Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az még fm 2010😊
hát a hoffi?
Kérhetnék egy Boavista F.C.-t a nevem mellé, fehér alapon feketével?
Elõre is köszi.
Jó gémet mindenkinek😊
köszönöm😊

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és honnan lehet majd leszedni?

gabber_saviola
Elkészült a sokkal szebb Magyar logócsomag:

És megvan az Osztrák is:

Este tesztelem õket, aztán belevágok a Cseh bajnokság csomagjába.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ezúttal debrecenben kaptunk ki 3-0-ra.kezd az én hitem is kicsit megrendülni,de azért harcolunk 😞
zorrobomber
Az összes fontos európai bajnokságot(kb angol, spanyol, olasz, francia, portugál, német, holland, belga, szerb, szlovák, horvát, osztrák, ukrán, orosz), nagyobbaknál 2-3 osztály, kicsiknél csak az elsõt. Adatbázisba meg kb 120.000 játékost, gondosan kiválogatva. Bajnokságokra nem biztos hogy pontosan emlékszem fejbõl. Playable mind, én sem vettem észre nagy különbséget playable-non playable között.

ZorroBomber!
milyen terülteket töltöttél még be mellé?
újabb 2 bajnoki vereség,ráadásul mindkettõ otthon.az elsõ a dunaújvárostól 3-1,a második az újpest ellen 2-0 arányban.rengeteg a sérült,és nagyon rossz a morál is,nem tudom mi lesz így a csapattal,de a lényeg h valahogyan bent kell maradnunk.
zorrobomber
<#idiota> valami olyasmi volt hogy megfenyegettek bírókat? Ekkor csak a másodosztályba sorolták õket, onnan már anyagi gondok miatt csúsztak még lejjebb.

Nightwish006
Bundabotrány rofl

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Sziasztok!

Tudna valaki linkelni valami jó kis training-et az FM11-hez hogy jól fejlõdjenek a játékosok?

Nightwish006
BTW fehérvár helyett egy Lokit kérnék, köszönöm😛

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
LOL énsem figyeltem, hogy kerültek olyan mélyre???? Gondolom a tartozás miatt, de az egy egészen jó csapat volt még 2-3 éve:F

harmad? 😮 én még ott tartok, hogy középcsapat az elsõosztályban... 😄 nem igazán figyeltem mostanában a portugál focit.
bexinho
Sziasztok!

Az mitõl van, hogy a bemásolt játékos képeket megjeleníti a játék, de amik alapból benne voltak (pl. angol 2. liga) azokat pedig nem.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

zorrobomber
Ja azt kifelejtettem hogy a harmadosztály legöregebb csapata 😊

zorrobomber
Hali, egy Boavista-t hegessz már nekem plz a Loki helyett 😊
Rászántam magam hogy katintgassam kicsit a 2011-et. Boavista-t ajánlottam nemrég, aztán mondom már megnézem õket. Hát nem ájultam el tõlük. Oké hogy van egy 30.000-es stadionjuk, de a létesítmények állapota mióta itt vagyok már romlott, jött róla hír is hogy leminõsítették! 5.000.000€-s tartozás van, a röhejesen alacsony heti 9.000€-s büdzsét természetesen túllépjük, túlfizetett(akiket igazolni fogok heti 100€-ért meg 200-ért jönnek, a szar backupok meg 600€kat visznek közben) falábúakkal van tele a csapat. Kihívás lesz, de állok elébe, már jött egy kameruni válogatott hátvéd és egy panamai válogatott csatár <#vigyor1>

Nekem nagyon sokáig szimulálja a meccseket!!!Nem lehet valamit ezzel a porblémával kezdeni?
Igazol mindenki orrba-szájba én meg a lejárókat sem tudom hosszabítani. Mtk rules.
na meglett a csoportkör, de elég nyögvenyelõsen, a bajnokságbeli hullámvölgynek köszönhetõen. újpesten csúnyán kikaptunk, jött a csehek elleni elsõ meccs, 1-1, aztán kiszoptunk itthon az így már 5 forduló alatt 5x gyõzõ zetétõl... szóval igencsak idegesen várhattam a csehek elleni visszavágót, de szerencsére volt annyi tartás a csapatban, hogy behúzzuk a meccset. íme a csoportok.

Huni92
szerintem a fizetéssel van gond, azt vidd lejjebb 😊

gratóll, holnaptól én is elkezdem nyomni az ipart! 😊

giorgio81
Gyerekek itt mit kell csinálni, hogy szerzõdést tudjak ajánlani ?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Fisicofan
Hoppácska

Egy kis meglepi a vezetõségtõl a müncheni visszavágó elõtt

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

egy dolog, hogy 12-0-ás összesítéssel ejtettük ki a luxemburgi bajnokot. de aztán olyan ellenfelet kaptunk, hogy azt hittem vége. de nem. 😊 kiejtettük a celtic-et. oda - vissza vertük õket. még mindig nem hiszem el. 😊 play-off sorsolás remélhetõleg meglesz a bl csoportkör, nagy blama kéne, hogy ne legyen meg.

