Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felsõ sorban katt a nevedre - jobs, aztán jobb alsó sarokban place advert
Ramox
Mészölyt lecserélhetik rám 😄

Jelenleg így állunk

Debrecent idegenben megvertük, Vasassal sikerült Xelni....
Agresszióból errefelé nincs hiány:

Sziasztok!

Valaki mondja már meg legyen szives, hol tudok feladni edzõre, gyúróra stb.. hirdetést.
Az istennek se találom😊!

www.smart-bus.hu

de lehet véletlenül sajét játékosaid rugták fel egymást😛 még sárgát se kaptak a fiuk😄

tavaszi idény,ha így folytatjuk,fel sem jutunk...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Na generáltam egy újat... összes liga, összes nemzet összes játékosa: 310000!!! 😄

www.smart-bus.hu

Ramox

Itsuki.... Tanítsd meg a játékosaidnak mi az a fairplay😄

Júúúúj... ez a régi kedvenc taktikám! 😄 Mondjuk 3-4 FM óta már 4-4-2 a felállásom, de anno ezt nagyon szerettem... jó, hogy eszembe juttattad... 😊

( mondjuk érdekes, hogy nem a helyükön játszanak játékosok, és mégis mûködik a dolog... )

www.smart-bus.hu

king82
Jó reggelt!

Nagy gratula mindenkinek nagyon pörögtök! A kép méretezéssel egyet értek és az OFF olással is!
Egy kis észrevétel:

Na ha már itthon vagyok én is játszok tovább a kis csapatommal.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Lacina Traorét én még tavaly a ZTE-hez hoztam el ott egy állat volt.
amúgy a Lacina Traoré gyerek is ilyen lóbaszó, de õt még sosem tudtam leigazolni :S
nem tudom még, lehet 😄
zorrobomber
Azért ennyit még én is sejtek 😊 Játszattam én õket egyedüli ékként, másodikként supportban, próbáltam mindent, szóval eléggé kilõttem a variációkat, viszont nem aggaszt a probléma, lehet csak pechem volt és rossz arcokat választottam ki. Most is van amúgy egy hasonló figura nálam, gyõriek ismerhetik, Olivier Giroud, egyelõre volt 2 nagyon jó meccse meg egy pocsékszar.

zyndar
Megy Barcikára? <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

OMG tenkjú 😄DDD ha akadsz még jókra, linkeld befelé 😄
zyndar
Gondolom nem illeszkedik a stílushoz. Ez ilyen Target Man, esetleg ha technikásabb és tud passzolni, akkor Deep Lying Forward - Support.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
Nem értem miért, de nekem ezek a debellák sose váltak be, ha valaki gyors az viszont 2-es cselezéssel és lövéssel is tud alázni. Utoljára talán 2008ban volt ilyen benga gólkirályom. Az esélyt megadom nekik, és néha be is szenvednek 1-2 gólt de nem ez a jellemzõ. Most is Lokiba megvettem a 202 centis Washington-t aztán 1 év után kullogott is kifele a hátsó ajtón, pedig nagyon bíztam benne.

zyndar
Hajrá Itsuki! Én mindig szorítok neked <#integet2>

most nem tudom mit hisztizel itt,vagy tölsd fel így ahogy én töltöttem,ehhez még semmi se kell,csak a noob.hu-n bb2öst másolod be,vagy méretezd 750x563ra... de ha ennyire sík vagy akkor ne is tölsd fel képeidet... de nem nehéz megcsinálni.

Hát vége az õszi szezonnak... még lesznek derbik...

turpert
nyugi srácok több képet az életbe se töltök fel szal már nemakartam itt szarakodni 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

zyndar
Az ügynöke most ajánlotta ezt a tornyot, gondolom kisebb csapatokhoz megszerezhetõ. Nálam nincs helye a csapatban, hátha valakit érdekel.

sajnos csak törölni tudom, de engem is idegesít, mert melóban igaz, hogy 15 megabites net van, de vagyunk rá vagy 50-en...
zorrobomber
Már tavaly is állat volt, nálam hosszú éveket húzott le kezdõként a Lokiban, most a 2. karrieremben is elhoztam. Kreatív és tud védekezni, szeressük az ilyen kombót. <#eljen>

