Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdtem egyet a Newcastle csapatával.Fm10.Csak gera meg cribari jött.8 forduló után 1. vagyok

Nah folytattam a MÁV-os mentésemet. Volt mozgás a csapatnál a téli holtszezonban,7 játékos távozott,3-an érkeztek,valamint az utánpótlásból próbáltam a távozókat pótolni: Igazolások
próbáltam minél több meccset lekötni,h a játékosok erõnléte ne nagyon essen vissza:Meccsek
amint az utóbbi képbõl is látszik,az elsõ "tavaszi" tétmeccsünkön túlvagyunk,a ligakupában a dunaújvárost Gosztonyi 11-es,valamint Felföldi találatával vetük 2-1-re.Felföldi egyébként személyes kedvencem,hiszen egy suliba jártunk egy éven keresztül,csak õ már az utolsó évét taposta akkor,én meg az elsõt 😄
a következõ ellenfél a paks lesz szintén a ligakupában,de ez a 2 meccs igazából csak felkészülés az elsõ tavaszi bajnokira a honvéd ellen,hiszen az lesz a fontosabb.
köszi ha elolvastad,és további sok sikert mindenkinek
bakkerman
mondjuk ez a játékok 90%-nál már így van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
azt is beírhatod (ha még nincs benne), hogy legalább dx9.0c károly kell neki, ez alatti cuccal nem mûködik (dx hibával elszáll).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
namivan senki nem játszik?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

este betolom majd a faqba
Ars3nal
nem laptopon játszok

zorrobomber
amúúgy laptopon játszol?

zorrobomber
Ha steam-es a játékod:
1. Indítsd el a Steam-et.
2. Menj a játékaid listájához.
3. Jobb klikk a Football Manager-re, majd Properties
4. Válaszd ki a Local files opciót a jobb oldalon
5. Kattints a Verify integrity of game cache opcióra.
6. Kattints a Defragment game cache-re.
7. Elvileg most már jó lesz.

Ha nem steam-es vagy:
Próbáld meg kitörölni a crash dumps mappát, illetve megpróbálhatsz holiday-re menni akkor amikor a crash dumps történik. Ehhez nyilván az is szükséges hogy ments gyakran és több fájlnéven.

Ars3nal
hali

most raktam fel tegnap 2011-et és a meccs elsõ mozzanata végén kidob a játékból, valami crash dumps-ot ír ki, van valakinek ötlete hogy mi lehet?
thx elõre is

Budapest Honvéd (2011/2012)

CSAK A KISPEST! KUPAGYÕZTES! CSAK A KISPEST! BAJNOKCSAPAT!

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / stat / meccsek
magyar kupa: meccsek / döntõ
európa liga: meccsek / csoport

elégedett vagyok, fasza évet zártunk. itthon duplázni tudtunk, nemzetközi terepen sem vallottunk szégyent, nagy különbséggel csak matracosoktól kaptunk ki akik végül meg is nyerték az el-t.
zyndar
Üdv Urak!
Végéhez ért a 2. szezon. Meglett a feljutás, mondjuk titkon bíztam az elsõ helyben, amit viszont egy iszonyatos február-március hónappal elintéztünk. A rájátszásban születtek a legérdekesebb eredmények, de a védelem az ott volt <#idiota>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#worship><#worship><#worship>
gabber_saviola
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag

LETÖLTÉS ITT

http://fm2011graf.site90.net/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Mindenki alszik?Akkor megyek én is.
Aha, persze az eddig sziporkázó csapat hirtelen a Vidi ellen egy épkézláb támadást nem tud vezetni, folyton szerelik õket az ellennek meg minden sikerül.Mindez persze a ragadón.Hagyjuk már.
A match preparationnál nekem fél év után még mindig a team blend van beállítva, gondolom ez valamiféle összehangoltság lehet.Ti váltottatok már, vagy sûrûn váltogatjátok?
penge96
Nagyon jó lett a FAQ! <#eljen>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

zorrobomber
javítás:
A javítás a klub nevek, bajnokságok, kupák, és díjak neveit -> A javítás a klubok, bajnokságok, kupák, és díjak neveit
amúgy <#eljen>

kész
Csacsi
Igen.....jobbra emlékeztem....de az biztos, hogy utsó 3 meccsen, meg a kupadöntõben neki köszönhetjük a gyõzelmeket 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
az elég pocsék 😄
viszont innen csak javulhat jövõre, az meg lehet pont elég lesz a bajnoki címhez 😉

Csacsi
Vegyesen....elõször nem találta a helyét...majd én nem találtam 😊

De aztán kezdett belejönni a végére.

Végül 30 meccs 10 gól 8 assist.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
!
Lukaksi hogy muzsikált?

Csacsi
Grat mindenkinek.

Köszönöm az edzéstervet.

Csacsi
Nem sokat változtattam az igazolásokkal. Inkább fiatalokat vettem....és kiszórtam pár felesleget.

