Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Azért a Huszti-féle dupla sárgás gólörömöt nehéz lehet leprogramozni 😄

Huszti-parádé

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Tény,hogy nagyon ritka,de előfordul.Állították ki kapusomat 16-oson kívüli kezezésért azonnali pirossal,és ellenfélnél is volt már ilyen.De nem emlékszem,hogy pl. időhúzásért láttam volna sárgát kapó kapust.Pedig szoros meccsen az fm rendszeresen azzal operál.Nekik lehetne mutogatni a sárgákat.A 11-es+sárga,piros lapot sosem figyeltem,de hiszek neked.Kakaskodások sincsenek,pedig már alig van meccs anélkül.Páros kiállítás sem ugrik be,pedig nem lehet mondani,hogy irl. szenzációszámba menne.

Ezzel együtt,bár nem tartozik szorosan a meccshez,a közönség is túl steril.Már a törököknél is le tudtam úgy játszani egy derbit a Galata ellen,hogy egy fia görögtűz nem volt.Nem azt mondom,hogy hordágyon vigyék el a fejbe dobott játékost,de lehetne valami érzelmeket csalni a pálya köré.Néha bevillantani pár félőrült szurkolót,vagy a 91.percben győztes gólt szerző játékos a nézők nyakába ugrik örömében(jutalma egy sárga).Zárt kapu,vagy pénzbüntetés,mert az ultrák idegenben leamortizáltak egy szektort.
bakkerman
Annyit már én se ülök előtte mint iskolás koromban,akkor tényleg már-már betegesen szenvedélyemmé vált az FM 😄 A 2015-el van hogy 1 hétig nem játszok aztán meg ráfüggök megint 2-3 napra és belerakok 20 órát 😄 Első nekem is a 2005 volt,aztán szép sorban a többi 😄 Nagyon kiváncsi vagyok mit tud előhúzni még az SI ősszel,mert szerintem egy nagyobb frissítés kéne már a sorozatra,valami új funkció,vagy új játékmód amivel feldobnák a dolgot. De ahogy ismerem magam úgyis elővételben veszem majd bármilyen is lesz....

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
remélem egyszer ideigazol a mennyeibe <#eplus2><#nevetes2>

titeket egyébként az nem zavar, hogy kapus kiállítás nincs, kapus szabálytalanság nincs, tizenegyesért lap (se sárga se piros) nincs?
minden részben várom, hogy ezt észreveszik és javítják, de semmi változás
Elfért egy floppy-n! Görnyedtünk előtte, vártuk a laptop-on hogy legenerálja a következő szezont... volt vagy háromnegyed óra! 😊))

www.smart-bus.hu

Nekem sajnos nem sok időm van játszani, na meg ahogy az előbb említették öregszik az ember és változik. Szóval ez is közrejátszhat nálam. Azért majd csak elkezdek egy karriert, ha lesz egy kis időm. Bár nem hiszem, hogy huzamosabb ideig lekötne. :/ Már vagy 1 hónapja elkezdtem egy Celta Vigo karriert, de a második szezon elején járok csak. Az se lesz befejezve a közeljövőben.
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2015.07.16. 18:11:56
Én meg annyira unom,hogy már idén is 1711 óránál tartok.Állandóan morgok,mégse bírom huzamosabb ideig félretenni.<#help>
Sysfox
Én is a CM 01/02-vel kezdtem a "karrieremet" 😊

Utána FM2005.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Nem véletlenül játszom a mai napig az FM2012-vel. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Én a CM1, vagyis a legelső rész óta játszom, de nem bírom megunni. Olyan van, hogy 1-1 résszel kevesebbet játszom, de általában ez nem a játék hibája, hanem időhiány miatt van. Alapvetően tetszenek az újítások, szerintem minden évben egyre jobb lesz a játék, bár a 3D-vel évek óta semmi előrelépés nincs, erre rágyúrhatnának egy kicsit.

