104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Falatkenyér
    és hogy haladsz.lesz feljutás idén?
  • bakkerman
    hát igen nagy csapatnál nehéz kiárúsitást tartani
  • Neoncsoves
    jó taktika, de hát istenem mit csináljak ha tőlem nem akarja senki sem elvinni Kakát azt közben meg ott a kurvanagy fizetése:D
  • bakkerman
    észrevettem hogy akármelyik csapattal indulok,mindenképp veszteséges lesz havonta,eredményektől függetlenül(persze nagy csapatnál ha BL résztvevő akkor év végén jócskán jönnek jogdíjak) folyamatosan úszik a pénz ha nem nyulok bele a drasztikusan a játékos állományba, ma reggel kezdtem egyet a Nantes-al,5 millió volt a számlán,átig keret 0,eladtam két reserve pléját összesen 1.2m-ért,akkor lett 6.2m,kötöttem le pár bari meccset dél amerikába,kibasztam 6-7 ifit,4-5 reserve pléját,és októberre sikerült felvinnem 7.4m-ra az egyenleget,most december van,elmúlt hónapban +76k-val zártunk! Mondjuk most hosszabbítottam kb 10 játékossal,megfog nőni a fizetéskiadás,de ezt ellensúlyzom eladással
  • karajjj
    azt érdemes betölteni, amelyikbe eligazolnál a magyar után :D
    játékosokat meg érdemes kontinensenként betölteni, ha bírja a géped
  • Zsolti9014
    magyar bajnoksághoz melyeket érdemes még betölteni?

A Leedshez most sok ihlet nem jön...
    Otthon 3/3, idegenben 3/0. A taktikával nem tudok most mit kezdeni, fél keret sérült is... Air Sándor azzal az egy góllal letudta sztem az egész idényét.

Még egy kicsit próbálkozok valami idegenbeli taktikkal.
  • Neoncsoves
    ez hogy sikerül?
  • bakkerman
    FM11-es pályafutásom alatt először sikerült hónapról hónapra profittal zárnom! akár kis csapattal,akár nagy csapattal voltam,mindig piros hónapokat zártam,de most stabilan tudom tartani az egyenleget. ugyan csak euró ezrekről beszélek,de legalább nem megyek MINUSZBA egy centtel se!!!
  • bakkerman
    Marcelo-t 15-ért eladni BÁÁÁZMEEEG :DDDDD
  • Neoncsoves
    megnyúvasztalak :D Ramos-t 5 milkáért eladni? Marcelot eladni? :O
    Carvalho még 1 szezont kibírt volna szvsz :D

#72383: tök mindegy, nekem is mindig van pénz szarásig és nem variálok, inkább kifizetem :D
  • Fyrex
    :)) grat

én régóta gondolkodtam egy olyan 4-3-3as taktikában amiben 3 CMC játszik, most volt időm kísérletezni kicsit, és azt hiszem bevált - az utsó 4 meccsünkön 25+ kapuralövés itt, 5- az ellenfélnél, 85%+ passzolás, és mindig legalább 4 góllal nyertünk
  • Zsolti9014
    Szezonnyitó:

Sanyíííííííí!!! :)

A védekezés az mondjuk botrány egyelőre... A középhátvédem bekötőzi a kapusomat, de nem öngól, mert a csatár még odaért... :D
  • Huni92
    azpilicueta és silva sem ér ennyi pénzt szvsz :)
  • pzoli00
    - a szezonra való felkészülés során összejött egy spanyol szuperkupa

amit egy európai szuperkupa is követett

- átigazolásra kaptam 150 milkát, Fabregas volt az egyik fő kiszemeltem, akit 120-ért el is engedtek volna, viszont szerződés ügyben nem tudtunk megegyezni (a játékos 30 az ügynök 20 millát kért az aláírásért ), a következő célpont Iniesta volt, akit gyenge 200 misiért el is engedtek volna , végül a fő igazolásom Silva (ManCity) lett gyenge 50-ért, de íme a teljes lista
  • Fyrex
    sicc

am gratu mindenkinek :)
  • Zsolti9014
    egyébként ahogy itt lentebb írták már, nekem is úgy volt először, hogy félig lett magyar, de aztán második próbálkozásra sikerült.

részletesebb leírás:
    ITT
  • GirondinsHUN
    Köszönöm a segítséget! Hát elvileg nekem is ott van, de angol a játék. Mindegy végül is értek mindent, csak magyarul kényelmesebb. :D
  • Fabio Capello
    Próbálok beilleszkedni mint bármelyik tisztességes csíter :D
  • karajjj
    nézdmár, hát kend mit cisnál itt?
  • Zsolti9014
    Ide:
    c:\users\felhasználóneved\documents\sports interactive\football manager 2011\editor data\

Tehát nem a játék mappájába, hanem a dokumentumokéba tettem. És játék indításakor be lehet pipálni hogy editor adatfájl használata, vagymi, és ott a köv. képen kiválasztani a magyar.xml-t.

• Huni92
    húdeizgi
  • Fabio Capello
    Nem, unalmamban logókat és eredeti nyelvű elnevezéseket szúrok be. :D

nemsoká mindenre fény derül...
  • Huni92
    szép eredmények :)
    van már valami sárkánytejen nevelkedett fiatal titánod?

capello: csaknem játszol? :D
  • GirondinsHUN
    nekem is ez lesz valószínűleg...
  • GirondinsHUN
    A magyar.xml fájl neked hova van rakva? Mert azt ronthattam el... elnézést az értetlenkedésért
  • Fabio Capello

Cumann Peile Dhroichead Átha Aontaithe
  • Huni92
    háááát, a stat alapján legalább 2, de inkább 4 góllal kellett volna nyerned

1-0 lett az első bajnokink a Bolton ellen, Vaughan góljával.
  • Ramox
    Sziasztok!
    Én is újra kezdtem játszogatni, így elsőre most az Aston Villa-val kezdtem 1-et...
    Első bajnokim:

Megérdemelt döntetlen : DDDDD
  • Huni92
    Na, mozgalmas nyarunk volt, 14 embert hoztam a csapathoz, nagyjából 10 millió euróért.
    Anton Ferdinand volt az első igazolásom, az előtte levőket még nem én intéztem.

ezzel a kerettel vágunk neki az idénynek:

a felkészülés jól sikerült.
  • Huni92
    nem. tényleg nem lehet a francia negyedosztályban játszani.
  • Mor3llo
    Gratula!
  • Mor3llo
    Nem azért, mert rá kell menned egérrel, hogy kidobja annak a bajnoki osztálynak az alosztályait? Ez csak egy gyenge tipp, most nem néztem utána :D
  • karajjj
    nekem is csinálta ezt a multkor, letöröltem az egészet, újratelepítettem, fel a pecs, aztán megcsináltam ugyanúgy a magyarítást, ahogy le van írva és akkor meg jó lett
  • zyndar
    Szép szezon volt azért, gratula! Sok sikert a Leedshez.
  • Zsolti9014
    igen az
  • GirondinsHUN
    windows 7-ed van?
  • Haynau89
    jujj kicsit nyertünk
  • Haynau89
    Itt vannak az igért képek :)
    1. szezon

2.szezon

3.szezon

4.szezon

keret 1

keret2

Történelem

Ez utan majd hamarosan mutatom, h hogy állok az 5. szezonban
  • Huni92
    tavaly sem lehetett, én sem tudom, miért :)
  • geo91
    kíváncsi lennék mi vezette rá, hogy egy ilyen személyről nevezte el magát magyar(???) létére...