Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1pont elõny a sunderland ellen, õk idegenbe mennek a west bromhoz mi itthon fogadjuk az utolsó crystal palacet.
mi meccsünk katasztrófába fullad 22perc játék után mivel 0:2 és piros nálunk, de viszont a sunderland is vereségre áll muszáj kockáztatni meglépem 3védõ all attack félóra játék után. végül fordítunk és 5:2re nyerünk a sunderland 3:0 vereséget szenved és így 4szezonomba meg van a premier ligába jutás és a 3.bajnoki címem.
bõvebben késõbb...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
FM 06-ban ki volt az a zseni brazil gyúró?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Egy kis statisztika.

www.bundesliga.de www.kicker.de
(pl: http://www.dailymotion.com/video/xa0kgu_championship-manager-2010-cm-2010-s_videogames)
Na nyár után újra visszatértem az fmhez.Elkezdõdött a suli így az fm idõszak is folytatódik.Nemsokára jön az új rész és látom már egyre többen írnak róla.
3d-s ötlettel kapcsolatban: én pl még mindig a gombfocis megoldást használom mert ha 3d-be akarnám látni akkor inkább leülnék pesezni vagy esetleg fifázni.Én ezt a részét feleslegesnek érzem a játékhoz.Kezd kicsit hajazni ezáltal a fifa managerre...
Amit már úgy jobban megoldottak az fm10be szerintem az az átigazolási része volt bár még ott is akadtak hibák pl h 3-4 év elteltével irreálisan drágák lesznek a játékosok..(de lehet ez csak nálam volt így)Az új részben még lehetne rajta kicsit csiszolni.
Adatbázis mérete sztem éppen eléggé nagy volt talán még lehetne bele egy két ligát beletenni de már arra is van program ha valaki nagyon akarnak plusz ligákat.
Fifamanageres életszimulációs kérdéshez annyit, hogy szerintem felesleges nem kell ezt az alapvetõen jó manager játékot ilyen hülyeségekkel elrontani.
Viszont mivel edzõként a játékba megkeresünk egy jókora összeget azt valamire el lehetne költeni:pl megvenni egy kisebb csapatot és mint elnök irányítani a pénzügyeket stb vagy létrehozni egy ifiakadémiát a saját országodban a jövõ tehetségeinek fejlesztése érdekében( akik késõbb kedvelni kezdenének téged mivel te fedezted fel õket és így könnyebben igazolnának ahhoz a csapathoz ahol te vagy) vagy pl ha megszorulna a csapatod ahol edzõ vagy akkor nekik adni az addig megszerzett pénzed egy részét hogy helyrejöjjenek.
Megszerzett kupát és díjakkal kapcsolatban szerintem kéne csinálni ilyen pontrendszert azaz ha pl elérsz 1000 manageri pontot akkor megnézhess mondjuk egy régi mérközést vagy bl összefoglaló évadot amit a játékba tettek vagy csinálhatnának egy ilyen 4-5éves legend módot amikor csak a régmúlt sztárjaival küzdhetsz(úgy mint pl nba 2k11-ben a jordan mód) ha mondjuk megszerzel egy bizonyos menedzser pontot.
Licensze kérdéssel kapcsolatban szerintem idén se lesz benne túl sok logó meg kép de ha valaki(k) segítene(ének) nekem akkor össze lehetne hozni egy átfogó face és logó és mez csomagot(mert már mint láthattátok csináltam arccsomagot és azért annyira nem lett rossz😄).
Röviden nekem ennyi jutott eszembe bocs ha kicsit hosszú lett és lehet néhol érthetetlen is😄
Szarul indult a szezon, a 22. fordulóig még a dobogóra sem állhattunk, akkor viszont elkezdtünk játszani, és a 28. bajnoki meccs után már mi vezettük a bajnokságot, és ki sem engedtük a kezünkbõl.
BL-ben a Valencia, Fenerbahce, Monaco trió mellé kerültünk, 2. helyen jutottunk tovább a spanyolok mögött. Rögtön a Barcelonát kaptuk a 16 között, 6-3-al küldtük haza õket. Negyeddöntõben a mumus jött, a Tottenham ellen városi rangadót játszottunk. Kínkeservesen, idegenben elszenvedett 0-3-s vereség után hazai pályán 5-1-re nyertünk, és masíroztunk az elõdöntõbe, ahol a Lyon várt minket. Otthon kikaptunk, 1-2, Lyonban viszont 2-0-ra nyertünk, így jöhetett a döntõ. A másik ágról a Valencia jutott be a fináléba, egy nagyon izgalmas és fordulatos meccsen, 2-0-s vezetésünket a kezünkbõl kiengedve, hosszabbítás után 4-3-ra nyertünk.
