Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
21 forduló után így állok, a vége nagyon szoros lesz!
A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról már tölthetõ a magyarítás új, javított kiadása.
Ezúttal csak a kezelõfelület magyarítást töltsétek le újra. (A régebbi fájl felülírása után ajánlott egy cache frissítést csinálni, hogy mûködjön.)
A korábbi 100%-os verzióhoz képest kb. 400-450 tételt módosítottunk.
- Ezek egy része az FM11-es új fordítások korrekciója.
- A javítások másik fele korábbi anyagok javítása (pl. a 'játékoskeretrõl készített orvosi jelentés' témakör teljes szöveganyagát átdolgoztam, hogy rendezettebb legyen - ehhez pont egy itteni kép adta az ötletet).
- Les kitalált egy módszert, amivel elvileg a néhány angolul maradt mondat és hír-fõcím fordítását is kezelni tudja a program, ezeket is lefordítottam, bár elsõre úgy tûnt, ez a dolog nem mûködik minden esetben.
A késõbbiekre azt tervezem, hogy kb. havonta-kéthavonta adunk ki újabb javított kiadásokat, ha elég javítani való jön össze. Ehhez továbbra is várjuk a fórumokba berakott, hibás szövegekrõl készített képeket.
Egy kérdés a végére: az adatbázis magyarítás mellé csomagolt liga-aktiváló fájlokat használja valaki? Ezzel kapcsolatban még azt tervezem, hogy a következõ frissítéskor kibõvítem a csomagot a szomszédos országok alacsonyabb ligáit aktiváló fájlokkal, persze, ha találok ilyeneket. Remélhetõleg addigra megcsinálják õket az odavalósiak.
További jó játékot és
Boldog Új Évet mindenkinek.
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player
apropó a Trequartista milyen taktikában hasznos? Control, counter vagy attack?
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ha nem bírod utald át nekem tudnék mit kezdeni az összeggel. Este jön a német kupa az 1860 ellen nem számítok semmi jóra. Szerintem az elsõ körben búcsúzunk. A játék nem megy valamiért nem termelik úgy a gólokat mint tavaly. Remélem a bajnoksággal nem lesz gond. Idén nem cél a feljutás csak hogy a közelében legyek. Meg kell erõsödni és majd jövõre behúzom a bundesliga II.
www.bundesliga.de www.kicker.de
www.smart-bus.hu
nekem csak egy orvos szokott lenni a csapatnál akinek jó a fizikoterápiás értéke
rengeteg gólt szerzünk továbbra is kontrákból a két gyors csatárunknak köszönhetõen
sajnos az idegenbeli teljesítmény igen gyatra volt de így is befutottunk 5. helyre, 4. is lehetett volna de utolsó meccsen otthon kikaptunk elõször az évben pont a Hamburgtól
Vela gólkirály holtversenyben Dzekoval, Araujó év csatára második, Sinan Bolat év kapusa második, én év menedzsere második helyezett lettem
jövõre középpályát és a védelmet kell kicsit megerõsíteni, fõleg hogy indulunk ELben is
... nos tud valaki segíteni ezekben:
- hány doki kell? (bár... közös megegyezéses elbocsátással is annyi kártérítést kérnek, hogy rámegy a csapatom vagyona) (3 dokim van)
- nincs tartalékcsapatom! ha feljutok NB1-be akkor lesz? vagy inkább kezdjem újra magyar liga kiegészítõvel? (hol játsszanak a kimaradók)
várom válaszotokat köszi!
War. War never changes...
hát az FM2010-et abbahagyva belekezdtem az FM2011-be én is.
a 11.2.1-es patch felpakolása után láttam neki a dolgoknak.
Rögtön nagy kihívásnak állítottam magam, ugyanis a magyar NB3-ból próbálok felkapaszkodni 😄 az hogy ez mennyire sikerül az majd kiderül.
4 kiszemeltem volt összesen, a 4 megyémbeli csapat, az Eger, a Heves, a Felsõtárkány, és a Gyöngyösi AK . A befutó végül a Gyöngyös lett nálam, így velük kezdtem meg a harcot. 14. helyre várta a média a Mátra csoportban tanyázó együttest. Mivel a klub státusza amatõr így igazolgathattam tetszés szerint a csapatba, ennek megfelelõen 10 új játékos érkezett 😄😄 tehát nem apróztam el a dolgot! :-) az elején nehézkesen indult a szezon, majd az összeszokottság észrevehetõ lett a csapaton. Most értem el a szezon feléig, téli szünet van. 1. helyen az Eger áll, mi a 3. helyen 10! pont lemaradással... a megyeszékhelyieket nem lehet megállítani...15 gyõzelem mellett 1 vereségük van. A mi mérlegünk 10 gyõzelem 5 döntetlen és 1 zakó, pont az Egertõl 1 érdekes meccsen idegenben...ami végül 3-2 lett. De még nem adtam fel a dolgot, tavasszal támadó hadjáratba próbálok kezdeni, még nem úszott el az elsõ hely! Aminek örülök hogy a vezetõség így is szárnyal az örömtõl a szereplés miatt és azt mondták hogy megteszik a kellõ lépéseket a profivá váláshoz...hát ezt kíváncsian várom! :-) képekkel jelentkezek az elsõ idény végén, addig is jó játékot mindenkinek!! Hajrá Gyöngyös!! 😄
Elkezdtem egy játékot, elég szegény csapattal. A staff nagyon sokat keres! 3 orvosom van. mire jók az orvosok? nem elég egy? nagyon köszi a segítséget!!!!
Nem tudnál esetleg a 68357 es kérdésemre választ adni?
Max a beállításokon múlhat, hogy nem lõ számodra megfelelõ mennyiségû gólt, szerintem. Nálam akkorákat lõ távolról, hogy uff 😊
CSAK a Fradi
El Flaco
Nyakas
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(Wolfsburg valami nevetségesen szar minden tekintetben de a Hoffenheimnek jó kerete van eléggé)
Nem bírom a tehetetlenséget... most is ez dühített fel a legjobban... totál mindegy volt mit állítok, csak rugdosták a gólokat... pedig 99%-ban vissza szokott köszönni a változtatás... de ezek valahogy nem reagálnak rá... :S
www.smart-bus.hu
( ha nem a munka laptopomról lett volna szó, tuti kibaszom az ablakon )
www.smart-bus.hu
Engem csak az lepett meg, hogy ennyire szélsõséges a helyzet. Tapasztaltam már ilyet, de nem bajnokesélyes csapatnál... nagy csapattal is ki lehet kapni, de 15 forduló után engem nem nagyon szoktak lejátszani a pályáról... fõleg nem a 16. helyezett. Ki lehet tõlük kapni, és volt is ilyenre példa nálam is, de ezek eddig úgy történtek, hogy én játszottam jól, õk meg rúgták a gólokat... de, hogy lefocizzanak a pályáról úgy, hogy esélyem sincs... egy szar széria közben, után még oké... de egy 8 meccses kapott gól nélküli sorozat ne úgy érjen már véget, hogy 6 gólt kapok egy kiesõjelölttõl... 😊
www.smart-bus.hu