104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ha a gép magától nem halaszt, akkor nincs. -
Hamptitus #73679 Hello!
Az szeretném kérdezni, hogy van-e rá lehetőség hogy egy mérkőzést valahogy elhalasszak, mert egyik napon Európa liga play-off selejtezőt játszok két nap múlva meg a legjobb formában lévő csapattal játszok idegenben. -
éjszakára lesz-e valaki? nemsokára kellene kelnem, és 3-4 óra alvás még rosszabb, mintha nem aludnék, így inkább játszok, ha lesz partner :D -
2015környékén nálam a MU vette meg,én is leakartam igazolni értékei alapján jó játékos volt... -
Atifm #73676 Tapasztalatok Erik Lamelával kapcsolatban? Nálam szinte folyton lesérül, 1,5 év alatt össz-vissz 15 meccsen volt bevethető. Balszerencse vagy alapból ilyen?
-
Az volt a tervem, hogy idén Benitez már csak csere lesz, és Dentinho játszik majd csatárt. Ehelyett az a 'szar' helyzet állt fel, hogy Weiss és Pedró León a szélekről kirobbanthatatlanok, Benitez beindult, és Araujó is vagdossa a gólokat, Dentinho meg a padon csücsül.
Ilyen problémákkal kell megküzdenem, hát embertelen :D -
Araujót így gyenge 7 hónap után a Pool 20 millió euróért vitte volna. Nem kapták meg.
BL-ben idén is egy görög csapatot kaptunk a csoportkör előtt, ezúttal az Olympiakoszt vertük ki 5-0-s összesítéssel.
5 generált fiatal van a keretben jelenleg -ami amúgy 23 fős-, ők pedig a következők:
Rabie. Őt tavaly vettem, egyelőre kiegészítőember, csatár.
Paulo Sergio. Balhátvéd, kezdőbe jött az idén, így Corchia visszamehet a védelem jobboldalára.
Boyar. Jobboldali támadókp, van ideje kikupálódni Weissék mögött.
Alessandro Elvileg középső védő, de átképeztem jobboldalinak, mert gyenge a jumpingja. Tavaly többé-kevésbé ő volt a kezdő, de van hova fejlődnie.
Benitez. Középső kp, a kupameccseket ő kapja meg Canales helyett. -
Egyelőre azért előtte van a sorban Frau, persze nekem mindegy milyen hamar szorítja ki, a lehetőséget nyilván megkapja majd :) -
griffiths szerintem nálad megváltja a világot, és 40 góllal lesz gólkirály :D -
Ha már szóba került, pénzügyek:
Egyenleg +6M€, 1,6-ot még el is költhetnék ebből. Fizukeret 160k€, 130k-t költök.
Igazolások:
-
Amúgy vszleg azért sem sírnak mert ebben a 34 főben van 11 db 21 év alatti is. Soknak be van lőve hogy játszhat a DVSC II-ben is és én is berakom néha. Első keretben van 17 és 40 éves is
-
karajjj #73669 én meg szeretek 22-23 fős kerettel dolgozni és akkor 2, közel hasonló erősségű csapatot is ki tudok állítani, lényegében 1 posztért mindig 2 ember küzd -
fociban nem működik a demokrácia :) -
te diktátor :D -
Érdekes de nálam senki nem rinyál... tavaly egyedül Poleksic meg valamelyik ifis kapus sírt hogy túl kemény az edzés, de absz. nem az úgyhogy leszartam és eladtam :) Ja párszor volt hogy valaki odajött hozzám, és elmondta hogy jó lenne ha játszana. Ha nagyon szar B csapatos volt elzavartam és talán volt olyan akit ki is basztam, ha megérdemelte a lehetőséget akkor ígértem neki játéklehetőséget és adtam is. Asszem szarul játszott és után kussolt :) -
én azt szeretem ha csak 18-19 játékosom van,de azokban mind megbízom,ha kell akárkihez tudok nyúlni komolyabb minőségveszteség nélkül,ha meg sérülés van,és nem tudok leültetni 7 embert,akkor jön(jönnek) fel az ifiből. költséghatékony megoldás,persze ez csak úgy működik ha nincs nemzetközi indulás,mert 3 frontra már kevés a 18-19 ember -
ha január környékén nem kezdenek el rinyálni a kevés játéklehetőség miatt, akkor nincs gond. amúgy nálam már a 25 fős keret is eléggé határeset :D -
ha van pénzed megfizetni őket,és a csapat harmónia is rendben,akkor nincs probléma,legalább minden sorozatra tudsz indítani külön 11-et -
nagygrat! de Leeds is szívem csücske mindig szívesen olvasok róluk!
