104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Az utóbbi 95 bajnokiján 4-szer kapott ki a Real :)
  • Zsolti9014
    nincs még az veszve! ;)
  • zyndar
    Féltáv. Ez megint nem lesz meg
  • zyndar
    Az elég ciki, hogy Diegonak (Werder, Juve) 7 hónapja nincs csapata 29 évesen...
  • LasDen #76229
    jó eredmény ez..:D
  • LasDen #76228
    igazából valamiér nem vagyok teljesen elégedett...mert bár most kijött a lépés, de korábban valahogy kettős volt a csapat, juve legyőzése után szenvedés egy padova v brescia ellen...és sokat segített Lansbury érkezése és remeklése...

most nyáron meg jött Jovetic, aki multifunkciósként az egész középpályától a csatársorig bevethető mindenhol...plusz 26-ér G Rossi kis hezitálás után, de talán Marilungoval jó páros löhetnek...jött még Granero ingyé meg tehetségek későbbre..:D

viszont úgy érzem hogy szar lesz a szezon...
  • farferi
    Beszerveztem 4 meccset 4 nagycsapat ellen, elvileg kb félmillió font bevétel várható.Aztán jön négy kicsi és visszamegy a morál,remélhetőleg.
  • Zsolti9014
    na, megelőztél. Egyébként Signorini tagja volt annak a genoai Dream Teamnek, amely UEFA-kupa elődöntőt játszott, és az első olasz csapatként legyőzte a Liverpoolt az Anfielden.

LasDen: gratulálok, ahhoz képest, hogy panaskodtál, hogy milyen rosszul igazoltál. :)
    Szép volt!
  • geo91
    olvastam, de úgy látom elfelejtettem írni. :D utólag meg úgy rémlett mintha írtam volna... :D de akkor megejtem most: grat!
  • zyndar
    Na, örülök, hogy meglett, nem gondoltam volna, azok után a hullámzó teljesítmények után. GZ!!
  • LasDen #76223
    thx
  • bakkerman
    AEK Athen 2. szezon féltáv

TABELLA
    BL: tabella+meccseim

a BL-ről annyit,hogy otthon az Inter ellen az uccsó percben öngóllal kaptunk ki.
  • Barnabyka
    Gianluca Signorini
  • bexinho
    Notts County (1. idény)

Sokat gondolkodtam, hogy mégis melyik csapat élén induljak egy újabb idénynek. York City-hez nem volt erőm, Leeds nem lenne akkora kihívás, Nottingham Forest-el sokszor volt a választottam, így a harmadosztályú, 1862-ben megalakult Notts County-ra esett a választásom, amely a legrégebbi hivatásos labdarúgó klub.

Nem tudom, hogy most hogyan állnak a valóságban (arab befektetők ott vannak-e még), de nem egy stabil csapat a harmad osztályban. Kevés pénz, minimális elvárás (tartsam bent a csapatot). Viszont én a rájátszást céloztam meg.

Az alap kereten sokat kellett volna változtatnom, de pénz és hírnév hiányában be kellett érnem több órás keresgélés után néhány ingyen igazolható, öreg, kiégett játékossal.

Sokat nem alakítottam így a kereten illetve a szakmai stábon sem. Nekiálltam egy megbízható, hosszútávon sikeres taktika megalkotásának.

Augusztus-november -- 6-10. helyen tanyáztam, közel a rájátszási zónához.

November közepe-vége felé -- nem bírta el a csapatom a sorozatos sérüléshullámokat (általában az alapemberek estek ki több hetekre), eltiltások, így sajnos jöttek vereségek, döntetlenek, nüanszokon elbukott meccsek. Ez persze lehúzta a morált is, így egyre mélyebbre süllyedtünk, távolodni látszott a kitűzött cél...

Január eleje -- Az alsóligás kupában eljutottam az elődöntőig, ahol egy 4. osztályú csapattól kaptam ki összesítve, így csak minimális pénzhez volt elég az ott eltöltött versengésem. FA kupában eljutottam a 4. fordulóig, ahol az EVERTON ejtett ki magabiztos 3-0-ás vereséggel. Viszont így is felülmúltam a velem egy szinten lévő csapatokat és az elvárást ezzel a meneteléssel!!!

