Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nm

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

köszönöm

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
el torero light green
http://www.sortitoutsi.net/forum/topic/47511-el-torero-green-skin/

Egy skin nevet és linket kaphatnék?:o

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Tudtok linkelni valami tutorialt ami leírja a szükséges méreteket, esetleg forrásokat facepack illetve logopack vagy mezpack elkészítéséhez? FM2010-hez vagy 2011hez érdekelne, én csak FM2007hez találtam eddig

gabber_saviola
MAGYAR, OSZTRÁK és CSEH grafikai csomagok elérhetõek!

tovább infó az oldalon: http://fm2011graf.site90.net/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Darthmushroom
eddig:

zorrobomber
Ó hát akkor már Erõs Karcsi is jöhetne <#idiota> Offolást én befejeztem 😊

Nightwish006
<#zavart1>

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

bakkerman
vagy Miriutát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
Na jó igaz, nem sajnálom 😊 Hátha visszahívja Egervári Showunmit és akkor gond egy szál se lesz.

Nightwish006
És ugyan miért sajnálod? 😄😄😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

zorrobomber
lol, én észre se vettem 😊 sajnos már magyar válogatott nem lehet 😊

akvik
köszi a tanácsot😊 am hoppá tényleg😄DDD kicsit ciki a zászlós cucc😄

Marek Heinz neve mellett magyar zászló? WTF? 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zorrobomber
Amúgy értem én, és tényleg jól néz ki így a játékon kívül, szép munka! És te se vedd magadra, lényegében a fölösleges információk kiszûrése szakmai ártalom nálam, szóval csak úgy tekints rá mint egy apró megjegyzésre. Neked is kevesebb munkád lenne a pakkal... A helyedben ha egy stílusos csomagot akarnék, akkor mondjuk csinálnék egy olyan keretet ami valamelyik skinhez passzolna!

akvik
bárcsak sok lenne..csak nemszokásom aludni..kicsit álmatlanságba szenvedek.off vége.am persze megértem amit mondasz meg a kritikát is de gondoltam hátha másnak tetszik.de tudok másfajtát is csinálni.

zorrobomber
Hát te tudod, de a név és a zászló is ott van a játékban a kép alatt/mellett. Szerintem csak túl sok a szabadidõd 😊

akvik
mert így jobban néz ki.legalábbis sztem😊

zorrobomber
szvsz redundáns információ 😊

zorrobomber
Ebben a fajta csomagban nem értettem sose, hogy minek a név a kép aljára??

akvik
Sziasztok grat mindenkinek 😊 !
Grat Saviola a grafikai packhez.
Játék helyett kicsit dolgoztam az arccsomagokon.Szeretnék egykét segítõk az e-style-os fészpekemhez.Elsõsorban azokra gondoltam akiknek van kedvük és iudejük ilyet csinálni és besegíteni a munkába mivel ez értetek lenne hogy kapjatok egy szép nagy arcsomagot.Elsõsorban most a magyar ligára koncentrálok majd jöhet a többi bajnokság.már megvan egy jópár csapat és a neten is találtam jópár csapathoz és ligához arccsomagot.Tehát a kérésem aki ráér és van kedve az segíthetne nekem a magyar elsõ két osztály arcainak megcsinálásában majd késõbbiekben más ligák csapataival is foglalkoznánk.Aki kedved kapott az írjon ide az oldalra vagy írjon pü-t nekem.itt egy kis ízelítõ milyen arcsomagra gondoltam:

eZo
kezd kipukkadni a csapat 😞 eddig szárnyalt a Tottenham, de közbejött VdV sérülése ( 5-6 hónap ), Bale is kidölt ( 3-4 hét )... egybõl két vereség ! Mi lesz így 😞 ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nightwish006
Hinnye, 17forduló után elszenvedtem az elsõ vereséget a bajnokságban:S BL csoportban eddig 1-1-1 (-chelsea 1-2, -basel 2-0, -valencia 1-1), megvettem szekerest, szabó ottot, vojuvicot, komazecet(nélküle nem játszom :AS:SA).

