Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
És köszi a logot!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Jók vagytok, toljátok!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

bakkerman
ha lövi a gólokat,akkor én is túladok rajta,elsõsorban ezért csaptam le rá! nyáron beépül szépen,õsszel gólokat lõ,aztán mehet jópézért!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ramox
Bánj jól vele:(
Nálam 950.000Font volt az értéke, így ment el 1.600.000Fontért.

feljutottunk,igaz a bajnoki döntõt ink ujrajátszottam... szánalmas hogy 8 mecsc alatt 8 pontot tudtunk szerezni,mindenki 5 gólt lödözött,miközbe siófok jött hozzánk meg az ujpest azokat leigáztuk... szánalmas játék ez ebbe... azt annyi gól mint helyzete az elelnfélnek... fél nb1et meg legyöztem bariba meg kupába...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
aztán majd túladok rajta fél év múlva :))

bakkerman
nah kijön nyáron ingyen,na kijön???? csak nem Tisza Tibor ??

zorrobomber

és privi is repült

Fisicofan
Üdv
Picit félreteszem a logokészítést, felpakoltam a patchet és kezdek egyet a Veszprémmel. Kérek szépen egy sötétkék alapon piros Veszprém FC-t a nevem mellé. Köszönöm

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

bakkerman
végülis nem mentem bele,marad a top 3-as cél,én is nyugodtabban tudok gémelni,igazolni meg tudok ingyen is,a legszebb az lenne,ha így is bajnokok lennénk,hogy télen nem változtatok a kereten(ami sokszor bevált már)

Nah én is folytatom a Szolnokkal.Ligakupában sikerült megszerezni végre az elsõ pontokat,Gosztonyi beállt 20 percre,és megfordította a meccset,Szolnoki MÁV-Dunaújváros 2-1. a bajnokságban a Diósgyõrt fogadtuk,Gosztonyi és Waltner góljaival itt is 2-1-es gyõzelmet arattunk,és 6 meccs után 2. helyen állunk,de valószínû h ez nem fog sokáig tartani,a rangadók még csak ezután jönnek,de azért jó ezt látni jelenleg.
A Szolnoki MÁV-ot megkaphatom a nevem mellé?:)
Sztem változtass a célokon, nem fognak kibaszni ha nem sikerül, legalábbis a tavalyi fm-nél engem sose rúgtak ki egy év után ha mondjuk bajnoki címet igértem és csak 3-4ik lettem.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Ramox
-.- Minden magyar klubba így dobálják a pénzt, csak az újpest az egyetlen ahol csak a játékosok eladásából szerezhetek pénzt? Még nyáron mielõtt eladtam Vermest kértem a vezetõséget hogy igazoljunk le egy játékost, mert ugye 0 volt a keret, erre a 4ezer fontos játékos túl drága volt nekik....

a második kurvaszép

http://www.youtube.com/v/4mRG0ROP8Vg&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
Ramox
Na, hál istennek sikerült eladni Tiszát... Úgy utálom ezt, de egyszerûen nem akar hosszabbítani, pedig most is õ a házi gólkirály. 1,6m fontért távozik a Cagliari-ba, ami azért nem rossz pénz érte.

bakkerman
na bazze
katt

bakkerman
a vezetõség új célokat kínál,nem tudom mit tegyek...jól állunk,20 kör után vezetünk 3 ponttal,de még hátravan pár nehéz meccs,és félek,hogy kipukkadunk :S de ugyanakkor az a pénz nem jönne rosszul,akár most télen is tudnék hozni neveket,ha meg azután is kippukkadnánk,akkor meg lehet kibasznak...szerintetek??
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

már te is megkaptad
akkor én kaphatok egy Valencia feliratot fekete alapon narancssárga betûkkel? köszönöm
Charlee74
Pl. Tihamer, Torok helyett Török, Tihamér és a többi hasonló felcserélt, ékezethiányos magyar nevek javítása így elsõ körben, illetve folyamatosan javítgatva lesz ahogy kiderülnek még elírások az adatbázisban.

A Föld IQ szintje állandó. Csak egyre többen vagyunk hozzá...

Huni92
ej, de pörgés van :D
jövök én is, hercules loading.

bakkerman
játékos neveinek

ez mit takar???

Charlee74
Jah és már a 11.1.0 update-hez készült.

