Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy nagy gyõzelem:
és egy hatalmas blama:
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bajnokságban most teljesítettünk leggyengébben, de 47 ponttal 5.helyre futotta
ELben elsõ helyen továbbmentünk, de a Juve 5-0val búcsúztatott minket
idén sikerült egykét jobb játékost igazolni a csapatba, ELbõl kiestünk 4.körben Bologna ellen hazai 2-3 után idegenbeli 1-0ás gyõzelemmel, idegenben lõtt góllal, bajnokság meg most indul
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ezt hol lehet megnézni? Engem is érdekelne a dolog. Köszi!
www.bundesliga.de www.kicker.de
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
legalább a helyére tettük a dolgokat...😊
amúgy 20 forduló után a középsõ védõm vezeti a góllövõlistát (Djordjevic)...😊 csak és kizárólag szöglet utáni fejesbõl szerzett góllal 😊
Azt hittem csak simán nem érted, hogy hogy kerültek hozzá ilyen játékosok, sorry 😊
CSAK a Fradi
egész pontosan erre gondoltam...
amúgy valóban rengeteg ifi kettõs állampolgársággal rendelkezik...
Igaz nem tudom, hogy pontosan kikre gondolsz, nem néztem vissza, de jellemzõen a brazil, argentín stb..ifik kb negyede úgy generálódik le, hogy rendelkezik eu-s, pl spanyol útlevéllel. És akkor már rögtön eu-nak számít.
CSAK a Fradi
magyar bajnokságban max 5 EU-n kívüli játékos lehet, nálad össz-vissz hatot számoltam európából...akk hogy is van??
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
2010-hez lenne pár kérdésem:
Van köztetek olyan, aki az olasz 8. a spanyol 6. ligában kezdett? és elsõ évben feljuttatta a csapatát? Itt fõleg amatõr csapatok vannak és nem nagyon van pénz igazolásra meg semmire és csak nagyon gyenge focisták akarnak jönni, ilyen fél csillagosak😊
Japán bajnokságban valahogy az információt vagy a csapat történelmét meg lehet jeleníteni?
Elõre is kösz.
Reading 2011/12
Szóval miutána ott hagytam a Feyenoordot, eljöttem a Readinghez, mint írtam keret nem volt vmi erõs, de nem is rossz, volt pár kiemelkedõ játékosom, 12. helyen vettem át csapatot olyan 8 pontal voltam lemaradva elsõtöl, mután 5 meccsbõl 4et nyertem úgy gondoltam h akár a feljutás is meglehet simán fõleg h januárba igazoltam párat: Igazolások
Hát nem így volt, vissza estem nagyon, szezon végére, viszont megint belejöttem és rájátszás meglett, kicsit agódtam mert a gól vágom Church a szezon vége fele már nem rugdosta a gólokat, de legjobbkor tért vissza: Playoff döntõ Church gólkirály is lett 36 góllal.
Sajnis legjobb védõm Mills nem hosszabított velem, még tárgyalni se akart, lecseréltem egész keretet szinte az elsõ osztályra. Errõl majd legközelebb 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Még a negyedénél sem tartok a csomagomnak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sok a magyar 😄
http://noob.hu/2010/12/11/eto.2015.jpg
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
(Azért nem semmi, hogy menny segítõkész ember van ezen a fórumon 😊)
Üdvözlet!
Üdvözlet!
www.smart-bus.hu
Tartsd magad az utolsó hsz-hez, töröld és felejtsd el a játékot.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Üdvözlet!
De két ilyen kiválló kvalitásu játékos nem kell 1 csapatba.....Szvsz..