Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Az ellen mit lehet tenni, hogyha a csapatom helyzetkihasználása borzalmas? Pedig nem mondhatnám, h rossz a Quagliarella-Kadlec/Amauri csatárduó. Egyszerûen meccsenként kb 20-25 helyzetbõl 1 jobb esetbe 2 megy be.
Vki vmi tipp esetleg?
hát félévig nagyon 7.helyen álltunk majd jött a tavasz a sok sérüléssel és nagyon csúnyán kipukkadtunk, nem csoda h a végére a morál is nagyon leesett...
anyagilag még mindig csõd.. rem azért pár játékost tudok majd igazolni és jövõre szerencsésebbek leszünk
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ha átadólistára teszem, a piaci áránál nem ajánlanak érte többet.
-ha jól tolja leszarod,nem foglalkozol vele,amíg jönnek az eredmények
-ha szarul játszik,adsz másnak lehetõséget,õt leküldöd tarcsiba
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Eddig fõként Fifa managereztem a 11-el is toltam, de már nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lehet a Football Manager. Telepítés után kicsit csalódottan láttam, hogy az adatbázisban a címerek nem az eredetiek, és alig van játékos arckép.Tudom apróságok, de nálam nagyon sokat dobnak a hangulaton. Valaki tudna mutatni, valami Mod-ot amivel javíthatók ezek a "hibák", nem kell nekem, hogy a mucsaröcsögei csapat címere stimmeljen, és a csatár arcképe ott legyen de az ilyen nagyobb ligáknál jó lenne.
Elõre is köszi.
Allez L\'OM
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Segítséget kérnék! Nemrég kezdtem játszani a Debrecen csapatával. Nem foglalkoztam a második csapattal és az ki is esett az NB2-bõl. Most, hogy már megismertem a játékot jó lenne valahogy velük is foglalkozni, de a legutolsó aktív liga az NB2. Most akkor hogy tudom õket újra "játékba" hozni, esetleg visszajuttatni az NB2be?
Elõre is köszönöm!
nem igaz, hogy ennyi kreativitás nem szorult beléd <#banplz>#banplz>
átigazolások (sajnos a csapat átlagéletkora 30 körül van, de fiatalokat képtelen voltam igazolni pénz híján...)
tabella (a lényeg, hogy a felsõházban végezzünk, de egy el-t érõ hely mennyei lenne!)
meccsek (eddig csak a juve és a milan parancsolt megálljt, idegenben és csak éppen hogy csak... itthon még veretlenek vagyunk.)
14 ponttal, veretlenül és elsõ helyen abszolváltuk a BL csoportunkat.
Lehetséges ellenfelek: Heerenveen, Porto, M. City, Cszka Moszkva, S. Donyeck, Leverkusen, Rangers.
A Cityt jó volna elkerülni, a többivel nincs bajom.
2016-os EB csoportok:
2. alap h öregedõ vagy sérült játékosoknak csökkenek az értékei
3. szerintem játssz mással mert így semmi értelme nincs játszani...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mit csinálhatok rosszul?