Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most klezdtem el nyomni a football managert,mert elegem van a fifa manager bárkivel kezdek mindig mindent nyerekbõl,azt szeretném kérdezni azt hol tom beállitani hogy ha megnézek 1 játékost kiírja a tudását? hogy pl 5,6?mert nekem csak ilyen statisztika van hogy pl a feléig van a tudása,a játék elején néztem van vmi játékos tudásának elrejtése vagy mi,de hiába pipáltam be vagy ki cska nem változott :S kösz a segitséget elõre is
Csak haza húz a szívem és kíváncsi voltam rájuk. Bár sajna nem állnak úgy mint az életben és nem is teljesen magyar a keret de ez van. Vannak NB1-ben meglepõ csapatok.
www.bundesliga.de www.kicker.de
paksi tabella
paksi keret
A képrõl még Tischler Patrik, Kanta Szabolcs és Mondovics Dávid maradt le.
Dobnál a Paksról egy képet milyen a kerete és hogy áll a tabellán. Köszi
www.bundesliga.de www.kicker.de
2011-2012 Gyöngyösi AK (NB2 Nyugati csoport)
Elérkezett az elsõ NB2-es szezonomban a féltáv, tehát téli szünet van. Újoncként a szereplésünk valami hihetetlenül meglepõ, nem vártam ezt a csapattól, a magyar kupa szereplésrõl pedig álmodni se mertem volna hogy ilyen lesz. A Gyöngyösi AK ugyanis a 8 között van, ahol az ellenfél a Paks lesz és legutóbb a Diósgyõrön keresztül vezetett ide az út.
Végezetül íme a tabella féltávnál akit érdekel:
NB2 Nyugat 2011-2011 õszi idény
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
nagyon jól sikerültek az igazolások célom az élmezõny volt de titkon reméltem egy nemzetközi szintet de azért a bl-t nem vártam. bár tavasszal nagyon úgy nézet ki h nem lesz meg 8bajnokin nem tudtunk nyerni csak döntetlenek és vereségek. majd a végén utolsó 3bajnoki a chelsea (vereség), arsenal (vereség) majd a Mu ahol egy döntetlen kellet h megmaradjon a 4.hely. és szinte végig emberhátrányba játszva kihúztuk 0:0ra így meglett a bl helyezés.
igazolások:
tab:
fa kupába 6fordulóig mentünk, ligakupát meg leszartam 😄
Gyöngyösi AK - Ferencvárosi TC 2-0
5. fordulóban a csapat!!! :-) ez hatalmas siker a Gyöngyösnek!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
www.smart-bus.hu
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ha már a hülyekérdések: Az aktuális klubvilágranglistát hol tudom elérni?
Az Európa Ligában befejeztük idénre, egy nagyarányú vereség sajna becsúszott.
A bajnokságban 12 fordulón keresztül tartottuk a veretlenségünket, aztán leeresztettünk, úgyhogy jókor jött a téli szünet. A kupában pedig a negyeddöntõ következik majd a CSKA ellen.
Pénz sajnos nem sok van, úgyhogy igazolni nem igazán tudtam, egyetlen játékost vettem Afrikából, õ is majd csak 1 év múlva jön, de egész tehetségesnek tûnik úgyhogy remélem megéri várni rá.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
dynamo dresden, 2013/2014
elég jó kis kerettel estünk neki a szezonnak, de aztán ahogy az elõzõ szezonban, most is 3. lett a csapat. íme a meccsek egyik és másik fele. a 15 millióért igazolt aquafresca egybõl gólkirály lett. másik nagy fogásom az idén joe hart. a német kupában lassan, de biztosan haladtunk. de aztán egy igazán idegtépõ meccsen estünk végül mégis ki... elõzõ szezonban elért helyünk bl rájátszást ért, hoztuk is az aek athén ellen. a csoportban végül 3. lettem így az európa ligában folytathattam. fantasztikus játékkal az elõdöntõig jutottunk, ám ott a sevilla megállított minket, itthon döntetlent játszottunk velük, de idegenben már, ha egy hajszállal is, de kikaptunk tõlük. a bajnokság és a kupa miatt kicsit szomorú vagyok, de az el-ben elért eredményünk kárpótolja ezt.
lengyel szövetségi kapitány is lettem közben. eddig egyetlen meccsem volt, egy barátságos, de november fele majd megkezdõdnek az eb selejtezõk.
am obasit nagyon olcsón adtad el min 10felett kellet volna
2010 júniusában kezdtem a játékot. Elõtte már kezdtem egyet, de akkor kirúgott Hopp, de mivel nagyon szimpatikus volt a gárda, ezért nem adtam fel, újra töltöttem az egészet, megcsináltam a német válogatottat és így vágtam bele az egészbe.
Átigazolások.
Sokáig tanulmányoztam, hogy Rangnick a valóságban milyen taktikában küldi ki a Hoffet, ez egy 4-3-3 volt, amit megpróbáltam átültetni a játékba is. Azonban a játékban ez valamilyen szinten mûködött, de nálam a csatárok nem tipikusan egy vonalban voltak elõl, hanem Demba Ba, illetve Obasi vagy Mlapa inkább a vonal mellõl indultak volna. Hosszú gondolkodás után, inkább taktikát váltottam, aminek az lett az eredménye, hogy Obasit elengedtem a Chelseabe.