Február eleje -- 10-15. helyen tanyáztunk. Sikerült 2-3 játékost ingyen igazolnom, illetve 2 játékost beregisztrálnom a bajnokságba (sajnos október óta 2 jó értékű játékosomat nem engedte bereggelni-őket ingyen igazoltam).
    Taktikát finomítottam....

Megindultunk szééépen lassan felfelé a tabellán. 4-5 meccs azért kellett, mire belejöttek a srácok, de ezután meg sem álltunk a 3-4. helyig! Óriási hajrá volt tavasszal (amivel ki is érdemeltem áprilisban a hónap menedzsere díjat)!

De nem volt olyan könnyű a vége. A nagy menetelést 2-3 zakó követte, amit pont a 2. és a 3. helyezettől szenvedtem el óriási pechel.... Kicsit már le is mondtam az automatikus feljutásról, mivel 5 meccs volt hátra, de a hátrányom a 2. helytől 4 pontra volt. Ez az adott formát tekintve számomra majdhogynem teljesítethetetlennek gondoltam.

Azonban sikerült az utolsó fordulóig beküzdenem magam a 2. helyre. Viszont a 6. helyezetett fogadtam (Plymouth, akinek szintén fontos volt, hiszen egy döntetlennel bejut a rájátszásba), és egy győzelem lett volna a biztos 2. számomra.

Jól is alakult az utolsó meccsem, 91. percig vezettem 1-0-ra, de jött a 91. perc, ahol a Plymouth kiegyenlített. Na mondom remek! Rájátszás....

Szerencsére viszont a Bristol Rovers bukott, így nem ért be :-)

http://noob.hu/2011/09/13/a_keret.jpg

http://noob.hu/2011/09/13/tabella.jpg
  • karajjj
    azt írták, hogy a gép az igazi CA-t és PA-at látja, ez alapján igazol, nem tudom, hogy mennyire hivatalos, de mások is mondták már ezt
  • LasDen #76218
    jah jóféle taktik...:DD

am már 3 szezon óta akarom kérdezni hogy Genoaba a 6-os mezt ki miatt vonultatták vissza...?? :DD
  • Barnabyka
    Forever alone jobb lett volna:D..amúgy nagy grat..a 4-3-3hot meg még nagyobb, anno nekem is az volt az a taktika ami igazán bevált az olasz ligában(napolival) ;)
  • LasDen #76216
    4-3-3 az inkább...habár...:D
    de tess...
  • zorrobomber
    eheh, most nézem, 3-4-3-al lettél bajnok? az szép! De Laet-ről dobsz egy képet?
  • LasDen #76214
    bajnok lettem és senkit nem érdekel.....

:DD
  • zorrobomber
    áhh, szopó
    tuti nem azt látja amit te is, vagyis a scout képességei által módosított "ál"-PA/CA-t? :(
  • LasDen #76212
    2100?? az aztán az elvetemült....:D am jó kis pléyák...:D
  • geo91
    re-genek :D (az fm fb oldalán böngészgettem unalmamban a rajongói képeket.)

reyes
    hassan sas
    abidal
    zanetti
    guardiola
  • Zsolti9014
    jelenleg 42-98 között vannak, kb. a fele 60 körül és alatta, a másik fele felette. nem akarom nagyon buzerálni mostmár a scoutot, csak így azért nem is hogy könnyebb, hanem játszhatóbb lett a dolog, hogy megüti a reputáció a többi nb2-es klubét.
  • karajjj
    nb2-be hogy stabil csapatod legyen 80-90 körüli CA kell minimum a játékosoktól, egy ilyen kerettel már harcolhatsz a dobogóért
  • Zsolti9014
    Na, hát így se egyszerűbb sokkal az élet. A vonal alattiak jöttek most:

Ezek közül Sheehan őszintén meglepett, hogy eljött NB2-be. De egyébként a leselejtezett NB1-es arcok továbbra sem hajlandóak tárgyalni velem, szóval olyan nagyon durvát nem változtattam.
  • karajjj
    sortin olvastam
  • Zsolti9014
    nekem kb. a fele. :)

kölcsönben sem sajnos. vagyis tavaly jött két srác diósgyőrből, és nem is figyeltem, de 2 évre, úgyhogy ők még itt vannak most is.

