Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
olvass vissza. új tulaj van.

kápelló: átrakom jpg-be :D

22 millió eurót? <#wow2> ne hülyíts már
Fabio Capello
nem jó a formátom, és nem passzol a fejlécemhez :|

Fradiba 3.év közepén adtak 22 millio-t átigazolásra,sanogo-t sokak kedvencét meg is szereztem,plusz egy 18 éves középpályásra költöttem a pénzt,úgy érzem meg fog térülni,kezdõdhet a csapatépítés:P
Huni92
csináltam egyet, remélem teccccik.

Fabio Capello
kell a változatosság, habár új logot akarok leginkább... :D

Huni92
nahát, régi-új logó? :D pedig már kezdtem épp megszokni gordont :D
Fabio Capello
nekem nincs bajom ezzel... :D

hogy kell átképezni egy játékost egy másik posztra? köszönöm elõre is a választ.

DONGUBA
Gratula neked is

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
a bajnoki címet megszerezte a csapat,nem is akárhol,a milánó derbin,1-0 lett Sneijder góljával,így 4 körrel a vége elõtt 12 pontos az elõny,de az üldözõ Milannal szemben jobbak vagyunk egymáselleniben.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
grat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Forza Italia
Bajnok csapat:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
visszavágó:
Inter-Barca 1-2
Eto'o 8.perc 1-0
Ibra 10. perc 1-1
Ibra 12.perc 1-2

majd jövõre

bakkerman
aztarohadt mekkora meccs volt

am a nyolcaddöntõben a Lyon-t vertem ki 2-0 2-1-el

Huni92
szerencsére, mert nagy a mérete. 1280x800 pixeles.

Forza Italia
nem sikerült betenni rendesen:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia

Íme remélhetõleg a fradi abramovicsa:P
http://noob.hu/2010/08/13/huha.jpg
[url=]kép
kösz a segítséget a képfeltöltéshez!:)
Hát persze,akkora sztárokat nem tudok venni mint messi,de pl martins,macheda már most jönne úgy hogy europában még nem is szerepeltem mert elsõ évben ugye nincs semmi,másodikban meg europa ligábol második körbe kiestem,de én vallom hogy nem csak sztárokbol lehet nagy csapatot építeni,és jelzés értékü számomra már most,hogy világklasszis edzõk jelentkeznek hogy a fradinál akarnak dolgozni.De majd minden kiderül 1-2 éven belül ami remélhetõleg a valoságban csupán 1-2 nap lesz:P emellett a fiatalokra is lehet építeni,mert már most második évben van egy jo kapusom 18 évesés egy szintén 18 éves balhátvédem akit a gyõrtól szerváltam és egy 18 éves csatár! Üneplünk mi még bajnokok ligája gyõzelmet,a kérdés csak az hogy mikor? :)
Huni92
eeeezt már a víz sem mossa le rólad <#idiota><#idiota>

zorrobomber
fú, így utólag visszaolvasva, bocs mindenkitõl <#idiota>

zorrobomber
Október 29-tõl viszont <#vigyor1>
Retteghet a Real, Barca, Chelsea
A Loki mindenkit szarrá fog verni!
Szima bácsi zsákszámra önti a lóvét,
Amibõl mininum veszünk majd egy Vágner Love-t!

Huni92
grat zorro! :)

képfeltöltéshez: katt
valamint nem félhetnek a topcsapatok tõled, mert olyan lassan emelkedik a magyar nb1 elismertsége, hogy nagy sztárokat nem fogsz tudni leigazolni, bármennyi is a pénzed :)

Hát képeket próbáltam feltenni,de a méretébõl adodóan nem tudtam sajnos,vmi tanács?,jpg be voltak a képek de így is 100kbity és csak 20 at enged a fórum.
Meg egy kérdésem lenne aki a fradival volt a 2010 ben hogy a stadion valaha is elkészül?:D mert 1900.1.1. van kiirva dehát arra várhatok:)
zorrobomber
Ligakupa sorsolás eddig nagyon fasza, Sheffield most meg ez... :)

zorrobomber
Basszus nem igaz hogy nekem még egy darab csapatomhoz sem jött milliárdos pedig én is voltam már egy-két szar csapattal :D Amúgy hajrá aztán most már elég a pihenõbõl, kérjük a képeket is :) <#eljen>

Bradford:

Sziasztok! Régebben aktiv tagja voltam egy ideig a fórumnak csak pihenõt tartottam,és pár hete elkezdtem játszani a kedvenc csapatommal a fradival.Elsõ szezonban semmit nem nyertem csupán második helya bajnokságban,viszont a keretem eléggé megerõsítettem fõleg ingyenes igazolásokkal,és második szezonban mindent vittem,igaz éppen hogy.Javarészt ingyen hozok játékosokat akiknek az értékük eléggé megnõ 1 millio környékére mihelyt leigazolom õket,és elég jol állok anyagilag,fõleg hogy jött a levél hogy egy német milliárdos megveszi a klubot és szeretné hogy a nemzetközi és haza porondon is meghatározo csapat legyek és az egyenleghez 40 milliot hozzácsapot!(és nem forintot:D) ha olyan feneketlen lesz a pénztárca mint a man city nél akkor asszem félhetnek a topligák elitcsapatai:P:D
zorrobomber
:P

probléma megoldva
újratelepítettem, de még mindig ezt dobja ki:

Huni92
de, még a 10 megjelenése környékén.

tél.

