Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyors volt:

esküszöm nem emlékszem rá. te melyik csapattal játszol?

Forza Italia
Hali. Kezdetem egyet a Tottenhammal. Nagyon nem kellett a kereten változtatni olyannyira nem h csak 1 játékos érkezett Nkoulou a Monacotol. Keane és Walker távozott, Sandro pedig kölcsönbe ment. Elsõ 2 bajnokinkat megnyertük a Villa otthonában 3-0 ra és otthon a Man City-t vertük 4-0 ra. Eddig jól alakúl minden. Jövök majd képekkel-

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

De biztosan számít az is, hogy a Realnak nagyobb a hírneve :)

hozzám Realba M'Vila eljött 16 milkáért :D

Végülis Moussa Sissokot igazoltam le, és eddigi tejlesítménye alapján nem tûnik rossz vételnek... kb. 16m €-ra sikerült lealkudni az árát, ami még baráti ár, tekintve, hogy Yann M'Vila-t még 25m € + egy játékosért sem adták...

lippet
Év végére sikerült kicsit összekapnunk magunkat, egy erõs hajrával (CFC - MU 4-2; AV - CFC 0-4; CFC - BW 5-1; LP-CFC 1-2) sikerült elcsípni a bajnokság 3. helyét.

Sajnos az elmúlt szezonban be kellett érnük egy kupával (Community Shield). A BL-ben a bajorok búcsúztattak, súlyos, 5-1 összesítéssel (1-4 lett a Bridgen :S). Az FA kupában az Arsenal ütött ki (3-0 volt már a félidõ, aztán a vége két gyors góllal 3-2, de ez is kevés volt).

A csapat húzóembere Torres és Hazard volt, de a januárban érkezett Feghouli sem nyújtott rossz teljesítményt.

Most mindenki a szabadságát tölti, majd jelentkezek a nyári igazolásokkal!

Ui.: A szerzõdésemet 2016-ig sikerólt meghosszabbíttatni. :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Darthmushroom
nekem nem mert ha félidõbe 5s vagy alatta van az értékelése van már cserélem is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nektek volt már olyan hogy a meccs után 4.1 értékelést kapott egy játékos <#vigyor3>
Huni92
Gyors egymásutánban letudtuk a tavasz két legnehezebb meccsét, a 3. Lyon ellen 1-1, az eddigi listavezetõ Marseille ellen 2-1-et játszottunk. 14 kör van még, jelenleg 3 pont elõnyünk van és elsõ helyen állunk.

oridzsi :)

Fabio Capello
origi/virágbót?

én miután befejezem a TDU2-t, szerintem elkezdem a következõ szezont :p

Huni92
Estét!

Esti-éccakai mûszak valakinél? :)

Itt a vége, a Madriddal nem bírtunk.Na majd jövõre...vagy utána.
inter94
Moussa Sissoko best ^:D

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Csacsi
Andrea Poli. Azthiszen a Sampdoriában játszik.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

A.Madriddal nyolc között.Ha nagyon,nagyon szerencsém lesz akkor....Nem hiszem, mindig elvertek bármilyen csapattal játszottam ellenük.
Most látom h Dzsudzsák büntetõrugása csak 8as, ez sztem elvan szúrva rendesen, hisz PSV-nél is õ rúgja mindig a büntit szinte, meg jó rugótechnikája van. :/

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

A Tv-ben "Feguli"-nak mondják asszem :)

lippet
12m fontért sikerült Sofiane Feghouli-t legizaolni már a Valencia-tól. 3 meccset játszott eddig, 7.04 az átlagos teljesítménye, majd belerázódik.
Amúgy, hogy kell ejteni a srácnak a nevét? :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

zorrobomber
Anthony Annan

Olyan középpályást keresek, aki jól tud védekezni (pl. mint Yaya Touré). Már kinéztem Moussa Sissokot és Yann M'Vila-t, de a kettõ közül nem tudok dönteni. Nem szeretnék úgy járni, mint legutóbb Montolivoval, akivel jól megszívtam... Tudnátok tanácsot adni?
Ha vki tud ezeknél jobb fiatalal (max. 23 év körüli) játékost, azt is szívesen várom :)

Hello!

Én Adam Johnsont javasolnám. Jól játszik jobb oldalon, nálam jópár gólt szerzett, és az aszisztokkal sem volt baja.

Egyébként visszatérve Serge Aurier-hez, tényleg jó vétel, én is csak javasolni tudom ;)

na hála Istenek, ma semmi dolgom nincs, szóval töltök is mindjárt valamilyen kiscsapatot és kezdem az ipart veletek, ha már így pörög a topic :D
ja és még valami fontos: ha a tempó gyors, akkor lehetõleg gyors játékosokat igazolj. legalábbis nálam a nagyon gyors taktika miatt Xabi Alonso teljesen kiesett a csapatból.

