Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnokság:
37meccs 13gól 18assit 7,54s átlag
összes:
48(3)meccs 15gól 22assist 3meccslegjobbja és 7.49s átlag
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Fost játszik? Nézd meg az asszisztjait meg az össz rációját. Van egy szöveges rész amit kiemeltem, bár nem lehet nagyon pontosan olvasni, csak akinek éles a szeme (kis felbontás miatt), de ott több díjat is nyert. 😊
Amúgy így áll fel a keret (ezt elfelejtettem képként betenni):
Asenjo (Stekelenburg)
Rafael (Cicinho) - Vidic (Evans) - Subotic (Ferdinand) - Evra (Drenthe,Fabio)
Vidal (Hargreaves)
Valencia (Nani) Dzsudzsák (Anderson)
Agüero (Balotelli)
Lukaku (Rooney) Hernandez (Macheda)
- A szerb fal összeszokott, Ferdinand sokat volt sérült, így idén Subotic kiszorította. Szerencsére ritkán sérültek a belsõ védõk, így szerencsétlenségére Ferdinand és Evans a tartalékoknál nyomja.
- Szélen sérülékenyebbek, fõleg hogy most Evra és Fabio is lesérült. Rafael már alapember lett, Juve - Roma - Atl Madrid vitte volna már.
- VKP poszton Hargreaves alapember volt tavaly, nagyobb sérülések elkerülték, de mivel már öreg, igazolni kellett egy régen figyelt játékost, aki a reálban nagyot csalódott. Elégedetlen volt, így áron alul el tudtam hozni (reál 16-18M fontért vette, én 8ért elhoztam, 3/4-ed annyi fizetéssel). Bár eddig többet volt sérült Vidal, de gyorsan beilleszkedett.
- KP szélen tudok rotálni. Balotelli-t 10M-ért hoztam el a City-tõl. Szarul szerepeltek abban az idényben, Balotelli menekült, így elhoztam, bár fizetését megkérte. Viszont Valencia (sorra lõvi a fontos gólokat, meccs embere folyamatosan, és Nani is hozza ezt a formát). Mivel Zsuzsi nálam alap ember, így nincs ki kiszorítsa 😄
- TKP poszton idén igazoltam Agüero-t (régi kedvencem, késztetést éreztem), viszonylag jól beilleszkedett, de nem hozza azt a formát, amit az elõzõ csapatában. Pedig kipróbáltam már több beállítást is ezen a poszton nála, de még kommunikáció szinten lehet hozzá kell szoknia a csapathoz. (Balotelli csereként áll be, nem panaszkodik, és jól teljesít)
- CS poszton megtaláltam a jó embereket. Hernandez félpályás szólokat nyom, aszisztokkal se szûkölködik. Alap ember sok és fontos gólokkal! Lukaku elsõ idényében alig lõtt gólt (bár részben csere volt). Viszont 2. évtõl kezdve még Hernandezt is túlszárnyalta, így párban a két fiatal támadja az ellen védelmét. Sajnos Rooney "kiszorult" egy ideje, féléves sérülése után, most pedig csere. Bár én sose szerettem, mert mindig kihagyta a kihagyhatatlant, ellenben a többiekkel.
-KP poszton Asenjo egy vészmegoldás (egyben jövõ emberének igazoltam) volt. VdS sokat volt sérült, Kuszcsak menni akart, idény végén lejárt a szerzõdése, õ is sokszor volt sérült (persze akkor, mikor a 1. kapus is). Amos meg 3. ligában se volt meghatározó kapus. Így nagy nehezen kihúztam az elsõ õszt, és igazoltam 16M-ért Atl Madridtól Asenjo-t. Nem jutott szóhoz De Gea mellett, más jó kapus meg sok lett volna (Akinfeev, Stekelenburg, Roma és Inter kapusai).
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nem annyira érdekes mások számára, mint ha kisebb csapattal lennék, de egy nagycsapatnál is van mi motiváljon:
1. legyek sikeresebb mint Ferguson
2. legyenek sikereket elérõ "fiókáim", mint annak idején Butt,Neville fivérek,Giggs,Becks,Scholes...
