Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez nagyon hitvány egy gyerek (pozitívan hitvány persze)
csak nem elég higgadt, nyugi csak irigykedek
cselzivel leszûrtem hogy csak 20 alatti kölköket mutasson, majd érték alapján ráküldtem a két 19/20-as scoutomat a mezõnyre, felénél tart. azt rontottam el hogy az egyiket alulról kellett volna indítani az ingyen igazolólhatóktól. féltávnál találtam ezt 3ésfél csillagosat. 120k euroért ment norvéghonba. nemtom magyarbajnokságba megy-e, Kara-nak hívják

Ramox
Áh, most jutottunk BL csoportkörbe, majd pont most hagyom itt a csapatot, mi?:D
Kicsit mákos sorsolás volt a selejtezõkön.
B. Jerusalem > Red Star > Viking

basszus menj már aludni, látom nagyon addiktív ez az FM11 :DDd

Ramox
>>> Az afrikaiak minden utolsó szutyok csapathoz elmennek potom pénzért.
Szóval egyet értek, de ha már így alakult, nem rúgom ki.:D

ba*meg!!!

mondjuk szerintem kicsit gáz, hogy az ilyen nagy tehetségek mindig afrikaiak :S

Ramox
Hát mit ad az FM11.....
Nézelõdtem, minõségi, fiatal csatár után, de ilyet álmomban sem gondoltam volna...
Elétoltam egy ajánlatot, de nem gondoltam volna, hogy van esélyem, mert ilyenkor minden klub rászokott startolni, most azonban nem így történt.

Fisicofan
Idénnyitó meccs a Gyirmót ellen, ha Kiss Gabi nem véd olyan szarul, akkor meg lehetett volna. Azért elég kemény meccs volt így kezdetnek. Folyt. köv. holnap.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

nem semmi!
Ramox
Nos, Ligakupát behúztam, bajnokságot 10 ponttal vezetem, már bajnok vagyok, ekkor jött a magyar kupa döntõ

Debrecen ellen, nem hittem, hogy van értelme kifutni a pályára. De aztán mégis.
Egy roppant védekezõ taktikával, végig backeltem, kontráztam a meccset, a baromi unalmas meccset:D 0-0 90 percen keresztül, jött a hosszabbítás, ahol megint 29 perc kin keserves unalom jött. Egerszegit kiállítottak, azonban jött a 119. perc, egy kontra. A 25. csatáromat, Széki-t 16oson belül elkaszálták, büntetõ. Kiss Zoltán higgadtan értékesítette így a vége 1-0 lett. Triplázott a csapat. Jöhet a BL a nyár végén :D

zyndar
Amióta fent van a peccs, azóta nem vált át kameranézetre magától, nekem kell kattingatni....
A harmadosztályban is hasítunk eddig, ámulok <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ramox
Huni, nekem egy magyar kupa döntõ lesz a tét és most nálam is kibukott a dolog:D:D

az fm még mindig gonosz, ebben nem változott semmit
Huni92
kezd felbaszni ez az eltiltásos bug. az atma ellen 7 védõmbõl 3 eltiltott volt, 1 sérült...
nem hiszem, hogy ezt így sokáig fogom bírni.

õstehetség vagyok
már csak a kincstárat kellene visszatölteni, egyelõre csak Hiláriót sikerült elpasszolni
zyndar
Nektek sikerült már olyan edzést összerakni, amitõl a játékosok értéke az adatlapjukon is fejlõdik? Olyan, mintha nem lenne összhangban az edzésnél kapott visszajelzés és a tulajdonságok a profilban. Itt a képen is az ÖSSZES csatár fejlõdik valamennyire, de senkinél nem fejlõdnek a tulajdonságok ténylegesen, figyelem folyamatosan.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legalább nem vagyok egyedül.<#rinya>
Ramox

Bõven elég, a mocskok jól széjjelrúgtak minket:S

nyugi van, az offban kérdezte, hogy hogy kell, leírtam és elsõre sikerült neki :D
Fisicofan
Nah, a felkészülésnek vége, borzasztó a csapat, rosszul védekezünk, a támadásaink erõtlenek, nagyon nehéz idénynek nézünk elébe.
6 meccsen 1 gyõzelem(Bõcs), 1 döntetlen(Barcika), 4 vereség(mindegyik 1 gólos)
5 lõtt gól(3 büntetõbõl...) 8 kapott

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Ramox
Ez most fájt:(
Még 7 forduló, most jön a Fradi idegenben, a tv gyárosok idegenben, gyõr hozzánk, zte idegenben, nem egyszerû

