Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáltam minél több meccset lekötni,h a játékosok erõnléte ne nagyon essen vissza:Meccsek
amint az utóbbi képbõl is látszik,az elsõ "tavaszi" tétmeccsünkön túlvagyunk,a ligakupában a dunaújvárost Gosztonyi 11-es,valamint Felföldi találatával vetük 2-1-re.Felföldi egyébként személyes kedvencem,hiszen egy suliba jártunk egy éven keresztül,csak õ már az utolsó évét taposta akkor,én meg az elsõt 😄
a következõ ellenfél a paks lesz szintén a ligakupában,de ez a 2 meccs igazából csak felkészülés az elsõ tavaszi bajnokira a honvéd ellen,hiszen az lesz a fontosabb.
köszi ha elolvastad,és további sok sikert mindenkinek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Indítsd el a Steam-et.
2. Menj a játékaid listájához.
3. Jobb klikk a Football Manager-re, majd Properties
4. Válaszd ki a Local files opciót a jobb oldalon
5. Kattints a Verify integrity of game cache opcióra.
6. Kattints a Defragment game cache-re.
7. Elvileg most már jó lesz.
Ha nem steam-es vagy:
Próbáld meg kitörölni a crash dumps mappát, illetve megpróbálhatsz holiday-re menni akkor amikor a crash dumps történik. Ehhez nyilván az is szükséges hogy ments gyakran és több fájlnéven.
most raktam fel tegnap 2011-et és a meccs elsõ mozzanata végén kidob a játékból, valami crash dumps-ot ír ki, van valakinek ötlete hogy mi lehet?
thx elõre is

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / stat / meccsek
magyar kupa: meccsek / döntõ
európa liga: meccsek / csoport
elégedett vagyok, fasza évet zártunk. itthon duplázni tudtunk, nemzetközi terepen sem vallottunk szégyent, nagy különbséggel csak matracosoktól kaptunk ki akik végül meg is nyerték az el-t.
Végéhez ért a 2. szezon. Meglett a feljutás, mondjuk titkon bíztam az elsõ helyben, amit viszont egy iszonyatos február-március hónappal elintéztünk. A rájátszásban születtek a legérdekesebb eredmények, de a védelem az ott volt <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A javítás a klub nevek, bajnokságok, kupák, és díjak neveit -> A javítás a klubok, bajnokságok, kupák, és díjak neveit
amúgy <#eljen>#eljen>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
viszont innen csak javulhat jövõre, az meg lehet pont elég lesz a bajnoki címhez 😉
De aztán kezdett belejönni a végére.
Végül 30 meccs 10 gól 8 assist.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Köszönöm az edzéstervet.
Nah véget ért az elsõ szezon a Juventus kispadján. Kicsit vegyesek az érzéseim. Egy darabig kerestük magunkat, így az elején sok kapott rúgott gól mellett sokat is kaptunk, így az elején gólzáporos döntetlenek voltak a jellemzõek a csapatra. Aztán ahogy alakult a taktika, meg felépült Buffon menetelni kezdtünk, de már nem volt elég 😊
Európa Ligában a Dinamo Kyev ejtett ki minket két 2:2-es mérközés után tizenegyesekkel a legjobb 8 közé jutásért. (késõbb aztán meg is nyerték)
Viszont az Olasz kupát megnyertük...így legalá van valami amit felmutathatunk 😊
Jövõre távoznak sokan, mert sok a kölcsönjátékos. Így elég sok igazolást terveztem, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Jövõre a cél a bajnokság megnyerése, valamint a BL-ben a legjobb 4 közé jutás.
BL:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Filefront
Sokat tököltem vele, szerintem jobb mint az fmscouton vagy fm-base-en lévõ edzések.
Próbáljátok ki. Nálam mindenki pleased, és beindult a folyamatos fejlõdés is.
Üdvözlet!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A csapat kerete nekem alapjaiban is tetszett, egyedül a középpálya közepe nem, ezért igazoltam párat. 2 ember kivételével mindet az ügynök ajánlotta (nagyon tetszik ez az újdonság)
Idõsek, de van még bennük 1-2 szezon, amíg a már most kedvenc fiataljaim beérnek.
Ezeket a mérkõzéseket játszottuk:
Meg vagyok elégedve a mutatott játékkal, a Porto elleni végeredmény sem lomboz le.
Végig kiegyenlített mérkõzés volt, csak nem tudtuk berúgni a helyzeteket.
Kíváncsian várom az 'éles' találkozókat 😊.
Így a szezon elõtt szeretnék egy ~10. hely környéki helyezést a bajnokságban (19-nek vár a média). Semmiképpen nem akarok feljutni, kell két év ahhoz hogy megerõsödjünk annyira, hogy relatíve könnyen meg tudjunk ragadni az elsõ osztályban.
Sok sikert mindenkinek =)
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
www.smart-bus.hu
#Solt - nem a vezetõség szakítja meg? olyan indokkal h már van elég edzõ a csapatnál
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
www.smart-bus.hu
!