Távozók
Érkezõk
Sanogo

DONGUBA
Egyszer nem toltad mar veluk regebben?

Huni92
Kolozsvárral kezdtem egy mentést.

EL-ben a Sturm Graz kiütésével (9-3) csoportkörbe jutottunk. Valencia, Stuttgart, Prága.

Igazolások: http://noob.hu/2010/08/12/trans.PNG
Stuttgart elleni meccs: http://noob.hu/2010/08/12/vfb.PNG
Sanz, az ifjú titán: http://noob.hu/2010/08/12/sanz.PNG

Kolozsvár - Valencia 0-3
Kolozsvár - Sparta Prága 2-2
Kolozsvár - Stuttgart 4-2
Valencia - Kolozsvár 2-0
Prága - Kolozsvár 2-3
Stuttgart - Kolozsvár 2-2

16 ponttal elsõ a Valencia, 2. helyen végeztünk 8 ponttal, a 3. Stuttgart is 8-at gyûjtött, de jobb az egymás elleni eredményünk, csoportutolsó a Prága lett 1 ponttal.

Standard Liége az ellenfél a legjobb 32 között, esetleges továbbjutás esetén Besiktas vagy a Roma ellen játszhatunk.

Lassan épülgetnek fel az emberek. Épp ideje, mit ne mondjak.

Kupa: 2-0 a Lupeni, 3-0 a Dinamo ellen, majd válogatott szünet alatt a fél U19-es kerettel 4-0 a Drobeta ellen. Elõdöntõben Jászváros, az elvileg sima, döntõben meg Steaua vagy Vaslui.

Bajnokság: féltávnál járunk

idei sérültek:
peralta 4 hét
alibec: 2 hét
james rodriguez: 2 hónap
de zerbi: 5 hónap
koné: 5 hónap
renan: 4 hónap
enoh: 2 hónap, felépül, 2 meccs, újabb 4 hónap
sanz: 3 hét + 3 hónap

és ezek csak a súlyosabbak...

Andrews
Sziasztok!

Hosszú szünet után folytattam a Leeds-s mentésem. A CS begyûjtve Európai szuperkupa begyûjtve mindkettõ a Chelsea ellen és tizenegyesekkel. BL(Ajax,Villareal,Dinamo Kijev) 3 forduló után: 9 pont 5-1 gólkülönbség, PL 10 forduló után: 24 pont 16-2 gólkülönbség.

Legutóbbi meccsem:

Liverpool-Leeds

sza23
Sziasztok!

Kicsit off. Letõltöttem a FMscout-ot de ha el akarom indítani a winfos mindig hibát észlel és a program leáll. Esetleg tudtok vmi megoldást? Hibaüzenetben meg nem hivatkozik semmiféle fájl hibára

Köszi Szekej, Forza
Valszeg a fiókcsapathoz küldöm õket, mert kölcsön venni senki nem karja õket...
zorrobomber
Jól indult a ma reggel, Bradford-al Sheffield-et vertem 2-1-re Ligakupában pici szerencsével, de emellett azért megérdemelten, válogatottal pedig sikerült a fõpróba, 3-2re vertem a románokat... Elõször Kanta lõtt a Kígyó térrõl, aztán Rudolf vert kettõt. A végén nyomtak a románok, a második góljukat mondjuk már a sérült Huszti mellett(MC-ként játszott, mert Hajnal hónapokra kidõlt, Buzsáky meg egy romhalmazként - 66% - esett be a válogatott edzõtáborába) lõtték.

Ilyen volt a kezdõ, zárójelben a cserék:
Király - Bodnár(Csizmadia), Juhász(Pintér), Lipták, Leandro(Gaál) - Dzsudzsák, Tóth Balázs, Kanta(Huszti), Gera(Koman) - Rudolf, Kovács Péter(Kenesei)

szekej
ÁÁÁÁÁÁ.
Elqrtam. Ez norbi53-nak szólt. Ideje aludnom.

szekej
Forza.
Én is a fradival megyek. A hatodik szezont tolom.
Én egy fiókcsapatot szereztem és oda küldöm a tehetségeimet amik nem férnek be. Egy másodosztályú klubbot bármikor tudsz szerezni, és oda lehet küldeni.

Köszi, közben találtam máshol végre.
Huni92
fmscout.com

Forza Italia
kölcsönadod õket

Valaki tudna abban segíteni, hogy a Fradival vagyok és igazoltam pár fiatal játékost 19-21 évesek a nagy csapatban még nem akarom játszani õket. Viszont a B csapat nem indul bajnokságban, az U19 meg "tele van"
Ilyenkor mit lehet velük csinálni hogy rendszeresen játszanak??
Forza Italia
Szépen búcsúztunk az El-tól

Sziasztok!

Tud valaki mûködõ genie scout-ot a 3-as patchhez? Én nem találtam sehol.
hát nagyon remélem! És 3 csapatba még év elején jelentkeztem (paks, mtk, elefántcsontpart) mint edzõ, de végül nem lett belõle semmi, mégis még mindig ott van a munkalehetõségek közt ez a 3 csapat, és hogy jelentkeztem rá, és fél éve emiatt nincs edzõjük... Nem lehet vhogy visszavonni a jelentkezést?