104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Gratulálok. A homály képek miatt már nem annyira.
  • bakkerman
    én mindig arra állítom,de ígyis szoktak jönni olyan eredmények hogy a fejem vakarom :D
  • Szabz27
    Akkor kezdjük!

FM2016 Arsenal :

Félve kezdtem neki, mivel csak a kedvenc csapat és egy rossz eredményű szezon után tudsz repülni, de kárörvendeni lett okom, van Gaal, Pellegrini és Mourinho is repült a szezonban a csapatától, én meg bezsebeltem mindent amiben csak indultunk.

PL:

Végig a Man.City volt az ellenfél, januárban vettem át a vezetést, és onnan már ki sem engedtem, az ősi rivális sp*rs ellen pedig a hazai 3-1 győzelemmel a bajnoki címet 1 körrel a vége előtt be is húztuk.

A góllövőlista nem az enyém lett, de az év álomcsapatában 6 játékosom került, az év játékosa Ramsey lett, a játékosok szavazásán pedig Özil. A legjobb ifijátékos pedig Sterling.

Az év eleji szuperkupa meglett viszonylag könnyen meglett.

A ligakupában ha már eljutottam a döntőig (elődöntőben a Mu ellen kettős győzelemmel), a másik manchesteri csapat ellen játszottunk, és simalibával behúztuk a kupát is.

A FA kupa már ezek után majdnem rutin is lett, zsinórban 3X is felemeltük a világ legrégibb kupáját, a Wembleyben a londoni rivális Chelsea ellen aratott 4-2es győzelemnek köszönhetően.

BLben viszonylag könnyű csoportot kaptunk (Lazio,Celtic,PSV) csoportelsőként mentünk tovább, minek köszönhetően a Monaco ellen játszottunk (oda 3-3, itthon 1-0), megkaptuk a Barcelonát a legjobb 8 között (idegenben 3-2 vereség, otthon 2-1es siker), az elődöntőben a bajor gárda került velünk szembe.
    Idegenben meglepetésre 2-1re nyertünk, otthon ugyanilyen arányban megint nyertünk. így irány MILÁNÓ!!
    A döntőben meglepetésre nem Real, Atleti vagy Juve, hanem a másik ágon surranópályán a FC Porto került velünk szembe, de Bellerin fantasztikus assistjának köszönhetően Wilshere góljával végre London szebbik részébe került a BL kupa!

Így visszanézve, az év managere díj nem túlzás (így a magyar válogatottal is tudok mostmár kezdeni :) ), de a következő év nehéz lesz, mert nagy az elvárás. Igazolni már csak ifiket akarok, mert a keret elég masszív, ifikkel nincs hiba, mivel zseniálisak vannak, első évben pedig megvettem akiket akartam.

A taktikám pedig a következő volt:

Köszi a figyelmet!
    Utoljára szerkesztette: Szabz27, 2015.11.29. 11:45:21
  • zyndar
    Szerintem, ha a VB alatt a processing type a leglassabbon lett volna, akor reálisabb eredmények születtek volna.
  • Szabz27
    ja a német brazil is 7-1 lett :D
  • Volcanor
    És valószínűleg mindegyik gól beadásból született.
    Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.11.28. 17:34:58
  • bakkerman
    Egyre inkabb elrugaszkodik a jatek a realitas talajatol...ezek a vizilabda eredmenyek egy VB kieseses szakaszban egeszen komolytalanok es levesznek a jatek elvezeti ertekebol sajnos
  • Sysfox
    Argentína - Németország 6:2?
    Portugália - Argentína 4:0??
    Románia - Spanyolország 1:0???
    Kolumbia - Portugália 5:1???

Milyen eredmények ezek?
  • korbin555

Sokat nem jelent a kép, mert nincs fix PA értéke. Az editor szerint bármi lehet belőle 120-150 között. Ebben a karrierben gyenge 123-at kapott, de másik karrierben akár jobb is lehet.
  • zyndar
    Az öszevisszaság, ami a meccs közbeni statisztikákat mutató képernyőt illeti, vajon javítva lesz? Ez zavar mást is?

A játékosok nem poszt szerint, hanem mezszám szerint vannak sorrendben és ez túl sok infó, átláthatatlan, ráadásul béna a kivitelezés.
  • zyndar
    Köszi.

Közben lement a 2018-as VB...

• geo91
    2021 december :D de sajnos nincs benne a mentésemben
  • zyndar
    Van valakinek képe 2020 utánról Marcelo Torresről? Vagy senki sem tart még ott?

• bencekovacs
    egy fordulatos szezon után sikerült a negyedik helyre behoznom a celtát. van esély, hogy egyben tartsam a keretet, vagy ezt felejtsem el, kis csapat vagyunk ahhoz?
  • LasDen #101885
    az tuti cheat....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.27. 19:44:45
  • McEachran3
    Sziasztok. Valaki nem tudja, hogy miként működik ez a pontozási rendszer a Leaderboard-nál? A Monacoval megnyertem egy szezon alatt mindent, kivéve a BL-t, erre kapok egy kicsivel több mint 1 millió pontot. És látom, hogy volt aki 270 millió pontot kapott egyetlen szezonért. Akkor mit nem csináltam jól? :D
  • LasDen #101883
    közel, de nem elég közel...
  • korbin555
    Király Gabi visszavonult 2017 nyarán, egész jó kapusedző lett. Ajánlok neki szerződést, örül mint majom a farkának. Azt mondja, a klub nagyon közel áll a szívéhez. Majd szerényen 3x annyi fizetést kér mint amit adhatok. Megadom neki a plafont meg rápakolok minden létező bónuszt, de szerinte ez a tárgyalás nem vezet sehová, felejtsük el egymást.
  • kosheen
    Rotáció...2 meccs között hány helyen szoktátok/érdemes módosítani a kezdőcsapatot? /Arsenal 2016/
    Szezon előtt mindig megfogadom, hogy hú de rotálom a keretet, aztán a vége ugyan az mint most is.

kapus fix, padon sosincs másik
    2-2 jobb, balhátvéd, fizikai állapot, forma alapján cserélve időnként, de kicsit itt is megvan hogy ki az elsőszámú
    2 alap fiatal brutáljó középhátvéd, 1 öreg Mertesacker meg 1 van de minek jellegű olcsó beugrós, aki elvan a padon is
    2 vkp, váltják egymást
    2 középpályás (Ramsey meg egy fiatal srác)
    elől megint csak nincs sok variálás
    Özil, Walcott, Oxlade, Wilshere, Draxler ötös van variálva a 2 szélső+AMC posztoknál
    3 csatárral futottam neki a szezonnak, Fierro lenne akiből focistát szeretnék faragni, de töketlenkedik olykor, van még egy csodagyerek, meg hoztam most egy veteránt szintén óccsó beugrósnak.

Tehát akárhogy számolom 20-22 játékossal megyek minden szezont. Közben mondjuk 32 játékos kölcsön van adva :D bár ezek nagy része selejt ifista, a Fradikámnak is lepasszoltam egy csomó játékost, olyan 15 az akiből még lehet valaki.
    Egy fiatal játékos azt hiszem jobban fejlődik ha kölcsön van adva spanyol, holland, angol, francia kiscsapatoknak vagy ha más nem angol kettőbe mint úgy hogy kupában megyünk 3 kört, meg gyengébb csapatok ellen 10 meccsenként fél órát.

Szóval - egy 4231-es hadrendnél hogy a manóban lehet normálisan játszatni ennél a 22 játékosnál többet úgy, hogy mindenki kapjon elég lehetőséget, illetve csak a rotáció miatt ne vegyem ki azokat akik jól teljesítenek? (plusz ugye egy összeszokott védelmet amúgy is csak fáradtság vagy külső tényezők miatt szedek szét)
  • karajjj
    Ez a kép szerintem sokkal beszédesebb sajnos:

• Szabz27
    ne az FM-et vedd alapul szerintem. Például Foé is egészséges volt teljesen, mégis elvitte egy szívroham a meccsen :(
  • korbin555
    Azért ne essünk túlzásokba. Diaby jelenleg is profi szerződéssel van a Marseille-nél. Így néz ki egy mozgássérült? Kétlem. Mint sportoló sajnálatos dolgok történtek vele, de mint ember messze nem tragikus dolgok.
  • Volcanor

2016/2017

Igazolások.
    Caroll, Watt, Townsend, Moyá, Nacho, Durm nagyon jó vételek voltak, az első 4 főleg az áruakt nézve kiemelkedőek.

A kupákból a vezetőségi elvárástól eggyel előbb estünk ki, emiatt nem igazán voltak boldogok. De a bajnokságban kárpótoltuk őket. Az utolsó fordulóban csúsztunk be a negyedik helyre, szerencsére az alattunk lévő csapatok is hasonlóan rossz véghajrát produkáltak, mint mi... Emlékeztetett a tavalyi idényre.
    Statok.
    Stadiont is bővíti a vezetőség, illetve folyamatosan fejlesztés alatt áll a 2 facilities.

Az új idénybe belekezdtem, amilyen rosszul rajtoltunk... annál szarabbul folytattuk, az elmúlt 7 meccsből 1 győzelem, 6 vereség. Erősebb lett a keret, taktika ugyanaz, gólt alig lövünk, hátul meg folyamatosan megy a "kipasszolom szélre, valaki belebotlik--->gól".
    Egy ideig szünetelem most a játékot.
  • Szabz27
    erre egy hosszabb litániát írok inkább. Abou legenda. Július1.i bejegyzésem fb-n:

A mai napon Abou Diaby elhagyta otthonát, az Arsenalt. Poénkodhatnánk, meg minden, hiszen simán lehet, hogy a kocsiba szállás közben is megsérült.

Azonban...

Szerintünk kevesen tudják az igazságot arról, hogy Diabynak miért nyúlt végül ilyen hosszúra a kálváriája a sérülésekkel, melynek eredményeként egy valóban jó képességű focista karrierje egy ponton megakadt, és nem mozdult tovább.

Abou olyan sokszor szenvedett sérülést, és annyiszor törték el a lábát, hogy az állandó műtétek és a behelyezett fémek miatt végül eltérő hosszúságúak lettek a lábai. Azért nem tudott visszatérni a csapatba, és sérült le újra és újra, mert ezzel az aprónak mondott differenciával már nem bírták a terhelést az amúgy is rommá műtött végtagjai.

Igen, Diaby mozgássérült, és ez egy orvosi diagnózis. De próbálkozott, és még mindig nem adta fel. Szóval ez a történet igazából nagyon szomorú, ez a fekete srác évek óta minden egyes nap kőkeményen edz és erősít, de a teste nem engedelmeskedik, és ezzel mentálisan is fel kell vennie a harcot a nap 24 órájának minden percében. Lemondott a béréről, vélhetően lemondott ő mindenről azért, hogy egyszer újra teljes értékű tagja legyen az Arsenalnak. Tisztában van azzal, hogy akár a következő másodpercben is megsérülhet, de nem foglalkozik vele - ez betonkeménységű jellemre utal.

Biztosak vagyunk benne, hogy jelenleg Arséne Wenger a legszomorúbb mindannyiunk közül. Ismerve őt, ez neki a legnagyobb csalódás, hiszen itt már ő sem segíthetett. Mindazonáltal a poénok mellett kevés embert illet meg annyi tisztelet és elismerés, amennyi Abou Diabynak jár azért a kitartásért, amiről olyan keveset és kevesen beszélünk.

Mi ezzel a bejegyzéssel kívánjuk megadni ezt, megköszönni a szolgálatait, és mi mást, mint jó egészséget kívánni neki!

‪#‎RespectAbouDiaby‬
  • bakkerman
    Aha aha,de fasza amúgy így a játékban is kiélezettebb csoportok lehetnek.
  • LasDen #101874
    lemaradtál. Idéntől az első kalapba már a bajnokok kerülnek....
  • bakkerman
    Arra van valami magyarázat,hogy 2015 augusztusában a BL csoportok sorsolásánál miért került a második kalapba a Real 171 pontos koefficienssel?? Az első kalapba meg ott van a Benfica,meg a PSV is,sokkal kisebb koeff-el. Ez bug vagy lemaradtam valami UEFA szabálymódositásról?
  • Darthmushroom
    Saha volt még a Unitedbe hasonló, felépült majd az öltözőből kifele menet a lépcsőn újra megsérült :D
  • zaki
    Diaby serulesei, de csak 2013-ig szol a lista, de azota is osszeszedett egy tucat serulest minimum :D
  • korbin555
    Csak a játékosoknak elfelejtettek szólni. Walcott és Wilshere már több mint 2 évet volt táppénzen, pedig egyik sem öreg. Wilshere már ifiként is többször gipszben volt, több törése volt mint egy kaszkadőrnek. Walcott meg majdnem az egész 13-14-es szezont kihagyta keresztszalag szakadás, és izomhúzódások miatt. És sétálás közben is képes kificamítani a bokáját. A változatosság kedvéért most éppen lágyékizom-szakadása van. Mindkét pali az orvosok rémálma, és Gibbs is lassan felnő hozzájuk. Agbonlahor-t kellene még leigazolniuk, és saját kórházat nyithatnának. De mivel Abou Diaby hazament, másról kell majd elnevezni a sürgősségi osztályt.
  • Szabz27
    nem az orvosi stábbal van baj, eddig a fizioterapetákkal volt. ez meg lett oldva tavaly
  • zyndar
    Nem volt még Csak 6 kapufa.
  • zaki
    Arsenalnal meg nem gondoltak arra, hogy valami gubanc lehet az orvosi stabbal? :D Allandoan tele vannak seruttel. Es a vicc az, hogy igy is mindig ott vannak a top 3-4-ben.
  • zaki

Tortent mar veletek hasonlo eset? 5(!) 11-es egy meccsen? :D Es be is lotte a gyerek mindet :D
  • korbin555
    Majdnem eltalálták. November van, és 7 sérült.
  • Volcanor
    3 meccsen belül már másodszor kapok gólt az oldalvonalról, egy lecsúszott beadásból. A másodikkal sikeresen buktunk 2 pontot a 88. percben.

• Szabz27
    Már miért? a mu és soton edzőjét már kibaszták :D
  • LasDen #101862
    meg is érdemli, aki az arsenallal játszik....:D
  • Szabz27
    "kurva" reális a játék, Arsenallal novemberben járok és 6 sérültem van :D
  • Itsuki
    nekem szinte minden meccsen az összes szélsőm (védő,középpályás) nagyon gyenge teljesítményt nyujtott minden meccsen,ami bétába és a 3.osztályba müködött az itt a 2.osztályba és az élessel nem. De valamit kiötlök de jelenleg csapat erősítésén fáradozom,ahol kb 7-8 kezdő játékosra elegendő fizetést kaptam így már talán picit erősebb tudok lenni.