Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF
most látam a BL összefoglalóban, hogy ez a Lacina Traore gyerek mekkora lóbaszó :|
üdítõ eredmény egy ilyen ramaty elsõ félidõ után <#eljen>
apropó: egy Motala AIF feliratocskát szeretnék a fejlécemre. 😊 fehér alap fekete bötûkkel. 😄 kösz Karesz! <#worship>
én 1-ig tervezem, aztán hogy meddig maradok, nem tudom 😄
szerintem én leszek (kicsit késõbb, 11-éjfél után), mert mégsem bírom fm nélkül a 11 megjelenéséig, így folytatom a 2016-ban abbahagyott motalás mentésem. 😄
köszi.akkor még ma éjjel linkelek egy képet😊
Éjszaka valaki bagoly?😊
átméretezed maximum 750 pixel szélesre, aztán a közvetlenül rámutató linket(ha noobra töltöd fel, akkor az elsõ link) kimásolod és itt alul a "kép beszúrása gombra kattintasz"
hogy tudom ilyen nagyba linkelni a képet?😊
Huni92
Nos emberek!
Ahogy látom, megnövekedett az aktivitás, legyen ez így az új játékkal is! A magam részérõl nem ígérek napi szintû írogatást, mivel elõreláthatólag élni is alig lesz idõm. Olvasni azért fogok 😊

Ennek ellenére van egy ajánlatom azok számára, akik a FM2011-hez bármilyen kiegészítõt csinálnak majd. Facepack, skin, adatbázisok, logopack, bármi hasonló cucc, akár magyar, akár külföldi csapatokhoz, bajnokságokhoz, játékosokhoz tartozó grafikai tuning legyen az, ha a készítõ úgy gondolja, publikálom azt az onlinefm.hu honlapon. Aki úgy gondolja, hogy nem csak eme topik látogatói számára teszi elérhetõvé munkáját/munkáit, bátran keressen fel engem 😊

ROCKnROLLA
Ettõl még kirúgnak ugyanúgy 😄DD Neem. Na ha végre sikerül erõt gyûjtenem, akkor leírom a Marseille-es karriert, 1,5 év még csak. Annyit elõre, hogy az 1. év botrányosra sikerült.. 😄 De nem rúgtak ki juhééé 😄

vagy hogy a Hoffenheim bedarálta DAJCSLÁNDOT😊
na várjál csak jöjjön meg a hamburgerestõl Adriano 😄
ROCKnROLLA
Az lehetne a beíró mezõben, hogy "Kareszt felállították a CSKA Moszkva padjáról." 😄DD Egyébként tényleg szebb lett így a topik, gratula!

már ötletelek rajta
McFrost
Jót tett az oldalnak a vérátömlesztés, szemre tetszetõs, gratulálok Károly!
Még a beíró mezõt dizájnolhatnád.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
Ez tudás😄
Sajnállak azért, persze😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

már linkelni se tudok, annyira felidegesített ez a meccs.Bayern ellen vezetek 2-0ra emberelõnybe vagyok és 86.+92.percbe bayern betalál és döntetlen.
ekkora mákot
Boccs az elõzõért
nem szeretnek téged a luzsnyikiban 😄
Fisicofan
Üdv én is kérnék szépen egy Queens University-t, fekete alapon fehér betûkkel, köszönöm 😊

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

mégegy csúnya szopóka, pedig mi vezettünk... aztán még emberelõnyben kaptunk kettõt... megyek eszek egy gyrost, hátha ihletet kapok 😄

közbe wolfsburg-hoffenheim 1-2 G:milevskyi,maicosuel
kiégett a viccrelém, vagy nem tudom, de én sosem röhögtem ezeken egyszer sem. 😮
elõször én is nagyot szakadtam rajta 😄
Fabio Capello
RUBIN KAZÁN AG:AS_F:S_AD_:S_:F_ASD:AS:_F:aSFd

imádom a magyar adatbázist, ennél már csak a Sáktyor Donyeck jobb 😄😄😄:😄😄

Darthmushroom
auxerre 1:2 arsenal hát szerencsével mi nyertünk volna
sochaux 0:2 auxerre
lyon 2:1 auxerre itt is a szerencse hiányzott
auxerre 5:0 monaco

sanogo már 8bajnoki 13gól, nem rossz a 16évestõl 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Csapat
Szezon kezdés
Ajánlom Milevskyi-t a Dinamo Kijevbõl én mindig megveszem és kifogástalanul teljesít😊
a szuperkupát elvitte a cica... -.- csatárok nélkül nem tudok semmit kezdeni, ki kell húzni júniusig valahogy :S

