Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king82
Volt olyan mikor a Schalke kereset meg és éppen a tabella 5. helyén voltak na ott például a morál jó volt csak valamiért engem akartak. Nemet mondtam de nem is cserélték le a vezetõjüket.

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
ez baromság,ha egy csapatnál ott van hogy manager helyzete instable,akkor lehet jelentkezni,bár akkor általában egy mentálisan hulladék csapatot veszel át,mivel ugye nem megy nekik,ezért inog a pad az edzõjük alatt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

king82
Jó reggelt!

Hát erre nincs jó magyarázat mert én a Düsseldorf (2. osztály) managere vagyok és a német bajnokságból (1. osztály) már sokan megkerestek, hogy mennyek hozzájuk. Idõvel téged is megkeresnek más csapatok is, kiugró eredmények sokat segítenek. De jelentkezni csak ha lemondott az vezetõjük akkor tudsz.

lippet
Szerintem nem fognak megkeresni. Ha kirúgják/visszavonul az edzõ (nálam 2013 nyarán, azaz most mondott le Wenger, Fergusson), akkor tudsz jelentkezni a munkára.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bakkerman
naggggyooon tud a srác

Forza Italia
Tottenham edzõje vagyok jelenleg. 3 éve. Mi alapján keres meg egy nagyobb klub??? Barca, Real stb.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

_AS:DF_:ASD_FSDF

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

lippet

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
Almería - Vándorkarrier 3. állomás - 2011 december - 2012 július - Liga Adelante

Azzal kezdem, hogy igen komolyan benéztem, mert azt hittem, a Primeraban áll a 17. helyen a csapat, de csak akkor vettem észre, hogy bizony másodosztályba szerzõdtem, amikor már a játékosokat vizslattam.
A 16. forduló után vettem át a csapatot, 18. helyen álltak akkor, ahhoz képest, hogy a média az 5. helyre várta õket elõzetesen. Januárban volt egy kis vérfrissítés, és szerényen kijelenthetem, hogy belenyúltam a jóba, minden igazolásom meghatározó játékossá vált rögtön az elejétõl kezdve. 26 bajnoki meccsen 17 gyõzelem, 7 döntetlen és 2 vereség az, amit fel tudok mutatni. Ha nem balfaszkodjuk el a simán nyerhetõ meccseket, még osztályozót sem kellett volna játszanunk. A végére egy kicsit leeresztettünk, de végül is belefért, mert elõtte jobban jöttünk fel, mint a talajvíz.
Ez a menetelés az 5. helyre volt elég a végén. Osztályozót játszottunk az Elchevel, 5-2 lett összesítésben, majd a Betis álmait romboltuk le egy laza 5-3-as összesítéssel. Kicsit sajnáltam is õket, olyan gólokat lõttünk, ami a mesében sincs ^^
Itt pedig
megtekinthetitek a nem túl bõ keretet, amivel végigszlalomoztunk a bajnokságon.
Szimpatikus ez a csapat, még egész biztosan maradok itt, elvégre valakinek el kell kennie a Barca száját.

Barca,Porto,Lorient...nem tetszik de hát ez van.
Így még nem jutottam be a bl-be.Debrecen negyedik évad.Red star ellen ki-ki meccs összesítésben 8-1.Öröm, bódogság.
Huni92
az szép. meg a kombináció se lehetne rosszabb szerintem, 1 kapuralövés, 2 gól, egyik ráadásul a hosszabbításban. talán ha tizenegyesbõl született volna, akkor lenne brutálabb :D

1. Tenerife - 75 pont
2. Gimnástic 75 pont
3. Betis 75 pont
4. Almeria 70 pont
5. Levante 68 pont
6. Elche 67 pont

mindez 3 meccsel a bajnokság vége elõtt. a násticcal még játszunk. egyébként simán meglehetne az a 2. hely, ha nem balfaszkodjuk el 2-3 meccsünket is, amelyek abszolút a nyerhetõ kategóriába tartoztak.

