Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RedJohn
Ha megfigyelted most kérdeztem meg másodszorra. Attól hogy megkérdeztem még nem kell megenni 😊

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

nem kell mindig megkérdezni, le lett írva, hogy mi nem találtunk még, attól, hogy megint feltetted a kérdés, nem fog megszületni magától
RedJohn
Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
Elõre is köszi!

nekem még a Reallal sem sikerül BL-t nyernem már 2szezon óta, 3.at most kezdtem el ahol a bajnokságban szörnyen állok jelenleg :\

eZo
Elsõ szezonom véget ért ! Sikerült a triplázás 😊
A bajnokság sima volt !
A kupában végig "B" kerettel jutottam el a döntõig, ahol a Villarreal-t csak hosszabbítás után büntetõkkel sikerült legyõzni !

A BL már keményebb dió volt! Viszonylag könnyed csoport elsõség után elõbb a Róma, majd a Chelsea végül a Lyon nehezítette a döntõbe jutást, ahol az Inter várt !
A finálé lazább volt, mint az elõtte lévõ 3 meccs így behúztam a gyõzelmet !

Az elõzõ rész(ek)hez képest brutálisan erõs a real, így szinte zéró kihívás õket menedzselni ! Most pihentetem ezt a mentést és új kihívás után nézek 😊

Jöjjenek a képek:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Aragorn10
Európa kupa döntõ, sima gyõzelemmel.<#nevetes1>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

king82
Jó reggelt!

Nagy gratula! Tényleg nem sokon múlhatott a dolog az eredmények nagyon szépek és a Chelse elleni is nagy bravúrt bizonyít. Kitartás meg lesz majd az acímis.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Hát kirugták Chelseatõl, Wenger elment Interhez, és helyére ment.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ars3nal
elgondolkoztam hogy mi lenne ha kirúgnám megint az egész csapatot és vennék újakat, de aztán elvetettem az ötletet mert ez a keret is elég kell hogy legyen és inkább nem viszem csõdbe a klubot

kupa elsõ fordulóban nagy bravúrt sikerült elérni, Cottbust elbúcsúztattuk tizenegyesekkel😊

Barnabyka
CA hogy kerül az Arsenal kispadjára? O.o 😄

Ars3nal
bajnokság simán megvan, kupában nem szerepeltünk
jövõre ha kapunk pénzt fizetésre akkor nagyon meg lesz erõsítve a csapat, ha nem akkor nagyjából ezzel a kerettel kell megnyerni a nem túl erõs negyedosztályt

Ars3nal
nekem volt ilyen egyszer

Nem akartam szezon közbe írni karrieremrõl, de meg kell osztanom egy kis csalódotságom, kiesõ helyen álltam, de a január az teljesen én hónapom volt: Hónap játékosa is bizonyítja, és akkor csalódta egyet, ebben a karrierembe sem a másodosztályba sem sehol, nem kaptam semmilyen egyéni elismerést, és hát nagyon bíztam benne h én leszek a hónap menedzsere, ilyen eredményekkel: Íme és végül mégis Ancelotti kapta ezért: Hónap edzõje , tudom h nem nagy dolog, de nagyon számoltam rá, és azért Readingel nehezebb ilyen eredmény sort összehozni mint egy Arsenallal.

Sziasztok! Volt már valakinek ilyen? Gondolom sok mindent nem lehet tenni vele... 😊
(Ez egyébként a Szusza Ferenc stadion)

Ars3nal
remélem megemelik jövõre fizukeretet 16ezerrõl rendesen mert most azért nem tudok durván erõsíteni:S jönne ha lenne rá keret: Rensing,Bogavac,Bruggink meg még jópár viszonylag nagy név csak nem tudok heti kétezret se adni:S 23ezer megy el fizetésre most

daver88
pontosan ez érdekelne engem is, de sajna semelyik nagy külföldi fórumon sem találtam, 1-2 csapatnál többhöz, de azok is a tavalyi mezek

Elvileg az összes használható egyidejûleg is, úgy néz ki, nincsenek hatással egymásra, hibaüzenetet sem adtak, de sok idõm nem volt ezt tesztelni.

Még valami, csak a félreértés elkerülése végett: az NB3-as fájlon kívül a többit mások készítették, fõleg az SIGames fórumról gyûjtöttem õket, aztán hozzáigazítottam a liga elnevezéseiket a fõ adatbázis fájlunkban lévõkhöz. Végül az egészet összeraktam egy fájlba, hátha más is hasznát veszi a dolognak.
Darthmushroom
2011be nagyon szarok vagyunk 4vereség és 1gyõzelemünk van:S

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ars3nal
Trevisoval de rég nyomtam😄 még A ligában toltam velük

RW Essennel úgy néz ki csak formalitás lesz az elsõ szezon😄 eddig 19 meccsen 48-6os gólkülönbség 17gyõzelem 1 x és 1 vereség, azok is emberhátrányban jöttek össze az üldözõk ellen
negyedosztályt is illene simán nyerni utána lesz nehezebb a feladat

Én Serie D-s Treviso-al kezdtem el és a D liga kipipálva😊Eddig nálam (koppkoppkopp) hiba nem volt 😄
Ars3nal
egyszerre csak egy változtatást pipálsz ki plusz a magyar adatbázist játékindításnál

penge96
Hogy érted, hogy egyet?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ars3nal
nálam nem volt eddig, annyi hogy egyszerre egyet nyomj be

penge96
Marha jó ez a liga aktiváló. De ha én bekapcsolom õket, akkor mennyivel nõ meg a crash dump esélye?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ars3nal
magyarositasnal lehet letölteni a liga aktiválót, sokat gondolkoztam hogy NB3ban kezdjek vagy inkább német 5.be

Sok sikert!De nekem mért csak Német 3. osztály van????
Ars3nal
leszedtem a magyarosítást, igaz nem volt bajom az angollal de csak jobb így😊

ez a liga aktiválás meg nagy királyság😄 kezdtem egyett Essennel a német ötödik ligában, 15000es stadion nulla pénz, a csapat egyszeres német bajnok, cél a feljutás, igazoltam is egy csapatnyi játékost, a régieket meg egy kapus kivételével kirúgtam😄

RedJohn
Hali!

