Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most látam a BL összefoglalóban, hogy ez a Lacina Traore gyerek mekkora lóbaszó :|

Éjszaka valaki bagoly?😊
Ahogy látom, megnövekedett az aktivitás, legyen ez így az új játékkal is! A magam részérõl nem ígérek napi szintû írogatást, mivel elõreláthatólag élni is alig lesz idõm. Olvasni azért fogok 😊
Ennek ellenére van egy ajánlatom azok számára, akik a FM2011-hez bármilyen kiegészítõt csinálnak majd. Facepack, skin, adatbázisok, logopack, bármi hasonló cucc, akár magyar, akár külföldi csapatokhoz, bajnokságokhoz, játékosokhoz tartozó grafikai tuning legyen az, ha a készítõ úgy gondolja, publikálom azt az onlinefm.hu honlapon. Aki úgy gondolja, hogy nem csak eme topik látogatói számára teszi elérhetõvé munkáját/munkáit, bátran keressen fel engem 😊

Még a beíró mezõt dizájnolhatnád.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sajnállak azért, persze😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Boccs az elõzõért
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

imádom a magyar adatbázist, ennél már csak a Sáktyor Donyeck jobb 😄😄😄:😄😄
sochaux 0:2 auxerre
lyon 2:1 auxerre itt is a szerencse hiányzott
auxerre 5:0 monaco
sanogo már 8bajnoki 13gól, nem rossz a 16évestõl 😄
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Szezon kezdés
Ajánlom Milevskyi-t a Dinamo Kijevbõl én mindig megveszem és kifogástalanul teljesít😊

Karesznak sok sikert a kezdeti munka eddig kiváló szvsz, csak így tovább 😉
auxerre 5:0 nancy
nancy elsõ 3bajnoki gyõzelem volt utána belehúztak és köv. két meccsen 0rugott 10kapott 😄
am 16éves Sanogo 5bajnoki 8gól 😛
-arsenal
-valencia
-auxerre
-stabeak
hát ezután nem hittem a továbbjuttásba de a csapat bizonyított
am bajnokik:
lorient 2:2 auxerre
auxerre 1:2 lille
lens 2:3 auxerre
Remélem ezért a hozzászólásért nem köveztek majd meg.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Elõre is köszi
Jó gémet nektek
Nektek is zöld a kép? Miaf...
Am köszönjük Kápi bácsi a törõdést. kaRAJjjnak pedig jó munkát és (fõleg) kitartást <#bohoc>#bohoc>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Na akkor kihasználom a lehetõséget és én is kérek egy F Düsseldorf-ot a nevem mellé. (Ha lehetne piros alapon fehér betûk. De ez csak zárojeles kérés.)
Lassan vége az alapozásnak és a barátságos meccseknek . Utána jelentkezek egy kis beszámolóval.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Újra itt vagyok, egy kicsit el voltam tûnve, bár ez szerintem nem sok embernek szúrta ki a szemét. 😊
Elõször is sok sikert az új Boss-nak, mindent bele Karesz.<#worship>#worship> És ha már itt vagyok akkor én kérnék a nevem mellé egy Notts County-t, köszi. Cserébe napi szinten aktív tagja leszek a fórumnak.
Grat ALL!