Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyes, csatlakozom majd
Huni92
mindjárt beizzítom az efemet, csak elõtte eldöntöm, hogy demozok, vagy schalkezok a 10-essel.

akvik
okok.köszi szépen.próbálok friss és jó minõségû képeket beszerezni.

king82
Szia!

Nem tudom, honnan szerzed be a játékos képeket, de szinte minden nagyobb bajnokság itt fent van http://www.kicker.de. Az FM 2007-hez innen dolgoztam.

www.bundesliga.de www.kicker.de

akvik
ja és a bayern logo helyett válogatott logója lenne.

akvik
Sziasztok!
Új fm visszatérek énis.Suliban kis szünet és jó volt kipróbálni az új játékot is.Télleg jók az újítások bár még van egy pár hiba a gémbe.
Elkezdtem csinálgatni az arcokat egyenlõre csak a megfelelõ sémát akarom megtalálni meg pár segítõt aki majd segít megcsinálni az új játékhoz a készülõ arccsomagot és logo packet.
Nagy munkára gondolok.5 legnagyobb liga annak elsõ kettõ vagy 3 osztálya lenne benne és további fontosabb európai,dél-amerikai ligák, az mls, és lehet benne egy két ázsiai és afrikai csapat is. Aki gondolja és majd ráér a játék mellett az keressen fel:)

Egyenlõre ezek a sémák jutottak eszembe majd még gondolkozok újakon is.

Huni92
inkább nevezném magam jó megfigyelõnek :P

zyndar
Nem vagy te egy kicsit negatív? <#duhos2>
Am szerintem is vannak még olyan hibák, amiket ki kell küszöbölni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
ne parázz, átemelõs gólból is annyi van, hogy dunát lehet rekeszteni velük.

zyndar
Most vertem idegenben az Intert egy igencsak pofás Cassano emeléssel, mondom megosztom veletek, upload, erre crash dumps, oda az eredmény ÉS a gól is <#buck>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
A rögzített helyzetek edzés a szabadrúgás, szöglet elvégzésének edzését jelentette. Az ideiben adott játékosnak tudsz egyéni utasítást adni, hogy gyakorolja a rögzített helyzeteket, ezzel nincs is semmi gond. Az pedig, hogy a kapusedzés két részre lett bontva, nem oszt, nem szoroz. Ha mindkettõt intenzívre állítod, attól még nem lesz fárasztóbb az edzésük, mintha csak egy típus lenne.

Water
Valaki aki ezt érti, magyarázza már el nekem, hogy miért kellett a kapusok edzését két részre bontani és kivenni a rögzített helyzetek edzést?
(Zyndar: ezt nálam Krasic is eljátszotta...)

Forza Juve per sempre!

zyndar
Most akkor nem én vagyok a fõnök? Képen törölném. Ráadásul még az udvarias rábeszélést próbáltam...

bakkerman
meglesz!

közben Getafe-Barca 0-0,itt már átálltam az új taktikra,Messi helyett Villa lesz az irányító(Ini is sérült),és Bojan a csatár
Barca-Pontevedra Spanyol kupa visszavágó 3-0 Villa x2,Bojan itt már mûködött az új taktika,minden támadásunkban nagy szerep jutott Villanak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

legközelebb méretezd át
bakkerman
De Rossi,hogy rohagyál meg! Ki is kaptunk!

Water
Na. Így sikerült az elsõ próba. Hogy a végén mi történt azt nem igazán tudom megmagyarázni, egyébként vállalható. A meglepetés ember. A végén õ is leeresztett kicsit. Mainz-al kacérkodom, lehet Everton lesz belõle. :P

Forza Juve per sempre!

bakkerman
.Érdekes ez a játékos ügynök rendszer de nekem jobban bejött amikor nagyjából tudtam ki mennyibe fog kerülni, itt meg alkudozok aztán közben lehet hogy az idõ megy csak vele és közben másokat akiket szintén szerzõdtetnék elviszik

ez pontosan így van a valóságban is,ha 1 hét valakinek a leigazolása,akkor 1 hét...a 10-ben untam,hogy egy Tevezt,vagy egy akárkit gyakorlatilag 2 nap alatt megszerzek....

Huni92
Roby Carlos így 37 évesen is eszméletlen tulajdonságokkal rendelkezik o_O

zyndar
Igaz, a split view nem mukodik rendesen. Meg ezek a csíkok a meccsstatoknál egyszerûen bántják a szememet <#shakehead>

Huni92
ezek szerint engem nem szeret a játék :D

betöltöttem egy tottenhamet.

Fyrex
nálam fél év alatt 5 tizenegyes és egyetlen öngól volt... :/

Avanti Crociati!

én figyelek, csak közben a real topik fejlécén ügyködök
hát az tragikomédia... köszi:)

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

Mor3llo
Fél év.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ezt a demot meddig lehet játszani?

Mor3llo
talán én

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
valaki?

Darthmushroom
alap h mind2t, bár nem minden karrierembe sikerült megszerezni hazardot vagy csak nagyon késõn:D:D:D:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
ez a demo kap még egy fél évet tõlem, aztán meglátjuk, mit tud a full verzsön patchelve.

lassan lejár a fél év a herculesnél, közben gondolkodok, melyik csapattal kezdjem újra :)

Terminátor14
Hát nem tudom, lehet, hogy meg kell nézni milyen beállítottságú az adott játékos, és ha láma (:DDD), akkor rá kell hagyni, ha meg értelmes, akkor lehet vele beszélni :D Vagy nem, nem vágom.