Huni92
najólvan. 1-2 kép betöltése nem nagy kaland, akinek a nete pedig minõségi, annak a 35 kép sem jelent gondot. ám vannak olyan látogatói is a topiknak, akiknél egy kép fél perc alatt töltõdik be, és ha egy oldalon van 20 ilyen kép, akkor az igencsak idegtépõ tud lenni. nekem nincs nagy problémám a betöltéssel, pár sec alatt megvan, mégis bassza a csõröm. 2 éve én is arcoskodtam, meg csináltam az eszemet, aztán rájöttem, hogy igaza van annak, aki baszogat. van egy javaslatom, bár nem tudom, hogy milyen jogköre van a házigazdának, illetve õ vállalná-e ezt a pluszmunkát: a nem megfelelõen méretezett képeket áttehetné linkbe, illetve ha a kedves felhasználó sokadjára sem ért a szép szóból, akár törlõdhetne is a hsz-e.

yep, most sincs semmi gebasz, csak be kell másolni
következõ törlöm, ha nem csinálod normálisan
szabocsaba1983
2010 facepack-ok jók 2011-hez? Vagy a logók? Gondolom nagy különbség nem lehet, ha jól tudom ezek régebben is félig-meddig mûködtek a régiekkel, nem?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

elég csak a 750 szélesség, a magasságot beigazítja automatice
Darthmushroom
istenem de értelmes vagy... már két megoldást is kaptál de ugyanúgy szúrod be...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

turpert
Ja Setóról meg csak ennyit:

Darthmushroom
na akkor akik nem tudnak méretezni figyeljenek.
1. kimented a képet mint eddig is
2. leszeded a pár megás progit amit úgy hívnak IRFANVIEW
3.megnyitod benne a képet
4.felsõ menübe image->resize/resample
5.beírod 750x563
6.mentés
7.ugyanúgy belinkeled...

Huni92
akkor ne képként szúrd be õket, hanem linkeld.

Darthmushroom
OMG pedig nagy mûvészet félperc az egész... így meg tolod a képeket és szétcsúszik az egész fórum...

turpert
nemtok képet méretezni 😞

turpert
Néha attacking, és ha megvan az elsõ gól akkor józsi visszábblép meg a két szélsõkpból dl dr lesz!

Kalika meg bodnár nagyon jók...

Darthmushroom
Grat. DE TANULJUNK MÁR MEG KÉPET MÉRETEZNI NEM IGAZ NEM VESZITEK ÉSZRE H MINDEN KÉP UTÁN SZÓL VALAKI

Huni92
ha egyértelmûen fogalmazol, nincs gond 😊
ha viszont nem, akkor ne háborodj fel, ha hülyének néznek, ennyi.

turpert: A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

szabocsaba1983
Nekem nem ez jutott az eszembe. Hogy Nektek mirõl mi jut, azt nem tudom. Lehet félreértetõ volt, ne lovagoljunk ezen. Egyébként azthiszem nem én szóltam be.
Inkább nézzük a nyú gémet!

turpert
Életemben nem makkoltam ekkorát. 14 meccsen 2 gólt kaptam ezzel így!!!!!!!!!!!!!!! 2 õt!!!!!!

szabocsaba1983
Oks, kösz.
'Oszt munka közben nem managerezünk ám 😊

Huni92
szerinted az jut az ember eszébe egy ilyen félmondat után, hogy a média a 18. helyre várja õket? evidens -legalábbis szerintem-, hogy a másodosztályban való szereplésre gondol az ember. ha nem fogalmaztál konkrétan, legalább ne baszogasd a másikat.

szabocsaba1983
Köszi a seg(g)ítséget, bár én egy szóval se mondtam, hogy ott vannak. Célzásom arra irányult, hogy nem oda valók, mivel a média a 18. helyre várja õket, nagyokos Kolléga.
És a game sem gééém, azt nem is írtad.
Ha okosat nem tudsz.....

Huni92
Üdv!

Láttam vannak szép eredmények, gratula hozzájuk! Mondjuk a képméretezés még mindig nem megy <#nezze>

Letöltöm a patchet, feltelepítem, és kíváncsi vagyok, a mentésemre milyen hatással lesz.

majd este :S most sok a meló
szabocsaba1983
Inkább a hagyományt betartva a kedvenc csapattal kezdek.

(Karesz, egy chelsea logót ha kérhetnék)

zorrobomber
www.banner.com

bannerban kattints a sorti feliratra
jó külföldi oldalt tudnátok mondani ahol sok minden fent van egy helyen?köszönöm

elsõ osztályban vannak! DE ne mond el senkinek!