Csinálok most egy csúnya csalást, felemelem a reputációmat 3500-ra (ez kb. az NB2 átlag, a Diósgyőré 4000 feletti), és így próbálkozom. Tudom, hogy ez nem tiszta, de igazából az sem az, hogy a komplett NB2, meg a fél NB3 könnyebben tud emiatt igazolni nálam. Márpedig így nem lesz fejlődés, ez pedig egy ördögi kör.

Persze az mentésemet elrakom, és csinálok belőle egy másikat, hogy adott esetben tudjam azt folytatni. Ha így nem vagytok kíváncsiak az eredményekre, megértem, csak jelezzétek. ;)
  • farferi
    Nekem 5000 körüli a Darlingtonnal és így is kínszenvedés játékost találni.Kölcsönbe sem mennek?(nállam mindig van 4 kölcsönjátékos)
  • Zsolti9014
    Na, ahogy most szétnéztem a Genie-vel, az én reputációm a béka segge alatt van, pl. az újonc (és nem mellesleg még általunk is rommávert) Soroksárnak kerek egy ezressel magasabb ez az értéke. Nem csoda, hogy a f.sz se jön el hozzánk...
  • LasDen #76203
    Genoa 2013/2014
    Meglepőbb eredmények születtek mint azt én előzetesen vártam, mert a szezon elején az inter meccsnél bekattant valami és csak gyűltek a pontok...viszont kicsit csalódott vagyok a gólokkal, bár nincs miért, de nem bántam volna, ha valaki 20 gól körülig jut, de így meg sokkal megbizhatóbb az egész..:D
    Télen a középpálya megsegítésére érkezett 2 átadólistás emberke (3 mer 1 szezon végén jön) 2,5-3 millióért Henri Lansbury arsenalból és Zé Eduardo Sunderlandből, Eduardo inkább csak a merítési lehetőségeket növelte, míg az angol gyerkőc igen gyorsan beletanult a dolgokba és pazarul játszott, az eddig szintén király Marco Rossinak nem is maradt helye....nade a képek...:D

Csapat

Tabella

BL Csoport

BL Meccsekű
  • zorrobomber
    ezt te honnan tudod?
  • Zsolti9014
    most találtam egy olyat az fmbase-en, hogy FM Real Time Editor, ennek a rövidítése az RTE, a Mini meg ezzel együtt települ, gondolom valami "lájt" verziója. :)

hát, megpróbálom most ezzel, de hozzászokni nem akarok. :P
  • farferi
    Mini rte?Ez mit jelentene?Bevallom én is használom a geniet, kis csapatnál szinte kötelező ha nem akarsz 1 hétig használható és szerződni is hajlandó játékost keresni.Nekem is csak az a gond hogy a repu használat nem megbízható.
  • karajjj
    én asszem a mini rte-t szoktam használni, nővekvőbe rendezem őket a rating szerint és az első párból lehet általában igazolni
  • Zsolti9014
    ez mondjuk igaz.

bár most közben megnéztem ezt a Genie Scoutot, és találtam is vele korrekt ingyen igazolható játékosokat, de az utolsó koszos kongói utcagyerek sem akar tárgyalni velem.

létezik a scoutban erre valamiféle beállítás, hogy olyanokat keressen nekem, akik el is jönnének? próbálkoztam én a reputációval is, meg minden, de annyira nem akar menni.
  • farferi
    Hát nem változott a helyzet sajnos tegnap óta, egyetlen csatárt találtam akit el tudok hozni de ő sem olyan nagy szám. Jön még kettő kölcsönbe így talán elől nem lesz gond.De minden épkézláb játékos 10ezres fizetés fölött jönne, úgyhogy nemigen lesz itt erősítés.
  • karajjj
    a játékban a többi csapat úgy igazol, hogy látja a játékosok azon értékeit, amiket te nem...
    lényegében ezért te hátrányban vagy a többiekhez képest, mert a gép tudja, hogy mennyi a játékosok CA-ja és PA-ja
  • zorrobomber
    volt, de jó újra olvasni, és minden nap egyre jobb lesz :)

"az ilyen progikat nem csípem"
  • Fyrex
    bocsi ha már volt

"Football Manager 2012 release date has been announced as 21st October 2011"