Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

max emulátorral lehet, de annak meg semmi értelme
A clear cut a ziccert jelenti?Mert most a Siófok ellen 10 volt!A vége 3-1.Raknék képet de ha elmentem ilyen fura zöldes rózsaszín színben pompázik.
hello all one!
valaki nyomja linuxon(ubuntu) a fm 10-11 et?

nekem kurvajól mûködne a szöktetés, csak mindig hamarabb ér oda az ellenfél kapusa
Egy jó hír és egy rossz azoknak akik a 10-es taktikával próbálkoznának.Ha rövid passzos játékot játszottam a régiben nagyon szép és gólerõs taktikát alkalmaztam.Ebben a részben ez valamiért nem mûködik még ordító kiugratási helyzetben is futnak a labdábal a játékosok.Kipróbáltam egy kupameccsen a direkt paszt a középpélyán és a csatársorba és a sikeren felbuzdulva már hat meccs óta alkalmazom.Gyönyörû kiugratások és helyzetek vannak.Ami rossz hogy sorba hagyják ki a csatáraim kb 3-ból 1 megy be.Persze lehet hogy õk a bénák.
végre volt már egy kis játék, 5 gyönyörû gól 1 meccsen, csak lusta vagyok feltölteni

Nagyon kösz!
angliában ez a szezonközbeni 3 hónapos kölcsön nagy találmány 😄 lerúgták az egyik csatáromat és jött kölcsönbe Macheda
bedugod 😄
csabeda
azt szeretném kérdezni mi a teendõ ha elindítom a játékot és nincs egér?

zyndar
Üdv!
Összetákoltam egy edzést (ifik nélkül), ha valaki ki akarja próbálni, akkor letöltheti INNEN. Nem saját ötlet, egy tavalyit használtam fel, amit én is letöltöttem.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
nm

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

aha, köszi a választ

Fyrex
pedig nem kértem 😊

Avanti Crociati!

Darthmushroom
mert a szürke játékosok nem rendes játékosok csak pótlok pl kiscsapatokba.. német válogatottba meg azért vannak mert nincs liszensz. igazold a német játékost a klubjából ott úgyanúgy megtalálhatok a özil, ballack stb...

én csak nem értem hogy miért nem? fm10ben akartam még Özil mellé igazolni még egy németet (legalább honfitársa legyen mellette), de nem lehetett 😞

Darthmushroom
grat

Darthmushroom
szürke játékosokat nem lehet igazolni..
német válogatott ha szürke azokat a játékosokat nem lehet legigazolni.. sem egyéb szürke játékosokat se. ez mindig is így volt

hubaszki
Fyrex
Parma FC - 2011/2012 - 2. idény

A bajnokságban idén is mindenképp szerettem volna ismét odakerülni az elejébe a nemzetközi kupás helyezésekre, de a kezdeti szárnyalás után egy sérüléshullám jelentõsen visszadobott minket. Továbbá az AI természetesen csak úgy igazolgatja a wonderkideket... Végül is elégedett vagyok, jövõre bajnoki címet szeretnék.

Viszont miután a dobogó elúszott, az Európa Ligára koncentráltunk, aminek meg is lett az eredménye!

A nyáron mindenképp a védelmet szeretném megerõsíteni!

Avanti Crociati!

de klubcsapattól se tudom elhozni, ott is szürke o_O

Darthmushroom
válogatottból soha nem lehetett igazolni csak klubcsapattól...

az mi a jó büdös ****ért van, hogy német válogatottból nem tudok igazolni???

Fisicofan
A német válogatott megoldható ha a fake-et kitörlöd, akkor jó lesz.

Behúztuk a Rudar elleni visszavágót, 4-0 😊 Czvitkovics újabb góllal segített

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

DONGUBA
Nem jo probaltam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

penge96
Én kaphatnék egy Arsenal-t a nevem mellé? (Piros-fehér)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fyrex
hangoltunk az EL döntõre... kár, hogy egy évközi sérüléshullám miatt a bajnoki cím messze került

Avanti Crociati!

Fyrex
bent vagyunk a döntõben! 😊

Avanti Crociati!

