Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan problémám volna, hogy mikor indítanám a mérkõzést, a csapat kiválasztásig eljut, azonban mielõtt jönnének a csapat utasítások, akkor megáll a játék. Teljesen kifagy, alt tabolni sem tudok, ctrl-alt-delete-el elõhozom a feladatkezelõt, akkor pedig felugrik, hogy a játék leállt... Legújabb patch van fent, magyarítás de csak a kezelõfelület. Már próbáltam újra telepíteni is, az sem segített... :\ Esetleg tud valaki segíteni, mi lehet a probléma? Ha szabadságra megyek lejátssza a gép a meccset, de így ez nem vicces sajnos :S
lenne egy kérdésem
ha több országot töltök be akkor a játék gépigénye megnõ?
köszi
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Steklo X1 a neve 😊
Esetleg tudja vki melyik skin ez? Nagyon kíváncsi lennék rá, de nem tudom mi a skin neve (fmbase-n találtam a képet, de ott nincs fent ilyen skin)
Szerintem nem túl ismert skin :S Legalábbis én eddig még sehol sem láttam.
Európa Liga 3. selejtezõ körében vagy a Dinamo Tszibiliszkit vagy mit kapok, vagy a DEBRECENT! Érdekes lesz (Brondby)
Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tõlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom õket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
bankkölcsön nincs? mit tegyek?
War. War never changes...
Nem baj, néhány poszton erõsítek és cél a feljutás.
Egyébként aki kicsit késõbb jár már (pár év elteltével) tudna tenni képet Jan Chramostáról?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Csak nemtom kivel kezdjem
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ezt elcsesztem mert már reggel óta nyomatom a bólét! De hát ugye ha jót akar csinálni az ember kóstolni is kell!
Mindenkinek SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJÉVET kívánok és jövõre s sok játékot!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Magyar NB3 - Mátra-csoport
Gyöngyösi AK
Hihetetlen szezont zártunk, még most sem hiszem el ami történt! Ugye úgy ért véget az õszi idény hogy 10 pontos hátrányban voltunk a rivális Egerhez képest. 3 fordulóval a vége elõtt 5 pontos hátrányban voltunk. 28. fordulóban Eger kikapott a Putnoktól 3-2-re, mi meg vertük a Turát otthon 3-1-re. Ezzel ugye 2 pontra csökkent a távolság. 29. fordulóban mi a másik nagy rivális Balassagyarmathoz mentünk, az Eger meg Turára. Nekünk ismét összejött (2-0), nekik meg ismét nem (0-0). Így 1 fordulóval a vége elõtt azonos pontszámmal álltunk a tabellán. Az utolsó fordulóban nekem az alsóházba tartozó Monor jött, az Egernek pedig a Balassagyarmat. Hoznunk kellett a meccset mindenképpen...ennek megfelelõen nyertünk is 2-0-ra, az Eger pedig botlott otthon!!! 1-1 lett az õ meccsük, ezzel mi nyertük meg a bajnokságot csodával határos módon!! Jövõre irány az NB2!! A vezetõség boldog, én meg még boldogabb!! :-) Következõ évben cél a bennmaradás a keleti csoportban.
gyöngyösi csoda
Lehet emiatt még 1 év NB3
Elsõ szezonban járok, és felkínálták 775 ezerért. Megérné leigazolni?
A Békéscsabával indultam NB2-be.
Van valami elõnye, hogy 16000-es a stadion? hogyan tudnám kihasználni?
-BL-t
-EL-t
-Klub VB-t
-Európai Szuperkupát
-VB-t
-EB-t
-Copa America-t
-Konföderációs kupát
Úgy vélem olyan május-júniusra végzek 😄 Persze nem a Xanthival tervezem ezeket begyûjteni,ez a kis görög csapat csak egy ugródeszka ezdõi karrierem elején. Persze igyekszem begyûjteni legalább 3 országban nemzeti bajnok lenni.