104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Nincs mit. A Lokerennél átállítottam a szélső védőket FB supportra, így 9 meccsen 5 gólt kaptam csak.
  • Itsuki
    Zyndar:köszi a taktikát! Majd megnézem de megpróbálom magamtól valami értelmest összehozni (amitől igen messze vagyok :D )

Gratula mindenkinek,nagyon rossz hogy én meg hozom kicsi karrieremet ami nem épp dicsőséges.

Mivel kelet-német csapatról van szó anyagilag nem vagyunk erősek bár nyáron elment a kapus ikonunk és helyére 1 angol u-válogatott hálóőrt hoztam ha ő nem véd akkor jövőre a bundesliga 3-ba tevékenykednénk.
    keret ami 13 értelmes emberből állt,többi oberliga szintű sajnos,persze hogy lesérült 2 csatárom is tavaszra. picit sok volt a döntetlen,támadofocink =0 volt sajna.

és ez is csak természetes,hogy a St. Pauli épp az utolsó fordulóba verte szét a Nürnberget és ezért lett pótseli.

Jöhet a következő év,talán már első 15.hely meglesz főleg ha enged igazolni az elnökség.
  • korbin555
    Csak az, hogy nincs. Van az U19, és a felnőtt. Végül is érthető, mert a valóságban sincs tartalékcsapata a Halinak. Magyarországon nincs tartalékbajnokság, így nem kötelező fenntartani. De a játékban a Halinál mindig is volt, csak idén kivette az SI. Megpróbáltam kreálni, de a tesztelés közben problémák adódtak, így hanyagoltam. Asszem megpróbálom még egyszer, mit veszíthetek? Egy már majdnem zsebben lévő bajnoki címet? Semmiség ahhoz képest, hogy mit csinálok majd az ifit kinövő sok külföldi tehetséggel.

A másik meg az, hogy a tartalék egyéb szempontból is fontos. Nem tudom elérhetővé tenni a fiatalokat, a sérülésből lábadozókat, a keveset játszókat, a formán kívülieket. És kivágni a fegyelmezetleneket. Elő fogom venni még egyszer az editort. Ez meg megy a levesbe: Tabella.
  • zyndar
    Mi volt a gond a tartalékcsapattal?
  • korbin555
    Nem is terveztem az ideiben. Az eltűnt tartalékcsapatot akartam pótolni, de nem tudtam normálisan megcsinálni. Így aztán vannak aggályaim. Eddig sosem kellett a felnőtt keretben "tárolnom" az ifiből kinövőket. Mert az hogy XY srác öreg az ifihez, még nem jelenti azt, hogy játszani is fog. Ha nem játszik, sírni fog és gyengíti a morált. Ha kölcsönadom, nem lesz saját nevelés.
  • zyndar
    @korbin: azt hittem megbabrálod a YR-t. Sok sikert!

@karajjj: jó lett a logó és a háttér, köszi.
  • korbin555
    Én is megkezdtem. Január, túl a félidőn.
    Márciusban kezdtem a taktika begyakorlása miatt, de a 15 felkészülési meccs ellenére is október eleje lett mire megtanulták. Hogy felszabadítsak egy kis lét a plafonon lévő bérkeretből, elzavartam jó néhány embert. Nem volt egyszerű, hiába ajánlottam fel őket ingyen. Halmosit úgy kellett kituszkolni a kapun, nem akart elmenni. Megmondtam neki, hogy nálam aztán nem fog játszani, végül aláírt a Pakshoz. Pénzt pedig csak Martínez (35k) és Gosztonyi (40k) után kaptam. De lett egy kis mozgásterem, jött Kamara, Kosnic, és Mulemo.

Elégedett pedig a helyezésünk ellenére sem vagyok, főleg a 90+ percekben beszopott gólok miatt. 3x buktunk így pontokat, a legbosszantóbb ez volt. A másik meg a Puskás elleni, azt a 94. percben veszítettük el. De így is jó esélyeim vannak, sokkal jobb mint a 15-ben. Akkor nem sikerült a bajnoki cím, de nem volt Király, Ugrai, Batarelo, a Wils testvérek, Bosnjak. Nem nagy szám egyik sem, de mind jobbak mint Devecseri, Jánvári, Fehér és társaik. A kupában állunk még, a negyeddöntő első meccsén 2-0 a Fradi ellen. Visszavágó márciusban.

