Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello egy fradit es egy milant dobjal mar lecci nekem koszi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én egy Leeds-et kérnék, 5. szezonban vagyok velük.
És az ilyen rohadt idegesítõ meccseken nagyon föl tudom baszni az agyam, simán nyerhettünk volna, de sosincs szerencsém.
És az ilyen rohadt idegesítõ meccseken nagyon föl tudom baszni az agyam, simán nyerhettünk volna, de sosincs szerencsém.
Üdv!
már elég régóta játszom a játékkal,a forumot is rendszeresen olvasom,most kedvet kaptam ahhoz is h megosszam veletek az eredményeimet....
Twentevel vagyok,majd rakok képeket is..
ja és kérnék egy piros alapon fehér Twente feliratot
köszi
már elég régóta játszom a játékkal,a forumot is rendszeresen olvasom,most kedvet kaptam ahhoz is h megosszam veletek az eredményeimet....
Twentevel vagyok,majd rakok képeket is..
ja és kérnék egy piros alapon fehér Twente feliratot
köszi
Igen azt se. de gondoltam azt direkt vetted le, valami probléma miatt. Majd csak minden helyre kerül. Kitartás!
www.bundesliga.de www.kicker.de
a freeweb szarakodok, nálam most a csapatokat nem tölti be...
Jó reggelt!
Karesz csak jelezném, hogy a banner nálam nem mindig tölt be teljesen. (Mozzillát használok)
Karesz csak jelezném, hogy a banner nálam nem mindig tölt be teljesen. (Mozzillát használok)
www.bundesliga.de www.kicker.de
ja, oké :)
középpályára tartaléknak leigazoltam ingyen a fél Boca Juniorst, most védõ kellett, megvettem a számomra legjobbat
ezeket a fasza logokat honnan lehetne leszedni? köszi!
ennyi pénzbõl valamilyen Sissoko-t is meg tudtál volna venni :D igaz, az középpályás, de akkoris...
én egy Fehér alapon, sárga betûvel szeretnék kérni egy Real Madrid feliratot =)
én egy Fehér alapon, sárga betûvel szeretnék kérni egy Real Madrid feliratot =)
Sziasztok! Én is sok szerencsét, és kitartást kívánok Karesznak! És szeretnék kérni egy kék alapon fehér betûszínnel "R.Sociedad" feliratot, ha nem baj! Most már a 6. szezonom játszom velük, de nem nagyon írtam róluk, szerintem már nem is fogok, de az új játékban ismét velük kezdek, és akkor majd minden évben írok 1et!
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Még jó hogy nem Straniero skinjét használod, így látszik a feje is :D (Bocs a nem teljesen pc poénért)
We are the champions!!!!!!!!!!!!!!
éééés a 20 milliós igazolás is megvan

+ még jön Källström, Govou, Jimmy Briand és lehet hogy még Burdisso is
Innen azért meg kéne nyerni!

nem rossz keret......így már lehet esélyed a luzsnyikiben is:D
kicsit megszaporodtunk :D Akinfeev már rá se fért a képre :D