Üdvözletem az uraknak, én is nekilátok az FM 11-nek 😊
A kiválasztott csapat a

Majd jelentkezem a hírekkel 😊 hajrá mindenki

u.i.: kérhetek egy "Preston"-t a nevem mellé?😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Fisicofan
Nem igen találom a helyem az új fm-ben, talán most sikerül belerázódnom, kezdtem a Salzburggal egyet. A felkészülés eléggé vegyes volt, voltak nagy gyõzelmek és hasonló vereségek.
Mivel sok pénzt nem kaptam ezért nagy igazolások nem voltak, leigazoltam a Zenittõl akciósan Hubocant a védelembe, Czvitkovicsot, meg ingyen Baroniot és vége is.
Egyelõre két dolog aggaszt, az egyik hogy idõnként nevetséges gólokat kapunk, de ez sajna benne van. A nagyobbik gond hogy eleve két sérülttel indultam, mindketten 4-6 hónapra, és most a védekezõ kp-im kezdtek lesérülni, elõször Pokrivac 5 hónapra, most meg Baronio 1 hónapra. Ráadásul Hubocan még a felkészüléskor játszott 20 percet és 3 hónap...
A BL selejtezõt magabiztosan kezdtük 8-0-ás összesítéssel vertük a Pyunik Jerevánt, a 3. körre a Rudart kaptuk, itthon vezettünk 2-0ra, de simán lehetett volna 5-6 gólos elõnyünk, erre az utolsó húsz percben egyenlítettek... A visszavágó most jön
A bajnokság rajtja borzasztó volt, 2-0-ra vert meg a Kapfenberg hazai pályán, aztán a Matte ellen javítottunk szintén itthon, 3-1. A harmadik forduló az egyik rangadóval jött, és óriási meccset játszottunk:

Cvitkovics nagy formában, az elõzõ 3 meccsen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

hidd el, hogy reálisak azok a díjak 😄

IRL példa: Zlatan ügynöke még akkoris eurómilliókat fog kapni 3 évig a barcától, ha a milan végleg leigazolja szezon végén
húúú szerintem ha kitörlöd a fake.Inc fájlokat és új játékot kerdel, akkor lehet, hogy jó lesz
szabocsaba1983
Imádom az új részben az ügynököket!
Joe Hart-ot akartam vinni nyáron, 15m fontért sem adták. Aztán rosszul érezte magát, és 4m-ért beajánlották 😊
(az már más kérdés, h jó pénzt húznak le, most éppen 1,5m fontot kért, azért ez az igazolás értékéhez képest sok, persze nekem így is megérte)

/Mr I: lassan megszokod, ez van mostanában/

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Sziasztok! Eredeti bajnokságnevek és német válogatott problémára van már megoldás, honnan tudom letölteni? Köszi elõre is!
nem, max a nagyon jó csatárokra ráállíthatsz valakit, de azt is inkább a meccs alatt, ne pedig a taktikai beállításoknál
MrIncredible
Köszönöm a választ és a helyesírási tanítást. zónavédekezésénél, ha nem használok lestaktikát érdemes bekapcsolni a szoros emberfogást az egyéni beállításnál?

Fyrex

Avanti Crociati!

egyenlõre a meccs szokott állni, tanuld meg, hogy egyelõre N nélkül, amúgy zónavédekezés és kicsit told fel õket, aztán menni fog szerintem még alap védõbeállításokkal is
MrIncredible
üdv mindenkinek!
Az Evertonnal kezdtem az elsõ idei játékot. csak tapasztalat szerzésbõl egyenlõre. arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen védekezési taktika jön be? valahogy a védelemmel akadnak gondok pedig az Evertonnak alapból jó a védelme szerintem. Valahogy egyenlõre nem találom a takitkát sajnos. valaki tudna tippeket adni? Persze azon kívül, hogy kiratás<#idiota>

Köszönöm!
bakkerman
nehézséget nem tudsz állítani,stadiont a fõnöki irodában tudsz igényelni(board room)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szevasztok!

Fifa manager után az idén váltottam az FM-re. Tényleg magasabb szint és jobb.
Azt kérdezném, hogy itt a játék nehézséget be lehet állítani valahol? Illetve a stadiont hol lehet fejleszteni?

thx
Fyrex
bent vagyunk az elõdöntõben 😊

Avanti Crociati!

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és még valami.. honnan tudnám letölteni az új patch-t mert errégé idegesít ez a sérülés mánia.. bocsi hogyha off és a dupla hsz-ért
hello.. kérhetnék a nevem mellé egy Liverpool Fc-t? beszámolót félévkor hozok...grat az eddigi eredményekhez..elõre is köszönöm
én is. az alkoholista fajtánkat

mikor elolvastam, hirtelen én is XD
DONGUBA
Bazz azt olvastam toltom a BORT😄DDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

na hazaértem, vacsorát is fõztem, most már töltöm a borot 😄