LasDen
én is felraktam a 11-t...😄 kezdésnek egy Real kezdés....sok igazítani való a kereten nem volt....a középpályára vettem egy fiatal brazil srácot, de õ inkább csak késõbbiekben....így utólag belegondolva nem is kellett volna....😄 max egy csatár kellett volna még, de azt meg házon belül megoldottam.....ott volt ez a Joselu gyerek, aki ha Benzin vagy Higu sérült vagy valami, akkor odaférhet a padra...Sarabiat is felhoztam, hogy szokja a dolgot...majd kap pár meccset....a szezon jól indult...eddig 4 meccs 3 gyõzelem 1 döntetlen...az egyik gyõzelem a BL-ben az Anderlecht ellen....van még a Twente meg a Chelsea a csoportban....a döntetlen a Sociedad ellen jött össze...1-0-ra vezettem, mikor 90. percben szabadrúgást kaptak.....az egész meccsen ezaz 1 kapura tartó lövésük volt...persze hogy bement...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na Szép!Super Mario 33 Gomeztõl minden áronn megakartam szabadulni a nyáron....500e Font-ért is kináltam de senkinek sem kellet mindenképpen pénzt akartam belöle csinálni szóval kölcsön ki volt zárva!Most úgy vezetjük a Bundesligát 5 meccs után 15 pontal , hogy a Mainz ellen triplázott,Frankfurt ellen dupla,Wolfsburgot is az õ duplájával vertük 2:0-ra és a másik 2 meccsen is beköszönt!
zorrobomber
Szerinted miért kértem képet Giggsrõl? Az elsõ fele a mondatomnak meg teljesen ontopik, ha már felmerült a két játékos, elmondtam a véleményemet róluk 😊

oh megvan, úgy látom csak átig. idõszakban lehet 😊
srácok hogyan lehet egyáltalán ajánlatot tenni olyan olasz játékosra akinél 2 csapat résztulajdonos? Meg lehet egyáltalán, mert én nem találom :s
Darthmushroom
hát ja :S
na eddig 2bajnoki 2gyõzelem az elsõ nagyon nehéz volt idegenbe a Wycombe ellen, második itthon a barnet ellen.
Wycombe 1:2 Torquay
Torquay 3:1 Barnet
hát ligakupába gyorsan búcsúztunk is egy 6:1s vereséggel XD

meg a legjobb játékosoknak is csak filléreket lehet felajánlani 😄
Darthmushroom
cseles ez az fm itt nem lehet végtelenségig mínuszba menni fizu kerettel 😄 egy idõ után vezetõség blokkolja az igazolásokat.

BBeno2
Juhász bekerült az év csapatába 😄

Donovan egy állat. 27 gólpassz 😄 😄 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
giggs?😊)) JAPERSZE..en kerek elnezest...ha ezt en irtam volna mar menne a csalozas orba szajba😄DDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
angol 4, ugyanúgy mint a tavalyiba 😄

hanyad osztály?
Darthmushroom
igazolások:

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
Bastürk egynek elmegy(tavaly is eljött debrecenbe és akkor még jobb volt), van der meyde már tavaly is retekszar volt, giggs-et nem tudom, róla lökhetnél egy képet.

hozzám meg aláírt fabregas. -.- könyörgött, hogy igazoljam le.
deberecenbe leigazoltam bastürköt van der meydét giggset😄😄😄

bakkerman
209000 az ezer szó véletlenül került oda 😄D

ROCKnROLLA
209.000.000 játékos? 😄 mert a 209.000 ezer az annyi 😄 na nem kötekedek

Tegnap megvettem az eredeti játékot, de sajnos van egy ilyen hiba fm.exe hibát észlelt leáll, erre még senki nem tud megoldást?! :S
bakkerman
különös,11.1-es patchel már elfogadta a 209000 ezres játékos betöltését a gém,fel se jött semmilyen ablak,start new game,és már kezdte is betölteni 😊 mondjuk 3 perc volta mire betöltötte,de a lényeg hogy fasza

Darthmushroom
új patch miatt új karriert kezdtem, kérhetnék egy Torquay-t a nevem mellé😄 megmaradok az elõzõ fm-s kedvenc karrierem csapatánál 😄

:S nem indulj jól a szezon
3 meccs a bajnokságban három 0-0-ás döntetlen
1 liga kupa...hosszabbításban kiharcolt 1-0ás gyõzelem :/
a 8 középpályásomból 4 lesérült, ebbõl három 4-5 hónapra :S
a 4 csatárból egy kiesett 3 hónapra

szerencsére még augusztus van, így tudok igazolni...de érzem hogy ez egy nagyon fárasztó menetelés lesz

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

gabber_saviola
Persze használd, ha az neked jó.

használhatom a készülõ weboldalamhoz?
Elszállt a MÁV-os mentésem.mentés közben kaptam egy "kedves" áramszünetet. 😞
Kezdek egyet az AC Milannal,még mindig a 08-ban,de a 2009/2010-es játékoskeretekkel.
És szeretnék a Szolnoki MÁV helyett egy AC Milan-t.elõre is köszi.