104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Haynau89
    Utolsó fordulóban samp ellen játszunk :D Direkt ki fogunk kapni, h a samp menjen a BLben xD Egyébként bl elödöntöt buktam a real ellen. Igy nem sikerült zsinorban negyedjére bejutni a döntöbe és megnyerni. klub vbt megnyertem. Olasz kupában döntös vagyok.
  • Haynau89
    Én is voltam a skótokkal :) Igazolásaim részletre 1. évben: Leight Griffiths, Tomas Hubocan, Peter Masilela, Neymar, Cristian Benitez, Wason Renteria (ha alap játékkal tolod) Majd télen: Gianni Zuiverloon, Paulo Henrique, Alex Smithies
  • Huni92
    Látszik a fejlődés. A Chelsea elleni FA kupa meccsen csak 0-2-re cumiztunk, a Poolt pedig 2-1-re megvertük. Savioláért bejelentkezett a City :D:D
  • szabocsaba1983
    Off: valamiért nekem nem teszi be a noob a directlinket...
  • Huni92
    nem tűnik egyszerűnek, de meglehet az osztályozót érő helyezés.
  • szabocsaba1983
    Mi így állunk:

• Huni92
    én vagyok, csak nem akarok egyedül spammelni ide :D
  • szabocsaba1983
    Hajrá! Kik maradnak baglyozni?
  • Huni92
    Mire belelendülnénk, jön egy Chelsea, Pool, City, Chelsea sorozat, amit ha 15 bekapott gólon alul megúszunk, akkor béke van.
  • Fyrex
  • Huni92
  • eLiXir
    Örök hálám a gyors válaszért, megnézem őket.

Várom még az ajánlatokat:)
  • Darthmushroom
    fuhh voltam velük nagyjából vágom :D védőnek boyata onuoha, csatárnak: kadlec,bakambu,roux ,jackson martinez, medina,gameiro bár nálam pl hooper isten volt :D. középre meg henriquet próbáld elhozni braziliából. vagy kölcsön ramsey vagy shelvey, vagy több pénzed van moussa sissoko vagy m'villa.
  • eLiXir
    Tudtok ajánlani Celtichez középhátvédet, középső középpályást illetve csatár(oka)t ?

Köszönöm előre is!
  • Huni92
    Elnökváltás volt a klubnál, bár pénzt nem hozott az új bácsi. Viszont láttam, hogy Neymar eljönne a Leedsbe, viszont rohadt sokat kérnek érte. Elmagyaráztam az elnök bácsinak, hogy Neymarral sikerülhetne elérni a céljainkat, blablabla, ő meg pozitívan reagált. Tett egy 35 millió eurós ajánlatot érte, amit elfogadtak, Neymar aláírt, és a munkavállalási engedélyre vár. Csúnya lesz ha januártól ő csapatja legelöl, bár remélem nem kap horribilis fizetést.
  • Huni92
    kaotikusan teljesítünk. 1-0 a tökutolsó wigan ellen, elmegyünk a blackburnhöz, méretes zakóval térünk haza (0-5), majd verjük az evertont 1-0-ra. nem értem ^^
  • szabocsaba1983
    kis különbség XD
  • Huni92
    3-0-ra vertük a Wolverhamptont, Saviola, Éderson és Rakitic góljával. Fülöp Marci pedig kiszorította Schmeichelt a kapuból. :D
  • Huni92
    nem hívtam be.
  • Zsolti9014
    Juan Flores nálad kerettag (kapus)?

Nem fiatal mondjuk, de nekem a végén ő volt a kapusom most a Kamaznál.
  • Huni92
    na, természetesen nem ecuadort, hanem venezuelát vertük meg, rosszul emlékeztem :D
  • Huni92
    estét! gratula a feljutáshoz Zsolt!

betöltöm mindjárt a Leedset.
    Peruval túl vagyunk újabb két világbajnoki selejtezőn, kikaptunk uruguaytól de vertük ecuadort, 4. helyen állnuk a csoportban.
  • Zsolti9014
    változó. a Juvéval kb. 3 nap volt egy szezon, de elég sokat játszottam, nem 3 órát sajnos :D
    Kicsit magával ragadott a játék.

Ez most azért volt más, mert csak 1 fronton játszottam (jó, volt 2 kupameccs), az össz. 40 mérkőzés, topligában, meg angol 2-ben alsóhangon 50, de akár 60 is.

