Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Erre Gyuri bácsi:
Fogalmazhatunk úgy is hogy gyorsan lefõtt a tészta <#idiota>#idiota>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Liga Kupában "izgulós" meccset játszottunk a City-vel, de meglett! :]
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

csapat: átigazolások / keret
bajnokság: tabella / meccsek egyrészt / másrészt
kupa: meccsek / végállomás: elõdöntõ
keret stat
nyáron érkezõk
A Milannal kezdtem egy évet, az elején felkészülési meccs van kiírva a Juventussal, de nincs 11 játékosom, mert vagy sérültek, vagy a válogatottban vannak éppen, mert válogatott meccsek is vannak... ilyenkor mi van? Nem tudom elindítani a meccset a Juve ellen mert kiírja, hogy nincs elég ember.
Más. Európa Liga, Bajnokok Ligája döntõ rezdezésére hogy lehet pályázni?
Döntõben vagyunk :D
http://www.thedugout.net/community/showthread.php?p=2995746#post2995746
GanXstaZolee#2709
http://www.thedugout.net/community/showthread.php?t=70758
Egy kérdés, lehetõség van elérni, hogy a magyar bajnokságban ne csak a bajnok jusson a bl selejtezõbe? Illetve mi kellene ehhez? :) ill. milyen eredmény kellene folyamatosan pl. ahhoz, hogy elsõ hely utomatice bl indulás legyen? :) Ez irl hogy is müködik?
Most jelenleg 8ad döntõben vagyok és itt vége is lesz de érdekelne.
Köszi elõre is.
elõre is köszi.jó gémet és sok sikert mindenkinek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Olyan helyre pályáztam a szezon elõtt, ami feljogosítja a csapatot majd arra, hogy valamelyik nemzetközi kupában szerepeljen. Szokásomhoz híven az igazolásokat nem apróztam el, volt jövés-menés rendesen.
Franco tábornok nagyszerû szezont futott a tartalékcsapatban, a hátán vitte az elsõ keretbe be nem férõket a bajnoki címig :D
A többiekkel nem volt gond, mindenki hozta azt, amit vártam.
A Ligakupában valahol az elején kiestünk, nemlényeg. A Francia Kupát azért behúztuk, hosszabbítás után vertük a Montpelliert a döntõben.
A bajnokság, na az nem volt egyszerû történet. Volt 9 pontos elõnyünk meg 7 pontos hátrányunk is, és ha az utolsó elõtti forduló 91. percében ne kapjunk egy komikus gólt, akkor megnyertük volna a bajnokságot. Így viszont a Marseille nagyon kemény 1 pont elõnnyel lett végsõ gyõztes.
Macheda mondjuk ettõl függetlenül gólkirály lett
Itt is van egy kép az olasz kisgyerekrõl.
Ez meg a csapatkép.
Mivel vándorkarrier, így az egyéni díjak kiosztása után (a felsorolástól megkímélném a nagyérdemût) lemondtam, nem sokkal késõbb pedig aláírtam a brazil Internacionalhoz
Szezon közepe van, talán el sem vállaltam volna a munkát, ha ne láttam volna azt, hogy Rafael Sóbis itt van kölcsönben :D
most 4-1-2-2-1-et játszok, 2 szélsõ támadókp-val.
mindjárt jön egy kis beszámoló az elsõ évemrõl.
persze azt tudni kell, hogy nem feltétlen fog ez (ilyen mértékben) mûködni más csapatnál is, hiszen ez a hoffenheimre (és egyes játékosaira) van optimalizálva.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Kora hajnalban toltam egy mérkõzést, de valamiért a szekér nagyon zötyög. Az ellenfél a Burghausen volt és sikerült nekik 2-0-ás hátrányukat ledolgozni és a végén örülhettem az X-nek. Hát remélem sikerül kikecmeregnem a gödörbõl mert a tavasszal csak egy gyõzelmem van az összes többi X és vereség.
Huni pajtás jól tolod!
meccsek (vereségbõl és döntetlenbõl csak 1-1 csúszott be.)
egyetlen vereségünk... (köcsög csíter gép...)
fasza meccs volt! (izzadságszagú elsõ félidõ után, kiütéses gyõzelem.)
Na ma volt egy kis idõm és játszottam is egy meccset az ellenfél az Offenbach volt sajna lemostak a pályáról minket és egy 4-1-es vereséggel utaztam haza.
Jó-jó, a pénz nem lett volna akadály, de azért 25m-t nem adok ki érte, ha olcsóbban elhozhatom Sissokot is :)
átigazolások
keret
bajnoki nyitány