Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
1.szezon vége:

hát mivel 2011t egy 7meccses nyeretlenségi sorozattal kezdtük ennyire telt de így is elégedett vagyok a csapattal. talán ha nincs Rodallega hosszú sérülése többre vittük volna.kapott gólok számával nem vagyok elégedett mert ez nagyon sok. 2.lettem ezzel az eredménnyel az év manageri címnél.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Aragorn10
Nem kicsit alázott a csapat 😊😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Semmi játékost nem írtam be,csak 1 edzõt.A legnagyobb Olasz csapat egy emblematikus figuráját 😊 Francesco Flachi lett a segédem 😄
aztán majd tessék írni az összefoglalót... 😄

játékosokat raktál bele? vagy nem volt egy se a kezdésnél?
penge96
Ja

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

ráléptem a csalás útjára,mert létrehoztam az editorba a Cittá di Corleone csapatát és a létszámhiányos Serie D I csoportjába be is soroltam 😊
Célom a játék élvezete 😄
Grat mindenkinek a szép eredményekhez!<#taps>
penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ars3nal
vége a szezonnak, sikerült megnyerni a bajnokságot, jövõre viszont komolyan meg kell erõsíteni a csapatot, csak a kapusposzton állunk jól pillanatnyilag

MrIncredible
Srácok az új peccsel gond nélkül elindul?

penge96
Ja, hát engem sem igazán érdekel😊

Aragorn10
Ja bocs, hogy alternatívval sem hát ez van 😊

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
A régi patch-el sem volt még magyar de valószínûleg az alternatív kommentár-t kéne felrakni de én nem foglalkoztam ezzel mert nem érdekel a meccs közbeni magyar kommentár csak a kezelõfelület a lényeg 😊

Ars3nal
megvolt a kupameccs, kiestünk 1-0val de ennek ellenére jól játszott a csapat és bõven túlteljesítettük az elvárásokat

5millió körüli összeggel nõtt az egyenleg, ennek meg külön örülök

penge96
Mondjuk a kommentátor nem magyar (alternatívval se) de ez valszeg az új patch miatt. Igazából nem nagyon érdekel, fõ hogy megy a játék

Aragorn10
Szívesen 😊😊

penge96
Ííííí és még mindig nem kaptam hibaüzit 😄

penge96
Nah, úgylátszik mûködik... erre nem is gondoltam. (kop kop kop) Köszi mégegyszer!😊

Megint csak grat neked. Nekem meg megszakadt jó sorozatom, Mu ellen sima 2-0 nekik, egy helyzetem volt csak, Federici-nek köszönhetem h nem lett vagy 5-0 😞

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

van RTE, az mûködik gond nélkül
Ars3nal
19 meccs után négy ponttal vezetjük a bajnokságot

kupában bennvagyunk a négy között!
Hoffenheimet fogadtuk, nagyot küzdött a csapat, 92.percben megnyerhettük volna a meccset de kivágták a labdát a gólvonalról így kezdõdött a hosszabbítás
elsõ 15 percben volt itt-ott pár helyzet, második 15 percre leszûkítettem a terepet és csak húztuk az idõt, ez bejött mert helyzet nem volt a hátralévõ idõben egyik oldalon sem
tizenegyesekre becseréltem a cserekapusomat is mert kapussal szoktam lövetni, ismét belõtte mindkét kapusom, Wessels(most igazoltam) pedig kettõt is megfogott így bennvagyunk az elõdöntõben

elõdöntõben a Stuttgartot fogadjuk, jó lenne döntõzni de nem hiszem hogy fogunk, meg egyébként is már vagy 3 millió befolyt a kupa miatt a klubhoz szóval elégedett vagyok a csapattal

Nekem is ez volt, választ nem kaptam.De nem is kell, elveszi a figyelõk varázsát.
szabocsaba1983
Hy!

Fm assistant11 hogy mükszik? Fut a gém, de nem tölt be az assistant? Tudjátok, mi a hiba?

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

10 mérkõzés óta veretlen vagyok a Readingel, Boro elleni gyõzelem, cserevédõ sorral 10 emberrel, úgy h középpályásom lett a hátvéd, külön meglepetés volt, bár el voltam tiltva szal nem enyém az érdem. Most jön a MU, szinte esélyesnek érzem magam 😄

penge96
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz játék közben

penge96
Hát basszus mûködik, kösz!

Huni92
csinálj egy töredezettségmentesítést a gépeden, talán megoldódik.