Szóval ez most tényleg jó gyorsra sikerült. :D
  • szabocsaba1983
    Gratula! Nálad mennyi idő egy szezon? Ma kezdted :) Nekem kb irl 5-6-nap (persze csak napi 3 óra játékkal)

Atifm--> várjuk az eredményeket, hajrá, később próbálj kissebb csapatot is.

Pzoli00--> Gratula, bár ez a minimum elvárás szvsz
  • Zsolti9014
    Megszültük!

Persze majdnem eltoltuk, uccsó meccsen kikaptunk, de szerencsére az FC Krasznodar is. Az első helyezett az befoghatatlan volt. Nagyon jól kezdtünk, utána volt egy 5 vereséges sorozat, azt hittem, vége is. De megtaláltam a jó taktikát, és meglett a feljutás. Kérdés, hogy jövőre tudunk-e kellőképpen erősíteni, mert ez a keret a Premjer-ligába nagyon kevés lesz.
  • Zsolti9014
    gratula, és szerintem természetesen jöhetnek a további eredmények is majd. :)
  • Atifm
    Sziasztok! Már elég régóta figyelem a fórumot, eljött hát az idő hogy megosszam kedvenc csapatommal (Man.Utd.) való menedzseri pályafutásom:
    -2011 és 2012: 1 FA és 1 liga kupán kivűl mindent behúztunk
    -2012/2013: féltávnál magabiztosan vezetjük a bajnokságot, a védelem hihetetlenül jól teljesít, és a gól lövéssel sincs probléma
    -Klub vb-t simán behuztuk, Bl-ben a Fiorentinát kaptuk
    tabella
    PL meccsek
    statok

és itt a keret:Keret
    Otamendi remek pótlásnak bizonyult Rio helyére, elsö évben 7m körül is ellehet hozni, sajnos a 2. évben már 45m-t kértek érte

végezetül a szezon eddigi legjobb meccse vsChelsea
    e meccs előtt ide oda vertük egymást, de most végre minden összejött

folyt.köv. ha van rá igény
  • Zsolti9014
    játékos ráhatásnál próbáld dicsérgetni, de ez sem mindig használ
  • eLiXir
    Lehet tenni valamit az ügyben, hogy leigazoljon hozzám egy játékos, ha a szerződés ajánlásánál azt írja, hogy nem kíván tárgyalni velem?
  • Zsolti9014
    Jön a bajnoki hajrá. Hát nem lesz egyszerű...

Külön felhívnám a figyelmet a Dinamo Szentpétervár csapatára. :D
  • Zenszkij
    A szerb ligába a Partizanhoz senkit nem bírok igazolni, nem jönnek..Tippek?
  • pzoli00
    - második csoportkör BL a Fiorentina ellen:

- az idei szezon, eddig az elvárásoknak megfelelően, de hamarosan jön a Barca:

• Juliano82
    a perui játokosod Rinaldo másfél évig szolgálta a debrecent nálam...jó kis játékos.
  • Zsolti9014
    nem adom fel, folytatom még, csak most szüneteltetem.

Most egyelőre ezen ügyködök:

Fel kéne jutni... :)
    De a hülye szabályok: egyszerre csak 3 légiós lehet a pályán. Csere meg nem 3 van egy meccsen, hanem 4.
    NB1-ből sem jönnek el az emberek, de azért nem rossz, nekem tetszik. Mondjuk nemtom miért velük kezdtem. XD
  • lippet
    Nekem simán engedte... Nem tudom mi lehet a probléma nálad.
  • geo91
    *fenébe
  • geo91
    na de hogy a fenében tudsz új játékot kezdeni, ha nincs egy ország sem kiválasztva? nekem nem engedi...
  • Huni92
    1-0-ra vertük a Newcastlet Saviola góljával, valamint Éderson "jóvoltából" kihagytunk egy büntetőt.
    Az Ipswich ellen pedig 1-1 utáni tizenegyesekkel estünk ki a Ligakupából, nem várt blama.

Átálltam egyébként egy 4-3-2-1-es taktikára, 3 középső középpályással (egyelőre mindhárom védekezőn, aztán ha Rakitic felépül, ő support mentalitást kap), két wingerrel és egy poacherrel.
  • lippet
    Semmi extrát nem tettem be, patch van fent csak. :)

Huni92: no probléma, én is csak a tavalyi VB óta ismerem valamelyest, s ott is kedveltem meg a csapatot. :)
  • geo91
    honnan van a ligaaktiváló? :)