Sokat segít a tartósságon, ha semmilyen külső programot nem használunk, illetve, ha minél részletesebben belebonyolódunk a játékba... a teljes meccs végignézése, a hibákra való reagálás a látottak alapján szerintem sokat hozzáad az élményhez. 😊

Ettől függetlenül a megcsömörlésben szerintem annak is szerepe van, hogy öregszünk, változunk mi is. Jennifer Lopez formás picsájából is elegem lenne már ennyi idő után! 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.07.16. 17:15:34

www.smart-bus.hu

zyndar

Gondolom a beceneve Csucsu.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.07.16. 17:05:06

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Akkor látom nem csak nekem van vele problémám. Eltűnt a varázsa az egésznek. Nekem meg ez a rész már túl bonyolult is lett. Nem mondom, hogy rossz csak rengeteg időt vesz el. Nekem meg ennyi időm már nincs a játékra.
Én Cm03-04 óta játszom. Az ideit viszont már ki sem próbáltam. A tavalyival is csak pár napot játszottam, de számomra kiveszett belőle a varázs, ami miatt előtte ültem heteket. Érdekes dolog, mert most elővették az si-nél a 2007-es jégkorong managert, leporolták, kiadtak belőle új adatbázissal egy modernizált játszható bétát és az viszont le tud ültetni monitor elé, pedig csak "gombfoci" nézet van. Viszont megvan a manager feeling a végletekig kombinálható taktikával.
Velem biztos baj van.A 16 lesz a 10. fm,amivel játszani fogok.Már évek óta kiráz a hideg az újításoktól,és a következőt is kizárólag a friss adatbázis miatt várom.Kurvára kritikus lettem,és attól sem vagyok elragadtatva,hogy kétszer annyi ideig tart egy szezon lejátszása,mint néhány éve.De ez az én bajom,mindent nem foghatok a játékra.
zyndar
Van valami módszer arra, hogy az U21-es szövetségi kapitányi melókat listázni lehessen?

Én ritkán szoktam hozzászólni a fórumhoz, inkább csak olvasom. De szerintem lassan leáldozóban van az FM és az is, amit régebben képviselt. Ez a legújabb rész, már nem igazán tudott lekötni. Mondjuk soha nem voltam igazi hardcore játékos, de pár órát azért elszöszmötöltem velük. Mára oda jutott, jó, ha heti 2 vagy 3 alkalommal elindítom pár meccse erejéig. Számomra eltűnt a varázsa, ami pár résszel ezelőtt még megvolt. Nem biztos, hogy így van, ahogyan én leírtam, de nekem sajnos ez a véleményem. Nagy valószínűséggel ez volt az utolsó rész, amivel játszottam. Szép volt, jó volt, de kifulladt. Kár érte. Vagy lehet velem van a baj?
Képtelenek már értelmes dolgokat kitalálni.De talán nem is kellene erőltetni.Amik tényleg fontos újítások,és hirtelen eszembe jutnak a 12 óta.
Add-remove leagues.
Head of youth development.
A (pénztermelő) túrák.
Van még néhány,de ezek hiányoznának ha nem lennének.De ez idő alatt ezer meg ezer olyan újítás került be,aminek jó része jelentéktelen.Nem olyan régen vettem elő a 12-t,hát egy felüdülés volt a 15 után.Érdekes módon ugyanolyan jól játszható az időközben bekerült sok ezer ötlet nélkül is.Ami megdöbbentő volt az időutazásban,hogy a különböző interakciók mennyire uralják azóta a játékot.Akkor még el lehetett menni klotyóra anélkül,hogy mikrofont dugjanak az ember orra alá.Vagy óvó bácsit kelljen játszani a sok értetlen játékossal.Ez a vonal,amit vég nélkül bírnak fejleszteni.Oké,a tactical,scouting,training beállítások is változtak,finomodtak,de a régivel sem volt probléma.Persze szebb lett,meg modernebb az interface is,de ez mondjuk alap,nem játékmenetet érintő fejlesztés.De már olyan szinten lett mikromenedzsment a játék,hogy egy teljesen kezdőt simán elriaszthat.Nem sírom vissza a régebbi kiadásokat,de láthatóan végére értek a kreatív ötleteknek.Nagyon nem tudom bírálni ezért őket.A világ egyik legegyszerűbb játéka a futball,csak a körítést tudják folyamatosan turbózni.Viszont lassan már ott tartunk,hogy a futball része háttérbe szorul a játéknak a sok egyéb tevékenység mellett.