Minden egyéb a már évek óta megszokott. A háttér pocsék, a stáb ramaty, a kassza üres. Igazolható játékos már most is lenne bőven, kezdem lefedni Kelet-Európát és Skandináviát. Jönnek a riportok lassacskán, van szerb, lengyel, svéd és ukrán figyelőm. Ukránból már a második, mert az elsőt ellopta a Fradi. Nem éppen a szakma csúcsai, de az utódaik majd azok lesznek. A fő célpont pedig majd Afrika lesz. A 68 YR miatt nem foglalkozom a magyar ifikkel. Az edzőközpontot kellene fejleszteni, de pénz arra sincs.
  • zyndar
    Lement a playoff és a playoff döntő és mivel sikerült 11 meccsen veretlennek maradnunk, így jövőre indulhat a csapat az EL-selejtezőben.

• zyndar
    Énis remélem, hogy hosszú lesz, csak így tovább!
  • Volcanor

2015/2016

Néhány tesztkarrier után belekezdtem egy remélhetőleg hosszútávúba a Middlesbrough FC-vel.
    Igazolások.
    Del Piero, Kiwomya, és Fulton idehozatala kissé felesleges volt, de a többiek hasznos tagjai voltak a csapatnak. A bajnokságban egy darabig a playoff helyeken ingáztunk, majd egy idő után stabil 2. helyre törtünk fel. A Hull City-vel szemben volt 10 pontos hátrányunk is féltáv körül, de a szezon második felében sok pontot vesztettek, így viszonylag simán bajnokok lettünk 4 fordulóval a vége előtt. (utána meg 3 forduló alatt szereztünk kemény 1 pontot)
    Bajnokság.

Az év meccse a kupában történt:
    Boro-City 1
    Boro- City 2
    Fa-Kupa.
    Arsenal ellen sem vallottunk szégyent, a második félidőben sajnos teljesen szétfutottak minket, ott már nem tudtunk gólokkal válaszolni.
    Liga Kupában teljesítettük a vezetőség elvárását, utána ki is estünk.

Statok.
    Adomah.
    De Pena.
    Fabbrini.
    Stuani.

Vezetőség elégedettsége.
    TV-s pénz.

Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.11.24. 16:56:30
  • LasDen #101849
  • karajjj
    Tisztelt házigizda úr figyelmébe ajánlanám:

új logó
    új háttér
  • karajjj
    Hajrá hajrá! Kíváncsi vagyok, hogy mit tudsz belőlük kihozni. Én is hasonló vándorkarrieren gondolkodom most.
  • Lópikula
    az fm 12-ben nálam egy hosszú karrierben a klub vb szintúgy bebuggolt, x év után sosem rendezték meg, de mindig neveznem kellett rá a keretet
  • zyndar
    Miután leléptem a Rosengard FC-től, 5 hónapig kerestem melót. 16 csapat keltette fel az érdeklődésemet ez idő alatt, jelentkeztem is mindenhova. A Red Bull Salzburg és a Pacos Ferreira konkrétan kinevetett. Többek között jelentkeztem a Bursaspor, Panathinaikos, Nacional da Madeira kispadjára, de nem jutottam el a tárgyalóasztalig. Interjúra hívott viszont a Xanthi, KV Kortrijk, Admira Wacker és a Vitóra Guimaraes, de nem győztem meg őket.
    Ezután repültem Belgiumba, ahol végül sikerült megállapodnom a Lokeren vezetőivel.

Sporting Lokeren, 2017/18-as szezon vége

A klub

1915-ös megalapítása óta nem sok sót ettek meg, összesen 2 kupagyőzelemre futotta nekik 2012 és 2014-ben. A pénzügyek horrorisztikusak, tőkeinjekció nélkül komoly bajok lesznek. A keret is siralmas, íme a legjobb labdarúgók:
    Starzinsky Odoi Salah Ninaj

Az elmúlt 3 szezonban 15., 9. és 14. helyen végeztek, de ez itt Belgiumban vajmi keveset jelent, hiszen egy elborult playoff rendszer működik, de ebből a leírásból hiányzik az a tény, hogy még a másodosztály rájátszásának 2-4. helyezett csapatai is csatlakoznak az Európa Liga playoff csoportba, de mondjuk az ottani első meg nem... Egyébként 6 csapat jut valamelyik nemzetközi kupába.

