Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nem elég higgadt, nyugi csak irigykedek
cselzivel leszûrtem hogy csak 20 alatti kölköket mutasson, majd érték alapján ráküldtem a két 19/20-as scoutomat a mezõnyre, felénél tart. azt rontottam el hogy az egyiket alulról kellett volna indítani az ingyen igazolólhatóktól. féltávnál találtam ezt 3ésfél csillagosat. 120k euroért ment norvéghonba. nemtom magyarbajnokságba megy-e, Kara-nak hívják
Kicsit mákos sorsolás volt a selejtezõkön.
B. Jerusalem > Red Star > Viking
Szóval egyet értek, de ha már így alakult, nem rúgom ki.:D
mondjuk szerintem kicsit gáz, hogy az ilyen nagy tehetségek mindig afrikaiak :S
Nézelõdtem, minõségi, fiatal csatár után, de ilyet álmomban sem gondoltam volna...
Elétoltam egy ajánlatot, de nem gondoltam volna, hogy van esélyem, mert ilyenkor minden klub rászokott startolni, most azonban nem így történt.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
nem semmi!
Debrecen ellen, nem hittem, hogy van értelme kifutni a pályára. De aztán mégis.
Egy roppant védekezõ taktikával, végig backeltem, kontráztam a meccset, a baromi unalmas meccset:D 0-0 90 percen keresztül, jött a hosszabbítás, ahol megint 29 perc kin keserves unalom jött. Egerszegit kiállítottak, azonban jött a 119. perc, egy kontra. A 25. csatáromat, Széki-t 16oson belül elkaszálták, büntetõ. Kiss Zoltán higgadtan értékesítette így a vége 1-0 lett. Triplázott a csapat. Jöhet a BL a nyár végén :D
A harmadosztályban is hasítunk eddig, ámulok <#hawaii>#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
az fm még mindig gonosz, ebben nem változott semmit
nem hiszem, hogy ezt így sokáig fogom bírni.
már csak a kincstárat kellene visszatölteni, egyelõre csak Hiláriót sikerült elpasszolni

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
6 meccsen 1 gyõzelem(Bõcs), 1 döntetlen(Barcika), 4 vereség(mindegyik 1 gólos)
5 lõtt gól(3 büntetõbõl...) 8 kapott
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Még 7 forduló, most jön a Fradi idegenben, a tv gyárosok idegenben, gyõr hozzánk, zte idegenben, nem egyszerû

chelseavel kezdtem, hogy beletanuljak az új fmbe
a fent látható kölköket igazoltam, épül a jövõ csapata
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amugy lehet kezdek egyet majd egy kis csapattal késõbb de még viszem ezt!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nah jó játékot estére mindenkinek,én mára befejeztem,holnap bajnoki,és nem ártana pihenni majd egy keveset.nah jóéjt all
A Bilbao elleni 3-1re megnyert meccsen Buonanotte megsérült, 5 hónapig nem játszhat. Õ volt a csapat legjobbja...
www.bundesliga.de www.kicker.de
Azért a nézõszámra és a hosszabbításra is felhívnám a figyelmet :)
Végre leszakadt a Debrecen. Én is Xelgettem de õk 2-3at játszottak a ZTE-vel, 1-2t a gyõrrel, 1-1et a kte-vel. Ideje volt, van 9 pontos elõnyöm.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a tavalyi blama után idén,ha nehezen is de javítottunk.köv.ellenfél valószínûleg az MTK lesz,de azért reménykedem benne h az Ajka megszorítja õket :)