Charlee74
Akit érdekel: játékosok neveinek (és a Videoton FC nevének) javítása itt: http://www.sendspace.com/file/wk0uqh

Editor xml file, tehát érvénybe lépéséhez új játékot kell kezdeni.
A letöltött file-t kicsomagolás után másold a ...Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\Editor data mappába és új játék indításakor pipáld ki a Choose Database ablakban a change-t, majd a player_names.xml elõtti négyzetet.

bakkerman
áháá

ha nem vetted volna észre, negyedórája már eto van neked kiírva, azért kérdeztem, hogy minek rakjam ki kétszer :D ha nálad még szpari, akkor ctrl+F5
bakkerman
már nem tolom a szparit

Csacsi
Köszönöm :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

egy nem elég? :D
bakkerman
gyûûri eto fehé alapon zõddel <#papakacsint>

Ramox
Nézzétek a ziccereket....

Csacsi
Mostanában értem haza.....megvettem a gamet...Patch felment..és épp generálja....(hopp ez gyors volt) generálta a Juventust. Szóval ha kérhetem akkor egy Juventust nekem :)

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

na csajok, ha valakinek kell még a fejlécbe valami, akkor szóljon
Afrikában sok jó van, és pont ez a baj. Az én csapatomat lassam Afrika All-Starra is át lehetne keresztelni.
Õt még a 10esbe a Rapid Wienhez vettem meg, és ott is nagyon jól tolta, simán megéri :D

Ramox
Fú, ez úgy kemény, nálam megvette egy másik csapat 30ezer fontért.... 400font a heti keresete.... ennyiért én is etetném

Én õt ajánlom mindenkinek, aki magyar bajnokságban tolja, vagy kiscsapattal.
A Bidvest Witsbõl<#mf1> potompénzért elhozható

bakkerman
továbbra is vezetjük a tabellát,kupában elõdöntõben ZTE következik
nézõszámot nézzétek....

Tom, de õ mást választott helyettem :D
Lequi meg eljött hozzám a Debrecenhez, bár elég sok fizut kért, de rem megéri.

Ramox
Jött is a következõ rangadó, egy kis válogatott szünet után, hát ez nem volt olyan sima, de gólok tekintetében sima lett a vége.

a Lequi gyerek nálam a valenciában kezdõhátvéd
DONGUBA
Irene Kouakou is allat

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

én nem tudom,én csak magyarokkal szeretek dolgozni... lehet bennem van a hiba. Most is 2 külföldit hoztam,Filipovicsot,de õ volt a Vidinél,meg Nenadovicot,aki nagyon jó játékos,de egyszerüen Pothárn Szabi kiszoritotta... és így hogy is mondjam,ez is egy extra kihivás,hogy ne csak importáljuk a játékosokat,de tudom külföldiekkel elöbb lehet eredményt érni,és hát több ingyen hozható van...

Egy kis játékos ajánlás magyarhonba, lehet van köztük aki másodosztályba is elmegy:
Merino-30 éves-CM-spanyol-ingyen
Labros Choutos-30-Striker-görög-ingyen
Matias Lequi-29-DC-argentín-ingyen- értékei nagyon jók
Yasin Öztekin-23- AMR-MR-német-Dortmund-nálam átadólistán volt 275k-ért elhoztam.
Lucas Silva-25-AMC-MC-ST-brazil-Villa Rio-60k
Hamed Diomandé-22-DC-elefántcsontparti-ASEC- 65k
Koumaé-28-DM-MC-elefántcsontparti-ASEC-85k
Ronald Siklic-29-DL-horvát-ingyen
Ales Kokot-30-DL-szlovák-ingyen
Grgurovic-25-MC-AMC-horvát-ingyen

bekkelen vezetni itt is a lájkot:D szép volt Ramox:)

bakkerman
21-2 shot? :DDDDD ezért kár volt a zöldeknek kifutniuk a gyepre :D

<#worship>

Ramox
A védelem és a középpálya kegyetlen jó volt, kapura lövésük sem volt...

bakkerman
LOADING Gyõri Eto!!!!!!! karajj egy fehér alapon zód Gyõri ETO feliratot kaphatnék a szpari helyett?? megérett a cserére :) persze csak ha van idõd!

Köszönöm!