Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramox
Oké, bocsi... Magam leírtam a megoldást, csak eddig erre nem gondoltam... Visszaállítottam angolra és így jó

Ramox
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy mikor indítanám a mérkõzést, a csapat kiválasztásig eljut, azonban mielõtt jönnének a csapat utasítások, akkor megáll a játék. Teljesen kifagy, alt tabolni sem tudok, ctrl-alt-delete-el elõhozom a feladatkezelõt, akkor pedig felugrik, hogy a játék leállt... Legújabb patch van fent, magyarítás de csak a kezelõfelület. Már próbáltam újra telepíteni is, az sem segített... :\ Esetleg tud valaki segíteni, mi lehet a probléma? Ha szabadságra megyek lejátssza a gép a meccset, de így ez nem vicces sajnos :S

helló
lenne egy kérdésem
ha több országot töltök be akkor a játék gépigénye megnõ?
köszi
penge96
3 vereség után hirtelen 3 gyõzelem, errõl van szó! 😄 (Bocs, hogy floodolok 😄)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Emberek, Tischler Patrik, egy isten!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Na, a 4. körben a Paris Saint-Germain-t kaptuk... kiestünk

penge96
Ezaz, 1-0-s vereség után 4-0-ra kiütöttük a Lokit, megérte belenyúlni a taktikába, és elbeszélgetni pár játékossal.

köszi
Barnabyka
Innen töltsd le a ligaaktiválót.

Mor3llo
Boldog új évet minden kedves FM-es kollegának!😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ti milyen adatbázissal játszotok, hogy van NB3-as bajnokság?
Megtaláltam!
Steklo X1 a neve 😊

kép

Esetleg tudja vki melyik skin ez? Nagyon kíváncsi lennék rá, de nem tudom mi a skin neve (fmbase-n találtam a képet, de ott nincs fent ilyen skin)

Szerintem nem túl ismert skin :S Legalábbis én eddig még sehol sem láttam.

penge96
Na, mostmár tuti, hogy a Loki ellen meccselünk!

penge96
BÚÉK!

Európa Liga 3. selejtezõ körében vagy a Dinamo Tszibiliszkit vagy mit kapok, vagy a DEBRECENT! Érdekes lesz (Brondby)

BÚÉK
Fabio Capello
Boldog új évet az uraknak!

Köszönöm! 😊

gilgames00
Tessék..

Búék!

Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tõlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom õket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
bankkölcsön nincs? mit tegyek?

War. War never changes...

Nekem nem volt szerencsém az NB3-ban, a szemét csíter, keret alapján középmezõnyre érdemes Tuzsér veretlenül jutott fel az NB2-be. Idegenbe és otthon is ikszeltem velük...
Nem baj, néhány poszton erõsítek és cél a feljutás.
BÚÉK mindenkinek!

Egyébként aki kicsit késõbb jár már (pár év elteltével) tudna tenni képet Jan Chramostáról?

Na a párom lebetegedett, nem megynk sehova.Átfmezem az évet, ilyen se volt még.Sebaj,sör van,a csapat meg nyer, épp a Sienát alázom.BUÉK mindenkinek.
penge96
Uhf, uccsó fordulóban ki-ki meccs lesz a BL selejtezõt érõ 2. helyért...

penge96
Ilyen még nem volt velem: nincs-egy-sérültem-sem! 😄

DONGUBA
na malagaval kezdtem....meglatjuk mi lesz😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
asszem én is megbontom az egyik üveg martinimet 😄 de ne sokat,két lábon kell mennem a házibuliba xd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem sokat,cak egy kicsit.<#papakacsint>Hozzá se nyúlok csak ordibálok,úgy látszik átmegy.<#nevetes1>
bakkerman
<#hehe><#banplz>

mennyit ittál eddig? <#alien>

A Liverpoolt viszont leverték.Öröm bodogság.
Már megint x, most a Juvéval.Szomorú vagyok.Bár 1 hét alatt 3 meccs,így nem is rossz.
Az interrel ixeltnk szomoru vok,elmek emosnak.
Megvertuk a Rómát sálálálálá, négyet kaptak sálálálálá.
DONGUBA
Megihlettel inditottam 12 bajnoksagot en is meglatjuk milyen vandormadar leszek😄DDD
Csak nemtom kivel kezdjem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

king82
Jó reggelt!

Ezt elcsesztem mert már reggel óta nyomatom a bólét! De hát ugye ha jót akar csinálni az ember kóstolni is kell!

Mindenkinek SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET kívánok és jövõre s sok játékot!

