Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
eddig:

egy nagy gyõzelem:

és egy hatalmas blama:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Hozzáteszem, hogy ilyen befejezés értékel rendelkezõ csatárt mint aki hármat vert nekem az életben nem vennék meg, dehát úgy látszik ezt nem lehet kiszámítani.Meg amit a bíró mûvelt...
Nekem nem jött össze ami a kollégának néhány napja a Gyõrrel de azért tisztességesen helytálltunk.Tizenegyesekkel kaptunk ki a Milántól a Euro Liga döntõjében.Kicsit azért mérges vagyok, hogy nem tudtak kihagyni egyet sem pedig az olaszok híresek arról.Lassan váltok azthiszem mert ennél fentebb nem hiszem, hogy menne a csapattal úgyis szétkapják õket.
Ars3nal
lenyomtam 3. szezont Beira Marral
bajnokságban most teljesítettünk leggyengébben, de 47 ponttal 5.helyre futotta
ELben elsõ helyen továbbmentünk, de a Juve 5-0val búcsúztatott minket
idén sikerült egykét jobb játékost igazolni a csapatba, ELbõl kiestünk 4.körben Bologna ellen hazai 2-3 után idegenbeli 1-0ás gyõzelemmel, idegenben lõtt góllal, bajnokság meg most indul

penge96
Na, ha valaki crash dumpot kap, akkor próbálja igaziból töredezettségmentesíteni a mappáját (ne steam-mel). Pl defragglerrel, nekem úgylátszik bejött. (Leszimuláltan egy csomó részt, és megnéztem, hogy meccs után kapok-e üzit. Szerencsére egyelõre nem)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

akkor nincs 😊

bakkerman
11.1.1 utáni 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mi számít újnak?😄

bakkerman
van új peccs srácok? 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a játékos adatlapján lehet megnézni a személyi dolgoknál
king82
Jó reggelt!

Ezt hol lehet megnézni? Engem is érdekelne a dolog. Köszi!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Rámész az Nb1re, szabályok, és ott felvannak sorolva azon Eu-n kivûli országok, fõleg afrikai országok akik nem számítanak Eu-n kivûlinek Magyarországon.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

daver88
np..😊

legalább a helyére tettük a dolgokat...😊

amúgy 20 forduló után a középsõ védõm vezeti a góllövõlistát (Djordjevic)...😊 csak és kizárólag szöglet utáni fejesbõl szerzett góllal 😊

Terminátor14
Ezt rosszul tudod, minden országban változó, hogy hány év kell 😊 Nálunk épp 5, de van ahol csak 1-2-3.

Azt hittem csak simán nem érted, hogy hogy kerültek hozzá ilyen játékosok, sorry 😊

CSAK a Fradi

daver88
egyhuzamba valaki egy országba játszik, akkor 5 év után megkapja a második állampolgárságot...

egész pontosan erre gondoltam...

amúgy valóban rengeteg ifi kettõs állampolgársággal rendelkezik...

Terminátor14
Lol..

Igaz nem tudom, hogy pontosan kikre gondolsz, nem néztem vissza, de jellemzõen a brazil, argentín stb..ifik kb negyede úgy generálódik le, hogy rendelkezik eu-s, pl spanyol útlevéllel. És akkor már rögtön eu-nak számít.

CSAK a Fradi

plusz vannak a játéknak ilyen érdekességei is, hogy egyes afrikai országokat eu-snak
daver88
jah, igaz, 5 év után megkapják...

gondolom soknak van eu-s útlevele
daver88
egy kérdés merült fel bennem, mivel én is ETO-val vagyok elsõ szezononban...

magyar bajnokságban max 5 EU-n kívüli játékos lehet, nálad össz-vissz hatot számoltam európából...akk hogy is van??

penge96
Mostanában egyre többször jelentkezik 😞

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Szerintetek az lehetséges, hogy a magyarításhoz mellékelt NB3 miatt jelentkezik néha a crash dump error?

Ne rinyáljtok mert aztán az okosok beszólnak.
Sziasztok!

2010-hez lenne pár kérdésem:

Van köztetek olyan, aki az olasz 8. a spanyol 6. ligában kezdett? és elsõ évben feljuttatta a csapatát? Itt fõleg amatõr csapatok vannak és nem nagyon van pénz igazolásra meg semmire és csak nagyon gyenge focisták akarnak jönni, ilyen fél csillagosak😊

Japán bajnokságban valahogy az információt vagy a csapat történelmét meg lehet jeleníteni?