3. végre egyszer lemondjon a magyar válogatott szöv.kapitánya, és helyére ÉN mehessek 😊
4. ne legyen adóssága a csapatnak, és legyen a leggazdagabb klubcsapat
5. na és persze mert Manchester United, a kedvenc csapatom!
Összegezve: 2012-december-24. Kettõ és fél szezon óta irányítom a vörös ördögöket.
- 2 ARANY bajnoki cím, 1 ARANY bl cím, 2 ARANY Community Shield, 1 ARANY Klub VB cím, 1 ARANY UEFA Super Kupa, 2 EZÜST Carling kupa (mindkétszer Chelsea)
- Idén év elején DAVID GILL, a United elnöke lemondott, így átvette helyét sir Bobby Charlton (...ezzel kezdetét vette a 600M fontra rúgó adósság havi törlesztése)
- Jelenleg 100 ezer fõt képes befogadni az "Old Trafford"!!!
Képekben igazolások, jelenlegi keret, idei/eddigi bajnoki helyezések:
Utómegjegyzés: Képtelen vagyok kölcsönadni a játékosaimat. Pedig nagyon sok elsõ csapatravaló tehetségem van. Egyedül Fabio-t sikerült a Zenit-hez elpasszolnom 1 szezonra, de a többiekkel...
Továbbá ritkán fejlõdnek óriásit a játékoasim. De eddig az összes FM-el sikertelen voltam e téren.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Bár a csapatom ismét X-elt de én mámoros vagyok tõlük mert végre pontot raboltam az 1980 Münchentõl. Ez volt a harmadik mérkõzésünk egymás ellen és mióta a német kupából kiejtettek leakarom gyõzni õket. Na majd talán legközelebb az is meglesz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Megyek szétnézek még kik jöhetnének szóba.
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
A bajnoki cím és a BL gyõzelem mellett sikerült behúzni a Liga kupát és az FA kupát is. Most mindenki a jó megérdemelt szabadságát tölti (már aki nem az EB-n van).
nem jött egyszer edzésre. megvontam tõle két heti fizut, erre benyomta a durcit én meg megmondtam neki hogy leszarom mit akar , én avgyok az edzõ és az lesz amit mondok. erre bocsánatot kért és elvállalt egy tini tanítását 😄 😄 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
év ifije: 1.nani 2.hernandez
év csapatába: vidic,ferdinand,dzsudzsák,nani csereként hernandez+rooney
igazolások:
tabella:
stat:
fa kupa:
meccs embere casillas
MU 1:2 real madrid
gyors higú dupla kontrából onnan meg vége volt...
Darth nem csak veled történik ilyen. A tavaszt mint már mondtam egy csodálatos gyõzelemmel kezdtem a Köln ellen. Aztán így alakultak a mérkõzések. A 6. meccsemen sikerült újra gyõznöm a Bochum ellen.
www.bundesliga.de www.kicker.de
meccs embere gomez...
(eddig a 11-el csak a Real-t meg a Huddersfield-et próbáltam, ezért vágyok valami ilyesmire.)
amúgy nálam is becsúszik a Real Madriddal 1-1 döntetlen ilyen kiscsapatok ellen. elég idegesítõ, fõleg hogy utána a morál eléggé megzuhan
bl-be buzaspórát kaptuk 😄😄 am csoportunk lyon,ajax,redbull salzburg volt elsõ helyen mentünk tovább 4gy 2d
nem gondolod hogy mostmár esélytelen feljutni az elsõ helyre? 😊 BL-be hogy állsz?

10/5 vs 24/8 --> 2-1, de ezúttal mi voltunk a szerencsésebbek. a listavezetõ Cruzeirot vertük tehát.
elkezdõdött július, jött néhány ember ingyen: leandro gracián a boca juniorsból, leandro somoza a velezbõl, christian lucchetti a banfieldtõl (egyébként nagyrészt az õ bravúrjainak köszönhetõ a cruzeiro elleni gyõzelem), valamint adriano a monacotól.
visszatért sóbis, de tetszett neki a gyengélkedõ atmoszférája, újabb 3 hetes bérletet váltott.