Néhány nap után érkezett egy váratlan, de annál örömtelibb hír, így a pénzügyek sokkal jobban festenek.

• Lancelot1983
    6 kontinens vesz részt + óceánia, aki selejtezik a házigazdával, így e selejtező győztese negyeddöntőzik afrika, ázsia, közép- amerika bajnokaival, majd elődöntőben európa és dél-amerika csatlakozik (régi rendszer a csoportos jobban tetszett nekem)
  • Sysfox
  • Sysfox
    Hm, kialakult az elődöntő mezőnye, ahol besorsolt engem is. Lehet, ez nem is bug?
  • korbin555
    A BL győztes az elődöntőben kezd. Ez biztos.
  • Sysfox
    Ráadásul edzőmeccset sem enged lekötni erre az időszakra, mert hogy a Klub VB-n leszünk... Az első meccs az elődöntő a naptár szerint. Az elődöntőben kezdünk? Vagy mi itt a szabály? Még az életben nem vettem részt ebben a sorozatban.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.11.23. 21:21:23
  • Sysfox
    A Klub világbajnokságon az európai BL-győztes indul, igaz?

Mert ha igen, akkor találtam egy bugot az FM2012-ben. 2027-ben járok, és mivel az előző szezonban megnyertem a BL-t, nekem is ott kellene lennem. De nem vagyok ott, már elkezdődött a sorozat, de elég nagyok a lyukak, mint látható a képen. Az egészben a legfurcsább, hogy 16 napig nincs mérkőzésem a bajnokságban, ami elég furcsa decemberben. Kaptam is hírt, hogy 2 mérkőzés elmarad a Klub VB miatt. De nem vagyunk ott, mi történt? Későn küldtük el a faxot, vagy Win95 van a számítógépeken?

Hogy jutott ellenfél nélkül tovább három csapat is?

Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.11.23. 21:13:35
  • bexinho
    Ennyit számít a meccs eleji, illetve a félidei beszélgetés... Megjegyzem, mi már automatikus csoportban indulók vagyunk (2. helyen). A tavalyi EL elődöntőt elbukva, és rengeteg pénztől elesve (BL selejtező utolsó meccsen esélyesebbként idegenben szerzett kevesebb góllal kiesve), éppen hogy sikerült megtartani a csapat 8 meghatározó játékosát, kicsit meglepett, hogy így kezdtük a BL első félidejét.

A fordulatos meccs
  • Sysfox

Köszi.
  • zyndar
    FLUT
  • bexinho
    Bardi Gábor
    Saját nevelésem - ősfradista :)
    Egy szezon vártam arra, hogy aláírjon egy újabb szerződést, amiben nincs alacsony (11.5M €) kivásárlási záradék.
  • Sysfox
    Grat!

Ez milyen skin?
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.11.22. 15:33:31
  • zyndar
    Rosengard FC 2017/18, 3.szezon

Az eddigi legnehezebb feladat előtt álltunk, hiszen vastagon utolsónak várt a média és a liga 7 félprofi csapatához tartoztunk. A jó szezonhoz az eddigi legnagyobb bevétel nagyon jól jött, melyet természetesen a bérekre fordítottam, de azért megtörtént az első pénzmozgással egybekötött transzfer is.

A fontosabb érkezők: Abaya Bergman Berqvist Ericson Eriksson Mellqvist

A bajnokságot nagyon hullámzó teljesítménnyel kezdtük, ismerkedtünk a magasabb szinttel. A végére belejött a csapat és ha nem produkálunk egy 4 meccset vereségi sorozatot, akkor egyenes ágon feljutottunk volna.

Így maradt a playoff.

Az ellenfélről annyit, hogy a 3 legjobb játékosuk keres annyit, mint nálunk az egész csapat. Az első meccsen óriási meglepetésre minimális fölényben játszottunk és a harmadik szezonját nálunk kölcsönben töltő Lagemyr góljával 1-0ra nyertünk.