Személy szerint nekem megfelelne,ha minden 2-3 évben jönnének ki egy új kiadással.Közben csak az adatbázisokat tartanák naprakészen.De akkor hol lenne a bevétel?Ráadásul éppen az adatbázis az,amivel egyre több a probléma.A korábban legendásan pontos fm adatbázis egyre több hiányosságot,hibát tartalmaz.A top ligák,és néhány jobban szem előtt lévő bajnokságon kívül hemzseg a hibáktól.A legutóbb kiadott téli db. pedig egy kritikán aluli tákolmány.Olyan játékosok vannak a csapatokban akik oda sem kerültek.A leigazoltak viszont hiányoznak,ahogy a télen szerződést hosszabbítók némelyike sincs megcsinálva.Tudom miről beszélek,szeretek eldugott helyeken is felbukkanni.De ezért nem kell Indonéziába vagy Peruba mennem,az NB1-ben is ez van.Nem tudom mi a fene történhetett.Nem jut rá idő,nincs elég ember hozzá,vagy nem tudom.De nem jól van ez így.
LasDen
az SI kihagyhatna egy évetm hogy aztán még jobbat (vagy szarabbat) adhassanak ki. De az insta pénz mégjobb...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jelenleg 3300 megfontolásra érdemesnek tartott újítás felett ülésezik az SI haditanácsa.Talán marad idejük a nem túl fényesre sikerült régiek kijavítására is.
bakkerman
szerintem idén az SI már megoldja úgy a játékba ezt a licenszes dolgot,hogy gyakorlati jelentősége is lesz

Szükség konkrétan nincs rá.A "none licenc" is elég egy BL döntőhöz,egy válogatott kispadhoz,így akár egy VB döntőhöz is.Nem is értem,hogy milyen meggondolásból tett be az SI egy ilyen nyilvánvalóan értelmetlen opciót.Mert ha a Lutz Jakab bármiféle papír nélkül is leülhet bármelyik kispadra,akkor minek a papír?Az ilyen valóságtól elrugaszkodott dolgok eddig nem voltak jellemzők a játékra.A realitás ugyanis az,hogy sem első osztályú klub,sem válogatott kispadra nem lehet leülni Pro licenc nélkül.Ezt a csodás ficsőr miatt valahogy elfelejtették a készítők.A jövőben talán kifelejthetnék majd a hasonló találmányokat.

Annyiban viszont mégis van jelentősége,hogy nincs tekintélyed a játékosok előtt,ha egy senki vagy.És ahogy LasDen is mondja,vannak más kézzelfogható előnyei is.Emellett az edzői,és mentális tulajdonságokra kimondottan nagy hatása van.Mert milyen menedzser az,aki nem ért semmihez?Az alacsony reputáció,és edzői értékek behatárolják a jövőbeli munkalehetőséget,az alacsony determination a fejlődési lehetőséget,az alacsony mentális képességek pedig a motivációs,és fegyelmezési tulajdonságokat.

Szóval nem KELL a papír,de jó ha van.Már csak azért is,mert a valóságban igenis kell.
LasDen
a licence egyfajta nehézségi szinteket jelöl. A legmagasabb licence-szel akár 0 tapasztalattal is van esélyed a legtöbb első osztályú csapatnál. Pl. spanyol másod osztályban fél év után kirúgtak a szezon vége előtt. A nyáron jelentkeztem a barcához és fel is vettek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Köszi! 😊

Ennek az edzői licensz dolognak van gyakorlati haszna? Szükségem van rá magasabb osztályokban, vagy csak az edzői tulajdonságaimra van hatással?
zyndar
Gratulálok ás további rengeteg kitartást kívánok! 😊

@Solt: ez lecsúszott neki <#idiota>
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.07.13. 13:15:30

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
Ez most hogy van? egyszer tycoon egyszer consortium?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Guildford City 2.Szezon

