Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Bobadilla kapus nem volt a helyzet magaslatán, simán nyertünk a Copa Libertadores visszavágóján, 6-0-s összesítéssel szereztük meg a kupát.

lippet
Vertonghen neked is a Uninetdben volt már? Már 2x-3x kezdtem szezont, de mindig leigazolta... :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

zorrobomber
Kellett emlegetnem a meghülyülést :) Lemegy 7 forduló, cinkes meccsen nyerünk 2-0ra a Fehérvár ellen, tabella így néz ki:

Erre Gyuri bácsi:

Fogalmazhatunk úgy is hogy gyorsan lefõtt a tészta <#idiota>

zorrobomber
Szakály már tavaly is jó volt de idén teljesen meghülyült :)

bocs... :D ezt dobta a gugli. :D
baaazmeg ez milyen régi kép :D
degáz <#szomoru2>

Darthmushroom
ja ez már nagyon régóta így van pl ezért vannak 20-30bombák öngólnak írva mert kapus beleér de még bemegy a labda

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

igen? <#wow1>

ha bevédi, az fm szerint már öngól
Cech öngól? :) az hogy sikerült?:D

lippet
Kicsit megkésve, de itt vannak a Chelsea-s pályafutásom 2. évének kezdetén történt igazolások:

Liga Kupában "izgulós" meccset játszottunk a City-vel, de meglett! :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
felhivsz az ificsapatból néhány kölköt.

szucsy89
Sziasztok! Elakadtam a játék elején. :D

A Milannal kezdtem egy évet, az elején felkészülési meccs van kiírva a Juventussal, de nincs 11 játékosom, mert vagy sérültek, vagy a válogatottban vannak éppen, mert válogatott meccsek is vannak... ilyenkor mi van? Nem tudom elindítani a meccset a Juve ellen mert kiírja, hogy nincs elég ember.
lippet
Leigazoltam a Chelsea-be Belhanda-t meg Feghouli-t, de nem igazán beszélnek angolul. Az asszisztensem sokszor mondja meccs alatt, hogy baj van a kommunikációval ezeknél a játékosoknál.

Más. Európa Liga, Bajnokok Ligája döntõ rezdezésére hogy lehet pályázni?

Huni92
Úgy vettem át az Internacionalt, hogy a Copa Libertadores elõdöntõjének odavágóján 4-1-re kaptak ki a Palmeirastól, és a visszavágó jött éppen.
Döntõben vagyunk :D

GanXstaZoleeWrk
Köszi mindenkinek, játékon belül is megvan, és a link is jó.

GanXstaZolee#2709

Darthmushroom
hát azt valahol a játékba tod megnézni h évente mennyit nõ ezekkel az eredményekkel. valahol ott a bl-nél van asszem valami lista hh állnak a bajnokságok nem a válogatottak. ha jól emlészem ugye van az a fül h eu és ott van h bl meg euro liga stb.. és abba a menüpontba valahol.

GanXstaZoleeWrk
Köszi ezt sejtettem, a konkrétum érdekelne :) pl egy bl 8ad döntõbe jutás mennyivel emelheti a reput?

GanXstaZolee#2709

Darthmushroom
többszöri jó eredmények nemzetközi szinten és akkor magyar bajnokság repuja nõne és akkor ha megfelelõ szintet elér akkor fogsz automatikusan menni csoportkörbe

zorrobomber
Ha használható alatt azt érted hogy pénzes, akkor itt egy lista olyan csapatokról akiknek csilliárdos tulajdonosa van:
http://www.thedugout.net/community/showthread.php?t=70758

GanXstaZolee
Hello

Egy kérdés, lehetõség van elérni, hogy a magyar bajnokságban ne csak a bajnok jusson a bl selejtezõbe? Illetve mi kellene ehhez? :) ill. milyen eredmény kellene folyamatosan pl. ahhoz, hogy elsõ hely utomatice bl indulás legyen? :) Ez irl hogy is müködik?

Most jelenleg 8ad döntõben vagyok és itt vége is lesz de érdekelne.

Köszi elõre is.

Srácok, tudnátok ajánlani jó kis használható csapatokat, hogy kikkel lenne érdemes kezdeni,olyan európa liga szintû csapatokat, vagy akikkel oda lehet érni.
elõre is köszi.jó gémet és sok sikert mindenkinek
Forza Italia
Srácok van valami program amivel csodagyerekeket lehet keresni???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel! <#banplz><#mf1>

megbosszulták a szezon eleji 6-0-át... <#boxer>

Huni92
AS Saint-Étienne - Vándorkarrier, 1. állomás - 2010/2011

Olyan helyre pályáztam a szezon elõtt, ami feljogosítja a csapatot majd arra, hogy valamelyik nemzetközi kupában szerepeljen. Szokásomhoz híven az igazolásokat nem apróztam el, volt jövés-menés rendesen.
Franco tábornok nagyszerû szezont futott a tartalékcsapatban, a hátán vitte az elsõ keretbe be nem férõket a bajnoki címig :D
A többiekkel nem volt gond, mindenki hozta azt, amit vártam.

