Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, honnan szerzed be a játékos képeket, de szinte minden nagyobb bajnokság itt fent van http://www.kicker.de. Az FM 2007-hez innen dolgoztam.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Új fm visszatérek énis.Suliban kis szünet és jó volt kipróbálni az új játékot is.Télleg jók az újítások bár még van egy pár hiba a gémbe.
Elkezdtem csinálgatni az arcokat egyenlõre csak a megfelelõ sémát akarom megtalálni meg pár segítõt aki majd segít megcsinálni az új játékhoz a készülõ arccsomagot és logo packet.
Nagy munkára gondolok.5 legnagyobb liga annak elsõ kettõ vagy 3 osztálya lenne benne és további fontosabb európai,dél-amerikai ligák, az mls, és lehet benne egy két ázsiai és afrikai csapat is. Aki gondolja és majd ráér a játék mellett az keressen fel:)

Egyenlõre ezek a sémák jutottak eszembe majd még gondolkozok újakon is.
Am szerintem is vannak még olyan hibák, amiket ki kell küszöbölni.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
(Zyndar: ezt nálam Krasic is eljátszotta...)
Forza Juve per sempre!

közben Getafe-Barca 0-0,itt már átálltam az új taktikra,Messi helyett Villa lesz az irányító(Ini is sérült),és Bojan a csatár
Barca-Pontevedra Spanyol kupa visszavágó 3-0 Villa x2,Bojan itt már mûködött az új taktika,minden támadásunkban nagy szerep jutott Villanak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Juve per sempre!
ez pontosan így van a valóságban is,ha 1 hét valakinek a leigazolása,akkor 1 hét...a 10-ben untam,hogy egy Tevezt,vagy egy akárkit gyakorlatilag 2 nap alatt megszerzek....
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
lassan lejár a fél év a herculesnél, közben gondolkodok, melyik csapattal kezdjem újra :)
Azt tudom, hogy én is megpróbáltam megbeszélni valamit, de az elsõ opció után nem volt csak negatív választási lehetõség, ezért inkább mondtam ,hogy itt fejezzük be. 2 nap múlva magától megoldotta a problémát a játékos :)
CSAK a Fradi
termi: nem tartozok magyarázattal, viszont ha önszántamból elmondanám, mi a szitu, akkor mi van?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Forza Juve per sempre!
Én is ezt tettem, mert az egyik játékos nyafogott, mikor a posztjára igazoltam. 2 nap múlva már rendezõdtek is a dolgok :D
CSAK a Fradi
megnéztem, az eddigi 13 meccsen 8 tizenegyes és 6 öngól született nálam. nagyon sok.
Forza Juve per sempre!
nem mondom, hogy botrányos, de van amit javítani rajta.
sok a tizenegyes, sok az öngól, sok a bombagól, illetve a sérülések és a lapok száma is eltúlzott szerintem.

Forza Juve per sempre!
valaki?