Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Eper: több bajnokság, képek, hangok stbstb...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Forza Juve per sempre!
gamertag: kenobita
felkészülési meccsek:
v. harefield
v. trafford
v. hednesford
elsõ tétmeccs, a bajnoki nyitány:
v. man. utd.
pedig az uccsó fél órát emberhátrányban játszottuk!
EB: Lengyelország, Németország, Szerbia, Magyarország. Gyakorlatilag a legkiegyensúlyozottabb és egyben legkönnyebb csoport, amibe kerülhettünk.
BL: vs Everton.
www.bundesliga.de www.kicker.de
az utolsó fordulóban bebiztosítottuk a továbbjutásunkat a BL csoportból, címvédõként csúnya lett volna, ha kizúgunk. 2. hely lett meg a City mögött, de nincs gond.
Végre volt idõm kicsit folytatni a karrieremet és a téli szünet elötti utolsó mérkõzésemet is sikeresen behúztuk a Wuppertal ellen. Hétvégén jövök egy hosszabb beszámolóval az õszi szezonról. (Aki úgy gondolja veheti fenyegetésnek.)
Nagy gratula minden próbálkozónak és persze azoknak is akik régebbi mentéseiket folytatják.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A beállításoknál van valami continue game timeout, vagy valami ilyesmi (most csak a 2005-ben tudtam megnézni melóhelyen, ott ez volt a neve), nincs az beállítva? Az csinál valami ilyesmit, hogy pörgeti magától.

Mint tapasztalt játékos nem tudsz megoldást a tegnapi problémámra?( a játék a meccsek között nem áll le hanem 2 találkozó alatt végignyomja a híreket, nem lehet megállítani így pl. igazoláskor nem tudok idõben lépni ha kell.Ami a legrosszabb hogy újratelepítettem, kitakarítottam a mappákat de valahol maradhatott valami, mert ugyanezt csinálja)
Kezdtem egy utolsó "örömfocit" az angol utolsó osztályban, hát nem tudom sírjak vagy nevessek.Tiszta megye 2.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Grat feri! 😊
az utóbbi napokban néhány meccset lejátszottam még a Schalkeval. 12 forduló után 5. helyen állunk, 7 pontra a listavezetõ bayerntõl. BL-ben 4 kör ment le, nagyon szenvedünk ott is, 4. helyen vagyunk 4 ponttal, de még meglehet a továbbjutás.
a magyar válogatottal a 2. helyen végeztünk az eb-selejtezõ csoportunkban a hollandok mögött, így pótselejtezõt játszhattunk a törökök ellen. idegenben 2-1-es török gyõzelem, hazai pályán 3-1-es magyar siker 😊 az elsõ meccs után kidõlt németh a csapatból, õ volt a legjobb góllövõm, a visszavágón a helyén játszó feczesin viszont lõtt egy gólt, és meghálálta a bizalmat. a maradék 3 gólt juják lõtte 😊