Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Ez szinten....

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Ez egy cseppet sima meccs volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Soldiers
Nekem mindíg az problémám hogy kiírja hogy Alkalmazási hiba történt az a crash dumps keletkezik nem tudjátok mit tegyek?? felvan telepítve a magyarosítás és a 1.0.1 patch meg a crack segítsetek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Mor3llo
Vanilia: csak angol és skót liga, képek, hangok stb extrák nélkül
Eper: több bajnokság, képek, hangok stbstb...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Megoldódott szerencsére, ki volt pipálva aminek nem kellett volna(mondjuk hogy mikor barmoltam bele azt nem tudom) és játék közben hiába állítotam át,nem számított mert teljesen újat kellett kezdeni.Így aztán az mtk-val a 11-ig kezdek egyet, igaz hogy a hajam téptem tegnap éjfél körül amikor normális taktikát akartam csinálni nekik mert még a tartalékcsapattól is kikaptak az edzõmeccsen.
Elvileg az egyikben csak kevés(talán 3) liga van a másikban meg több.A vanília a kevesebb ha jól tudom.
DONGUBA
Hat de ott van az oldalon is a ketto<#nemtudom><#conf>

bakkerman
idén már nincs vanília meg eper

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Skacok mi a kulonbseg a vanilia meg az eper demo kozott?

Water
Feri: fordjee-nak igaza lesz. Continue game timeout opciónál instant-ra állítva ezt csinálja. Azt lõdd ki.

Forza Juve per sempre!

Huni92
jaigen, feri!
láttam a kérdéseidet, de nem tudom a választ. nálam ilyen nem volt soha.

cenobite
Thx! megnézem!

gamertag: kenobita

Huni92
patch ugyanaz? szerintem nem, és emiatt van 😊

cenobite
"The save game could not be loaded"

Pedig olyan jól meneteltünk... 😞

Huni92
milyen hibaüzenetet ír ki?

cenobite
Sziasztok! Lehetséges az, hogy új gép vásárlás esetén (megvan a régi mentés meg minden) egyszerûen nem engedi betölteni a FM10-es mentésem? Megmarom magam....

asztem már alszol 😄
na nekiestem a demónak 😊 nem igazoltam most senkit, alapkerettel játszom.

felkészülési meccsek:
v. harefield
v. trafford
v. hednesford
elsõ tétmeccs, a bajnoki nyitány:
v. man. utd.
pedig az uccsó fél órát emberhátrányban játszottuk!
Huni92
3-0 a klubvébé elõdöntõjében egy japán csapat ellen a tartalékokkal játszva.

EB: Lengyelország, Németország, Szerbia, Magyarország. Gyakorlatilag a legkiegyensúlyozottabb és egyben legkönnyebb csoport, amibe kerülhettünk.

BL: vs Everton.

king82
Ez nem is kérdés! De azért grat és csak így tovább mert van még tartalék a csapatodban.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Huni92
Mák? 😊

az utolsó fordulóban bebiztosítottuk a továbbjutásunkat a BL csoportból, címvédõként csúnya lett volna, ha kizúgunk. 2. hely lett meg a City mögött, de nincs gond.

king82
Idõvel mindhez csinálnak. Hát ha nem vagy elragadtatva a 2011-tõl érdemes ott szétnézni.

thx az infot, remélem a 2011hez is lesznek ilyen témák, 2010hez már nem keresek 😄

king82
Ja az nem eredeti hanem letöltött. Sortin kerestem anno.

csak azért kérdeztem, mert tetszik a téma ami rajta van 😄

king82
Hát majdnem tegnapi de igazándiból 2007-es. Ez fut el minden gond nélkül el a gépemen.

Ez mikori FM?

king82
Jó reggelt!

Végre volt idõm kicsit folytatni a karrieremet és a téli szünet elötti utolsó mérkõzésemet is sikeresen behúztuk a Wuppertal ellen. Hétvégén jövök egy hosszabb beszámolóval az õszi szezonról. (Aki úgy gondolja veheti fenyegetésnek.)

