Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja, nyomja folyamatosan meg sem tudom állítani.A következõ meccsem 20 nap múlva lesz, szerintem addig végignyomja.Fenébe, pedig kezdtem jól érezni magam.
bakkerman
hát most kezdtem egyet a szparival a 10-be,de 20 perc után ráuntam...nem tud már lekötni a 10,annyi csapattal voltam már,annyi trófeát nyertem,nincs motiváció....najó,Lokival még nyertem BL-t :DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hihetetlen.Mostanában nem volt kedvem nagyon játszani, ezért is akartam újat kezdeni de így se kötött le nagyon.Gondoltam csak végigjátszom már az évet, a bajnokság már megvan a bl-ból meg úgyis kiver a MU.A csapat morál se volt túl jó, a legjobb góllövõmnek konkrétan a béka segge alatt.Mondtam is neki, hiszek benned(abból baj nem lehet)Erre fél óra alatt vert hármat idegenben.Azt hiszem ez volt a pályám csúcsa, döntõben a real jön.Jut eszembe, az alábbi kérdésemhez: mintha mecstõl-meccsig lefuttatna minden adatot a játék és a mecs napján tudok visszaolvasni meg minden.
Segítsetek ha van ötletetek.Új karriert akartam kezdeni, lehet, hogy elnyomkodtam valamit de nagyon elcsesztem.Folytatnám a feyenoordos évemet és amikor játék közben a tovább gombra nyomok nem áll meg amikor az üzenetek jönnének hanem végiglapoz rajtuk.Végülis el tudom olvasni, csak idegesítõ, hogy rányomok a továbbra lemegy a töltés és nézném a híreket erre végigfut rajtuk.
gneoka
ahogy észre vettem a 11 jobban van optimalizálva vagy lehet csak a demo nagyon pici meg az adatbázis is de érezhetõen gyorsabb amúgy
remélem a teljes is ilyen lesz

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

DONGUBA
Be is fosok a 10 el se indult de a 11 demo elindult laptopon ez milyen mar:DDDD Lassu de megy

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Megprobalom feltenni a demot laptopra hatha megy.ki tudja:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

akkor valami régebbit tegyél fel frissebb adatbázissal, nálam a 2008 volt az utolsó, ami elszaladgált rajta
DONGUBA
De jo neked a mutet utan most elvben 6 hetig nem ulhetek laptopon meg nem fut el sajna a cucc.

Terminátor14
Ez most nálam is így van.
Interrel 7 bajnokin eddig 25 lõtt gól, volt köztük egy 1-1es döntetlen, a többi gyõzelem.
Meg ugye a lenti két eredmény is ide tartozik :D
Azóta bl-ben a Zenit is ki lett ütve.

CSAK a Fradi

dejó neked :D én mire délután hazaérek, már játszani sincs nagyon kedvem, inkább megvárom az újat
zorrobomber
Valamennyire ezt tudom cáfolni. Mondjuk nem toltam sok tétmeccset de én nem brillíroztam egyelõre a Cityvel, mondjuk ez lehet a transzferpiacon dõzsölés miatt is van. Vissza is tértem a '10-es Lokihoz, pont most lesz sok szabadidõm mielõtt megjelenne az új, letolom a hattyúdalt.

Benfica ellen idegenben 0-0 lett az EU Liga negyeddöntõjének elsõ meccse, de a játék képe, illetve a csapat kondija, leterheltsége alapján kb 5% az esély a továbbjutásra. Feltehetõen 19-re fogok lapot húzni itthon és 2 csatárral fogok rohamozni, a cseréket pedig úgy kalibrálom hogy 1-0 után beállok védekezni :)

bakkerman
amúgy én azt vettem észre a 11-ben,hogy nagy csapattal egy picit könyebb jó eredményeket elérni mint az eddigi részekben,nagyon a taktikát se kell állítgatni percekig. én a Barcával toltam egyet dec 31.-ig,és a bajnokságot veretlenül,4 döntetlennel vezettük,a BL-ben egy meccsen izzadtunk meg,annyi. nagyon sok volt a bajnokságban a 2 gólos,vagy annál több gyõzelem

játszok*

Az hogy van az FM2010-ben, hogy egy Barca-t elpicsázok 4-0ra, úgy hogy 60% labdabirtoklásom van, de amikor egy fos kupameccset játszik ilyen Sportinggal meg R.Santanderrel akkor szopok mint állat?