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
na de kérem,még csak 3 óra múlt! tessék iszogatni este 😄 én is akkor teszem,addig meg Xanthizok 😊

Boldog új évet minden kedves fórumozónak.Még neki állok a Palermonak tehát ha 10 percenként szemetelem a forumot ne tessék zaklatni mert némi szrcsölés már megvolt.
gratulálok, szép eredmény!
FM 2011 11.2.1 patch
Magyar NB3 - Mátra-csoport
Gyöngyösi AK

Hihetetlen szezont zártunk, még most sem hiszem el ami történt! Ugye úgy ért véget az õszi idény hogy 10 pontos hátrányban voltunk a rivális Egerhez képest. 3 fordulóval a vége elõtt 5 pontos hátrányban voltunk. 28. fordulóban Eger kikapott a Putnoktól 3-2-re, mi meg vertük a Turát otthon 3-1-re. Ezzel ugye 2 pontra csökkent a távolság. 29. fordulóban mi a másik nagy rivális Balassagyarmathoz mentünk, az Eger meg Turára. Nekünk ismét összejött (2-0), nekik meg ismét nem (0-0). Így 1 fordulóval a vége elõtt azonos pontszámmal álltunk a tabellán. Az utolsó fordulóban nekem az alsóházba tartozó Monor jött, az Egernek pedig a Balassagyarmat. Hoznunk kellett a meccset mindenképpen...ennek megfelelõen nyertünk is 2-0-ra, az Eger pedig botlott otthon!!! 1-1 lett az õ meccsük, ezzel mi nyertük meg a bajnokságot csodával határos módon!! Jövõre irány az NB2!! A vezetõség boldog, én meg még boldogabb!! :-) Következõ évben cél a bennmaradás a keleti csoportban.

gyöngyösi csoda

Kész vicc: Baktalórntháza (az egyik ngy üldözõm) ellen játszottunk idegenbe. 2. perc balszélsõm kiugrik, utolsó ember elkaszálja, játékosomat cserélni kell még szóbeli intést sem kapott az ellen játékosa, nemhogy lapot. 12. perc az ellenfél egyik közepes szintû játékosa a 16 oldaláról ragaszt egy 2 kapufás gólt.(10-es távoli lövéssel) 60. perc jobbszélsõm kiugrik egyedül viszi a kapu felé 16-os sarkánál elkaszálják (utolsó védõ) se szóbeli retorzió se sárga, játékosom lesérül. Persze kikaptam, ami egy tiszta meccsen nem is zavart volna, fõleg, hogy az ellenfélnek csak az az egy kapura lövése volt...
Lehet emiatt még 1 év NB3
Jan Chramostáról tudna vki vmit mondani? Leginkább az érdekelne milyen játékos lesz belõle néhány év múlva.

Elsõ szezonban járok, és felkínálták 775 ezerért. Megérné leigazolni?

penge96
Magyar a tulaj? Ha igen, akkor mit vártál?😄

Ja és új tulajdonosa lett a csapatnak. Az elején azt ígérgette, hogy 750k-t áldoz a csapatba. Nos ebbõl semmit se látok... csak kamu volt?

bakkerman
bejutsz a BL-be,és teltház lesz

Elkezdtem egy szezont, 6 nap telik el, és az MU 14.5 -ért elvitte Dzsudzsit a PSVtõl! 😊

A Békéscsabával indultam NB2-be.
Van valami elõnye, hogy 16000-es a stadion? hogyan tudnám kihasználni?

bakkerman
fifa managerbe egyszer már sikerült ez,még a 09-ben,összejött olyan 40-45 trófea,benne minden földi jóval 😄D

sok sikert! én is szívesen csinálnék már ilyen vándorkarriert, de szar a gépen és sajna nem tudok túl sok ligát betölteni... :S
bakkerman
kezdtem egy vándorkarriert,12 ország betöltve,ebbõl olasz,spanyol,angol,német,francia a 2. osztály is,elsõ munkaadóm a görög élvonalbeli Xanthi együttese. Addig viszem a karriert,amíg meg nem nyerem a:
-BL-t
-EL-t
-Klub VB-t
-Európai Szuperkupát
-VB-t
-EB-t
-Copa America-t
-Konföderációs kupát

Úgy vélem olyan május-júniusra végzek 😄 Persze nem a Xanthival tervezem ezeket begyûjteni,ez a kis görög csapat csak egy ugródeszka ezdõi karrierem elején. Persze igyekszem begyûjteni legalább 3 országban nemzeti bajnok lenni.

Vass most lõtt egy gólt a bl ben, hallelúja.<#nevetes1>