Nagy gratula minden próbálkozónak és persze azoknak is akik régebbi mentéseiket folytatják.

bakkerman
mondjuk a crash dumps az nem éppen gép függõ hiba,legalábbis nekem elõjött eddig egyszer ennél a gépnél,meg a réginél is vagy kétszer a 10-nél

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
elõvettem unalmamba a 10t. fehérvár mentést folytattam ugyebár a bl csoportkör után az uefába folytattuk és nagy meglepetésre továbbmentünk. köv ellenfél a tottenham lesz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
Jo jogos...buta iras volt😊))

Fyrex
mit vársz egy laptopon ami az elõzõ verziót sem futtatja...

Avanti Crociati!

DONGUBA
Erdekes jatek ez a demo....egy nap utan crash dumps utana 10 nap utan maskor meg megy siman.

Megnézem ha hazaérek, hátha.
Szia!

A beállításoknál van valami continue game timeout, vagy valami ilyesmi (most csak a 2005-ben tudtam megnézni melóhelyen, ott ez volt a neve), nincs az beállítva? Az csinál valami ilyesmit, hogy pörgeti magától.
Na jól van, azt hiszem ez nem fehér embernek való.Azt megértem, hogy 20 helyzetbõl egyet lövök be, mert gyengék a játékosok.De az ellen még ennél is bénább csapata 5 helyzetbõl bever mindent....áááhhhh.Meg ez a folyamatos játékfutás is.....
A kerge denevérek bemutatkozó meccse a bajnokságban.2-0-ról sikerült leadni.
Köszi Huni.
Mint tapasztalt játékos nem tudsz megoldást a tegnapi problémámra?( a játék a meccsek között nem áll le hanem 2 találkozó alatt végignyomja a híreket, nem lehet megállítani így pl. igazoláskor nem tudok idõben lépni ha kell.Ami a legrosszabb hogy újratelepítettem, kitakarítottam a mappákat de valahol maradhatott valami, mert ugyanezt csinálja)
Kezdtem egy utolsó "örömfocit" az angol utolsó osztályban, hát nem tudom sírjak vagy nevessek.Tiszta megye 2.
zyndar
Egy rövid Sampdoriás kitérõ után a Rennes-szel próbáltam ki a demót. Nem volt valami egetverõ csapat itt, fõleg a védelem f@stalicska. Ahhoz képest egész jók voltunk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Üdv!
Grat feri! 😊

az utóbbi napokban néhány meccset lejátszottam még a Schalkeval. 12 forduló után 5. helyen állunk, 7 pontra a listavezetõ bayerntõl. BL-ben 4 kör ment le, nagyon szenvedünk ott is, 4. helyen vagyunk 4 ponttal, de még meglehet a továbbjutás.

a magyar válogatottal a 2. helyen végeztünk az eb-selejtezõ csoportunkban a hollandok mögött, így pótselejtezõt játszhattunk a törökök ellen. idegenben 2-1-es török gyõzelem, hazai pályán 3-1-es magyar siker 😊 az elsõ meccs után kidõlt németh a csapatból, õ volt a legjobb góllövõm, a visszavágón a helyén játszó feczesin viszont lõtt egy gólt, és meghálálta a bizalmat. a maradék 3 gólt juják lõtte 😊

zorrobomber

jöhetne már az új FM...teljes lázba égek 😊
Nem kritizálom, minden esetre szép teljesítmény 😊

Naaaaa, te tessék a gyõzelmemet kritizálni.Viszont, ha már van valaki nincs ötlet mi baja a proginak.Nem akrok a telepítéssel meg magyarítással vacakolni.
2017?<#merges2> nem csoda hogy nyertél, higuaín itt már van vagy 30 éves 😄

Én még mindig sírok az elõzõ képed miatt 😄

Mindenki játszik, senki sem fórumozik?
Akár már újra is telepíthetem, ennél jobb nem lesz.Raknék képet de vacakol az imageshack.3-1 a döntõben ide.Örülök mint egy nyolc éves az új játékának( az asszony meg néz nagy szemekkel, hogy mi bajom)
Valaki????Nem akarom újratelepíteni.<#rinya>