Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én is mostmár ha kis csapattal vagyok,és nagy pléját adok el,akkor igyekszem legalább 20%-ot kicsikarni tõlük,hátha továbbadják 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sorry elrontottam linkelést a két lemaradt kép:

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Ilyen örömteli hírt még sose kaptam😄

Még két éve adtam el úgy h inkább kicsivel kevesebbet kértem de következõ eladás 50% az enyém. Ajaxban remekelt:
http://noob.hu/2011/01/30/madani2.jpg
és hát lecsapott rá City de az megkérték az árát, szerencsére
http://noob.hu/2011/01/30/madani3.jpg
Érdekesség, h míg 3 éve nálam alig keresett 3500 font/hét most a Citynél 2100000 font/hét a fizuja...

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

U.S. Alessandria Calcio 1912, Serie B, 2011/2012

átigazolások / keret

a nagyobb csoda végül nem sikerült, így nem sikerült megelõzni az anyaegyesületünket, de a kisebb csoda, hogy mögöttük végeztünk, így feljutottunk a serie a-ba!

a kupában idén is 3 kört mentünk, de mivel a 2. körben csatlakoztunk így a végállomás a 4. kör volt.
Hát õk a visszavágón a Nou Campban, lesérult és piros lapos játékosokkal.<#nevetes1><#falbav>Sebaj, majd jövõre...vagy késõbb.
king82
Na azt hiszem kellõképp felszívták magukat a játékosaid nagyon szép eredmény! Ki lesz a következõ ellenfél?

www.bundesliga.de www.kicker.de

Off topikba kiraktam a Barca eredményét meg egy régi szép emléket.
Nem otthon vagyok most csak holnap megyek haza. De ha megkeresed és ráküldesz egy figyelõt az megmondja milyen kilátásai vannak a jövõre nézve.

king82
Dobsz róla egy képet?

Én az MK Dons csapatába vettem meg 1,2 millkáért Ben Amos-t 18 évesen asszem. Nagyon jó igazolás volt remek kapus nálam. 11-es párbajban verhetetlen vagyok vele 3 év alatt.

king82
De nyugodtan töltögess képet ide vagy rakd be linkbe. Szép eredmény volt!

Huni92
voltam elefántcsontparti szövetségi kapitány egy ideig, nem játszottam egy meccset sem, aztán felvettek a hollandok 😄
2016-os EB-n kint van a csapat.

járókeret elég neki, de köszöni szépen <#vigyor1>
Huni92
mondd meg neki, hogy fogadja szeretettel az ajándékomat. szerintem hasznát fogja venni.

leigazoltam a 38 éves pippót 😄 2. meccsén már gólt is lõtt 😊
Huni92
de, te tehetsz róla. nem jól másolod be, persze, hogy nem jeleníti meg, ha így néz ki a link: http://http//akármi.jpg
egyébként meg azért 'ugat', mert teleszemeteled a topikot. az offtopikban lehet próbálkozni nyugodtan 😊

Az Espanyol-Real (2-2) meccsen Luis Garcia 8 hónapra, a klubb legtehetségesebb játékosa Forlin pedig 4 hónapra dõlt ki...

Espanyollal kezdtem fm10-ben, elsõ év elég jól sikerül, talán meg lesz a bl

Nem én tehetek róla hogy ezt csinálja.Amikor pár hónapja próbáltam, nem ment, elmondtad hogy kell és semmi gond nem volt, felraktam vagy 20 képet.Mindegy akkor nem rakok képet, bár nem tudom miért kell ezért ugrani.
Sziasztok!Tudnátok nekem ajánlani fiatal de annál tehetségesebb kapusokat!Eddig David de Gea volt a kiszemeltem, de 25 milliót+Badstubert szeretné érte az Atletico.....annyit szvsz meg már nem ér!
Huni92
az eredmény szép, de azt ajánlom, hogy jpg vagy png formátumban mentsd a képeket, mert ez a bmp nagyon szar.

nem bánnám, ha ezeket az offtopikban folytatnád
Na, ezt a bl meccset akartam berakni korábban.Itt dõlt el, hogy továbbjutunk, inkább kaptam volna ki, utólag belegondolva mert a Barcával kell játszani és nincsenek illúzióim.
http://http://noob.hu/2011/01/29/lionkicsi.bmp
Próba.
a nagy része a tartalékcsapatból távozott, az elsõ csapatból jóval kevesebben mentek, de annál nagyobb nevek. criscito, ranocchia, moretti, rafinha, sculli, stb...
king82
Látom nem kicsit hanem nagyon bõ volt a keretük, hogy így szórták a játékosokat.

Nem is gondoltam volna hogy ilyen jók a játékosaim.A téli átigazolási szezonban nézelõdök de egy normális playát nem találok.Már aki el is jönne kicsiny Debrecenbe.Kell valakinek pénz, átkluldöm banki transferrel{2.8 millió font}<#papakacsint>
bajnokságban amúgy oda-vissza vertek minket... (féltáv úta már játszottam pár mecset.) de a mások elleni eredmények által megelõzhetjük õket, ha szerencsénk van.

na itt a lényeg, egy képre rá sem fért...:

Huni92
majd, ha...

rögtön és még szép 😄

nem lesz könnyû de meglehet, mert nagyon durván meggyengültek. több, mint 60 milla értékben adtak el az idén játékosokat... majd dobok egy képet is ha érdekel.
king82
Jó reggelt!

Az talán leszögezhetõ hogy mesterséges intelligencia nincs benne, de feltünõ, hogy van olyan mérkõzés mikor az ellenfél a legjobb játékosomra jobb figyel mint máskor. A minimális változtatások viszont a taktikában célszerûek csak a hatékonyság miatt. Vagy épp az igazolásokhoz igazítva.

