Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a feljutás minimum elvárás volt magammal szemben, de azt én sem gondoltam, hogy ennyire sima ügy lesz. 😄 a 111 megszerzett pont és a 117 lõtt gól azért mindent elmond. 😄 jöjjenek hát a képek.
csapat:
keret
átigazolások
bajnokság:
tabella
meccsek, további meccsek
játékos statok
csapat statok
kupa:
meccsek
kulcsjátékosok: callejón agirretxe yatabaré tiago gomes
az lenne a kérdésem,hogyha nem rakom fel a 10.1es pacht hanem rögtön a 2es vagy a 3ast akko is tudok majd válogatottat írányítani?

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / szezon elsõ fele / másik fele
kupa: döntõ
bl:
harmadik selejtezõkör: odavágó / visszavágó
rájátszás: odavágó / visszavágó
csoport sorsolás
csoport és meccsek
további meccsek
gyõztes meccsek:
legia / zenit / arsenal / legia megint
elsõ kiesési kör sorsolás
utóbbi év(ek) legmeghatározóbb játékosai: albarracín / nilsson / gilbert / hurtado / lindstedt
dicsõségcsarnok
új stadion
nem bírom FM nélkül lassan megint felrakom és újat kezdek Real Madriddal (nyári átigazolásokkal)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
hát az eredménnyel elégedett vagyok túl szárnyaltuk az élmezõnyt, de viszont sajnálkoznom kell mert ez a védelem egy katasztrófa volt 77kapott az kegyetlen sok nem egy meccsem ment el a védelmen. az egészet kifogom cserélni mert ez úgy szar ahogy van. ettõl sokkal jobb eredmény is összejöhetett volna egy jobb védelemmel akkor újoncok voltunk akár nem.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
motala, allsvenskan, 2014 (6. szezon)
a bajnokságot (statok) sikeresen megnyertük, ám a kupában ismét elvéreztünk, idén az elõdöntõben...
íme a keret
bajnokik: egyrészt / másrészt
bl csoport
az 5 említésre sem igazán méltó vereségen kívül egyetlen gyõzelmet sikerült összekaparni. a tisztes helytállás megvolt, egy ilyen csoportban nem is lehetett más elvárásom.
rájátszás: odavágó / visszavágó
a csoportkörbe jutás megint csak gyerekjáték volt, ám amilyen csoportot kaptam, a tavalyinál is nagyobb lebõgésre számítok... kész csoda lesz ha tudunk majd esetleg gól lõni és nem majd nullákra kapunk majd ki...
Közepesen indult a bajnokság, aztán kb. az 5-6 fordulótól kezdve menetelésbe kezdtünk, verhetetlenek voltunk, és kb. a 26 forduló után vezettük a bajnokságot, óriási meglepetésre. A 20. helyre vártak minket. Végül nem sikerült az óriási bravúr, de ez a szereplés minden várakozásomat felülmúlta.
Necid gólkirály lett, Rakiticcel egy pár hozzászólással elõtti probléma volt egész évben, Reginiussen és Thiam is nagyon jók voltak, Verratti felnõtt végre, Lucas kirobbanthatatlan lett, Vukcevic bal szélsõként is megállta a helyét, és a kapusom is zseniális volt.
Remélem a következõ szezonban sikerül bejutni a Bl-be, a pénz nagyon jól jönne és remélem nem szedik szét a csapatot.
A stadiont bõvítik, ha minden igaz, 55 ezres lesz majd szeptember közepére.
Végül egy pár kép:
tabella
csapat statisztika1
csapat statisztika2
bajnoksag jatekosok statja
atigazolasok
bajnoksag csapatok statja
Folytattam Leeds-el, két év alatt két osztályt léptünk, sikerült feljutni a Premier Ligába, errõl voltak képek már jó régen.
Elsõ évemben a kiesés elkerülése volt a cél, de titkon bíztam egy középmezõnybeli helyezésben (8-12. hely). Az erõsítések jól sikerültek, decemberig minden jól is ment, de akkor egy kb. 20 meccses nyeretlenségi sorozatba csúsztunk, így elég gyászos lett a vége.
Tabella
atigazolasok
csapat
bajnoksag stat.
Ez lett belõle a végére
EL
Itt vettem át a csapatot

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
a bajnokságot sikeresen megnyertük. statok
bajnokik: elsõ fele / másik fele
a kupát sajnos idén nem sikerült megszerezni.
ez részben az év végi tömeges sérüléshullámnak is köszönhetõ volt. íme a keret.
játékosok jöttek-mentek.
pár egyéni díjat is besöpörtünk: aranylabda / év védõje / év középpályása / év támadója
stadonbõvítés épp itt volt már az ideje. pár ülõhelynek azért örültem volna, mert abbl össz-vissz 1000 van...
végül pedig a bl...
meglett a csoportkör, ami nagyszerû.
tudtam, hogy a harmadik helyhez is kell majd egy-két bravúr, de ilyesfajta lebõgésre nem számítottam. meccsek egyrészt / másrészt
aláírtam egy újabb négy évre szóló szerzõdést. 😊 új tulaj szépen benyalt ezután. 😄 kétszínû alak ez az andreas thor... 😄 mikor idejött még el akart küldeni. 😄
Mellesleg a VB selejtezõn nem játszhatott,de nélküle is 3-1-re elkalapáltam az Oroszokat😊