Barnabyka
én már pár hónapja (kb.2.) csak az érdekesebb mentéseimet lesem, mert idõm sem nagyon volt eddig, most meg, hogy végre felszabadultam inkább várom a 11-et, amiben régi nagy kedvencemmel az fc rotherham-al fogok kezdeni(ha lehet ezt kérném fejlécbe).
Karesznak sok sikert a kezdeti munka eddig kiváló szvsz, csak így tovább 😉

Darthmushroom
auxerre 3:2 saint etienne
auxerre 5:0 nancy
nancy elsõ 3bajnoki gyõzelem volt utána belehúztak és köv. két meccsen 0rugott 10kapott 😄

am 16éves Sanogo 5bajnoki 8gól 😛

Darthmushroom
bl csoport:
-arsenal
-valencia
-auxerre
-stabeak

Darthmushroom
bl elsõ meccs:

hát ezután nem hittem a továbbjuttásba de a csapat bizonyított

am bajnokik:
lorient 2:2 auxerre
auxerre 1:2 lille
lens 2:3 auxerre

Darthmushroom
én ehhez annyit fûznék hozzá h én sokat váltok csapatott addig amíg egy csapathoz nem találom meg a célom vagy stb... de am hosszú karriereket szoktam csinálni: spurs 4szezon,newcastle 8szezon,torquay 8v9 már nem is tudom😄, sunderland 5szezon

Dehogy, teljesen jogos!De én akkor is Hoffenheim😊Bundásligát akarok nyerni velük😊
king82
A kiírásokhoz csak egy apró hozzászólás: ha kérhetem mindenki akkor kérje ezt ha már fixen tudja, hogy az adott csapattal lesz huzamosabb ideig. Emlékezzünk vissza rá Capello bácsi is a gyakori váltás miatt szüntette be a dolgot.
Remélem ezért a hozzászólásért nem köveztek majd meg.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Darthmushroom
hát ez a Mu mentés már jan.ban nagyon unalmas inkább nézzek egyet franciaországban. új dbvel elég izginek tûnik az auxerre csapata ha lehetséges a Mu-t átlehet arra írni . célom minél franciásabb csapat kiépítése az évek során 😄

Én kérnék szépen egy TSG 1899 Hoffenheim feliratot kék alapon fehér betûkkel, még játszok velük egy utolsót a 10-el és a 11-ben velük kezdek majd.
Elõre is köszi
Jó gémet nektek
zorrobomber
Én is köszönöm a csodalila Anderlecht-et, cserében én is firkantok majd este pár sort hogyan botladozok velük 😊

Straniero
Köszönöm Karesz!<#worship>
Holnap jövök beszámolóval.

kérnék szépen egy Budapest Honvéd feliratot, fekete alapon piros betûkkel, velük kezdem majd az elsõ karriert 11-ben. köszi! <#worship>
pedig olyan széééép zööööld gyep 😄
zorrobomber
Én valami kevésbé látványos hátteret támogatnék hogy nyugodtabban tudjak melóból is olvasgatni <#idiota>

zyndar
Hé!
Nektek is zöld a kép? Miaf...

Am köszönjük Kápi bácsi a törõdést. kaRAJjjnak pedig jó munkát és (fõleg) kitartást <#bohoc>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

king82
Jó reggelt!

Na akkor kihasználom a lehetõséget és én is kérek egy F Düsseldorf-ot a nevem mellé. (Ha lehetne piros alapon fehér betûk. De ez csak zárojeles kérés.)
Lassan vége az alapozásnak és a barátságos meccseknek . Utána jelentkezek egy kis beszámolóval.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Straniero
Szevasztok!
Újra itt vagyok, egy kicsit el voltam tûnve, bár ez szerintem nem sok embernek szúrta ki a szemét. 😊
Elõször is sok sikert az új Boss-nak, mindent bele Karesz.<#worship> És ha már itt vagyok akkor én kérnék a nevem mellé egy Notts County-t, köszi. Cserébe napi szinten aktív tagja leszek a fórumnak.
Grat ALL!

Akinfeevvel hosszabbítottam 4 évre, biztos ami biztos... 😄
6 légiós lehet a kezdõben és lennie kell 22 év alatti orosznak is
Darthmushroom
Oroszo.ba mennyi idegenlégiós lehet a pályán? mert nem rég néztem török bajnokságba 8 nevezhetõ de 6 lehet 1szerre a pályán:S