34 fős keret szerintetek brutál nagy? :D ez már ráadásul erősen csökkentett méret, most küldözgetek el pár embert :) pl Agbossoumonde megy Győrbe szokja az nb1-et. Jellemző hogy őt is csak visszahívási opcióval mertem elengedni :) elvileg ugye nehezebben rázódik össze ekkora keret de semmi baj nincs a squad harmony-val -
-
- NO COMMENT 

-
Igazolások a nyáron
a kapusokat leigazoltam ugyan, de amint látszik, romero kivételével el is küldtem kölcsönbe, és majd télen vagy nyáron komoly haszonnal adok túl rajtuk.
Onouha és Fazio besírt, elengedtem őket, Nkoulout meg az elnök adta el, ráadásul részletekben fizet a Juve. A helyére Sandrot hoztam volna, aki szabadúszó volt, de nem kapott munkavállalásit, így jött Gago a padra.
A generáltakról dobok majd képeket. -
hát az MLSZ--nél biztos van...
-
áhá, így érhető. én keveset veszek részletre, azért tűnt ez soknak annyira. -
bence27 #73656 Van olyan adatbázis amibe benne vannak az NB1 nyári igazolások? -
tv-s jogdíjak, illetve a részletre való vásárlások miatt tudtam ennyit költeni. viszont a szezon nagy részében minuszos volt az egyenleg. -
gratula!
Az a BL-menetelés nagyon szép!
Viszont honnan volt annyi zsetonod igazolni? :D
Csaba: kicsit idegbaj lehetett a végére... :) -
Haynau89 #73653 yaya xD 195meccsen 174 gólos eddig nálam :D -
Arsenal-Crystal Palace, ligakupa:
KIHAGYTA!!! ÁÁÁÁÁÁHHHHHRRRRGGGG

-
Balázs 17 #73651 Hi
Kezdtem egyet olaszban és még sose voltam itt, kettős játékjogú emberektől, hogy lehet megszabadulni?
Kösz! -
Taktikát váltottam (lemondtam a 3 csatárról) azóta 2 meccsen 8 gólt vágtunk (Aston Villa, Balckburn), a 8. helyen a csapat, de még nagyon az eleje. -
Neoncsoves #73649 elvitted Casillas-t? FFUUUUUUUUUUUU :D -
jó szar ez a sanogo :D -
Haynau89 #73647 7.szezonomra sikerült megnyerni a bajnoksagot meg az fa kupát... elsö kupáim :D
Sanogo
-
Leeds United - 2012/2013
Nyögvenyelős szezon volt, főleg az őszi teljesítményünk volt nagyon hullámzó. 2 kör után kiestünk mindkét hazai kupából, és a bajnokságban sem voltunk az első négy hely közelében.
A Bajnokok Ligájában viszont brillíroztunk már ősszel is, aminek köszönhetően első helyen jutottunk tovább a csoportból. Megkaptuk a Palermot, és bár idegenben kikaptunk tőlük, hazai pályán szétcincáltuk őket. Negyeddöntőben annak rendje és módja szerint a Real jött, és egyáltalán nem vártam semmit a párharctól, azt főleg nem, hogy továbbmenjünk. A másik ágon a Marseille verte ki a Barcelonát, az is meglepetés volt. Az elődöntőben idegenben lőtt több góllal vertük összesítésben a franciákat, és egy másik francia csapat, a Lyon várt a döntőben.
Kikaptunk ugyan, de én így is csodálkoztam, hogy jutottunk ilyen messze. Menetelés.
Izgalmas volt a BL, de sokkal izgalmasabb a bajnokság. A 35. fordulóban úgy kaptunk ki a Chelseatől, hogy játékban lemostuk őket a pályáról. Az utolsó két fordulóra meg az Arsenal és a Liverpool maradt. Az ágyúsokat 2-1-re megvertük, a Liverpool ellen viszont nem akart jönni az áttörés. Egészen a 89. percig, amikor a télen igazolt Araújo vert egy irgalmatlanul nagy gólt -najó, igazából bekotort valami lepattanó labdát-, és ezzel besurrantunk a negyedik helyre, akárcsak tavaly. A City az utolsó fordulóban nyerte meg a bajnokságot.
A csapat húzóemberei Benítez, Dentinho és Weiss voltak, utóbbi kettőért megérte kiadni 20-20 millió eurót. -
hát ez.....elég lightos... -
ja az lemaradt h 4123t játszunk -
hát keretem full kicserélödött mivel újoncként közel 90m költöttünk részletre de am visszább vannak képek h első évbe kiket vettem meg 2.évbe kiket, am 1,3ba nyomom én is -
átadólistán volt. Nem kedvelte Mourinhot.:) nekem kapóra jött -
ejj, de csúnya volt az a kiesés ://
FI: Iker? :)
Zenszkij: hamarosan minden kiderül, mert jön a beszámoló.