Forza Italia
thx

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
nem üvöltésnek szántam, bannerbõl másoltam, ennyi :)
elsõ vereségem a bajnokságban idén

bakkerman
googlebe beírod wonderkid,és kiad pár srácot

Darthmushroom
mikor jön már az új patch???:O

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
<#mf1><#mf2><#taps><#nyes><#nevetes1><#banplz>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Football Manager.

CSAK a Fradi

Forza Italia
Srácok van olyan program amivel csodagyerekeket lehet felfedezni???

Vajon nagyon mellé foghatok ha valamelyikre bízom az U19-es csapatom?:)
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
king82
Jó reggelt!

Csak elnéztem a méretezést azért nem kell üvölteni. Emil kapcsolatban köszönöm a tanácsodat, gondolkodok mit is tegyek és minden lehetõséget mérleglek.

penge96
Ilyen sem volt még velem, 18 meccse veretlen a csapat (Arsenal). 14 gyõzelem, 4 döntetlen

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

zorrobomber
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

Emilnél érdemes lehet megnézni mennyit volt sérül. Én ilyen 6-7es natural fitness-el csak akkor veszek játékost ha tényleg irgalmatlan jó a többiekhez képest, plusz legyen magas az eltökéltsége és munkabírása is, mert akkor gyorsabban felépül az esetleges sérülésekbõl, és a kihagyott meccsek miatt talán kevésbé ingadozik a teljesítménye.

king82
Most kaptam a friss információt:

Ilyen viszont nem szoktam kérdezni, de most kíváncsi vagyok. Ti mit szóltok hozzá: Emil ?

king82
Jó reggelt!

Remélem utána meg elvitték a diliházba. Ezt az elme beteget.

eZo
nem mára ígérték a patchet az átigazolásokkal ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Darthmushroom
eddig:

komolyabb meccsek: city 0:2 Mu
arsenal 0:0 Mu úgy h a meccs végén már cska 8 voltunk a pályán piros lap és két sérülés miatt
másik döntetlen a sunderland ellen van

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ne FMezzetek sokat mert így jártok <#idiota>

http://www.youtube.com/v/mKvztQBlraQ&version=3

zorrobomber
Igen, ezek a legfontosabbak, de a mentális képességek határozzák meg hogy ki is tud használni egy 20as fizikoterápia skillt. Ha emellett 2 a determination meg a displicine akkor nem ér semmit :)

Tiszta Linbergh
Huni92
Internacional - Vándorkarrier, 2. állomás - 2011. július-december

Akkor vettem át a csapatot, amikor a Libertadores Kupa elõdöntõjének odavágóján 1-4-es vereséget szenvedtek a Palmeirastól. A visszavágón sikerült 3-0-ra nyerni, idegenben lõtt több góllal mentünk a döntõbe. Ott a szintén brazil Corinthians ellen csaptunk össze, és Roberto Carlos szerencsétlenkedéseinek hála az elsõ meccset 1-0-ra, a másodikat 5-0-ra nyertük meg. Ez ugyebár azt is jelenti, hogy kvalifikáltuk magunk a Klub VB-re, de errõl késõbb.

A bajnokságban igen hamar feltornáztuk magunkat a top3-ba, Sóbis az elsõ két hónapban 7 hetet volt sérült, de aztán összeszedte magát, gólkirály lett, és megnyertük a bajnokságot is. Giuliano kidõlt valamikor júliusban, és december elején épült fel a lábtörésébõl. Sajnáltam, mert nagy skill a gyerek.

Közben az egyik figyelõm talált egy sárkánytejen nevelkedett kölyköt, akit rögtön meg is vettem 2,2 millió euróért, de mivel még ifi, nem játszhat tétmeccsen. Nopara, azt mondja az FM róla, hogy a következõ Ronaldo lehet, úgyhogy majd ha betöltötte a 18-at, átviszem Európába.