Nah véget ért az elsõ szezon a Juventus kispadján. Kicsit vegyesek az érzéseim. Egy darabig kerestük magunkat, így az elején sok kapott rúgott gól mellett sokat is kaptunk, így az elején gólzáporos döntetlenek voltak a jellemzõek a csapatra. Aztán ahogy alakult a taktika, meg felépült Buffon menetelni kezdtünk, de már nem volt elég 😊

Európa Ligában a Dinamo Kyev ejtett ki minket két 2:2-es mérközés után tizenegyesekkel a legjobb 8 közé jutásért. (késõbb aztán meg is nyerték)

Viszont az Olasz kupát megnyertük...így legalá van valami amit felmutathatunk 😊

Jövõre távoznak sokan, mert sok a kölcsönjátékos. Így elég sok igazolást terveztem, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Jövõre a cél a bajnokság megnyerése, valamint a BL-ben a legjobb 4 közé jutás.

eZo
10 meccs után :

BL:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

köszi, így már fasza <#eljen>
gojoci
Akinek nem megy a rapidshare:
Filefront

küld el priváthoz csatolva itt sg-n
gojoci
10 perce azon vagyok, de a verification nem megy.

ide tedd fel kérlek, nem tudom leszedni rapidról...
gojoci
Full time training

Sokat tököltem vele, szerintem jobb mint az fmscouton vagy fm-base-en lévõ edzések.
Próbáljátok ki. Nálam mindenki pleased, és beindult a folyamatos fejlõdés is.

majd este betolom akkor
Jaj de mennék már haza.Két rangadó jön az õszi szezon végén, a gyõr és a vidi ellen.Meglepetésre vezetjük a tabellát igaz csak 3 ponttal.Persze ma van fogadóóra így nemhogy ötkor de még hétkor sem tudok nekikezdeni.<#rinya>
zorrobomber
@karajj@miszka: mindjárt küldöm a faq kiegészítést

Üdv. Fm 2011-hez, friss Mega Kits Pack valahonnét már elérhetõ? köszi elõre is a választ
helló! Én még a 10-et tolom. Real Sociedad-al kezdtem - még a 2.osztályból. Elsõ éven bajnokként jutottam fel. 30m Eur. kölcsöntartozásról indultunk, így nem igazán láttak el pénzzel. Próbál(ok)tam a saján playerekre építeni. Tavaszi szezont az elsõ osztályban remekül teljesítettem - félévkor 2.voltam a hibatlan RMadrid után. Év végére kicsit elfáradtak a srácok, de így is elvárásokat felülmúlva 5.helyen végeztünk. Képeket otthonról szúrok <#awink>
letámadás egészpályán, plusz egyénenként beállítod, hogy fussanak labdával és rövidpasszosra állítod a játékot
Sziasztok' villarrealt viszem,az a gondom,h sok meccsen egyszerüen nem támadják meg az ellenfel jatekosait,csak boklásznak utanunk,ergo szetpasszolnak minket.....hogy tudnam elérni,h magasabb labdatartásra sarkalljam öket,illetve küzdjenek és tamadjak az ellent.....milyen opciot változtassak? mellesleg az ellenfel kapusat sem tamadjak ,mikor kezzel nem foghatja....mivan ezekkel? pedig a taktikakat ismerem mar,de tavalyhoz képest furcsa,plusz sokkal többet kell improvizalni meccsek alatt...valami ötlet?köszi

Üdvözlet!

majd ha összeáll a stáb és elkezdenek dolgozni, akkor megtudjuk, addig még találgatni is felesleges
a szokásos karácsony környéke szerintem.
rvn
A 11 hez mikor várható magyarítás?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Noh befejeztem az elõkészületi részt. Örülök neki, hogy a gyengécske gépemen is futogat a játék (jobban mint a 10 futott).

A csapat kerete nekem alapjaiban is tetszett, egyedül a középpálya közepe nem, ezért igazoltam párat. 2 ember kivételével mindet az ügynök ajánlotta (nagyon tetszik ez az újdonság)

Idõsek, de van még bennük 1-2 szezon, amíg a már most kedvenc fiataljaim beérnek.

Ezeket a mérkõzéseket játszottuk:

Meg vagyok elégedve a mutatott játékkal, a Porto elleni végeredmény sem lomboz le.
Végig kiegyenlített mérkõzés volt, csak nem tudtuk berúgni a helyzeteket.
Kíváncsian várom az 'éles' találkozókat 😊.

Így a szezon elõtt szeretnék egy ~10. hely környéki helyezést a bajnokságban (19-nek vár a média). Semmiképpen nem akarok feljutni, kell két év ahhoz hogy megerõsödjünk annyira, hogy relatíve könnyen meg tudjunk ragadni az elsõ osztályban.

Sok sikert mindenkinek =)

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Kösz, holnap megnézem most már szunya holnap meló.
Szerinted, ha úgy írom, hogy "nem jön el", akkor? 😊)

www.smart-bus.hu

igen azt jelenti, és próbáld meg a Print Screen -> paintbe beillesztés kombinációt 😊

#Solt - nem a vezetõség szakítja meg? olyan indokkal h már van elég edzõ a csapatnál

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

õ utasítja vissza, vagy a vezetõség? nem mindegy.
Az miért van, hogy egy edzõ kér 375ajrót per hét, én adhatok neki 1400-t, és free transzferrõl nem jön el... :S

www.smart-bus.hu

Fradista a program tiszta zöld minden screenshotom.<#papakacsint>