104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #104541 Mi a csuda történt, hogy az FM20-ban még mindig nincs angol 9.liga? -
Cormac #104540 Jaja, ahogy le is van írva, a 19-es részhez készült modot nem megváltoztatva készítettem (több, a verziók közti különbségek miatt felvetődött technikai hibát orvosolva, de akkor is: főleg saját részre)..szó sem volt adatfrissítésről, az nem volt és nem is cél. De ez oda is van és volt írva.
Örülök, hogy a 19-es részhez készített 16 csapatos modom tetszett.
Alternatív ligaként? Mire gondolsz?
Miért lett megváltoztatva a liga beosztása?
A leírásban ott a válasz, de segítek: nekem nem tetszik a jelenlegi IRL 12 csapatos parasztvakítás, ezért csináltam magamnak 16+16 csapatos mókát.
Duplikálódás van benne? Én nem érzékeltem ilyet, lehet hogy van benne, nincsen kizárva. Odaírtam hogy más is tudja, lehetséges a dolog, de engem egyáltalán nem zavar ha van ilyen (lehet csak NB3-as szintig is nyomni, nem kell a megyei bajnoki szint).
Kösz hogy kipróbáltad és hogy ezt a -lehetséges- hibát megosztottad (ezt tényleg és őszintén: kösz).
Örülök, hogy tisztáztad: neked nem tetszik, nincs harag.
Apropó, nem csinálsz véletlenül egy jobbat? Kíváncsi lennék az mennyire lenne "gagyi" és "szar"... -
Balázs 17 #104539 Mivel betöltötted az editorban a 19es részhez készült modot, így ez tele van hibával... dupla csapatoktól kezdve minden. Rengeteg csapat már rég az NB3ban van stb.
Nem értem minek kell változtatni az eredeti liga leosztáson, ez így ebben a formában egy gagyi szar... vagy rakd fel alternativ ligaként. Játszottam a 19es részben az ott elkészítettel és tök jól meg volt csinálva, nah ez a közelében sincs. -
Cormac #104538 Sziasztok,
Elkészítettem két magyar modot a 2020-hoz.
16 csapatos Magyar Bajnokság, 4. osztályig v1.0
A mod oldalán láthattok néhány érdekes képet, végigpörgettem egy évet...:)
Ez van benne:
- 16 csapatos OTP Bank Liga
- 16 csapatos Merkantil Bank Liga (a 20-ból 4 top klub "feljutott" az NB1-be)
- 16-16-16 csapatos Nemzeti Bajnokság III csoportok
- Megyei Bajnokságok I. osztályai
További részletek + leszedhető:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1919374235
Magyar média v1.0
Magyar sportújságok, tévék, rádiók, újságírók, szakkommentátorok, néhány kimaradt edző és a hiányzó válogatott mez (hogy ne piros-fehér-pirosak legyünk).
További részletek + leszedhető:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1918071050
Utoljára szerkesztette: Cormac, 2019.11.24. 12:38:32 -
Piko888 #104537 Meg kell venned, két külön platform, mint a PS és XBOX. Ott sem kapod meg a másikra. -
boscorelli2 #104536 Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek, hogy anno az FM 2019 touch verziot vettem meg steam en Pc re. Most kaptam egy olyan tabletet amin tudnam futtatni a touch verziot viszont azt latom, hogy a Play aruhazban le kell/kellene erte szurkolnom ujra 7.000 kopejkat. Hogy androidon is tudjak vele jatszani ujra meg kell vennem vagy valahogy lehet aktivalni andoidra a steam es verziot? Szamlafelmutatad, email cim beutes stb. Szoval van e valamilyen lehetoseg hogy ne kelljen meg egyszer kifizetnem erte azt az osszeget?
Segitsegeteket es valaszaitokat elore is koszonom szepen. -
karajjj #104535 Proci jó, memória elég, vga nem túl acélos, de fm-re szerintem elég. -
gamling3 #104534 Sziasztok!
