Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Inter-Barca 1-2
Eto'o 8.perc 1-0
Ibra 10. perc 1-1
Ibra 12.perc 1-2
majd jövõre
am a nyolcaddöntõben a Lyon-t vertem ki 2-0 2-1-el
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

http://noob.hu/2010/08/13/huha.jpg
A Loki mindenkit szarrá fog verni!
Szima bácsi zsákszámra önti a lóvét,
Amibõl mininum veszünk majd egy Vágner Love-t!

képfeltöltéshez: katt
valamint nem félhetnek a topcsapatok tõled, mert olyan lassan emelkedik a magyar nb1 elismertsége, hogy nagy sztárokat nem fogsz tudni leigazolni, bármennyi is a pénzed :)
Meg egy kérdésem lenne aki a fradival volt a 2010 ben hogy a stadion valaha is elkészül?:D mert 1900.1.1. van kiirva dehát arra várhatok:)
Bradford:

EL-ben a Sturm Graz kiütésével (9-3) csoportkörbe jutottunk. Valencia, Stuttgart, Prága.
Igazolások: http://noob.hu/2010/08/12/trans.PNG
Stuttgart elleni meccs: http://noob.hu/2010/08/12/vfb.PNG
Sanz, az ifjú titán: http://noob.hu/2010/08/12/sanz.PNG
Kolozsvár - Valencia 0-3
Kolozsvár - Sparta Prága 2-2
Kolozsvár - Stuttgart 4-2
Valencia - Kolozsvár 2-0
Prága - Kolozsvár 2-3
Stuttgart - Kolozsvár 2-2
16 ponttal elsõ a Valencia, 2. helyen végeztünk 8 ponttal, a 3. Stuttgart is 8-at gyûjtött, de jobb az egymás elleni eredményünk, csoportutolsó a Prága lett 1 ponttal.
Standard Liége az ellenfél a legjobb 32 között, esetleges továbbjutás esetén Besiktas vagy a Roma ellen játszhatunk.
Lassan épülgetnek fel az emberek. Épp ideje, mit ne mondjak.
Kupa: 2-0 a Lupeni, 3-0 a Dinamo ellen, majd válogatott szünet alatt a fél U19-es kerettel 4-0 a Drobeta ellen. Elõdöntõben Jászváros, az elvileg sima, döntõben meg Steaua vagy Vaslui.
Bajnokság: féltávnál járunk
idei sérültek:
peralta 4 hét
alibec: 2 hét
james rodriguez: 2 hónap
de zerbi: 5 hónap
koné: 5 hónap
renan: 4 hónap
enoh: 2 hónap, felépül, 2 meccs, újabb 4 hónap
sanz: 3 hét + 3 hónap
és ezek csak a súlyosabbak...
Hosszú szünet után folytattam a Leeds-s mentésem. A CS begyûjtve Európai szuperkupa begyûjtve mindkettõ a Chelsea ellen és tizenegyesekkel. BL(Ajax,Villareal,Dinamo Kijev) 3 forduló után: 9 pont 5-1 gólkülönbség, PL 10 forduló után: 24 pont 16-2 gólkülönbség.
Legutóbbi meccsem:
Liverpool-Leeds
Kicsit off. Letõltöttem a FMscout-ot de ha el akarom indítani a winfos mindig hibát észlel és a program leáll. Esetleg tudtok vmi megoldást? Hibaüzenetben meg nem hivatkozik semmiféle fájl hibára
Valszeg a fiókcsapathoz küldöm õket, mert kölcsön venni senki nem karja õket...
Ilyen volt a kezdõ, zárójelben a cserék:
Király - Bodnár(Csizmadia), Juhász(Pintér), Lipták, Leandro(Gaál) - Dzsudzsák, Tóth Balázs, Kanta(Huszti), Gera(Koman) - Rudolf, Kovács Péter(Kenesei)
Én is a fradival megyek. A hatodik szezont tolom.
Én egy fiókcsapatot szereztem és oda küldöm a tehetségeimet amik nem férnek be. Egy másodosztályú klubbot bármikor tudsz szerezni, és oda lehet küldeni.
Ilyenkor mit lehet velük csinálni hogy rendszeresen játszanak??

Tud valaki mûködõ genie scout-ot a 3-as patchhez? Én nem találtam sehol.