Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

remélem a teljes is ilyen lesz
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Interrel 7 bajnokin eddig 25 lõtt gól, volt köztük egy 1-1es döntetlen, a többi gyõzelem.
Meg ugye a lenti két eredmény is ide tartozik :D
Azóta bl-ben a Zenit is ki lett ütve.
CSAK a Fradi
Benfica ellen idegenben 0-0 lett az EU Liga negyeddöntõjének elsõ meccse, de a játék képe, illetve a csapat kondija, leterheltsége alapján kb 5% az esély a továbbjutásra. Feltehetõen 19-re fogok lapot húzni itthon és 2 csatárral fogok rohamozni, a cseréket pedig úgy kalibrálom hogy 1-0 után beállok védekezni :)
Amúgy a kezdõ erõs nagyon, de a cserék már egyáltalán nem, és mindenki baszott öreg :D
CSAK a Fradi
Egyébként ez az eredmény nyugtalanít kissé abból a szempontból, hogy alig 12 nap múlva megkezdõdik a Juve, Milan, Inter, Roma versenyfutás a haverokkal. :P
Forza Juve per sempre!
Kezdtem a Sampdoriával, de valamiért nem ment, ezért hagytam a fenébe, jött a Fullham, Gera miatt. Itt meg idegseített ,hogy Gera nem túl jó, meg az egész csapat unszimpi...
Úgyhogy gondoltam szórakozzunk egyet, demo lévén kezdtem egyet az Interrel :D
Elsõ tétmeccs meccs, olasz szuperkupa: Inter 3:0 Roma :)
Második tétmeccs:
Tetszik :)
CSAK a Fradi
THHX
De közben rájöttem, hogy Canales is nálam van... Most játszottam Málaga ellen, Canales 35 méteres szabadból bombázott egyet nekik, meg 1x átcselezte magát a védõkön és berúgta a labdát :) Özil jó lesz még mellé, Kaká ezt a szezont még letolja és utána eladom Van der Vaart-tal együtt.

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / stat / meccsek egyik fele / másik fele
kupa: bukta...
nem vagyok valami elégedett, azért egy európa ligát érõ helynek örültem volna. talán majd jövõre.
Lényegében csak azért kérdeztem, mert én új csapattal, vagy legalábbi max. angol 5.osztályból szeretek indulni és onnan eljutni a BL trófeáig, ami bizony 20 év! :)
És mire ezt végigviszem már nem nagyon van ismert játékos a játékban csak generált nevek. (FIFA Managerben van "újraéledés", de ott meg az a vicc mikor Rooney egy tehetségtelen kapus a Lyon ifi csapatában)
Forza Juve per sempre!
Azt kérdezném, hogy a visszavonult játékosok megjelennek újra a játékban? (pl. ifiben)
Vagy törlõdnek az adatbázisból?
A két csereembernek hála behúztuk.
Jön 2 VB selejtezõ, a finnek és a svédek ellen, mindkettõ otthon, 4 pontot várok, de a 6 sem jönne rosszul.
Igazolások
egyébként egy új dolgot vettem észre a 11-ben: akik online bajnokságokat játszanak, minden bizonnyal örülnek majd annak, hogy a network részben van egy opció, aminek segítségével ugyanabban az idõpontban játszik minden olyan csapat, amelyet nem a cpu irányít a bajnokság során, így nem kell egymás meccseire várni, nincs holtidõ :)
CSAK a Fradi