Elõre is kösz.
Teljesen szét van esve a Madridom, idegenben megverem 1-2re az Atletico Madridot, majd utána idegenben kikapok a Betistõl 1-0ra egy öngóllal <#zavart2>

Hali!

Reading 2011/12
Szóval miutána ott hagytam a Feyenoordot, eljöttem a Readinghez, mint írtam keret nem volt vmi erõs, de nem is rossz, volt pár kiemelkedõ játékosom, 12. helyen vettem át csapatot olyan 8 pontal voltam lemaradva elsõtöl, mután 5 meccsbõl 4et nyertem úgy gondoltam h akár a feljutás is meglehet simán fõleg h januárba igazoltam párat: Igazolások
Hát nem így volt, vissza estem nagyon, szezon végére, viszont megint belejöttem és rájátszás meglett, kicsit agódtam mert a gól vágom Church a szezon vége fele már nem rugdosta a gólokat, de legjobbkor tért vissza: Playoff döntõ Church gólkirály is lett 36 góllal.
Sajnis legjobb védõm Mills nem hosszabított velem, még tárgyalni se akart, lecseréltem egész keretet szinte az elsõ osztályra. Errõl majd legközelebb 😄

Imádom a szurkolók visszajelzéseit.Döntetlent játszunk idegenben a Hamburggal és elégedetlenek.Röhej.
penge96
Ha majd kész lesz 😊

gabber_saviola
Köszi Karesz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Egybe? :ddd
Még a negyedénél sem tartok a csomagomnak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

na a végén csak a Samp lett a kiválasztott, egy fillér nincs igazolni, viszont Cassano még itt van, elzavartam kölcsönbe a Barcához 5 millió euróért
BBeno2
igenis büszke vagyok az Európa Liga gyõztes Gyõri ETOmra

sok a magyar 😄

http://noob.hu/2010/12/11/eto.2015.jpg

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

penge96
Köszönöm!
(Azért nem semmi, hogy menny segítõkész ember van ezen a fórumon 😊)

grafikai beállításoknál tudod átállítani, csak vedd ki a pipát a grafikus értékek mutatása mellõl és máris számok lesznek
Huni92
preferences - display&sound - show graphical attributes in profile elöl vedd ki a pipát.

penge96
Egyébként gyakran látom a képeiteken, hogy mikor a játékosok profiljait mutatjátok, akkor a tulajdonságaikat számok jelölik. Nah, nekem viszont mindent grafikonok mutatnak, és nem tudom hol lehet átállítani.:/ Vagy valamit benéztem?😄

penge96
Jó játékos <#taps>

Ne is említsd a nevét, akkora gólt rugott nekem h na, és ki is kaptam 😄

penge96
Nálam Liam Lawrence eddig egyszer hibázott, a 6-8 alkalomból...

attól függ ki rúgja... 😊 5bõl max 1, a legrosszabb eddig 3 volt.

okés,de sok a baki nagyon azért.....hány buntetö marad ki nalatok atlagban?

Üdvözlet!

igen ez így van, nem hiszem hogy te mindig 100(vagy 110) százalékosan teljesítesz 😊

a hiszti jogos,ujratöltöm,csont ugyanazzal a taktikaval nyerem meg 3 nullra,amivel kikaptam 4 o ra elötte?????akkor? ez igy rendben van sztetek?

Üdvözlet!

Soha nem fogom megérteni ezeket a hiszti rohamokat...

www.smart-bus.hu

1 hsz-be mehet a rinya, nem kell 255 hsz-t szétcseszni vele.
Tartsd magad az utolsó hsz-hez, töröld és felejtsd el a játékot.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ijra es ujra ra kell jönnöm hogy az uj egy FOS......barmit csinalok vereseg,lehetek akarkivel...akarmilyen taktikaval........1o buntetöböl 2 megy be,barki rugja,meccsebkent van 6 kapufam,persze minden bepattan neki......undorodom

Üdvözlet!

Pedig a játék azt írja, hogy a kapusok 30-35 között nyujtsák teljesítményük legjavát......
De két ilyen kiválló kvalitásu játékos nem kell 1 csapatba.....Szvsz..
Neuer leigazolása a Madridba a 31 éves Casillas helyére mennyire volt hülyeség? (Casillas utóbbi idõben sokat hibázott, ezért gondoltam úgy, hogy talán kezd öreg lenni).

BBeno2
azt szeretném kérdezni hogy ti melyik edzéstervet hasznnáljátok mert már csináltak elég sokat amiket lelehet tölteni. Tug's véletlenül nincs 11-re? vagy melyik a legjobb edzésterv ami neten van?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.