Tud valaki egy jó NB1-es mez csomagot?
Elõre is köszi!

Ars3nal
thx, és hát igen nem jöhet mindig minden össze, többek közt ez az ami érdekessé teszi ezt a játékot
még 7 éve ezért vetettem el a Total Club Manager(Fifa manager) vonalat is, ott Oxford Uniteddel negyedosztályból indulva minden évben mindent megnyertem amiben elindultam, játszottam is összesen két napot a játékkal aztán uninstall

Együttérzek veled, jelenleg én is kiesõ helyen állok a Readingel 😞

gabber_saviola
A sok kétévalattmindentmegnyerek képek közt megakadt a szemem a Tiedén. Kiesés ellenére is, gratulálok és kívánom, hogy továbbiakban is sok örömet okozzon Neked a játék.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A böngészõben töröld a gyorsítótárat, és akkor a honlapoknak az aktuális állapotát látod, nem a böngészõd által eltárolt korábbit!

😮😮 ez nem gut, nagyon nem :S sok sikert a következõhöz 😉😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ars3nal
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Ars3nal
bajnokság elején jöttek a sérülések, morál a béka segge alatt, csatárok töketlenek végig meg is lett az eredménye...bármivel próbálkoztam szarul játszottunk... kiestünk, ki is rúgtak aztán, és mivel csak a portugál liga van betöltve mert gyenge a gépem kezdek másikat

MrIncredible
köszi a linket. azért is mert vagy én vagyok vak, de az bannerben lévõ link az oldalatokra visz, de ott nincs ilyen amit írtál

Az itt fent lévõ link is az oldalra visz, középen van egy ilyen sor, errõl van szó:
Adatbázis magyarítás liga aktiválókkal (2010. december 13.)

Ez pedig a teljes linkje:
http://www.freeweb.hu/huncm/FM2011/Magyar1.rar
MrIncredible
ja és még dec. 2- i a dátum is. Ez akkor ezek szerint még nem az új?

MrIncredible
bocs tuti feltöltötted az új adatbázist? Csak mert én leszedtem és a régihez kést új játék indításnál nem látok változást. A szokásos honlapon nincs két adatbázis fájl csak egy

MrIncredible
ok köszönöm a gyors választ!

Csak ha az adatbázissal kapcsolatos dolgokat is aktiválni szeretnéd. Ha csak a kezelõfelület fordításait szeretnéd frissíteni, akkor csak a german.ltc fájlt kell a helyére tenni és a skint frissíteni.
MrIncredible
ez azt jelenti, hogy ha új játékot kell kezdeni megint, ha a frissített magyarítást kívánom használni?

FIGYELEM!

Már tölthetõ a magyarítás új, 90%-os verziója.
Ebben már benne vannak zssz (Zsonatan) lefordított anyagai is, ezen kívül a saját utóbbi hetekbeli termésem és még két ember kisebb mennyiségû lefordított anyaga.

Ezen kívül az "adatbázis magyarítás" tovább frissült és most már két verzióját lehet letölteni. Az egyikben csak az alap dolgokat tartalmazó "magyar.xml" fájl található, a másikban viszont 24 db úgynevezett "liga-aktiváló" fájlt is találhattok. Ezeket összefésülgettem az alap adatbázis magyarítással, vagyis a bennük lévõ plusz liganeveket is lefordítottam, egységesre hoztam az magyar.xml-ben levõkkel. Ezek segítségével az összes európai ország bajnoksága játszhatóvá válik, a német liga pedig újabb két szinttel bõvül lefelé.

- Még annyit, hogy elkezdtem a csapat-beceneveket is lefordítgatni. Mivel biztos, hogy lesznek benne tévedések, félreértések és félrefordítások, ha ilyenekkel találkoztok, írjatok róla, és javítani fogom õket.
- Még egy újdonság, a magyar NB3-at aktiváló fájlba beletettem egy halom magyar rangadót is. Azt kérném, hogy aki magyar ligát indít mostanában, az nézze meg, milyenek lettek, van-e valami hatásuk a játékra.
gabber_saviola
Angol is jön, megígértem, nem? 😊
félig kész, szerintem szerdán már likelem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Angolrol volt szo he😄
THX

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Már 26 bajnokság csomagja érhetõ el!

Új: Walesi és Izland csomag

http://fm2011graf.weboldala.net/

Elhiszem így is.<#papakacsint>
Itt a vége, bajnokság, kupa, liga kupa.Ez épp a tabella.
DONGUBA
En elkezdtem a sheffield w-el a harmadosztalyban 2 ev 2 feljutas most pl-ben 6.-ak lettunk 14 vereseggel viszont a ligakupat megnyertuk.Ha kell rakok kepet

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ahogy látom a védelemmel van bibi.Bár... Nottingham 6 arsenal 1.Fura.Elsõ idényed?