Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nálam:
bajnokság:
37meccs 13gól 18assit 7,54s átlag
összes:
48(3)meccs 15gól 22assist 3meccslegjobbja és 7.49s átlag

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

BBeno2
amúgy ez a messi láz ez valami BUG a játékban? konkrétan 2009 óta Messi kapja minden évben az aranylabdát most van 2020. õ 32 éves és idén is õ kapta úgy hogy az évben 11 meccsen játszott! ezeken 4 gólt lõtt... engem nem zavar csak kicsit FAKE, hogy csak akkor nyeri más ha a REALlal játszom, mert akkor vagy Ronaldo vagy Higuain kapja. kicsit gáz ez a része a játéknak.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

bexinho
Köszi! 😊

Fost játszik? Nézd meg az asszisztjait meg az össz rációját. Van egy szöveges rész amit kiemeltem, bár nem lehet nagyon pontosan olvasni, csak akinek éles a szeme (kis felbontás miatt), de ott több díjat is nyert. 😊

Amúgy így áll fel a keret (ezt elfelejtettem képként betenni):

Asenjo (Stekelenburg)

Rafael (Cicinho) - Vidic (Evans) - Subotic (Ferdinand) - Evra (Drenthe,Fabio)
Vidal (Hargreaves)
Valencia (Nani) Dzsudzsák (Anderson)
Agüero (Balotelli)
Lukaku (Rooney) Hernandez (Macheda)

- A szerb fal összeszokott, Ferdinand sokat volt sérült, így idén Subotic kiszorította. Szerencsére ritkán sérültek a belsõ védõk, így szerencsétlenségére Ferdinand és Evans a tartalékoknál nyomja.
- Szélen sérülékenyebbek, fõleg hogy most Evra és Fabio is lesérült. Rafael már alapember lett, Juve - Roma - Atl Madrid vitte volna már.
- VKP poszton Hargreaves alapember volt tavaly, nagyobb sérülések elkerülték, de mivel már öreg, igazolni kellett egy régen figyelt játékost, aki a reálban nagyot csalódott. Elégedetlen volt, így áron alul el tudtam hozni (reál 16-18M fontért vette, én 8ért elhoztam, 3/4-ed annyi fizetéssel). Bár eddig többet volt sérült Vidal, de gyorsan beilleszkedett.
- KP szélen tudok rotálni. Balotelli-t 10M-ért hoztam el a City-tõl. Szarul szerepeltek abban az idényben, Balotelli menekült, így elhoztam, bár fizetését megkérte. Viszont Valencia (sorra lõvi a fontos gólokat, meccs embere folyamatosan, és Nani is hozza ezt a formát). Mivel Zsuzsi nálam alap ember, így nincs ki kiszorítsa 😄
- TKP poszton idén igazoltam Agüero-t (régi kedvencem, késztetést éreztem), viszonylag jól beilleszkedett, de nem hozza azt a formát, amit az elõzõ csapatában. Pedig kipróbáltam már több beállítást is ezen a poszton nála, de még kommunikáció szinten lehet hozzá kell szoknia a csapathoz. (Balotelli csereként áll be, nem panaszkodik, és jól teljesít)
- CS poszton megtaláltam a jó embereket. Hernandez félpályás szólokat nyom, aszisztokkal se szûkölködik. Alap ember sok és fontos gólokkal! Lukaku elsõ idényében alig lõtt gólt (bár részben csere volt). Viszont 2. évtõl kezdve még Hernandezt is túlszárnyalta, így párban a két fiatal támadja az ellen védelmét. Sajnos Rooney "kiszorult" egy ideje, féléves sérülése után, most pedig csere. Bár én sose szerettem, mert mindig kihagyta a kihagyhatatlant, ellenben a többiekkel.

-KP poszton Asenjo egy vészmegoldás (egyben jövõ emberének igazoltam) volt. VdS sokat volt sérült, Kuszcsak menni akart, idény végén lejárt a szerzõdése, õ is sokszor volt sérült (persze akkor, mikor a 1. kapus is). Amos meg 3. ligában se volt meghatározó kapus. Így nagy nehezen kihúztam az elsõ õszt, és igazoltam 16M-ért Atl Madridtól Asenjo-t. Nem jutott szóhoz De Gea mellett, más jó kapus meg sok lett volna (Akinfeev, Stekelenburg, Roma és Inter kapusai).

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Darthmushroom
grat, am dzsuval mit játszatt mert elég "fos" amit játszik nállad... nállam bõven 10gól 1évbe meg legtöbb assist

lippet
Paulo jobb-bal oldalon is, meg õ bírja a padot! :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bexinho
Remek... lekicsinyítem a képeket, erre így teszi be 😄

bexinho

Nem annyira érdekes mások számára, mint ha kisebb csapattal lennék, de egy nagycsapatnál is van mi motiváljon:
1. legyek sikeresebb mint Ferguson
2. legyenek sikereket elérõ "fiókáim", mint annak idején Butt,Neville fivérek,Giggs,Becks,Scholes...
3. végre egyszer lemondjon a magyar válogatott szöv.kapitánya, és helyére ÉN mehessek 😊
4. ne legyen adóssága a csapatnak, és legyen a leggazdagabb klubcsapat
5. na és persze mert Manchester United, a kedvenc csapatom!