Üdv, giga kit pack-el tud valaki szolgálni, köszönöm elõre is
Köszi, én is így gondoltam, programozásilag nem tudom, hogy oldanák meg hacsak ki nem fejlesztenék a MI t.Nincs kötõjelem és néhány betum ha valakinek feltuntek volna a helyesírási hibáim.<#papakacsint>
Így lenne ötösöm a lottón.Kit kaptam a bl ben,ne kit?Barcelona.
Huni92
relatív. én nem sûrûn váltogatok taktikát, apróbb finomításoktól eltekintve, és nincs gondom. vannak évek, amikor nehezebben jönnek az eredmények, de ezt nem feltétlen a taktika kiismerésének tulajdonítom.

Huni ha olvasod: Mivel te egy csapattal 6 7 évet viszel, mi a tapasztalatod a taktika váltásról? Lehet olvasni fórumokon, hogy a gép megtanulja a taktikád, tapasztaltad ezt vagy ugyanazzal játszol folyamatosan.A mostani taktikám remekul mûködik, de jövõre már a harmadik évadot nyomom és ha váltanom kell már úgy nézek körul a játékospiacon.
Huni92
töltsd fel a noob.hu oldalra és a direkt linket másold be, úgy menni fog.

A magyar bajnoksághoz honnan tudok leszedni mezeket??
Mér nem rakja be a képeimet? Régen ugyanígy csináltam, ugyanazzal a képmegosztóval és most nem megy.
Gyõzelem vezéráldozatokkal.Két csatárom meg egy védõm sérult le, még jó hogy vége az õszi szezonnak.Utólag belegondolva, lehet, hogy a harmadik hely jobb lett volna de hátha szerencsés lesz a sorsolásunk.
Huni92
azért abba már párszor belegondoltam, hogy mekkora állatság lenne ha 65 évesen majd az FM2040-et nyomnánk és írogatnánk a topikba 😄D

geo, verd le az anyaegyesületet 😄

Plymouth:

zorrobomber
uhhh

féltáv, elég szoros a bajnokság, még bármi lehet

A két sárga utáni pirosra a figyelmeztetést mindig elfogadják...

Egybõl történõ kiállításnál meg nézd meg a meccs végén, hogy a bírói ténykedés milyen volt... nem biztos, hogy jogos volt a piros... ilyenkor, ha még megbünteted a játékost, persze, hogy lázad...

www.smart-bus.hu

A Régebbi részekben az ilyen megmozdulásomat mindig igazságtalanságnak vélték a játékosok.Ezért nem is alkalmaztam még ebbe a részbe ezt az opciot!.Ezekután fogom!.Köszi szépen!
zsoze19: próbálj keményebb lenni a játékosokkal szemben. pl: 2 sárgával történõ kiállításnál szóbeli figyelmeztetés, egybõl pirosnál 1 heti fizumegvonás. Ha szem elött tartod ezeket akkor senki se fog panaszkodni a fegyelmezettség hiánya miatt.
king82
Jó reggelt!

Hát igen a korosodás mást is elért nem csak téged. A munka és a saját lakás no meg a feleség a játék idõt igen leszûkíti. Hál isten némi nemû empátia van benne így mikor sikerül a kedvenc csapatom meccsét tv-ben nézni jöhet egy kis játék is. De sajna nem úgy haladok én se mint régen. Ezt a játékomat is jó pár hónapja rengeteg megszakítással tolom. Lehet ha nyugdíjas lesz az ember újra mint a gyerekek rengeteg ideje lesz játszani.
Ja és a gratulációra visszatérve mert igazándiból csak erre akartam reagálni én van hogy napokon keresztül nem jutok el a fórumhoz és ilyenkor mikor végig olvasom már csak a legutolsók maradnak meg a fejembe. Szóval szerintem ép az olvasás sûrûségétõl függ ki mennyi gratulációt kap. Szóval a gondolataimat lezárva:

GRAT MINDENKINEK MERT JÓL TOLJÁTOK!

Sziasztok!Gratula mindenkinek!
Az a problémám, hogy nagy a fegyelmezettlenség CSAPAT HÁZA TÁLYÁN!
Nincs erre valami megoldás?Régen, úgy tudom a csk-nak tudtam mondani, hogy hívjon össze valami találkozot a csapattagok részére....de most még a csk-t sem tudom, hogy ki!Valaki tud valami megoldást?
DONGUBA
en a southamptonnal kezdtem es csak ingyenesek jottek szinte de jol nyomjak nalam is a peterboro a 2.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

A Plymouth csapatával elértem a félévet, és mint igértem jön egy kis összefoglaló.

Eddig veretlenül(!) vezetjük a bajnokságot nem kis elönnyel. a P'borogh nemes ellenfél volt a félév során eddig, folyamatosan a nyomomban voltak, de az utolsó pár meccsen lemaradoztak. Tehát a tabella:

Liga kupában szépen haladtunk, de mivel nem volt sok lehetõségem rotálásra, a 3-as terhelés miatt a 4. fordulóban a Milwall ellen 2-1-re kikaptunk.

Az FA kupában még állunk, ellenfelünk a Swansea gárdája lesz. A kupák számomra nem fontosak, fõ hogy feljussunk.

Elérkezett az átigazolási szezon, szükségem lenne egy két olcsó védõre mivel elég sok gólt kaptunk (viszont nagyon sokat rúgtunk, köszönhetõ a támadófutballnak).Valószinüleg kölcsönjátékosokkal fogok erõsiteni, és eladom jó pénzért a kiegészitõ embereimet.

Amugy mindenkinek gratula, vannak szép eredmények <#eljen>