A Ligakupában valahol az elején kiestünk, nemlényeg. A Francia Kupát azért behúztuk, hosszabbítás után vertük a Montpelliert a döntõben.

A bajnokság, na az nem volt egyszerû történet. Volt 9 pontos elõnyünk meg 7 pontos hátrányunk is, és ha az utolsó elõtti forduló 91. percében ne kapjunk egy komikus gólt, akkor megnyertük volna a bajnokságot. Így viszont a Marseille nagyon kemény 1 pont elõnnyel lett végsõ gyõztes.
Macheda mondjuk ettõl függetlenül gólkirály lett
Itt is van egy kép az olasz kisgyerekrõl.

Ez meg a csapatkép.

Mivel vándorkarrier, így az egyéni díjak kiosztása után (a felsorolástól megkímélném a nagyérdemût) lemondtam, nem sokkal késõbb pedig aláírtam a brazil Internacionalhoz
Szezon közepe van, talán el sem vállaltam volna a munkát, ha ne láttam volna azt, hogy Rafael Sóbis itt van kölcsönben :D

zorrobomber
Nb1-ben simán jó, olyan mindegy hogy kapok 1-2 gólt mikor rúgok mellette 3-at 4-et, Bl-ben meg egyszer volt eddig egy rövidzárlatos félidõnk, de az is egy idegenbeni 2-0-s gyõzelem után, és a második félidõnben kicsit képbe jöttünk(asszem végül 3-1el idegenben lõtt góllal jutottam tovább) szóval belefért. Ráadásul tavaly mindkét MC labdaszerzõ volt, idén eddig megkockáztattam azt hogy az egyik abszolút nem védekezik(deep lying playmaker), és eddig bevált, nagyon jól osztogat a mélybõl Mats Rits és Eikrem is(lásd #69274). Szegény Seto évek óta nagy kedvencem de nehezen fog hosszútávon beférni a kezdõbe.

Huni92
én is sokáig használtam ezt a 4-2-4-et, bár a védekezést sosem tudtam megoldani úgy istenigazából :D

most 4-1-2-2-1-et játszok, 2 szélsõ támadókp-val.

mindjárt jön egy kis beszámoló az elsõ évemrõl.

zorrobomber
jaja, nálam is ugyanez van detto :)

akit érdekel letöltheti

persze azt tudni kell, hogy nem feltétlen fog ez (ilyen mértékben) mûködni más csapatnál is, hiszen ez a hoffenheimre (és egyes játékosaira) van optimalizálva.
hajrá, remélem kikerülsz a gödörbõl hamarost!
majdnem, annyi különbséggel, hogy a két szélsõ kp az támadó szélsõ kp, szóval ez igazából egy 4-2-4.
köszi, várom a képet! :)
zorrobomber

taktik 4-4-2?

king82
Nem semmi miket mûvelsz ezzel a csapattal! A következõ ellenfelem pont ti lesztek. Na majd tolok egy képet hátha sikerül elpicsázni a csapatot.

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Jó reggelt!

Kora hajnalban toltam egy mérkõzést, de valamiért a szekér nagyon zötyög. Az ellenfél a Burghausen volt és sikerült nekik 2-0-ás hátrányukat ledolgozni és a végén örülhettem az X-nek. Hát remélem sikerül kikecmeregnem a gödörbõl mert a tavasszal csak egy gyõzelmem van az összes többi X és vereség.

Huni pajtás jól tolod!

tabella (laza 11 pontos elõny féltávnál, 58 rúgott gól, ha így folytatjuk meglesz a százas a végére.)
meccsek (vereségbõl és döntetlenbõl csak 1-1 csúszott be.)
egyetlen vereségünk... (köcsög csíter gép...)
fasza meccs volt! (izzadságszagú elsõ félidõ után, kiütéses gyõzelem.)
Huni92
így jutottunk be a francia kupa döntõjébe:

king82
Jó reggelt!

Na ma volt egy kis idõm és játszottam is egy meccset az ellenfél az Offenbach volt sajna lemostak a pályáról minket és egy 4-1-es vereséggel utaztam haza.

A Manchester City-vel garázdálkodom... :D
Jó-jó, a pénz nem lett volna akadály, de azért 25m-t nem adok ki érte, ha olcsóbban elhozhatom Sissokot is :)

Huni92

második félidõbe cseréltem be de kár volt :D
kezdtem egyet a hoffenheimmel. :) rám fér egy kis lazulás az alessandriás önkínzás után... :D

átigazolások
keret
bajnoki nyitány
Huni92
Saint-Étienne loaded :)

Vujo meglõtte a századik gólját a Debrecenben.Ezúton gratulálunk neki.