Darthmushroom
jesus navas,obasi,ashley young,affelay,modric így hirtelen fejbõl ennyi

lippet
Ahogy nézegetem, Õk mind a fiatalabb generációba tartoznak. Tapasztaltabb (26-28 év) játékos kik jöhetnének szóba erre (támadó KP jobb) posztra?

lippet
Köszi tippeket (neked is Neoncsoves). Töltöttem le egy taktikát, holnap megnézek, meg ezeket a srácokat is, akiket ajánlottatok.

Az FM legyen veletek. Jó éjt! :]

Darthmushroom
+holtby,götze,douglas costa,luc castaignos,belhanda,dentinho

Darthmushroom
alexis sanchez,pjanic,yatabaté,feghouli,weiss,renato agusto,marin
vagy ha ki akarsz nevelni: yaisien,alex chamberlain,
am egy alexis sanchez+hazard szélsõ párossal nem lenne gondod egy jó ideig szerintem,tavalyi fmbe kedvenc volt ez a páros.

jobb szélsõ kp... Realból megpróbálhatnád elhozni Pedro León-t esetleg Valencia-ból Mata-t, de Mata-t át kell "nevelni" másik posztra, ennyi hátránya van neki

M'Vila az középpályás. lehet elfelejtettem írni :)

Serge Aurier meg jobb hátvédnek teljesen jó lesz 2-3 év múlva. amikor új karriert kezdek és van pénz õt egybõl megveszem :)

lippet
Ez a mostani taktikám fmhungary.hu-ról van. Köszi szépen a tippet, holnap de. szétnézek. Amúgy ez a M'Vila tipikus jobb szélsõ? Oda kellene ember, középre van Essien, Lampard, Mikel. Hazard, Malouda, Kakuta is bevethetõ center poszton, de inkább õk balosak. Egy tipikus jobb szélsõ kp. kellene a csapatomba.

zorrobomber

zorrobomber
te most mennyit költesz bérekre? én lehet kicsit elszálltam

zorrobomber
hát, ez nálam az elsõ meccse volt, de úgy néz ki be fog válni :)

Úgy látom megtaláljuk ugyanazokat a játékosokat, :D õ is volt nálam és rugott pár nagy gólt(egyik talán fel is van töltve Youtubera), meg jól nyomta, 1 év után el is vitték tõlem.

zorrobomber

http://www.youtube.com/v/mUjNYWydxFo&version=3

zorrobomber
Majd jövõre megveszem. Idén még ott van Cejas, meg jött Sandomierski is, gyûjtök még egy kis pénzt :)

Én el, nálam védett is és nagyon jó volt, és hát egy év mûlva lehet tudsz vele hosszabítani úgyh nincs ilyen záradék. Ha meg nem akar hosszabítani mert nagyobb klbba akar menni akk meg így is úgyis el kell adnod mert lejárt szerzõdéssel elmegy ingyen

Nem...

www.smart-bus.hu

Nem...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
Na bekaptam egy másik szopót is :) Silviu Lung Jr. már a tenyerembe csapott volna, de nekem kellett nemet mondani, mégpedig azért mert egyrészt 3.5M€-ért engedték csak el, õ pedig ragaszkodott hogy legyen a szerzõdésében az hogy 4.3M-ért el kell engednem ha külföldrõl hívják. Ti elfogadtátok volna?

letöltöttem de azóta sokat változtattam rajta. egyébként ez a taktika nemjó, mert könnyen csõdöt mond kisebb csapatok ellen, ugyanakkor nagyok ellen jó (BL gyõzelem összejött, semmi más viszont nem)

Huni92
mindamellett, hogy természetesen egy igen fontos szempont a játék során az eredményesség, én úgy gondolom, hogy semmiképp sem kellene elõrébb álljon, mint maga a játék sava-borsa, a legjobb, vagy legalábbis legmegfelelõbb taktika kidolgozása.
véleményem szerint letöltött taktikával játszani olyan, mintha valaki már elvégezte volna elõtted a piszkos munkát. persze, tanulni lehet belõlük, de nekem valahogy nem feküdne, ha más taktikájával, csak a space gombra rákönyökölve játszanék. :)

penge96
Úristen. xD Megnéztem vonalzóval. Sikerült egy optikai csalódást kreálnom magamnak. :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

illetve még ajánlom, hogy fm-base.co.uk -n nézz taktikákat (töltsd le azt amelyik tetszik) és nézd át õket. Madridban most én is egy letöltött taktikát használok, mivel a saját taktikáimmal nem vittem túl sokra nagycsapatok ellen. ebbõl a taktikából már tanultam és folyamatosan próbálok ki új dolgokat.

Huni92
csak neked :)

penge96
Vagy cska nekem tûnik úgy, mintha a védelem nem egy vonalban lenne?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"