Terminátor14
Thx :D A nyelvet igazából már megtanultam, de gondoltam tolom olaszul, ha már lehet. Annó is így akartam, de a teljesben nem szokott benne lenni az összes nyelv :(

Amúgy a kezdõ erõs nagyon, de a cserék már egyáltalán nem, és mindenki baszott öreg :D

CSAK a Fradi

Water
Közben pedig nyelvet tanulsz. Gratula. :D
Egyébként ez az eredmény nyugtalanít kissé abból a szempontból, hogy alig 12 nap múlva megkezdõdik a Juve, Milan, Inter, Roma versenyfutás a haverokkal. :P

Forza Juve per sempre!

Terminátor14
Nahh, azért én is próbálkozom a demóval! :)

Kezdtem a Sampdoriával, de valamiért nem ment, ezért hagytam a fenébe, jött a Fullham, Gera miatt. Itt meg idegseített ,hogy Gera nem túl jó, meg az egész csapat unszimpi...
Úgyhogy gondoltam szórakozzunk egyet, demo lévén kezdtem egyet az Interrel :D

Elsõ tétmeccs meccs, olasz szuperkupa: Inter 3:0 Roma :)
Második tétmeccs:

Tetszik :)

CSAK a Fradi

taktika megvan. Azt én megcsináltam.Tavaly forlán,drogba jól muzsikáltak de most az egész csapat visszavett.Legjobban Dzeko érdekel Fejlett támadó talán?:D
bakkerman
ha volt annyi esze,vagy inkább nem,akkor magától is kitalálhatna egy taktikot...

Hali.Fm2010-rõl beszélek. Havernak a csapatába Forlán-Drogba-Dzeko csatársor és Lampard-Essien-Hamsik középpálya. Szerintetek milyen beállitással játszassa õket? nagyon fontos lenne.köszi elõre is!
nincs bajom a játékával, a korával van bajom. 2012/2013 szezonban már 30 éves lesz, és én ugye a jövõ Real Madridját akarom felépíteni, mindenképpen fiatal játékosokból. Maximum a középpálya illetve a középhátvédek maradhatnak 30 éves korukig, esetleg 1-2 évvel tovább, persze igazolási lehetõségektõl függõen. Védekezéshez tapasztalat kell (meg egy kis gyorsaság), a támadójátékhoz mindenképpen fiatalokat szeretnék összeszoktatni.

bakkerman
azért a valóság meg a játék más...a játékban nagyon príma játékos még mindig Kaká,hiába mostmár a valóságban hû a nevéhez,és az Özil gyerek odavissza szopatja,de a játékban nem szabad eladni! én amikor a 10-ben a Reallal voltam(BIZONY :D) akkor mindig kezdõ volt,és szépen átlagolta az évi 20-25 asszisztot

DONGUBA
megvan

DONGUBA
Sziasztok egy pontos linket vki a demohoz?most jottem korhazbol.
THHX

pastore, rakitic
Köszi!

De közben rájöttem, hogy Canales is nálam van... Most játszottam Málaga ellen, Canales 35 méteres szabadból bombázott egyet nekik, meg 1x átcselezte magát a védõkön és berúgta a labdát :) Özil jó lesz még mellé, Kaká ezt a szezont még letolja és utána eladom Van der Vaart-tal együtt.

Barnabyka
Miralem Pjanic

Az miért van, hogy találtam egy játékost a Német válogatottban, de nem tudok ajánlatot tenni érte meg semmit?