A feljutás után a vezetőség a kiesés elkerülését tűzte ki célul, én ennél azért többet vártam a csapattól. A felkészülés ismét jól sikerült, sok győzelem, pár döntetlen, nem volt rossz. Átigazolásoknál nem voltam túl aktív, 3 játékost sikerült elhozni kölcsönbe magasabb osztályból, mind a védelembe érkeztek, a többi poszton nem éreztem, hogy ebben a ligában gond lehetne. A kieséstől olyannyira megmenekültünk, hogy megnyertük a bajnokságot, elég simán. Na mondjuk a szezon közepén szép mélyrepülésbe kezdtünk, 6 meccsen keresztül nem tudtunk nyerni, és a 10 pontos előnyünk is elfogyott, de utána egy kis posztvariálással sikerült visszanyerni a jó formánkat és megnyerni a bajnokságot.. Még a Southern League Cup érdemel említést, ahol egészen a döntőig sikerült menetelni, ott azonban hazai pályán nem sikerült a bravúr, így maradt az ezüst. Ráfoghatnám a kiállításra, és az ellenfélnek megítélt büntetőre, de igazából nem sok köze volt hozzá, egyszerűen pocsék volt a játékunk, nem érdemeltük meg. Következő szezont tehát már a 7. osztályban kezdhetjük meg, az előző szezonból kiindulva ha nem is a bajnoki címet, de a rájátszás elérését mindenképpen reális célnak látom, meglátjuk mi sül ki belőle. Anyaegyesületet továbbra sem tudok kérni, amit nem igazán értek. De azért ha megint sikerül hozni pár embert kölcsönbe (fizetésüket egyiknek sem kellett állnom eddig), akkor nem lehet túl nagy gond. Nagy szükségünk lenne még az edzőközpont fejlesztésére, de még anyagilag nem állunk olyan jól. Meg egy újrafüvesítés is jól jönne, mert a pálya talaja "nem túl egyenes" a játék fogalmazása szerint,szerintem meg csak egy fűnyírót kéne beszerezni, és nem mindig csak kizavarni a kecskéket a gyepre... 😊
Utoljára szerkesztette: Somae, 2015.07.10. 22:54:33
A Youth challenge-et nem lehet megcsinálni.Nincs az a top háttér és csillagászati YR,hogy egyetlen klubnál egy csapatnyi világklasszist generáljon a gép viszonylag rövid időn belül.Lehet álmodozni,próbálkozni,de nem fog összejönni.

A szabály szerint angol 6.ligából indulva BL-t kellene nyerni,kizárólag saját zsíron.Nem lehet igazolni,kölcsönözni senkit,soha.Az editorral felturbózza az optimista menedzser maxra a hátteret,aztán hajrá.De a kacsalábon forgó háttérrel nem sokra megy,mert az angol YR* a büdös életben nem fog kitermelni neki 15-16 világklasszis játékost(a brazil sem tudna).Főleg nem úgy,hogy a személyzet hiányos,sz@r,és mire jó lenne,arra elkezd romlani a háttér.És a top háttér ellenére sem lesz egyedül a szigeten,a fél PL-nél legalább olyan jó a Youth recruitment.Már az elejétől fogva elszipkázzák előle a nagy tehetségeket,mert nála egy bohóc a HoYD.Ha lecseréli,talán később 3 évente kap 1-2 nagy tehetséget.A pályán pedig?Már a PL-be is nehéz lesz odaérnie.Nagyon nehéz.A BL győzelemhez pedig minden posztra világklasszis játékosok kellenének,plusz a minőségi cserék,és mindez egy adott időben,egy generáción belül.A saját neveléseket sem tudja pillanatragasztóval a klubhoz rögzíteni.Jó néhányat óhatatlanul el fognak vinni,és talán 10 év alatt sem tudja őket házon belül pótolni.Az ifik ugyanis nem úgy születnek,hogy éppen melyek a hiányposztok.De tegyük fel,odaért a PL-be.Csakhogy ott már egy lesz a sok közül,és egyértelműen nem a jók közé fog tartozni..A többiek igazolhatnak is,megengedhetik maguknak,hogy másoktól is elszedjék a jó briteket.A vége nem lesz más,mint hogy a világklasszis légiósokkal felálló csapatok úgy fogják ütni vágni,hogy örül a középmezőnynek.Vagy a bent maradásnak.Nem lesz abból bajnoki cím sem, nem hogy BL győzelem.

* Az angol YR idén tovább romlott,a tavalyi 130 helyett már csak 120.Ez Európában a 8.világviszonylatban pedig a 11.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.07.09. 21:47:48
zyndar
A youth challenge, hogy csak saját nevelésű játékossal érj el ezt-azt, már az is iszonyat nehéz feladat. Ezzel a csapattal játszani szimplán értelmetlen. Szép ez a hozzáállás, de nem első osztályba való, hanem mondjuk skót harmadosztályba.