Aragorn10
Nálam ez volt a gond. Viszont én az adatbázis magyarosítást nem raktam fel csak a kezelõfelület és a kommentár került nálam fel és akkor nem fagyogatott.

penge96
Fent volt eddig is, de megnézem mégegyszer

penge96
Megpróbálom a reinstallt, és ha kapok mégegy crash dumpot végleg törlöm...

Aragorn10
Rakd fel a magyar nyelvû kommentárt is akkor nem crash-el.

penge96
Aha, kösz.

Töröltem a magyarítást, ígyis crash dumpot kapok új játék kezdésénél. Nah ilyenkor mi van?

az csak azt jelenti, hogy oroszorszgában nem vállalhatsz munkát
penge96
Kérdés visszavonva, mostmár új játék töltésénél is crash dumpot kapok, valszeg ennyi volt számomra az FM

Igaz, hogy csak edzõ meccs de azért durva.Ha tartanák a formájukat talán a bajnokok ligájában is lenne sikerélményem.Elõzõ meccsen a Nancyt hattal verte a csapat, tehát nem fellángolás,remélem.
penge96
Lehet egy hülye kérdésem? Ha én pl nem kapcsolom be a játék elején az orosz bajnokságot, akkor a Bl-ben mondjuk már nem is játszhatok ELLENÜK?

kezdtem örülni, hogy hosszabbítás után kiharcoltam a bl csoportkört az ajax ellen, hát eddig tartott... 😄

penge96
Mondjuk, a magyarítás elõtt 1,5 szezon után egyáltalán nem volt crash :/

penge96
Na, nekem még mindig crash dumpolt a game, szal kezdtem egy újat 8 ligával 18 helyett (xD) és nem adtam hozzá egy plusz ligát sem. (costum)

hétvégén kezdtem a játékot és még csak most értem az átig szezon végére, de asszem jól sikerült (azt megjegyezném, hogy a sampnál az eladott játékosok árának csak a felét adják vissza igazolni)

penge96
Csak a crashes részt?
-Javítva a meccs elõtti hírek stb.-k betöltésénél a crash
-Hogyha egy játékos menedzser el van tiltva az akkor elõforduló crash javítva
-A szerkesztett ligák díjainál elõforduló crash javítva
-Javítva a feldolgozásnál a crash, ha egy olyan staff tagot tölt a játék akinél nincs beállítva a nemzetiség
- -''-... ha egy játékosnak nincs csapata
-Ha törlünk egy játékost a rövidített listáról

De még egy valag dolgot javít, csak nem ilyen crashes dolgokat

DONGUBA
fordits😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

penge96
"Crash Fixes
===========
- Fixed pre-match attendance news item crash on load.
- Fixed crash on start of matchday if a human manager has a touchline ban and has no players picked currently.
- Fixed a potential award crash with custom leagues.
- Fixed crash when processing retirements when a staff has no nation set.
- Fixed crash when processing retirements when a player has no club.
- Fixed a potential crash after a player is removed from a shortlist...."

HALLELUJA! XD

penge96

RedJohn
UEFA: Azt tudtam hogy jól elfogom verni ezt a San Marinoi csapatot, de azt nem gondoltam volna hogy összesítésben 11-0 lesz 😄

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

Gratula csak így tovább!!
Köszi king bízok benne én is, de annak is örülök ha év végén 10. hely körül állok majd 😄

Ars3nal
TÉK😄

ja egyébként úgy álltunk ki hogy összvissz 3 cserénk volt, Schlösser, a cserekapusom másodjára szerepelt a csapatban és most is csatárként állt be félidõben😄 az a poén hogy mindkét meccsen amin játszott így 6.9es osztályzatot kapott😄 lehet õt kéne kezdetni...xD

Ars3nal
ez egyszerûen hihetetlen, második fordulóban egy szintén negyedosztályú csapatot búcsúztattunk, most pedig a Frankfurtot hosszabbítással

kaptunk egy igen buta gólt, ezt a bíró még egy lesgóllal megfejelte...
aztán jött a kölcsönjátékos 17 éves Straub egy ziccerrel, majd a sérülések miatt játszó Aquiles egy bombával a 91. percben
hosszabbításban sikerült egy szabadrúgásgóllal megszerezni a vezetést amit a Frankfurt már nem tudott kiegyenlíteni, próbálkoztak de csak egy távoli lövésig jutottak

következõ körben a Hoffenheimet fogadjuk, úgyhogy mostmár biztos itt a vége😄

Corleone városába van foci csapat?Valaki valamit hátha? 😄
RedJohn
Most már megfigyeltem 😊

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyőztes: 14, Szuperkupa-győztes: 3.

ha megfigyelted, értettük elsõre is a kérdést 😊