Azt tudom, hogy én is megpróbáltam megbeszélni valamit, de az elsõ opció után nem volt csak negatív választási lehetõség, ezért inkább mondtam ,hogy itt fejezzük be. 2 nap múlva magától megoldotta a problémát a játékos :)

CSAK a Fradi

Huni92
cool, legalább leigazolhatod mindkettõt minden karrieredbe :D

termi: nem tartozok magyarázattal, viszont ha önszántamból elmondanám, mi a szitu, akkor mi van?

Darthmushroom
legjobb két Hazard is van és a kisebbik (17éves) is hatalmas tehetség ahogy nézzem :O

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Water
Nálam 18/6/1 ez az arány. Ami engem idegesít, hogy meccs alatt nem tudom split view-ra rakni, mert helyzetnél nem vált át teljes képernyõre + ha bárhol rámegyek a taktikra nem egybõl: players/formation felosztásban látom rögtön mint az eddigi részekben.

Forza Juve per sempre!

Terminátor14
Nyilván edzõként nem tartozol magyarázattal egyetlen játékosnak sem, szóval talán jobb, ha ilyenkor nem beszélsz velük.
Én is ezt tettem, mert az egyik játékos nyafogott, mikor a posztjára igazoltam. 2 nap múlva már rendezõdtek is a dolgok :D

CSAK a Fradi

Huni92
még egy negatívum: jön az üzenet, hogy xy csõrét bassza, hogy tz fizetését megvontam, és szeretne elbeszélgetni velem. rendben, beszéljünk. elmondom neki, hogy sajnálom, erre õ, hogy nem hisz nekem, innentõl pedig nincs olyan opcióm, ami ne negatívan hatna a játékosra. gyakorlatilag nem lehet kibékíteni.

Huni92
nemtom, a kezdeti lelkesedés és cukormáz nálam eltûnt. espanyol elleni meccsen pölö 2 tizi és 1 öngóllal kaptunk ki -.-
megnéztem, az eddigi 13 meccsen 8 tizenegyes és 6 öngól született nálam. nagyon sok.

Water
Nálam nincs sok öngól, se sérülés de a tizenegyesek és a lapok számát én is eltúlzottnak tartom. Viszont élvezhetõ, egy peccsel jó lesz ez.

Forza Juve per sempre!

Huni92
ez a meccsmotor, khm.
nem mondom, hogy botrányos, de van amit javítani rajta.
sok a tizenegyes, sok az öngól, sok a bombagól, illetve a sérülések és a lapok száma is eltúlzott szerintem.

Water
Ilyen stattal, kihagyott tizenegyes után, bosszantó kissé egy Melo kiállítás a 45. percben... Annak rendje s módja szerint sima 3-0 a végére.

Forza Juve per sempre!

Hol tudom megnézni hogy visszahívható e egy játékos a kölcsönböl(Pontos angol szöveg kellene ha lehet)?A Palermoval kezdek egyet és végignyomom a fél évet aztán kritizálok.Viszont csak két szélsõ védõm van, egy nagyon jó playa meg kölcsön van adva.
teljes mértékbe egyetértek kareszal vgülis ez van a való életben is! és nem lesz az ho afrikaiakkal tele lesznek vásárolva a magyar csapatok meg hát a többi csapatok!!
én erre csak annyit tudok mondani, hogy szerintem ez az ügynökös dolog így reálisabb
Azt elfelejtettem, hogy a játékosokkal való beszélgetést nem próbáltam ki, ha tényleg jobb lett akkor az nagy elõrelépés valamint a presztizs növekedésre vagyok kíváncsi ami nagyon megdobná azért.Tesztelek tovább, holnap lehet, hogy áradozni fogok.
hát nekem a 09 meg jobban bejött mint a 10...:D ilyenkor mi van...? ez van:) mondjuk francia 2be én nem vettem észre ezt a játékosügynösködést...

Kövezzetek meg de nekem a 10 jobban tetszik.Érdekes ez a játékos ügynök rendszer de nekem jobban bejött amikor nagyjából tudtam ki mennyibe fog kerülni, itt meg alkudozok aztán közben lehet hogy az idõ megy csak vele és közben másokat akiket szintén szerzõdtetnék elviszik.A meccs megjelenítés megint nem jön be annyira valahogy fura, lehet, hogy állítanom kellene a grafikai beállításokon.Igaz csak két meccset játszottam, lehet hogy megszoknám.Meccs elõtti edzés bizos jó ha tényleg van hatása a játékra, ezt csak hosszú távon lehet megtudni.Egyebet meg nem vettem észre.Illetve háromszor fagyott le eddig kb 2 óra játék alatt.Nagyon azért ne bántsatok a kommentem miatt de én azért nem áldoznék rá pénzt ha megvan a 10.
bakkerman
nem rossz nem rossz :D

Water

Forza Juve per sempre!

bakkerman
Zaragoza-Barca 0-4 Messi két gólt lõtt,plusz adott két gólpasszt Bojannak,9.6-os osztályzatot kapott...reális a gém,na! :)