Ott is van.Túllépték az FFP-t,bár csak hajszállal.Talán ezért az ejnye-bejnye,mert ez inkább csak figyelmeztetés,mint büntetés.
tényleg ki vagyok zárva😄 már januárba is ki voltam
talán ez miatt:
egyébként még így is vezetem a bajnokságot ami engem is meglep, valahogy nagyon érezzük az összeállított taktikám mert még a játék is szép. viszont nemtudom ha feljutok mennyire kapják szét a csapatot és mennyire tudom pótolni a távozókat.
Darthmushroom
ez a 4 hónapos valami számomra tök logikátlan 😄 főleg h ebből csak 1 hónap az átigazolási szezon.

nincs tulaj váltás. az e-mailben pedig szószerint kizárást írtak😄
Ennél nagyobb baj ne történjen veled,mint hogy kizárnak az igazolásból az átigazolási szezonon kívül.<#nyes>
Egyébként nem a te hibád.Valami szabályt szeghettek korábban,mert bele van kódolva a játékba.

Darthmushroom
nem inkább tulaj váltás van? logikusabbnak tűnik, h átvétel van és azért nem lehet igazolni minthogy pár hónapra tiltsanak el. de inkább linkelj képet, mert az is lehet h csak félre értelmezted és nincs átigazolási időszak és azért nem igazolhatsz.

kaptam egy e-mailt, miszerint kizártak az átigazolásokból május 31.-ig, (most február van) mitől lehet ez? nem volt mellette indoklás, gyanítom valami pénzügyi dolog lehet a háttérben de az első félévben leginkább szabadon igazolható játékosokkal dolgoztam. (leeds united, 1. szezon)
Darthmushroom
Valakinek van tapasztaltatta a Ingolstadt-tal? az se baj ha nem Ő irányította csak h körülbelül merre mozogtak. Audi a tulaj/támogató, irl idén jutottak fel az első osztályba. sajnos ideibe nem voltam még Németország környéken így semmi infóm róluk se anyagilag se fejlődés szempontjából.

Nem látok én ebben semmi kihívást.Persze ott lehetne vergődni a limonádé SPL-ben,de mi értelme?50 szezon után éppen ott tartanék,mint 5 után.

Olvastam egy karriert,abban leírta a srác minden kínját(fm11,vagy 12).Ugye van az 50 ezres nemzeti stadion,amit a város szimpátiából névleges összegért ad ki nekik(az ideiben 3€/per szezon).És mivel őrült skótokról beszélünk,pár év múlva már tódult a nép a meccsekre.Főleg amikor már az első osztályig jutott.Szóval a meccsenkénti 30-40000 ember után félmilliós meccsbevételei is voltak.Kiadás persze alig,így aztán egy idő után már pénzhegyeken ült.De hozzá nem lehetett nyúlni.A jó háttér miatt jöttek neki jó ifik,de az is inkább átok volt.A fejét verte a falba,mikor a tehetségei hipp-hopp elhúztak a Championsip-be.De ment mindenki,aki két egyeneset rúgott a labdába.Még az angol League 1-be is,mert ott legalább kaptak fizetést.Egy-két jobb szezon után(5-6.hely)a Rangers,Celtic,Hearts elvitte minden épkézláb skót játékosát.100 ezres adatbázissal játszott,hogy legalább pár olyan embert össze tudjon szedni,akik hobbiból is hajlandóak játszani,és mégis megütnek egy szintet.9 szezon után bedobta a törülközőt,mert nem jutott semmire.Többet harcolt a kiesés ellen,mint a jó helyekért.1 kupadöntője volt,azt 0-6-ra elbukta a Rangers ellen.
Szerintem még sokáig is bírta idegekkel.Nem állítom,hogy nem lehetett volna kicsit többet kihozni belőle,de elég jól csinálta.A legtöbb ember ennek a közelébe sem jutott volna.Nekem eszembe sem jutna ilyenbe belevágni.Ahol nem látom a fejlődés lehetőségét,az nem érdekel.
na, így egész szép kihívás lenne akkor neked 😊 egyébként én is a régi verziókban csak hazai játékosokkal és csak hazai stábbal játszottam velük, spl-t én sem nyertem velük, bár én kb 4-5 szezonnál soha nem toltam többet, majd megint csinálok egy ilyen karriert a két falkirki csapatot néztem ki erre a célra (falkirk, east stirling bár utóbbinál sajnos a tulaj angol)
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2015.07.06. 21:02:20
Közben találtam némi infót,de nem nagyon akartam elhinni.Így aztán leteszteltem.Átállítottam őket profira,adtam nekik 10M-t,aztán munkanélküliként előrepörgettem 3 szezont.És semmi.Továbbra is csak free player-ek jöttek,amatőr szerződéssel.Ja,és az adott pénz sincs sehol.Nem lehet velük mit csinálni,mert hard-coded a klub.Kiírta ugyan hogy profik,de valójában maradtak amatőrök.A kód nem enged belenyúlni.