A visszavágóra komoly önbizalommal érkeztünk, de sajnos a realitás győzedelmeskedett. Mondjuk meglehetősen bosszantó volt, hogy az első 3 lövésükből 3 gólt szereztek, mi csak egy iszony nagy mákos öngólt tudtunk felírni, majd kitámadtunk a 2. félidőben és kétszer le is kontráztak minket.

Ezzel nekem véget is ért a svéd kaland, komoly 3 csillagos reputációt építettem, edzői tanfolyamra jártam, sokat tanultam. Jöhet a következő feladat.

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.11.22. 10:01:07
  • Darthmushroom
    Külföldi fórumról egy igen érdekes kép. Élmezőny és a kiesők is igen érdekesek..
  • korbin555
    Nem sok minden változott tavalyhoz képest. Előretört Szerbia, megelőzte Horvátországot. A játékban lévő Európai országok közül továbbra is csak Izland gyengébb nálunk, éppen hogy. De mivel nem csak a YR számít, továbbra is nálunk lesznek a leggyengébbek az ifik.

• korbin555
    Kevesebb is. Most éppen szünet volt az EB selejtezők, barátságos meccsek miatt, de így is vannak klubok, ahol a forduló előtt rengeteg sérült volt. A top ligákban a Hertha vitte a prímet 11 sérülttel, és ebből 5 kimondottan súlyos sérülés. Vagy a Genoa, Torino, Betis 10 sérülttel. És lesz ez még rosszabb is, ha beindul újra a mókuskerék. Ha valakinél pedig a játékban 10 sérült van egyszerre, már a játékot szidja. Pedig ahogy a példák mutatják, még véletlenül sem ritkaság. De a játékban vannak jó módszerek, hogyan lehet csökkenteni a sérülések számát.

1. Ne legyen a keretben sérülékeny játékos. Alap.
    2. Senkinek nincs heavy individual training. Nem éri meg a kockázatot.
    3. Sérülékeny játékosnak egyáltalán nincs individual training. (Ha valaki figyelt az első pontnál, akkor nem kerül ilyen dilemma elé.)
    4. A general training szezon közben average, vagy high intenzitású legyen.
    5. Nem mehet pályára kezdőként 92% condition alatti játékos. (Ez nagyon fontos. +1% is már biztonságot jelenthet, -1 pedig egyértelmű kockázatot. A "majd a szünetben lecserélem" elgondolásra nagyon könnyen rá lehet fizetni. Az ilyet sasolja a gép, és büntet.)
    6. Nem mehet pályára kezdőként 81% match sharpness alatt játékos. (Ugyanaz mint az 5. pont.)
    7. Meccs előtti, és utáni napon is lehet edzés. (Ha ritkán jönnek a meccsek.)
    8. Meccs utáni nap nincs edzés. (Normál szezon közben.)
    9. Meccs előtti, és utáni nap sincs edzés. (Zsúfolt programnál.)
    10. Bátran lehet/kell nyúlni az edzés alóli felmentéshez 1-1 napra a fáradt játékosok esetében.
    11. Rotáció, rotáció és rotáció. (Ami a 15 óta sajnos nem mindig, és mindenhol egyszerű.)

Az orvosok, erőnléti edzők minőségét pedig prioritásként kell kezelni. Ha ezeket betartja az ember, nem létezik, hogy kórházban van a fél csapat. Sajnos a játék ilyen könnyen nem hagyja magát, mert jön az ételmérgezés, a fejre ejtett súlyzó és egyéb malőrök, horror jelenetek. A játék pedig főképp a gyengékre utazik, akik sérülékenyek, fáradtak, nincsenek játékban, vagy csak szimplán a béka segge alatt van a natural fitness értékük. Néha nem válogat, de jellemzően ők a célpontjai.
    És még két dolog. A csapatutasításoknál lehetőleg kerülni kell a close down much more, és get stuck in opciókat. Az első szívja az akkut ezerrel, utóbbi pedig növeli a meccs közbeni sérülés kockázatát. Szóval sok dolog van amit meg lehet, és meg is kell tenni.

