európai Szuperkupa
Barátságos meccsek
BL csoport: Real Madrid, Fiorentina, Kolozsvár, Man. City.
Elsõ meccs, bombameglepetés
Egy olyan problémám lenne,hogy az FM2010-nél amikor elkezdeném a meccset a következõ hibaüzenetet dobja ki:
"array access out of bounds"
Tudom,hogy a magyarosítással kapcsolatos hiba,de vki leírná nekem priviben,hogy pontosan hogyan kell megcsinálni
Elõre is köszönöm!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Fradis mentésemben mindig nézegettem az intert, õk ketten általában kezdõk lettek 3-4 év múlva, utóbbi pedig simán az egyik legjobb játékos, olasz válogatott is.
CSAK a Fradi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
CSAK a Fradi

olasz szuperkupa