Tehát nem véletlen,hogy annyi embernek beletörött már a bicskája.Nem is találtam senkit,aki SPL-t nyert volna velük.Néhányan aránylag gyorsan elértek oda,de ott vége lett a mókának.Első osztályú bajnokságot sehol nem lehet selejtes ifikkel,meg amatőrökkel nyerni.
jaja ismerem a sztorit 😊 FM2007 óta azt hiszem FM2013-ig mindig velük toltam a legtöbbet, nagyon a szívemhez nőtt az a kis csapat (tetszett a csapat neve történelme, címere meze, és az is hogy az 1800-as évek végén top csapat volt ) mindig az volt a terv, hogy glasgow első számú csapata legyen, és ugye nálunk van a legnagyobb stadion is 😊 csak régebbi verziókban alapból fél-profi státuszról indultunk
FM2013-ban editorral próbáltam átállítani fél-profira, de nem volt igazi, a játékosok maradtak amatőrök, mármint a szerződésük 😊 meg azt nem tudom, hogy onnan fél-profiról van-e feljebb lépés vagy akkor az is örök fél-profi marad?
Már régóta "always amateur" a játékban a Queen's Park.Az editorral át lehet állítani.Különben hiába jutsz fel,nem fog változni.
És nem véletlenül.A valóságban a 148 éves fennállásuk alatt nem vettek,és nem adtak el játékost.Büszkék rá.A mottójuk "Ludere causa ludendi"-a játék kedvéért játszani.
És te most éppen ezt a másfél évszázados hagyományt készülsz megerőszakolni.Nem szép dolog.<#smile>
Queen's Park, azt hiszem a játékban 2013-óta örök amatőr klubként szerepelt, idén is megmaradt ez? vagy később feljutva division 1-be vagy 2-be mondjuk lehet kérni fél-profi vagy profi státuszt? ha nem, akkor ennek megszüntetésére nincs valami patch?
Korábban,2020 nyarán is kihagyott 5 hetet sérv miatt.Az elmúlt 3 évből több mint 1 évet hiányzott.Én az ilyeneknek nem kegyelmezek,a második izomszakadás után egyből lapátra tettem volna.
Az mondjuk normális,hogy egy sérülékeny ember állandóan kifekszik valamitől.Az már nem annyira,hogy minden évben gyakorlatilag ugyanakkor,ugyanazzal a sérüléssel.Lehet,hogy bugos az ürge.<#nyes>
Az hogy egymás után a harmadik őszi szezont hagyja ki az normális vajon?

Utoljára szerkesztette: smylie, 2015.07.03. 15:11:32
<#eljen>

Kösz a segítséget! 😊
Utoljára szerkesztette: smylie, 2015.07.03. 13:41:13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én feltöltöm a képeket ide.Egyszerre többet is lehet,ha a Flash feltöltést választod.Az ikon képeknél lehet állítgatni a méretet,de 750 fölé ne menjél(Én általában 300,ritkábban 450-re szoktam állítani).Aztán a kapott BB kódokat bemásolod a hsz-be.
Persze van több módszer is,de ez egyszerű és gyors.

Gyakorold a Help&warez topikban!Lesz 5 perced,hogy töröld a ballépéseket.<#smile>

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.07.03. 09:32:15
2023 😊

Nem tudom hogy tudok élesebb képet felrakni...