búcsú a német kupa negyeddöntõjében a stuttgart ellen.25.perctõl emberhátrányba voltam, végig támadtunk és 81.-be kaptunk egyet.......és 0-1Bosszantó
Én egy lila alapon fehér Újpestet kérnék, nekem mindig az az elsõ... THX
Go new Boss!
Go new Boss!
szeretem a sötét skin-t <#nevetes1>#nevetes1>
egész nap word doksikat mókolok, jól jön egy kis szemnyugtatás estefelé.
egész nap word doksikat mókolok, jól jön egy kis szemnyugtatás estefelé.
ehh..
ha csak linkeled a képeket, akkor ne méretezd át.
elõször is fölösleges munka, másodszor gyakorlatilag semmi sem látszik a képeken, harmadszor meg undorító ez a skin :D
ha csak linkeled a képeket, akkor ne méretezd át.
elõször is fölösleges munka, másodszor gyakorlatilag semmi sem látszik a képeken, harmadszor meg undorító ez a skin :D
Hali All!
Akkor az ígért beszámoló. Ahogy a fejlécembõl is kitûnik a Notts County csapatával kezdtem el játszani még valamikor a nyár elején. Sok idõm nincs játszani, ezért haladok csak ilyen lassan. Az ötödik idényt taposom éppen, november végén járok. Érdekessége az idénynek, hogy a MU csak az utolsó elõtti 12 forduló után. Elõtte a Fiorentinával játszottam, de 3 idény alatt mindent megnyertem így nagyobb kihívásra vágytam. Szerencsére az elnök folyamatosan tolja bele a pénzt a csapatba így igazolni mindig volt pénz.
Nagyon nem akarom bõlére ereszteni a dolgokat, ezért inkább beszéljenek a képek:
Keret:
keret1
keret2
Tactic:
tactic
Eredmények:
eredmény
Igazolások:
09-10
10-11
11-12
12-13
13-14
Büszkeségeim:
carlinhos
esnal
a király
flores
a kis kedvencem
medina
reyes
verhaeghe
Megszerettem nagyon a csapatot, valószínû, hogy a 11-ben is velük fogok kezdeni.
Bocs ha hosszú lett, de 5 idényt egyszerre feltenni nem kis mennyiség. Most már gyakrabban jelentkezek és akkor nem foglalok el fél oldalt. <#hamm>#hamm>
Akkor az ígért beszámoló. Ahogy a fejlécembõl is kitûnik a Notts County csapatával kezdtem el játszani még valamikor a nyár elején. Sok idõm nincs játszani, ezért haladok csak ilyen lassan. Az ötödik idényt taposom éppen, november végén járok. Érdekessége az idénynek, hogy a MU csak az utolsó elõtti 12 forduló után. Elõtte a Fiorentinával játszottam, de 3 idény alatt mindent megnyertem így nagyobb kihívásra vágytam. Szerencsére az elnök folyamatosan tolja bele a pénzt a csapatba így igazolni mindig volt pénz.
Nagyon nem akarom bõlére ereszteni a dolgokat, ezért inkább beszéljenek a képek:
Keret:
keret1
keret2
Tactic:
tactic
Eredmények:
eredmény
Igazolások:
09-10
10-11
11-12
12-13
13-14
Büszkeségeim:
carlinhos
esnal
a király
flores
a kis kedvencem
medina
reyes
verhaeghe
Megszerettem nagyon a csapatot, valószínû, hogy a 11-ben is velük fogok kezdeni.
Bocs ha hosszú lett, de 5 idényt egyszerre feltenni nem kis mennyiség. Most már gyakrabban jelentkezek és akkor nem foglalok el fél oldalt. <#hamm>#hamm>

na megjött Adriano, VB-re is lehet, hogy viszik, de ezt már csak alvás után tudom meg :D
jó8
jó8
csoda, hogy megúsztad kettõvel
ez van... szaúdi kapusom 9,5-et kapott, meccs embere is lett. azért egy pontot itthon tarthattunk volna... statok

szép-szép
na az nem semmi 

nagyon nagyon sok pénzért:D
most azon gondolkozok, hogy hátulra össze kéne rakni a Berezutszkij ikrek - Ignasevics - Anyukov négyest, de Anyukovot nem tudom hogy lehet elhozni a Zenittõl :D
na aztán tessék behúzni :D
én még megvárom beles Adrianot :D kíváncsi vagyok rá
Akkor viszont megkérném a mélyen tisztelt HÁZIGAZDÁT, hogy egy Panathinaikost vágjon oda a fejlécembe a plájmusz helyére... Rájöttem miért hagytam abba azt a mentést... :D
legyen-legyen! :D
amúgy meg jóhogy választhattam, harmadosztályú középcsapatból svédország negyedik leggazdagabb klubja vagyunk, számos bajnoki címmel és kupagyõzelemmel. :D
nekem is most volt ilyen eddig elõször, hogy nem 3-4 felkínált közül választhattam, hanem bármelyik klubot a világon, persze az nem biztos, hogy el is fogadják. a honvédot reális választásnak gondoltam, de ezek szerint tévedtem...
te választhattál? :| nekem mindig ajánlottak eddig
fiókcsapatra volt szükségem, mert lenne egy két ember akit nincs szívem elküldeni, de a csapatban nincs helye és kérvényeztem a fiókcsapat keresést. csodálkozásomra szabad kezet kaptam a választásra! ki is választottam a honvédot, de nem fogadják el... vicc...

Wolfsburggal szoros lesz! Hajrá!