Miles véleményére reagálva, a számok alapján teljesen igaza van, még kedvez is nekünk a játék. Más kérdés, hogyha egyszerre kiesik több fontos játékos, van aki hajlamos ezt kétségbe vonni. De szerintem a panaszkodók nagy része nincs tisztában az edzések, az erőnlét fontosságával, és hogy a sérülések egy részét viszonylag könnyen el lehetne kerülni. Sokan például 16-18 emberrel akarnak lejátszani 60 meccses szezonokat, és egyszerűen nem akarnak, vagy mernek rotálni. Senki nem mondta, hogy könnyű játék ez, és nem próbál meg néha keresztbe tenni. Mindig lesznek váratlan sérülések, az ellen az imádkozás sem segít. De teljesen elfogadható szintre lehet redukálni, és aki rendszeresen sok sérülttel küszködik, az valamit nagyon nem jól csinál.
  • Volcanor
    Elvileg még kevesebb is van, mint a valóságban.
  • korbin555
    Sérülés-szimulátor. És a gyógyszer.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.11.21. 16:58:17
  • korbin555
    A Haladás csak vergődött ebben a 10 évben. Pedig az első szezonban még a 3. helyet érték el. A következő szezonban meg kiestek. Aztán jött a liftezés az NB2-NB3 között. De mi ez ahhoz képest, hogy a Diósgyőr már a játékból is eltűnt. 2021-ben kiestek az NB3-ból, és nem bírtak visszakerülni. Lower league team lett belőlük...
  • korbin555
    10 szezont lepörgettem, és a válogatott húzóemberei a 28-31 éves Kecskés (Udinese), Kalmár (RBL), Sallai (Loki), Tamás Krisztián (Cesena) Radó (Guangzhou) kvintett. Radó fizetése egyébként 215k/week. Nagy cheat player, mindenhol magasan hozta a 7 feletti átlagokat. Néhány hozzájuk hasonló generált játszik még Ukrajnában és a Bundás 2-ben. (Otigba meg 104-szeres Nigériai válogatott, a Feyenoord játékosa régóta.)
    Szóval ez vár rám, mert nem fogom emelni a YR-t. De sebaj, majd betöltöm Afrikát advanced beállításokkal, és összeszedek egy Fekete Sereget. Megspékelve néhány tuareg harcossal. Az Afrika Kupa úgyis februárban van, akkor meg itthon alig van meccs. Elég érdekes viszont, hogy az NB1 a szuper 20. helyen áll, a horvát és a skót bajnokság között. A Fradi értéke 48M, és 2x elérték a BL csoportot is. Most éppen az EL csoportban voltak. Kiestek ugyan, de éppen hogy. A Nápolyt pl. elverték a tűzhányó lábánál. A leggazdagabb csapat pedig az NB3-as Vecsés 77M-val. Dél-Afrikai az egész vezetőség...
  • Lancelot1983
    poén lett volna, ha a haladás b-t meg az nb1 élmezőnyében találtad volna :)
  • LasDen #101824
    A politikát és a témát most már kéretik mellőzni....
  • korbin555

Én meg tesztelem a játékot, mert hozzáadtam az NB3-at, és kicseréltem a Sárvárt a Haladás B csapatával. Szükségem lesz tartalékcsapatra, mert az ideiből az SI eltüntette. Előrepörgettem munkanélküliként 5 szezont, erre hol találom meg a Haladást? Az NB3-ban, hogy az a..
    De a lényeg nem ez, látni akarom minden rendben megy-e. 10 szezont előremegyek, és megnézem milyen ifiket generál a játék.
  • LasDen #101822
    Damn....
  • Solt
    Látom nem érted miről beszélek, szóval ne ragozzuk tovább. Sajnálom, hogy az öröm pillanatiban valakinek erre van igénye.
  • BBeno2
    ez a hír számodra elnyomja az örömöt?
    csak lehoztak egy amúgy teljesen igaz cikket, most hogy tényleg elmentünk a német vonal irányába lehetne alacsonyabb szinteken is elmosni ezeket az amúgy több 10 éve velejáró korrupt dolgokat. tök mindegy hogy mikor írják ezt a cikket mert mindig igaz marad. és nem szomorúságot kell okozzon ez az olvasóban hanem egy kis valóság a lilaködben. nem kell sokat kutatni pl hogy rájöjjünk orbán gáspár milyen karriert futott be holott amúgy focihoz nem volt tehetsége.
    Utoljára szerkesztette: BBeno2, 2015.11.21. 09:44:38