Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a bundesliga 2 2012es szezonjának végeredménye😊
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Elõzõ évben harmad osztályban voltam és ott torony magasan nyertem és jutottam fel. Sajnos akkor eluralkodott a pénz hiány és azt mostanáig nyögtük. Talán a következõ szezonra támogatnak minket.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Hát akkor kezdjük az elején. A 2. évemnek is vége a Düsseldorf csapatánál. Bundesliga 2-ben vitézkedtünk. Az egyesületnek nem volt pénze így játékos igazolás csak az ingyenesekre korlátozódót akik kevés pénzért is fociznak. Lassan épültek be az új játékosok és ez kicsit meg is nehezítette a dolgunkat. Az õszt egészen szép eredményekkel hoztuk és igen elégedetten karácsonyoztunk. Míg a téli szünet alatt elkezdtek megkörnyékezni a nagyobb és kisebb klubok, de én mindenkinek nemet mondtam. Aztán elkezdõdött a
tavasz és az én vérnyomásom is kritikus lett. Az utolsó elõtti fordulóig meg volt az esély hogy felkerülünk a 1. osztályba. (Itt kell megsúgnom azért ez nem volt szándékomban mert én bajnokként akarok felkerülni.) Véget ért a bajnokság és megelégedésre okot adva 4. helyen végeztünk a tabellán.
A német kupát nem nagyon kell emlegetnem hisz elsõ szereplésünk alkalmából ki is estünk az 1. körben. Ez fájó volt de talán jövõre tovább menetelünk.
Jövõre igen komoly álmot szövögetek mégpedig bajnokként menetelek be az elsõ osztályba. Néhány játékos már biztosan érkezik. De róluk majd késõbb teszek fel képet.
Jöjjenek a képek az elsõ szezonról. 2010-es Német kupa átigazolások 2010ben a bajnokság végeredménye
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
odavágó / visszavágó
Hú egy kicsit bepörgött a topik és aztán csend lett ahogy olvastam az elmaradásaimat. Hát az a Debrecen vs Barca az nem semmi és nem engem nem érdekel, hogy visszatöltött vagy sem akkor is szép. De láttam itt más szép eredményeket is. Na ha mindenkiét elkezdeném sorolni nagyon hosszú lennék így nevek nélkül mindenkinek nagy gratula.
Hát rólam csak annyit holnap jövök és ez nem fenyegetés. Már csak egy mérkõzés és vége a 2. évadnak is. Addig is kitartást és jó játékot mindenkinek!
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Egy kis örömöm azért volt a végére:
Ezen most meglepõdtem, semmi anyagi gondjaink nem voltak erre most ezt kapom 😮
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Bajnokságban 5.-ek lettünk,katasztrófális tavaszunk volt,17 bajnokiból 4-et nyertünk csak meg- Kupát behúztuk a Nürnberg ellen. BL-ben a nyolcaddöntõben a Porto ellen estünk ki laza 0-6-os összesítéssel. Jelenleg is tart az ubiszezon,de a keret kész:
Érkezett:
-Mexes,ingyen
-Gelson Fernandes,ingyen
-Havard Nordtveit,ingyen
-Chris Brunt,ingyen
-Edin Dzeko,ingyen
-Fabian Orellana,3.4m€(õ még télen jött)
Távozott:
-Braafheid,ingyen
-Kraft,ingyen
-Ottl,ingyen
-Leandro Gonzalez,ingyen
-Mario Gomez,5.25m€
-Schweinsteiger 10m€
új csapatot építek,3-4 ifi is felkerült az A kerethez,cél a 3. BL-t selejtezõt érõ hely,persze ha nem basznak ki 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
természetesen válogatott bármelyik lehet...
Folytatás : Npower League 2 (2011-2012)
Amúgy Grat mindenkinek.
Bár most itt a csalás/nem csalás után nem tudom mennyire leszek hiteles. 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Forza Juve per sempre!
voltak itt régebben szaftos kis viták, amelyeknek célpontja én voltam, de nem vágtam magam földhöz, amiért valaki megkérdõjelezett ezt-azt.
hogy képben legyen mindenki: nem azzal van úgymond 'bajom', hogy változtattál a (játék)stílusodon, csupán én túl sokat láttam ahhoz, hogy ilyen szintû eredményt szemrebbenés nélkül tisztaként könyveljek el.
ékezetet nem teszünk
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ha nem a 'normális' játékosok vannak benne (klose, neuer, schweinsteiger, ésatöbbi), hanem teljesen ismeretlen 'szürkék', akkor nem lehetsz a szövetségi kapitányuk.
Forza Juve per sempre!