celtic elleni meccseket hamarost feldobom yt-ra. fõleg a második meccs miatt, bombagólt lõtt az egyiptomi srác és kanta józsi is.
Köszi ha újat kezdek, így csinálom.
Fisicofan
Hoppá, sorry a méretért

Fisicofan
Basszus, kicsit letörtem:

MrIncredible
Bocsi elmérteztem<#zavart1>
táblázatmeccsek

MrIncredible
Jó estét az Uraknak!
Az ígért képek az Everton 2010/11-es eddigi meccseirõlmeccsek
Táblázat
Itt tartunk és megyünk a manCity-hez

adatbázis méreténél válaszd a legalsó opciót, ott aztán azt, hogy egy nemzet játékosait töltse be és ne országot, hanem kontinesnt állíts be
DONGUBA
Ha printscreent nyomsz azt a kepszerkeszto progiba tudod beilleszteni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Biztos béna vagyok de a ligák kiválasztása után én még nem tudtam kontinenst választani, hogy jöjjenek az afrikai gyerekek.
Ha print screent nyomok azt hova rakja?Biztos láma kérdés de még nem csináltam.
DONGUBA
ki a cici ez?😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

srácot tényleg csak páran vinnék...

Fisicofan
Tegnap haladgattam a Salzburggal. Sikerült bejutni a BL csoportkörébe, a Sparta elleni playoffban hazai x után a visszavágón meggyõzõ 4-1-el vertük a cseheket. A csoportban a Bayern, a Valencia és a Dinamo Kijev vár. Az alapveetõ cél a harmadik hely, de bármi megtörténhet.
Az elsõ két meccs meglepõen jól sikerült:
Dinamo, Valencia
Ezzel egyelõre vezetjük a csoportot, a Dinamo Münchenben elverte e Bayernt, úgyhogy igen szoros lesz majd a vége.
A bajnokság negyedénél tartva 7 gyõzelem 2 vereség, sajnos a Rapid elleni rangadót elbuktuk, de azért vezetjük a tabellát 1 ponttal elõttük. A Rapid nagyon erõs idén (Vennegoor of Hesselink, E. Koné, Saivet) úgyhogy szinte biztos hogy nagy csata lesz velük az idény végéig.

szerintem felesleges, mert annyi játékost teszel be, amennyit akarsz
DONGUBA
Valaki probalta mar a HUGE databaset fm11-hez?

gabber_saviola
Készítek egy sokkal szebb Magyar logócsomagot. Aztán belevágok egy Osztrák logócsomagba, majd tovább a többit.

a ligakupában 2-1-re vertük a siófokot,és ezzel továbbjutottunk a csoportból,aminek én annyira azért nem örülök.a bajnokságban viszont 1-0-ra kikaptunk siófokon,ezzel már 11 meccse nyeretlenek vagyunk az nb1-ben,borzasztó a forma,és sok a sérültünk is.a legutóbbi bajnokin 1 cserekapus,és 4 védó ült,a keretben pedig 3 egészséges középpályásom van,nehéz idõszaknak nézünk elébe 😞
zorrobomber
én megmondtam -.- <#buck>

Csacsi
Grat mindenkinek. Lukaku idén viszont belekezdett 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kikaptunk a honvéd ellen 1-0-ra.mocskos játékot játszottak,2 embert kellett sérülés miatt lecserélnem,de õk megúszták komolyabb sérülés nélkül,viszont 2 emberem kidõlt a sorból,Felföldi 2-3 hétre,Waltner 1-2 hónapra.utálom a Honvédot,még jobban mint eddig<#boxer>
MrIncredible
Ja és a Cselszki csak a 15. úgy, hogy nem játszottak kevesebb meccset. a Pool a 13.

MrIncredible
Üdv az Uraknak!
Kipróbáltam, amit az egyik kolléga írt, azaz a direkt passzos játékot. valóban jól mûködik. rengeteg szép passz, okos meglátások, és a ziccerek - ha nem gyors tempóra van állítva a csapat - nem maradnak ki. Eddig - még a régi taktikával - csak egy vereségem van az elsõ fordulóból, mikor is a Bolton vert el minket 3-0-ra. Azóta az újjal 3 döntetlen Liverpool ellen 2-2,a Tottenham ellen 0-0 és a ManU ellen szintén 2-2. A többi meccset nyertük. Az egyik jó formában lévõ csapatot az Aston Villát 2-1 re vertük egy 94. percben lõtt irgalmatlan Beckford bombával., ami a felsõlécrõl a gólvonalra, majd befelé pattant úgy 20 méterrõl. Ha jól emlékszem 12 forduló ment le - melóban vagyok - és a 2. helyen vagyunk 3 pont hátrányban a ManU mögött. Liga Kupából kiestünk a totál B csapattal, de ez nem is érdekelt. Igazolásokról, meg a pontos eredményekrõl majd otthonról beszámolok.
Érdekességként: Eddig a legtöbb tehetséget a Sochaux csapatában találták a megfigyelõim. Nézzetek utána ha gondoljátok!