Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki nyomja linuxon(ubuntu) a fm 10-11 et?

Összetákoltam egy edzést (ifik nélkül), ha valaki ki akarja próbálni, akkor letöltheti INNEN. Nem saját ötlet, egy tavalyit használtam fel, amit én is letöltöttem.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
német válogatott ha szürke azokat a játékosokat nem lehet legigazolni.. sem egyéb szürke játékosokat se. ez mindig is így volt

A bajnokságban idén is mindenképp szerettem volna ismét odakerülni az elejébe a nemzetközi kupás helyezésekre, de a kezdeti szárnyalás után egy sérüléshullám jelentõsen visszadobott minket. Továbbá az AI természetesen csak úgy igazolgatja a wonderkideket... Végül is elégedett vagyok, jövõre bajnoki címet szeretnék.
Viszont miután a dobogó elúszott, az Európa Ligára koncentráltunk, aminek meg is lett az eredménye!
A nyáron mindenképp a védelmet szeretném megerõsíteni!
Avanti Crociati!
Behúztuk a Rudar elleni visszavágót, 4-0 😊 Czvitkovics újabb góllal segített
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Avanti Crociati!
A kiválasztott csapat a
Majd jelentkezem a hírekkel 😊 hajrá mindenki
u.i.: kérhetek egy "Preston"-t a nevem mellé?😊
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Mivel sok pénzt nem kaptam ezért nagy igazolások nem voltak, leigazoltam a Zenittõl akciósan Hubocant a védelembe, Czvitkovicsot, meg ingyen Baroniot és vége is.
Egyelõre két dolog aggaszt, az egyik hogy idõnként nevetséges gólokat kapunk, de ez sajna benne van. A nagyobbik gond hogy eleve két sérülttel indultam, mindketten 4-6 hónapra, és most a védekezõ kp-im kezdtek lesérülni, elõször Pokrivac 5 hónapra, most meg Baronio 1 hónapra. Ráadásul Hubocan még a felkészüléskor játszott 20 percet és 3 hónap...
A BL selejtezõt magabiztosan kezdtük 8-0-ás összesítéssel vertük a Pyunik Jerevánt, a 3. körre a Rudart kaptuk, itthon vezettünk 2-0ra, de simán lehetett volna 5-6 gólos elõnyünk, erre az utolsó húsz percben egyenlítettek... A visszavágó most jön
A bajnokság rajtja borzasztó volt, 2-0-ra vert meg a Kapfenberg hazai pályán, aztán a Matte ellen javítottunk szintén itthon, 3-1. A harmadik forduló az egyik rangadóval jött, és óriási meccset játszottunk:
Cvitkovics nagy formában, az elõzõ 3 meccsen 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
IRL példa: Zlatan ügynöke még akkoris eurómilliókat fog kapni 3 évig a barcától, ha a milan végleg leigazolja szezon végén
Joe Hart-ot akartam vinni nyáron, 15m fontért sem adták. Aztán rosszul érezte magát, és 4m-ért beajánlották 😊
(az már más kérdés, h jó pénzt húznak le, most éppen 1,5m fontot kért, azért ez az igazolás értékéhez képest sok, persze nekem így is megérte)
/Mr I: lassan megszokod, ez van mostanában/
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Az Evertonnal kezdtem az elsõ idei játékot. csak tapasztalat szerzésbõl egyenlõre. arra lennék kiváncsi, hogy kinek milyen védekezési taktika jön be? valahogy a védelemmel akadnak gondok pedig az Evertonnak alapból jó a védelme szerintem. Valahogy egyenlõre nem találom a takitkát sajnos. valaki tudna tippeket adni? Persze azon kívül, hogy kiratás<#idiota>#idiota>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Fifa manager után az idén váltottam az FM-re. Tényleg magasabb szint és jobb.
Azt kérdezném, hogy itt a játék nehézséget be lehet állítani valahol? Illetve a stadiont hol lehet fejleszteni?
thx
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!