Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
rossz csapat választás geoka! ne húzd ki a gyufát <#ejnye1><#eplus2><#papakacsint>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
nagy meccs volt:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

meg aganzo félig részletre jött.
eladásokból is bejött, meg ki is merítettem a kasszát teljesen... 😄
Gyakorlásképp egy gazdagabb nagycsapatot ajánlanék (megtanulod a taktikákat alkalmazását, stb) majd ha úgy érzed hogy kedved van sokat vadászni jó de ugyanakkor olcsó játékosokra, illetve figyelni a pénzügyekre akkor kiscsapatot ajánlok késõbbre.

Lenne egy kerdesem milyen csapattal eri meg inkabb 10-ben kezdeni?Kicsi vagy nagycsapat?

Sziasztok uj vagyok es grat mindenkinek.

az szép 😄 ennyi pénz volt igazolni?
zorrobomber
Kegyetlenül szenvedek ezzel a Bradford-al, örülök hogy mások kitartóbbak és lelkesek 😊 Grat all! Én már nagyon várom a 11-et hogy megújult izgalommal vessem magam az nb1 mocsarába 😊

hercules, segunda division, 2009/2010

a feljutás minimum elvárás volt magammal szemben, de azt én sem gondoltam, hogy ennyire sima ügy lesz. 😄 a 111 megszerzett pont és a 117 lõtt gól azért mindent elmond. 😄 jöjjenek hát a képek.

csapat:
keret
átigazolások
bajnokság:
tabella
meccsek, további meccsek
játékos statok
csapat statok
kupa:
meccsek
kulcsjátékosok: callejón agirretxe yatabaré tiago gomes
tegnapi eseményektõl kedvet kaptam egy karrierhez velük 😄 féltáv:

elég a legutóbbit feltenni
Igen eleg a legutolso is

Üdv!!
az lenne a kérdésem,hogyha nem rakom fel a 10.1es pacht hanem rögtön a 2es vagy a 3ast akko is tudok majd válogatottat írányítani?

õ bizony. 😊 azért kicsit elszégyelltem magam, hogy a honvédban sosem játszattam... 😄 részben bûntudatból igazoltam le. 😄 meg azért mert olcsó és elérhetõ játékos volt az elején. 5 ezer euróért vettem. azóta rengeteget fejlõdött.
bakkerman
ez a honvédos albarracin?

a játékot 2016 január elsején elmentettem és eltettem biztos helyre a mentést, hogy el ne vesszen, hogy ha majd nosztalgiázni támad majd kedvem a jövõben, legyen mit folytatni. 😊
motala, allsvenskan, 2015 (7. szezon)

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / szezon elsõ fele / másik fele
kupa: döntõ

bl:
harmadik selejtezõkör: odavágó / visszavágó
rájátszás: odavágó / visszavágó

csoport sorsolás
csoport és meccsek
további meccsek

gyõztes meccsek:
legia / zenit / arsenal / legia megint

elsõ kiesési kör sorsolás

utóbbi év(ek) legmeghatározóbb játékosai: albarracín / nilsson / gilbert / hurtado / lindstedt

dicsõségcsarnok
új stadion
FM2010 megint 10euro steamen!

én is arra gondoltam még! köszi!

nem bírom FM nélkül lassan megint felrakom és újat kezdek Real Madriddal (nyári átigazolásokkal)

Barnabyka
szvsz labdakezelés lehet.

naja csak ilyen hogy elsõ érintés nincs a magyarításban - a magyar szótári megfelelõjét tudtam a szónak, csak gondolom a magyarítok vicces kedvükben voltak és átírták valami másra...

Darthmushroom
elsõ érintés, azaz h milyen jól veszi át a labdát

ami angolul first touch, az a magyarításban micsoda ?

Darthmushroom
5.szezon:
hát az eredménnyel elégedett vagyok túl szárnyaltuk az élmezõnyt, de viszont sajnálkoznom kell mert ez a védelem egy katasztrófa volt 77kapott az kegyetlen sok nem egy meccsem ment el a védelmen. az egészet kifogom cserélni mert ez úgy szar ahogy van. ettõl sokkal jobb eredmény is összejöhetett volna egy jobb védelemmel akkor újoncok voltunk akár nem.

Akkor külön grat.Én is próbáltam de nem ment igazán, a szélrõl rendszeresen megvertek.
Forza Italia
igen még mindig a 3 védõs rendszerbe nyomom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
kisebb tehetségû játékosnál ez alap hiba,nézd meg hanyas a "koncentráicója",és az "ösztöne",ha alacsony,baszd ki a gecibe

Ezt nekem is mindig így csinálják. Ritkán elõfordul, hogy bepasszolja és a csatár begurítja az üres kapuba, nah akkor nagyon boldog szoktam lenni😊
új játékossal, vagy leveszed minimálisra a labda tartását
Sziasztok. Azt milyen taktikai beállítással tudom elérni, hogy ha éppen egy támadást vezet a csapat és az egyik játékos elindul a szélre a labdával, de nem passzol, miközben középen teljesen üresen fut valaki és tiszta gólhelyzetbe kerülhetne? Szinte mindig elbaltázza az illetõ játékos a helyzetet azzal, hogy nem passzol idõben.

motala, allsvenskan, 2014 (6. szezon)

a bajnokságot (statok) sikeresen megnyertük, ám a kupában ismét elvéreztünk, idén az elõdöntõben...

