Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi.
Jó gémet mindenkinek😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
És megvan az Osztrák is:
Este tesztelem õket, aztán belevágok a Cseh bajnokság csomagjába.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
milyen terülteket töltöttél még be mellé?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Tudna valaki linkelni valami jó kis training-et az FM11-hez hogy jól fejlõdjenek a játékosok?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Az mitõl van, hogy a bemásolt játékos képeket megjeleníti a játék, de amik alapból benne voltak (pl. angol 2. liga) azokat pedig nem.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Rászántam magam hogy katintgassam kicsit a 2011-et. Boavista-t ajánlottam nemrég, aztán mondom már megnézem õket. Hát nem ájultam el tõlük. Oké hogy van egy 30.000-es stadionjuk, de a létesítmények állapota mióta itt vagyok már romlott, jött róla hír is hogy leminõsítették! 5.000.000€-s tartozás van, a röhejesen alacsony heti 9.000€-s büdzsét természetesen túllépjük, túlfizetett(akiket igazolni fogok heti 100€-ért meg 200-ért jönnek, a szar backupok meg 600€kat visznek közben) falábúakkal van tele a csapat. Kihívás lesz, de állok elébe, már jött egy kameruni válogatott hátvéd és egy panamai válogatott csatár <#vigyor1>#vigyor1>
gratóll, holnaptól én is elkezdem nyomni az ipart! 😊
Egy kis meglepi a vezetõségtõl a müncheni visszavágó elõtt
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
celtic elleni meccseket hamarost feldobom yt-ra. fõleg a második meccs miatt, bombagólt lõtt az egyiptomi srác és kanta józsi is.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Az elsõ két meccs meglepõen jól sikerült:
Dinamo, Valencia
Ezzel egyelõre vezetjük a csoportot, a Dinamo Münchenben elverte e Bayernt, úgyhogy igen szoros lesz majd a vége.
A bajnokság negyedénél tartva 7 gyõzelem 2 vereség, sajnos a Rapid elleni rangadót elbuktuk, de azért vezetjük a tabellát 1 ponttal elõttük. A Rapid nagyon erõs idén (Vennegoor of Hesselink, E. Koné, Saivet) úgyhogy szinte biztos hogy nagy csata lesz velük az idény végéig.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kipróbáltam, amit az egyik kolléga írt, azaz a direkt passzos játékot. valóban jól mûködik. rengeteg szép passz, okos meglátások, és a ziccerek - ha nem gyors tempóra van állítva a csapat - nem maradnak ki. Eddig - még a régi taktikával - csak egy vereségem van az elsõ fordulóból, mikor is a Bolton vert el minket 3-0-ra. Azóta az újjal 3 döntetlen Liverpool ellen 2-2,a Tottenham ellen 0-0 és a ManU ellen szintén 2-2. A többi meccset nyertük. Az egyik jó formában lévõ csapatot az Aston Villát 2-1 re vertük egy 94. percben lõtt irgalmatlan Beckford bombával., ami a felsõlécrõl a gólvonalra, majd befelé pattant úgy 20 méterrõl. Ha jól emlékszem 12 forduló ment le - melóban vagyok - és a 2. helyen vagyunk 3 pont hátrányban a ManU mögött. Liga Kupából kiestünk a totál B csapattal, de ez nem is érdekelt. Igazolásokról, meg a pontos eredményekrõl majd otthonról beszámolok.
Érdekességként: Eddig a legtöbb tehetséget a Sochaux csapatában találták a megfigyelõim. Nézzetek utána ha gondoljátok!