A másik távozó az télen Eichner volt, aki a sorban a védõk között nagyon hátul szerepelt, így nem volt nagy szükségünk rá.
Érkezési oldalon legelõször Elek Ákos jött, aki a balhátvéd problémára jelentett volna megoldást, de sajnos nem rá volt szükségünk. Utána érkezett két játékos a támadószekcióba, Roberto Firmino egy 18 éves, brazil támadó középpályás, aki elõtt fényes jövõ áll, Petersen, pedig egy esetleges sérüléshullámnál jöhetett volna jól. Róla annyit érdemes tudni, hogy német U21-es válogatott, a Cottbus legtehetségesebb játékosa.
Mint, ahogy mondottam volt, Elekben nem láttam a potenciált, ezért gyorsan megvettem az egyik személyes kedvencemet, Rauscht a Hannovertõl, aki egy igazán jó, fiatal és ami fontos, német balhátvéd.
Rajtuk kívül érkezett még Dragovic a védelemtengelyébe, aki csak 19 éves, de stabil helyet harcolt ki magának. Télen, egy kicsit "játékosabb" középpályást akartam szerezni, több név is felmerült, Affelay, Elm, Badelj... Affelay a Napolit választotta, Elmért nagyon sokat kért az Alkmaar, így maradt Badelj, aki a bajnokság vége felé nagyon ráérzett a játékra.
Taktika.
Sokáig gondolkodtam, hogy mi is lehet a jó taktika, aztán ezen a 4-3-1-2-n megakadt a szemem, kicsit variálgattam és jó megoldásnak bizonyult. Nagyjából ez a kezdõ volt a legerõsebb, annyiban volt más, hogy Vorsah helyén Luiz Gustavo játszott, Badelj helyén, pedig Salihovic.
Bundesliga:
Nehéz volt a sorsolásunk, azonban hamar kirajzolódott, hogy a Leverkusen, Bayern páros nagyon kilóg a mezõnybõl és mi csak arra lehetünk jók, hogy megszorongassuk õket. Ami kicsit elszomorít, az-az, hogy a végére kipukkant ez a két csapat, azonban az, hogy mi nem tudtunk náluk pontot szerezni, az sokba került.
Két fordulóval a vége elõtt lett volna még esélyem a bajnoki címre, a vége azonban ez lett:
Bajnoki táblázat.
Meccsek.
Német kupa:
A vezetõség elvárása az volt, hogy bejussak az elõdöntõbe, azzal már én is elégedett lettem volna, de ha lúd, akkor legyen kövér. Sikerült megnyernünk a német kupát, kemény volt egy-két pontja, de végeredményben azt mondom, hogy elég sima lett.
Német kupa.
Játékos statok.
EL második kieséses körében kiestünk Rapid Bukarest ellen két 2-1es vereséggel:C
bajnokságban tavaszig jól ment, aztán csak szenvedtünk, utolsó 5 meccsen 4 pontot szerezve sikerült harmadik helyre odaérni
év kapusa Sinan Bolat, év csatára Araujó lett
most pedig nézek valami csapatot magamnak
Gyöngyösi AK - Lombard Pápa 2-1 (0-0)
remélem az elsõ NB2-es szezonom is hasonló jókban fog megörvendeztetni :-) egyébként a keleti csoport helyett a nyugati csoportba tett a gép, de végülis lényegtelen :-)
a meccstaktika gyakorlásnál a mentalitást h lehet növelni...vagy az mitõl csökken.köszi elõre is..
csak adatbázis meg játékosok végett kérdezem
Newcastle Utd csapatával kezdek. és szerintetek mit töltsek be mellé?
elég az angol elsõ 3-4 osztály és nagy adatbázis??
FMAssistantnak létezik már 2. patchhel kompatibilis verziója?
Köszi
már miért rúgnának? 😊
a másik problémádhoz annyit, hogy ha a vezetõség engedi, akkor nyugodtan rúgd ki az embereket, függetlenül a végkielégítésük összegétõl, ha pedig nem engedik, akkor hagyd, hogy járjon le a szerzõdésük.
Hosszú idõ után elõszedtem az Atletico Romás karrieremet. (Pföj, jobban tetszett a Cisco Roma)
2013/2014-es szezon, második évünk a Serie A-ban. Tavaly ugye a 11. helyen végeztünk, de mivel kupát nyertünk, idén indulhattunk az EL-ben.
Galatasaray, Paok, Nacional Madeira csoportunk van, 4 kör után 7 ponttal az elsõ helyen állunk.
Bajnokságban 15 kör után 25 pont, 6. hely.
találtam egy képet a bankkölcsönrõl: http://i52.tinypic.com/28vrig2.jpg
War. War never changes...
Olyan sok a fizetése a csapatorvosoknak, hogy mínuszba megy a csapatom pénzügye tõlük. ez mennyire baj? kirúgni nem tudom õket, mert nagyon sok pénz a lelépési díjuk.
bankkölcsön nincs? mit tegyek? valaki....? :S
War. War never changes...