íme a keret

bajnokik: egyrészt / másrészt

bl csoport
az 5 említésre sem igazán méltó vereségen kívül egyetlen gyõzelmet sikerült összekaparni. a tisztes helytállás megvolt, egy ilyen csoportban nem is lehetett más elvárásom.
3. selejtezõkör: odavágó / visszavágó
rájátszás: odavágó / visszavágó

a csoportkörbe jutás megint csak gyerekjáték volt, ám amilyen csoportot kaptam, a tavalyinál is nagyobb lebõgésre számítok... kész csoda lesz ha tudunk majd esetleg gól lõni és nem majd nullákra kapunk majd ki...
Nos, a gyalázatos 17. helynél a következõ évben mindenféleképpen többre számítottam. Arra viszont nem, hogy gyakorlatilag az egész csapatot el kellett adnom, és új csapatot kellett építenem. Szinte az összes játékosomért bejelentkeztek, és nagyon sokan menni is akartak, Bentleyt és Ata-t tudtam csak megtartani, (azok közül, akikért bejelentkeztek), viszont nagyon jó áron tudtam eladni mindenkit.
Közepesen indult a bajnokság, aztán kb. az 5-6 fordulótól kezdve menetelésbe kezdtünk, verhetetlenek voltunk, és kb. a 26 forduló után vezettük a bajnokságot, óriási meglepetésre. A 20. helyre vártak minket. Végül nem sikerült az óriási bravúr, de ez a szereplés minden várakozásomat felülmúlta.
Necid gólkirály lett, Rakiticcel egy pár hozzászólással elõtti probléma volt egész évben, Reginiussen és Thiam is nagyon jók voltak, Verratti felnõtt végre, Lucas kirobbanthatatlan lett, Vukcevic bal szélsõként is megállta a helyét, és a kapusom is zseniális volt.
Remélem a következõ szezonban sikerül bejutni a Bl-be, a pénz nagyon jól jönne és remélem nem szedik szét a csapatot.
A stadiont bõvítik, ha minden igaz, 55 ezres lesz majd szeptember közepére.
Végül egy pár kép:

tabella

csapat statisztika1

csapat statisztika2

bajnoksag jatekosok statja

atigazolasok

bajnoksag csapatok statja
Sziasztok!
Folytattam Leeds-el, két év alatt két osztályt léptünk, sikerült feljutni a Premier Ligába, errõl voltak képek már jó régen.
Elsõ évemben a kiesés elkerülése volt a cél, de titkon bíztam egy középmezõnybeli helyezésben (8-12. hely). Az erõsítések jól sikerültek, decemberig minden jól is ment, de akkor egy kb. 20 meccses nyeretlenségi sorozatba csúsztunk, így elég gyászos lett a vége.

Tabella

atigazolasok

csapat

bajnoksag stat.
Szép kis lista.Még mindig a 3 védõs felállással tolod?
Forza Italia
Februárba vettem át a csapatot a 8. helyen volt a csapat.
Ez lett belõle a végére

EL

Itt vettem át a csapatot

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sajna nem az igazi,mert rengeteg igazolás nincs meg,de annyira nem zavar.Így hogy a válogatottat tolom nem is érdekes😊
bakkerman
és milyen? jó,nincsenek hibák? érdekelne engfem is

Szerintem szépen haladsz a csapattal grat!!!
Új adatbázissal tolom már a 2010-es igazolások is benne.
motala, allsvenskan, 2013 (5. szezon)

a bajnokságot sikeresen megnyertük. statok
bajnokik: elsõ fele / másik fele
a kupát sajnos idén nem sikerült megszerezni.
ez részben az év végi tömeges sérüléshullámnak is köszönhetõ volt. íme a keret.
játékosok jöttek-mentek.
pár egyéni díjat is besöpörtünk: aranylabda / év védõje / év középpályása / év támadója
stadonbõvítés épp itt volt már az ideje. pár ülõhelynek azért örültem volna, mert abbl össz-vissz 1000 van...

végül pedig a bl...
meglett a csoportkör, ami nagyszerû.
tudtam, hogy a harmadik helyhez is kell majd egy-két bravúr, de ilyesfajta lebõgésre nem számítottam. meccsek egyrészt / másrészt

aláírtam egy újabb négy évre szóló szerzõdést. 😊 új tulaj szépen benyalt ezután. 😄 kétszínû alak ez az andreas thor... 😄 mikor idejött még el akart küldeni. 😄
Darthmushroom
egyik angol bajnokságos mentésembe se találtam meg citybe se meg máshol se😮

de alapból ott volt!Bellamy-t akartam behívni és rálestem a walesi srácokra a keretbe és ezt a srácot egybõl behívtam.
Mellesleg a VB selejtezõn nem játszhatott,de nélküle is 3-1-re elkalapáltam az Oroszokat😊
Darthmushroom
õ alapból nem city-s nem?

na azért!
A kiscsávó újra beköszönt 😊
Rég jelentkeztem,de elkezdtem Wales-el!A VB-re nem jutunk ki,ezért építem a csapatot a 2012-es EB-re.
Ha jól megnézitek látni fogtok valami meglepõt😊

A válogatott csapat kijelölése közben bukkantam r a fickóra

Ha már nincs Giggs...HEHEHEHEHE
megtörtént a tulajváltás, remélem nem rúgnak ki... szép is lenne ennyi siker után... harmadosztályból indulva meg sem álltam az elsõ osztályig, ahol az elsõ évemben 3. lettem, következõ évben meg is megnyertem. ezidõalatt 3 alkalommal játszottam svéd kupadöntõt, kétszer meg is szereztem. nemzetközi porondon is bemutatkoztunk már tavaly, bejutottunk az el csoportkörbe, ahonnan tovább is jutottunk, igaz "csak" egy kör erejéig. most bejutottunk a bl csoportkörbe épp most fogom játszani az elsõ meccsem a sporting ellen. hát szép lenne ha kirúgnának...

Darthmushroom
hatalmas fizetések és aláírási pénzek után így sikerült a nyár, (neymar részletre jött)

2fordulóban meglett a klub történetének elsõ elsõ bajnoki gyõzelme: