Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.
Elõre is köszi!
A bajnokság sima volt !
A kupában végig "B" kerettel jutottam el a döntõig, ahol a Villarreal-t csak hosszabbítás után büntetõkkel sikerült legyõzni !
A BL már keményebb dió volt! Viszonylag könnyed csoport elsõség után elõbb a Róma, majd a Chelsea végül a Lyon nehezítette a döntõbe jutást, ahol az Inter várt !
A finálé lazább volt, mint az elõtte lévõ 3 meccs így behúztam a gyõzelmet !
Az elõzõ rész(ek)hez képest brutálisan erõs a real, így szinte zéró kihívás õket menedzselni ! Most pihentetem ezt a mentést és új kihívás után nézek 😊
Jöjjenek a képek:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Nagy gratula! Tényleg nem sokon múlhatott a dolog az eredmények nagyon szépek és a Chelse elleni is nagy bravúrt bizonyít. Kitartás meg lesz majd az acímis.
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
kupa elsõ fordulóban nagy bravúrt sikerült elérni, Cottbust elbúcsúztattuk tizenegyesekkel😊
jövõre ha kapunk pénzt fizetésre akkor nagyon meg lesz erõsítve a csapat, ha nem akkor nagyjából ezzel a kerettel kell megnyerni a nem túl erõs negyedosztályt
(Ez egyébként a Szusza Ferenc stadion)
Még valami, csak a félreértés elkerülése végett: az NB3-as fájlon kívül a többit mások készítették, fõleg az SIGames fórumról gyûjtöttem õket, aztán hozzáigazítottam a liga elnevezéseiket a fõ adatbázis fájlunkban lévõkhöz. Végül az egészet összeraktam egy fájlba, hátha más is hasznát veszi a dolognak.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
RW Essennel úgy néz ki csak formalitás lesz az elsõ szezon😄 eddig 19 meccsen 48-6os gólkülönbség 17gyõzelem 1 x és 1 vereség, azok is emberhátrányban jöttek össze az üldözõk ellen
negyedosztályt is illene simán nyerni utána lesz nehezebb a feladat
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ez a liga aktiválás meg nagy királyság😄 kezdtem egyett Essennel a német ötödik ligában, 15000es stadion nulla pénz, a csapat egyszeres német bajnok, cél a feljutás, igazoltam is egy csapatnyi játékost, a régieket meg egy kapus kivételével kirúgtam😄
Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
Elõre is köszi!
még 7 éve ezért vetettem el a Total Club Manager(Fifa manager) vonalat is, ott Oxford Uniteddel negyedosztályból indulva minden évben mindent megnyertem amiben elindultam, játszottam is összesen két napot a játékkal aztán uninstall
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal (2010. december 13.)
Ez pedig a teljes linkje:
http://www.freeweb.hu/huncm/FM2011/Magyar1.rar
Már tölthetõ a magyarítás új, 90%-os verziója.
Ebben már benne vannak zssz (Zsonatan) lefordított anyagai is, ezen kívül a saját utóbbi hetekbeli termésem és még két ember kisebb mennyiségû lefordított anyaga.
Ezen kívül az "adatbázis magyarítás" tovább frissült és most már két verzióját lehet letölteni. Az egyikben csak az alap dolgokat tartalmazó "magyar.xml" fájl található, a másikban viszont 24 db úgynevezett "liga-aktiváló" fájlt is találhattok. Ezeket összefésülgettem az alap adatbázis magyarítással, vagyis a bennük lévõ plusz liganeveket is lefordítottam, egységesre hoztam az magyar.xml-ben levõkkel. Ezek segítségével az összes európai ország bajnoksága játszhatóvá válik, a német liga pedig újabb két szinttel bõvül lefelé.
- Még annyit, hogy elkezdtem a csapat-beceneveket is lefordítgatni. Mivel biztos, hogy lesznek benne tévedések, félreértések és félrefordítások, ha ilyenekkel találkoztok, írjatok róla, és javítani fogom õket.
- Még egy újdonság, a magyar NB3-at aktiváló fájlba beletettem egy halom magyar rangadót is. Azt kérném, hogy aki magyar ligát indít mostanában, az nézze meg, milyenek lettek, van-e valami hatásuk a játékra.
félig kész, szerintem szerdán már likelem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
THX
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!