Tudom, szokatlan a kérdés de valaki nem tudna egy mûködõképes taktikát felrakni valahová hogy leszedjem? Meg szeretném tudni, hogy mit rontok el.Egyszerûen nem tudok rendesen beállítani, egész nap próbálkoztam és nem megy.A védõim hátul passzolgatnak, ha elõre megy a labda a csatár lefut a vonalig aztán totojázik vagy visszapasszol, semmi kapu felé irányuló akció.Tudom, hogy nem erõs a keretem de 5-6 kapura lövés az semmi és itt az nb2-es csapatokkal is szép eredményeket látok.
végre valaki, aki megtanult képet berakni :D

chelseavel kezdtem, hogy beletanuljak az új fmbe
a fent látható kölköket igazoltam, épül a jövõ csapata
elhozom Milevskyi mellé! Odenwingiet v Miller-t meg eladom
Mor3llo
Annyiért szerintem mindenféleképpen!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szerintem érdemes, de csak ha szükséged van rá
Jozy Altidoret érdemes lenne elhozni West Bromwichoz szerintetek(3,4 misiért)?
amugy lehet kezdek egyet majd egy kis csapattal késõbb de még viszem ezt!
Ramox
Na, vége a téli szünetnek, egybõl a legnagyobb rangadó

Huni92
nem stimmelt valami, csak nem akartam blõdséget írni, így elõbb utánanéztem. nos, beigazolódott a gyanúm: a SI elbaszta az eltiltásokat. 5 sárga után jön az eltiltás, és nem 2 után, ahogy az a játékban van. közben már a sigames fórumán felhívták a készítõk figyelmét erre, szóval várható egy mini-patch.

Magyarhonba ajánlom Moussa Guindo-t az ASEC-bõl... Am érdekes , h ez a csapat tele van jó játékosokkal. Diomandé, Kouakou vagy ki is szintén nagyon jók.

Ramox
Hihetetlen, itt a tél, kiakartam szórni az ilyen rajczi féle nyomorékokat, erre ingyen se kell sehova. Most fizessek ki nekik 50ezer fontokat?

Mor3llo
Arra emlékszem, de akkoriban igazi csítpléjer volt..:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
08-ban volt nálam, utolsó karrierem a Newcastle csapatával volt, aztán lõtt 102 gólt egyik szezonban :D

én már nem tudom hány szezonon keresztül csábítgattam nb1-be de még sosem sikerült elhozni :D
Huni92
egyelõre nem nagy kunszt, remélem belejön.

sóbisra kíváncsi leszek, hogy mi alkot nálad
Mor3llo
Jó estét! De jó látni ezt a pörgés:) gratulálok mindenkinek!

Waltner 3-at rúgott persze,azt elírtam :)
ligakupában újabb kínos vereség a pakstól,bár a hazai 1-7 után ez még vállalhatóbb,Paks-Szolnok 6-3 G.:Weitner(5),Heffler ill.,Waltner(5)
nah jó játékot estére mindenkinek,én mára befejeztem,holnap bajnoki,és nem ártana pihenni majd egy keveset.nah jóéjt all
Huni92
Miguel Torres, Paco Pena és Mohamed Sarr egymást váltja az eltiltottak listáján. A bajnokságban az eddigi 5 helyett már minden 2. sárgalap után eltiltás következik, és ha letöltik, kapnak egy pirosat, aztán elmeszelik õket 3 meccsre.
A Bilbao elleni 3-1re megnyert meccsen Buonanotte megsérült, 5 hónapig nem játszhat. Õ volt a csapat legjobbja...

king82
Na megtörtént az amit az üldözõ mezõny már nagyon várt a 21. fordulóban elszenvedtem az elsõ vereségemet. A nyomomban loholó Osnabrück 2-1-el küldött haza. Bár azért az a 11-es vitatható, na mindegy.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Ramox
http://www.youtube.com/v/fJLjqr9oMAs&version=3

Következõ bajnokinkat otthon játszottuk a Fehérvár ellen,simának indult,de nem lett az a végénFehérvár
Azért a nézõszámra és a hosszabbításra is felhívnám a figyelmet :)
Huni92
0-0 a Sporting ellen, 4 pontunk van a csoportban. Jön majd kétszer az 1. helyen álló Fulham Gerával :D

Ramox
Ma már csak bottal hasít, úgytûnik :D 3as pace:D

Végre leszakadt a Debrecen. Én is Xelgettem de õk 2-3at játszottak a ZTE-vel, 1-2t a gyõrrel, 1-1et a kte-vel. Ideje volt, van 9 pontos elõnyöm.

zyndar
Jaj, de bírtam ezt a csókát <#hawaii>

bakkerman
a hátterd má megint elvonta a figyelmem <#beka2><#crazya>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jah és köszönöm a logót :)
Magyar Kupa 3.forduló: ESMTK-Szolnok 1-2 h.u. G:Farkas N. ill. Farkas K.,Waltner
a tavalyi blama után idén,ha nehezen is de javítottunk.köv.ellenfél valószínûleg az MTK lesz,de azért reménykedem benne h az Ajka megszorítja õket :)
Huni92