Hihetetlen... Kaká és Van der Vaart helyére keresek új játékosokat, Mesut Özil télen már jön, a másik játékos Toni Kroos lenne, ha hajlandó lenne eljönni... 55millió eurót ajánlottam érte + Van der Vaartot és így sem az enyém. Esetleg még valami Tkp K-t tudnátok ajánlani? ár az mindegy, csak megszerezhetõ legyen :D

legjobb középsõ védõm volt a szezonban. volt, de azért nem elsõsorban azok szúrták el a szezonom. 4-3-3.
Kaká mit mutatott a szezonban 30 évesen? sérülés sok volt? 4-4-2?
Dynamo Dresden, Bundesliga (2011 / 2012)

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / stat / meccsek egyik fele / másik fele
kupa: bukta...

nem vagyok valami elégedett, azért egy európa ligát érõ helynek örültem volna. talán majd jövõre.
Köszönöm a válaszod.

Lényegében csak azért kérdeztem, mert én új csapattal, vagy legalábbi max. angol 5.osztályból szeretek indulni és onnan eljutni a BL trófeáig, ami bizony 20 év! :)
És mire ezt végigviszem már nem nagyon van ismert játékos a játékban csak generált nevek. (FIFA Managerben van "újraéledés", de ott meg az a vicc mikor Rooney egy tehetségtelen kapus a Lyon ifi csapatában)
Most jött a hír, 1 hónapra lesérült Casillas<#falbav>

Espanyol ellen idegenben 0 - 4re nyertem, Mario Balotelli 21. másodpercben talált a kapuba, ezzel felülmúlta Hulk Juventus elleni 28. másodpercben szerzett gólját... Gólszerzõk: Mario Balotelli, Hulk, Cristiano Ronaldo, Kaká

Water
Abban a mentésben már eltûnnek. Minden évben újakat generál a játék. Nincs értelme ilyen körforgásnak.

Forza Juve per sempre!

Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy a visszavonult játékosok megjelennek újra a játékban? (pl. ifiben)
Vagy törlõdnek az adatbázisból?
Mi a franc van? Teljesen új játékot akarok kezdeni a magyar bajnokságban és szürke Magyarország? Mit kellene csinálnom?(fm10)
Huni92
Európai Szuperkupa
A két csereembernek hála behúztuk.
Jön 2 VB selejtezõ, a finnek és a svédek ellen, mindkettõ otthon, 4 pontot várok, de a 6 sem jönne rosszul.

Huni92
a werder menedzsere, becker beszólt a meccsünk elõtt, hogy õk márpedig úgy megvernek minket, hogy ihajcsuhaj, aztán a mellénybõl zakó lett, sima 3-1 ide :)

Igazolások

Huni92
Sikerült 2-0-s vezetés után 2-3-ra kikapni a szlovákoktól egy barátságos meccsen. Más kérdés, hogy Hamsik lerúgta Némethet, Priskint, Jujákot és Bodort is :D

Terminátor14
Nincs mit :D

Na, ez jól hangzik, ideje volt!

CSAK a Fradi

Huni92
danke, majd azért kipróbálom :D

egyébként egy új dolgot vettem észre a 11-ben: akik online bajnokságokat játszanak, minden bizonnyal örülnek majd annak, hogy a network részben van egy opció, aminek segítségével ugyanabban az idõpontban játszik minden olyan csapat, amelyet nem a cpu irányít a bajnokság során, így nem kell egymás meccseire várni, nincs holtidõ :)

Terminátor14
Feladatkezelõben jobb klikk az adott progin és affinitás :)

CSAK a Fradi

Huni92
mégse, inkább csak schalkezok :)

Huni92
segíccsé, hol állítsam be? :D

Terminátor14
Próbáld meg úgy, hogy pl a 10 csak az 1. magot használja, a 11 meg csak a 2.-at.

CSAK a Fradi

Huni92
2 meccset párhuzamosan nem bír a vas, a 10-es unexpected errorral kilépett :D

Huni92
mindkét verzsön fut jelenleg, a gép lassan vette fel a ritmust, de úgy tûnik, megy minden mint a karikacsapás :D