Összegezve: 2012-december-24. Kettõ és fél szezon óta irányítom a vörös ördögöket.
- 2 ARANY bajnoki cím, 1 ARANY bl cím, 2 ARANY Community Shield, 1 ARANY Klub VB cím, 1 ARANY UEFA Super Kupa, 2 EZÜST Carling kupa (mindkétszer Chelsea)
- Idén év elején DAVID GILL, a United elnöke lemondott, így átvette helyét sir Bobby Charlton (...ezzel kezdetét vette a 600M fontra rúgó adósság havi törlesztése)
- Jelenleg 100 ezer fõt képes befogadni az "Old Trafford"!!!

Képekben igazolások, jelenlegi keret, idei/eddigi bajnoki helyezések:

Utómegjegyzés: Képtelen vagyok kölcsönadni a játékosaimat. Pedig nagyon sok elsõ csapatravaló tehetségem van. Egyedül Fabio-t sikerült a Zenit-hez elpasszolnom 1 szezonra, de a többiekkel...

Továbbá ritkán fejlõdnek óriásit a játékoasim. De eddig az összes FM-el sikertelen voltam e téren.

Bosingwát ingyen elengedted Ferreira meg még a keretben van? <#nevetes1>
lippet
Igazolások:

Keret:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ez melyik fm? és miket tettél fel rá?

Nem akarok kötözködni, de nem 1860 Münchenre gondoltál? 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

king82
Jó reggelt!

Bár a csapatom ismét X-elt de én mámoros vagyok tõlük mert végre pontot raboltam az 1980 Münchentõl. Ez volt a harmadik mérkõzésünk egymás ellen és mióta a német kupából kiejtettek leakarom gyõzni õket. Na majd talán legközelebb az is meglesz.

www.bundesliga.de www.kicker.de

zorrobomber
személyes DMC kedvenc most Slobodan Medojevic, szerintem érdemes bárkinek rápillantani

lippet
Nem sokat játszattam, inkább Essien meg Mceachran a favorit nálam.

Barnabyka
pedig õ a játékban az egyik legjobb vkp szerintem 😄

lippet
Úgy néz ki, õt érdemes volt kölcsönadni (6 millióért meg is vehetik majd):

lippet
Inkább hagyjuk Õt ott, ahol van! :]
Megyek szétnézek még kik jöhetnének szóba.

Én inkább Serge Aurier-t ajánlom... hosszú távon jobban jársz vele, meg egyébként is rohadt jó játékos 😉

zorrobomber
Bodnár? 😊

lippet
Most jobb szélsõ hátvédet keresek. Van der Wiel-t 18 millióért akarják ideadni a bajorok. Szerintetek? Vagy legyen inkább Serge Aurier?

lokika28
Hali kezdtem egyet a PSG csapatával és elég nyögve nyelõs a dolog:S legutóbbi meccsemen is a Nancy ellen vezetek 2-0ra erre az 50-70. perc környékén vmi miatt folyton kihagy a védelem és ottkapok sok gólt mostis kaptam 3at:S és folyton ezvan:S mitlehet tenni?:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

lippet
CFC 2. év után:

A bajnoki cím és a BL gyõzelem mellett sikerült behúzni a Liga kupát és az FA kupát is. Most mindenki a jó megérdemelt szabadságát tölti (már aki nem az EB-n van).

BBeno2
bepuhítottam balotellit 😄 😄 😄

nem jött egyszer edzésre. megvontam tõle két heti fizut, erre benyomta a durcit én meg megmondtam neki hogy leszarom mit akar , én avgyok az edzõ és az lesz amit mondok. erre bocsánatot kért és elvállalt egy tini tanítását 😄 😄 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Darthmushroom
év futballistája: 2.roo 3.dzsudzsák
év ifije: 1.nani 2.hernandez
év csapatába: vidic,ferdinand,dzsudzsák,nani csereként hernandez+rooney

Darthmushroom
MU 1szezon:
igazolások:

tabella:

stat:

fa kupa:

Darthmushroom
real madrid 1:1 MU
meccs embere casillas
MU 1:2 real madrid
gyors higú dupla kontrából onnan meg vége volt...

king82
Jó reggelt!

Darth nem csak veled történik ilyen. A tavaszt mint már mondtam egy csodálatos gyõzelemmel kezdtem a Köln ellen. Aztán így alakultak a mérkõzések. A 6. meccsemen sikerült újra gyõznöm a Bochum ellen.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Darthmushroom
utolsó birningham ellen akik 29m alatt 14gól lõttek... nagy nehezen 4:5ra nyertünk...katasztrófa amit mûveltünk...

Darthmushroom
nocomment:

meccs embere gomez...