Liga Kupát megnyertük, FA Kupában a 4. forduló jelentette a végállomást.
Tabella
Statisztikák
Igazolások
Áttekintés
Csapat
Nyertünk egy halom egyéni díjat is, valamint a BL Álomcsapata 11 Arsenal játékosból állt össze 😄
Jön a VB Uruguayjal, de elõtte Rómába utazok, hogy aláírjam a szerzõdésem az AS Romaval.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Bakkerman teljesen igaz amit mondasz és az ötlet sokat javítana a játékon. Szerintem ebbõl is kitûnik, hogy a grafika helyet más pontokat kéne javítani a játékban. Bár és gondolom ezek a látványos grafikai fejlõdések sok embernek nagyon fontos.
Bár ettõl számomra nem lett jobb a játék!
Elnézegetem napok óta, hogy megy itt az óhaj sóhaj helyzet az FM-hez.
Saját kis véleményem a játékhoz annyi lenne ha már úgy is le kell tölteni a mezeket, logókat miért nem lehet egybõl bele rakni ezeket a jobb minõségûeket a játékba, valamint a játékosok képei is színvonalasabbak mint a gyáriak. De ez csak saját kis kérés lenne. Ha már úgy is a menedzselés a lényeg én fölöslegesnek tartom a 3D-s mérkõzéseket, de amit hozott magával a játék színvonalában az nagyon jó lett. Értem itt a jobb játékos infót mérkõzés alatt és a hasonlókat. De a 3D-vel a gép igényt nagyon magasra rakták sajna. (Bár tudom sok enbernek nem gond követni a gép generációk váltását de ezt csak zárójelben jegyzem meg)
Az adatbázis frissítéshez csak annyit fûznék, így is úgy is elkészülnek az adott FM-hez miért nem lehet egyszerre mindegyikkel kompatibilis.
Nekem nem hiányzik az utazgatás a ház vásárlás és a pénz se motivál benne. Ellenben ha már fizetnek nekem tényleg lehetne valamit kezdeni vele. Bár nem tudom mit.
A hangot én is kikapcsolom mert nem valami nagy durranás. De olyan sok szurkolói csoport van, õk szívesen segítenének élethûbbé tenni a játékot egy két csapat indulóval, gyakori buzdító hanganyaggal és így tovább. Így én se nyomnám ki egybõl a hangot.
Talán ezek a változtatások és sok más javaslat javítana a játékon, de kitudja lehet nem is ezek a fontosak.
Viszont mindenkinek gratulálok a jó szerepléséhez. Nem sokára én is hozom a beszámolót a csapatomról.
Segítséget elõre is köszönöm, Peti!
Amúgy jelenleg semmi normális ajánlat, egyenlõre hajrá HALI😄
Emiatt nem játszott túl sokat, morálja a legszarabb, és most már átadólistán is van, el akar menni.
Szóval jó lenne, ha lehetne ilyenkor valamit csinálni😊
tudna nekem segíteni valaki?megvan x-box 360-ra a football manager 2007,és nem tudok új játékot indítani,mert a fõmenüben csak 2 dologba tudok belépni a "preferences ill. a view match"-be,így nem lehet új játékot indítanom mert a new game-ra nem lehet rálépni.elõre is köcce!@
e-mail cím:[email protected]
átigazolások 2012
keretrõl most nem tudok utólag képet berakni... rengetegen távoztak
bajnokság:
meccsek
tabella
kupa:
meccsek
döntõ
európa liga:
meccsek egyrészt és másrészt (az uccsó két csoportmeccs hivatalosan már az idei szezonban lett lejátszva.)
legfontosabb meccs volt a csoportban
csoport végeredménye
egyik szemem sír, másik nevet. óriási szezont nyomtunk le és ennek ellenére tömegesen kérték a távozásukat a klubtól... akit tudtam eladtam. mások ingyen távoztak. jövõre bajok lehetnek, ha nem tudok majd értékelhetõ játékosokat igazolni. reménykedem, mást nem tehetek egyelõre... az esetleges címvédés mindenesetre komoly veszélyben van.