Szerintetek ez a gép jól viszi az FM-et? :)
SKU: YT82K
Processzor: Intel Core i7-8565U
Kijelző: 1920 x 1080
Memória: 8 GB RAM
1000 GB | 5400RPM | SATA | -,
128 GB | - | SSD | -
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce MX130
Operációs rendszer: Windows 10 Professional -
Piko888 #104533 Köszi szépen, nyomjuk ezerrel, hogy az FM2020 már teljesen magyar legyen, aki támogatna minket ebben az alábbi linken megteheti: Fm HUN támogatás
Minden egyes forintot a fordításra használunk fel, ennek köszönhetően értük el a jelenlegi állapotot is. -
Solt #104532 Isten király kurva fasza csávók vagytok!!! -
Piko888 #104531 Magyarítás az FM2017,2018 és 2019-hez FM HUN -
Krigare90 #104530 Rotálás alkalmanként. Az jutott még eszembe hogy lehet-e köze ahhoz hogy virágbolti verzió? -
ozbom #104529 Több oka is lehet. Szoktál rotálni? Ha igen, akkor a csere játékosok kicsit gyengébbek, esetleg nem ismerik a taktikát. A gép kiismerte a taktikádat a serie a-ban. -
Krigare90 #104528 Sziasztok. Mi lehet az oka annak hogy barátságos meccseken vagy európai kupaporondon kimagaslóan teljesít a csapatom míg a hazai bajnokságban úgy játszanak mintha nem is ugyanaz a csapat lépne pályára? Például Pro Vercellivel megvertem az Ajaxot 6-0-ra a Hopffenheimet 7-1-re de a bajnokságban meg a kiesés elől menekülök... Úgy vernek el mintha valami harmadosztályú klub lenne. -
ozbom #104527 Eredeti a játékod? Engem is mindig hívtak, ha nyertem pár kupát a csapatommal. -
Solt #104526 Nem tudom mi lehet a gond, nekem ilyen még soha nem volt... sőt pont ellenkezőleg, állandóan zaklatnak az ajánlatokkal. -
#104525 Az érdekessége a dolognak az, hogy bármilyen sikeres is voltam eddig még soha se kaptam másik csapattól ajánlatot és, amikor én jelentkeztem akkor se én voltam a nyerő más csapatnál, mint amelyikkel indítottam. -
Solt #104524 Szerintem úgy is működik... legalábbis a 2018-ban működött. -
#104523 És érdemes nagyon lentről (pl. Angol legalsó liga vagy a játékban leggyengébb Észak Ír legalsó liga) kezdeni vagy úgy nem működik? -
Solt #104522 Szia,
Persze... nekem volt pár ilyen vándorkarrierem... NB2 - NB1 - Horvát bajnokság, és itt a 2. évben már sorban álltak a nagy klubok... -
#104521 Sziasztok!
Érdemes-e kis csapattal új karriert kezdeni, hogy cél a végén nagy csapat irányítása úgy, hogy a jó eredmények hatására jöjjenek az ajánlatok és egyre feljebb lépve.
Mennyire jönnek ajánlatok és meg lehet-e ezt így csinálni? -
#104520 Football Manager 2020 - € 30.19 -
Piko888 #104519 csomagok vannak, de tudsz. -
Jimbo #104518 Egy sima, egyszerű választ kaphatnék? A taktikai kézikönyv linkje nem müxik, a videók meg már nincsenek fenn youtubeon -
Piko888 #104517 nézz körül itt, sok oktató anyag van, emellett ajánlott eagleFM youtube videóira is ránézni fmbetyarok -
Jimbo #104516 Sziasztok! Kihagytam pár évet az FM 2018 előtt, és kicsit új a scoutolás. Már nem tudok országokat scoutolni és csak ezek a választható csomagok vannak? Bármerre keresgetem nem találom az ország scoutolást, lehet, hogy vak vagyok... -
hitman1028 #104515 steamen műhelyben van -
nono28 #104514 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Nem tud-e esetleg valaki FM19 (19.3.5)- verzióhoz működő Olasz D illetve alsóbb ligákat?
Utoljára szerkesztette: nono28, 2019.08.26. 17:41:27 -
#104513 (FM19) Rendre van 2-3 játékos, akiknek az összes képessége zuhan. Nemcsak hogy stabil kezdők, de van olyan is, aki épp most jött és máris beesett minden értéke. Jó edzők, jó komplexumok, bár az edzést ráhagytam az assman-re. Valami javaslat? -
zsocmoc #104512 nem, töltöttem le újakat FM-scoutról.
aztán teszteltem is: csináltam új xml filet, a Debrecen hazai mezét tettem bele. amikor pedig elindítottam a játékot, akkor a Debrecen hazai mezénél nem volt semmi, míg az idegennél ott maradt a generic. szóval az FM látja, hogy be kéne húznia a képeket a graphic mappából, el is tünteti a genericet, de a jót már nem teszi be.