Darthmushroom
17perc után azt hittem minden remény elszáll a bajnoki címért mert elõzõnap az arsenal nyert, de összeszedtük magunkat és kis szerencsénk is volt

Darthmushroom
aston villa,spurs,napoli,palermo,leverkursen stb.. válogass 😄

Barnabyka
Valaki valami "erõs" középcsapatot tudna ajánlani akikkel szórakoztató a játék?
(eddig a 11-el csak a Real-t meg a Huddersfield-et próbáltam, ezért vágyok valami ilyesmire.)

nálam is volt már ilyen hogy agyvérzést kaptam majdnem. Spanyol kupa, Sevilla ellen. Vezetünk, erre 90+4. percben egyenlítenek, aztán 2 üres hosszabbítás félidõ aztán 11esek. Persze ilyenkor még azok is elbasszák a 11est akik mindig berúgták eddig (CR...). Így szállt el a Spanyol kupa tõlem. Bajnokság meg egy szaros Almeríán ment el<#falbav>

Darthmushroom
hát még ha olyan döntetlen h megérdemlik leszarom de h nekik 3-4lõvés nekünk 20-30és úgy döntetlen meg 90+1 öngóllal x meg ilyenek az kicsit felhúzz... hát bajnokságot még nem adom fel annyira még egy kicsi remény van addig küzdünk

bajnokin játszass fiatalokat (legalábbis többet) és BL-re koncentrálj szerintem😊

amúgy nálam is becsúszik a Real Madriddal 1-1 döntetlen ilyen kiscsapatok ellen. elég idegesítõ, fõleg hogy utána a morál eléggé megzuhan

Darthmushroom
hát most vertük a cityt idegenbe 0:2re de így is 8pont a hátrány. hát igen nem sok esélyt láttok a bajnoki címre mivel itthon 1:1 lett az arsenal ellen hát sajnos bemákkolták :S nagyon sok a döntetlen meg a vereség, mert szerencsétlenek vagyunk pl. everton ellen 80percig emberelõny végig támadunk 1gólt sikerül szerezni hosszasításba találnak egy gólt. vagy otthon a city ellen 3gólt kaptunk 6lõvésbõl kikaptunk 2:3ra meg még sorolhatnám.
bl-be buzaspórát kaptuk 😄😄 am csoportunk lyon,ajax,redbull salzburg volt elsõ helyen mentünk tovább 4gy 2d

nice 😄

nem gondolod hogy mostmár esélytelen feljutni az elsõ helyre? 😊 BL-be hogy állsz?

Darthmushroom
neki álltam lazulni kicsit a MU-val hát annyira nem állunk jól de viszont a chelsea ellen nagyon megy 😄😄😄

zorrobomber
Tényleg impresszív névsor van a bejövõ oldalon. Tegnap megfigyeltem hogy HajdúB akkurátusan Pienáárnak szólítja a dél-afrikait(érthetõ azért), de bennem már örökre a Fifás-Andy Gray-es "Pínaaa" marad meg ha róla van szó 😊

Asszem egész jól sikerült az átigazolási szezon.😊
A Juve ellen idegenben 1-1 biztatásra adhat okot😄

Huni92
jóaz, gratula 😊

Kezdtem egy szezont a Tottenhammal és van egy olyan gondom, hogy a csatárok rendre elrontják a helyzeteiket, meccsenként van vagy 7-8 ziccerük de nem igazán lõnek belõle gólokat, próbáltam változtatni visszább vettem a tempóból de nem sokat segített, valaki tudna segíteni.
Nagy grat mindenkinek😊
Salernitana 3.szezon!

Sokáig a 7.helyen tanyáztunk,de a tavaszi szezonom sajnos nem sikerült😞
jövõre kicsi befektetéssel meglehet az Euró Liga szereplés😊
lippet
Mindjárt év vége, kicsit sokkal jobban állunk idén, mint tavaly. BL-ben elsõ körbe az Inter jön, Liga kupában Plymouth lesz az ellenfél.

zorrobomber
Áhá, hülyén értelmeztem, bocs. Ide írtam valamit a melómról aztán rájöttem hogy jobb ha nem írom le <#idiota>

Huni92
de, épp ezt mondtam 😊 4 ziccer, de ebbõl 2 a tizik miatt volt 😛

10/5 vs 24/8 --> 2-1, de ezúttal mi voltunk a szerencsésebbek. a listavezetõ Cruzeirot vertük tehát.

elkezdõdött július, jött néhány ember ingyen: leandro gracián a boca juniorsból, leandro somoza a velezbõl, christian lucchetti a banfieldtõl (egyébként nagyrészt az õ bravúrjainak köszönhetõ a cruzeiro elleni gyõzelem), valamint adriano a monacotól.
visszatért sóbis, de tetszett neki a gyengélkedõ atmoszférája, újabb 3 hetes bérletet váltott.

zorrobomber
Fio, Real, Anderlecht, utóbbi kettõ 0-0-t játszott az elsõ meccsen, ott meg az Anderlecht kapusa lett a meccs embere. Amúgy a tiziket nem clear cut chance-nek veszi? Nekem így rémlik.

Huni92
abból meg 2 a tizi 😄

mi a csoportod?

zorrobomber
ezt viszont nyugodt szívvel rákenem(az ellenfél kapusára) <#zavart2>

zorrobomber
Azért a 6 kapuralövésbõl 4 ziccer volt szóval jó volt az én nem kenném az ellenfél kapusára 😊