Klub VB: elõdöntõben 2-0 a Toluca ellen, majd jött a döntõ a Manchester United ellen. A meccs elõtt ajánlott szerzõdést az Almeria, 1 hetes halasztást kértem, megkaptam, így én irányíthattam a csapatot a döntõben. Végül 2-1-re nyertek az angolok, de hosszabbításra volt szükség. Ami kicsit baszta a csõröm, hogy a MU-ban Anders Lindergaard 3. számú kapusként világklasszis teljesítményt nyújtott a kapuban.

Bajnoki tabella
Stat
Adilson a 15 éves suhanc.

Repülök Spanyolországba 17. helyen van az Almeria.

Huni92
nem szar :o

lippet
Közben a 2012-es év díjazottjai:

#69411 Nálam is Messi nyer állandóan:

lippet
J. C. Laffitte: Monaco --> Benfica (3 millió) --> Chelsea (16 millió)

Áhhh, aki jó lenne már leszerzõdött Európába.Keresgélhetek tovább.
Gyurónál a fizikoterápiát szoktam nézni, játékos figyelõnél pedig a judging player ability és judging player potential számít tudtommal legtöbbet.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

volt, hogy a fél Honvédom onnan volt anno... <#idiota>
elefántcsontpart
Köszi és az melyik országban van?
nekem minden játékomban más volt a csítnemzet, volt hogy kolumbia, de volt spanyolország meg stb, amúgy ajánlom az asec mimosas-t, oda mindig jó ifiket generál a játék
Ti milyen módszerrel kerestek fiatal tehetségeket?Én a világbajnoki selejtezõcsoportokból nézem a válogatottakat de elég macerás így.Van olyan "csítország" ahol érdemes keresgélni?
king82
Jó reggelt!

Egy apró kérdés: mit kell nézni ha gyúrót és játékos figyelõt akarok szerzõdtetni? A mostaniaknak lejárt a szerzõdése és gondoltam szerzõdtetek újjakat.
Köszi a segítséget elõre is!

bakkerman
új játék kezdésénél a database beállításoknál mit jelent a "player with national reputation"? ha például azt rakom be,hogy Hungary,akkor azokat tölti be,akik eljönnének magyarhonba?

Hi kérhetnék valakitõl, 1 kis segítséget, hogy a liverpool keretébõl, hogy lehet a maxot kihozni(felállás, taktika, edzések stb..) jelenleg az alap 4-2-3-1-es felállással tolom, de nem igazán tudok nagy gólarányú gyõzelmeket kicsikarni, még 3.-4. osztályú csapatok ellen se.
Elõre is köszi

Allez L\'OM

king82
Jó reggelt!

De igen elszúrtam a gépelést persze hogy 1860-ra gondoltam.
FM 2007 a játék. Amit feltettem 2 patch, magyarítás, mezcsomag, logó csomag és skin. Más nincs fent hozzá pluszba.

A teljesség igénye nélkül blexinho, lippet és mindenki másnak gratula.

lippet
A Klub VB megnyerésével a Chelsea FC legsikeresebb éve 2012 lett, a 7 szerzett 1. hellyel: Liga Kupa, Premier Liga, FA Kupa, Bajnokok Ligája, Community Shield, Európai Szuperkupa, Klub VB.

bexinho
Az se rossz! Úgy látszik Dzsudzsi mindenkinél megállja a helyét. Mondjuk én nem szánok neki akkora szerepet, inkább a szélrõl beadást részesítem elõnyben.

Általában szélsõ támadó kp-ként van beállítva, támogatóként, és vonalról adja be. Gólt csak ritkán szerez, mert nem engedem be, mert akkor üres lesz a bal szél, ami támadásra ad okot az ellennek. Evra igaz megoldaná, de néha elég szeszélyes.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

lippet
Csoportkörök véget értek! Kellemes meglepetés volt a Lille csapata. :]