most még újra is telepítettem, de ugyanaz, így meg elég sovány a kinézet -
Yodamest12 #104511 4-1-2-1-2 narrow formációt használt valaki már? Elég jókat olvastam róla a napokban, vertical tiki-takával elég jó kombó elviekben. Ma megpróbálom letesztelni, akár még jó is lehet. Az mindenképpen csábító benne, hogy a sok CM lefedi egymást, könnyű sérülés esetén bárkit pótolni. (ami az LW, RW pozícióknál sokszor probléma tud lenni.) -
Motolla #104510 Sziasztok, megvettem az FM 2019-et, de a meccs közben a léptető gombra hiába kattintgatok. Az öltöző is csak sokadik kattintásra jön be, a Játék gomb meg tiszta kuka. Tudnátok segíteni, ez mitől lehet? Másnál is előfordul?
-
Yodamest12 #104509 helyzetjelentés: a tipp alapján sikerült Xhakától megszabadulni, elég jól jött ki a dolog, heti 40ezret átvállaltam a fizujából, de így a Milán bejelentkezett érte és 55 misiért megvette. Bentacourt ebből a pénzből el is hoztam.
Elöl Lacazett elég ratyi, lövi a gólokat, de csak kiscsapatok ellen, a fontos meccseken nem lehet rá számítani. Auba istenkirály viszont, ő mellé megvettem még tavaly Geubbelst, már kezdenek jók lenni a statjai. Szerintem következő szezonban Laca megy eladásra és Geubbels lesz az állandó beugró csatár Auba mellé. Ja és De Light nagyon nagy vétel, 30 misiért eltudtam hozni még a tavalyi első szezonomban, hát best buy a srác. Instant pótolni tudta Koschielnyt és csak egyre jobb és jobb lesz. -
#104508 igen, mikor felajánlod (én ált. ár nélkül szoktam) jobb alul betudod állítani h "selling team wage contribution". a tartalékcsapatokban sínylődő hasznavehetetlen játékosoknak meg a teljes fizuját szoktam állni, nem szoktak am se sokat keresni de így legalább meglehet tőlük szabadulni. -
Yodamest12 #104507 Ahham, hát igen ez lehet a kulcs, de alapból fene sem gondolta, hogy az AI csapatainak majd pont ezzel a részével lesz problémájuk :)
Ezt akkor amikor kiteszem átadólistára, alul a kitételeknél egyből be is tudom állítani? Majd este letesztelem, jó lenne ha beválna, mert most Bentacour átadón van a Juvéból és unhappy is, elég jó áron eltudnám hozni, de ahhoz Xhakát le kéne passzolnom, mert túl sok lesz a CM és csak veszekedés lenne a dologból :) -
#104506 19-be tapasztalatom szerint úgy tudsz könnyebben eladni főleg ha a fizetésük egy részét te állod, pl. Sancheztől csak úgy bírtam megszabadulni első szezon után h heti 200e-t én álltam a fizetéséből, de így legalább 70 millióért csak elbírtam adni, vagy karrier elején 60e-t Mata fizetéséből és akkor értéken eltudtam adni. én már alapból úgy szoktam felajánlani a játékosokat h 1/3 vagy 1/4 fizetést én állok mert legtöbbször így legalább jön ajánlat amin lehet alkudozni. -
Yodamest12 #104505 Sziasztok,
FM2019-ben 2. szezonomat tolom az Arsenallal, olyan gondom lenne - ami, ahogy olvasgattam elég széles körben probléma - hogy nem tudok eladni játékosokat. Konkrétan Özilt próbálnám már 2. éve eladni, de senki nem is érdeklődik felőle, illetve most Xhakát akartam kitenni eladásra, de ő sem kell a kutyának sem (pedig elég jól ment neki az előző szezon, mindent megnyertünk amit lehetett).
Természetesen bepipálom, hogy nincs rá szükségem és átadólistára kerül. Elég rossz, hogy nem lehet szabadulni játékosoktól, van erre valami tipp, hogy mit kéne csinálnom ilyenkor? Korábbi FM-ekben úgy emlékszem nem volt ilyen probléma, brutál árakon eltudtam bárkit adni. -
#104504 akkor most is régebbit használnál? ha igen próbálj újat letölteni ami az adott verzióhoz van -
#104503 max az előző mentések -
gamling3 #104502 Sziasztok!
Mentés közben indult újra a gépem, és úgy tűnik nem lehet betölteni a mentést. Van bármi esélyem, hogy megmentsem a karriert?