Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az éjjel amúgy azt álmodtam, hogy európa ligát nyertem a motalával... <#idiota> csak arra nem emlékszem, ki ellen és milyen eredménnyel... :S
Sajnos azt kell felfedeznem,hogy ez a játék elõszeretettel csal:/ de tudom a megoldást erre is😄 na de a 2011es szezon...kupamenetelés 2011-ben a 2011es bajnokság végeredménye és az igazolásaim a 2012es szezon átigazolása dfb kupa európa liga
és a bundesliga 2 2012es szezonjának végeredménye😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

king82
Köszi a gratulációt.

Elõzõ évben harmad osztályban voltam és ott torony magasan nyertem és jutottam fel. Sajnos akkor eluralkodott a pénz hiány és azt mostanáig nyögtük. Talán a következõ szezonra támogatnak minket.

www.bundesliga.de www.kicker.de

gratula és sok sikert jövõre! (elõzõ szezonban hogy szerepeltél?)
king82
Jó reggelt!

Hát akkor kezdjük az elején. A 2. évemnek is vége a Düsseldorf csapatánál. Bundesliga 2-ben vitézkedtünk. Az egyesületnek nem volt pénze így játékos igazolás csak az ingyenesekre korlátozódót akik kevés pénzért is fociznak. Lassan épültek be az új játékosok és ez kicsit meg is nehezítette a dolgunkat. Az õszt egészen szép eredményekkel hoztuk és igen elégedetten karácsonyoztunk. Míg a téli szünet alatt elkezdtek megkörnyékezni a nagyobb és kisebb klubok, de én mindenkinek nemet mondtam. Aztán elkezdõdött a
tavasz és az én vérnyomásom is kritikus lett. Az utolsó elõtti fordulóig meg volt az esély hogy felkerülünk a 1. osztályba. (Itt kell megsúgnom azért ez nem volt szándékomban mert én bajnokként akarok felkerülni.) Véget ért a bajnokság és megelégedésre okot adva 4. helyen végeztünk a tabellán.
A német kupát nem nagyon kell emlegetnem hisz elsõ szereplésünk alkalmából ki is estünk az 1. körben. Ez fájó volt de talán jövõre tovább menetelünk.

Jövõre igen komoly álmot szövögetek mégpedig bajnokként menetelek be az elsõ osztályba. Néhány játékos már biztosan érkezik. De róluk majd késõbb teszek fel képet.

Sziasztok. Már rég jelentkeztem itt,gratula mindenkinek. Nagy nehezen döcög a karrierem,ahol beálitottam a legjobb fm-es nemzetközi eredményemet!😊
Jöjjenek a képek az elsõ szezonról. 2010-es Német kupa átigazolások 2010ben a bajnokság végeredménye

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

lippet
Poénból lemondtam a jelenlegi csapatomnál, (nem mentettem el, még gondolkodom, mit tévõ legyek), Moyes (Everton) vette át a helyem, engem meg egybõl megkeresett az Everton. :]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

<#wink>
na csak kerüljenek majd a kezeim közé! 😄 megbosszullak 😊

hatalmas csatában, de kiejtett minket az inter a bl nyolcaddöntõben... <#szomoru1>
odavágó / visszavágó
king82
Jó reggelt!

Hú egy kicsit bepörgött a topik és aztán csend lett ahogy olvastam az elmaradásaimat. Hát az a Debrecen vs Barca az nem semmi és nem engem nem érdekel, hogy visszatöltött vagy sem akkor is szép. De láttam itt más szép eredményeket is. Na ha mindenkiét elkezdeném sorolni nagyon hosszú lennék így nevek nélkül mindenkinek nagy gratula.

Hát rólam csak annyit holnap jövök és ez nem fenyegetés. Már csak egy mérkõzés és vége a 2. évadnak is. Addig is kitartást és jó játékot mindenkinek!

Nagyon gyengék, olyan játékosok vannak h pfuu 😄 Még én is eltudtam õket verni, a Fulhamnél meg van pénz, és hát elég jó keretük van.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Darthmushroom
chelsea gatya?😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Véget ért a szezon, hát a végére sajnos nagyon kicsúszott a kezeim közül az írányítás, sok vereség, kevés rugott gól, elégedetlen játékosok, végül a 11. helyre futotta. Végülis szép eredmény egy frissen feljutott csapattól, de nem bánom h elfogadtam Inter ajánlatát nyártól.

Egy kis örömöm azért volt a végére:

Ezen most meglepõdtem, semmi anyagi gondjaink nem voltak erre most ezt kapom 😮

Ja, hülye vagyok csak rátaláltál.
a barcikával vagyok
Darthmushroom
én már sokszor észrevettem h gép oda küldi kölcsön

MTK-val vagy?Ne már, azt hittem csak én játszottam velük.<#nevetes1>
azér ne bassza már meg 😄

bakkerman
bayern 3. szezon
Bajnokságban 5.-ek lettünk,katasztrófális tavaszunk volt,17 bajnokiból 4-et nyertünk csak meg- Kupát behúztuk a Nürnberg ellen. BL-ben a nyolcaddöntõben a Porto ellen estünk ki laza 0-6-os összesítéssel. Jelenleg is tart az ubiszezon,de a keret kész:
Érkezett:
-Mexes,ingyen
-Gelson Fernandes,ingyen
-Havard Nordtveit,ingyen
-Chris Brunt,ingyen
-Edin Dzeko,ingyen
-Fabian Orellana,3.4m€(õ még télen jött)

Távozott:
-Braafheid,ingyen
-Kraft,ingyen
-Ottl,ingyen
-Leandro Gonzalez,ingyen
-Mario Gomez,5.25m€
-Schweinsteiger 10m€
új csapatot építek,3-4 ifi is felkerült az A kerethez,cél a 3. BL-t selejtezõt érõ hely,persze ha nem basznak ki 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

penge96
De nincs benne a játékban, hogy a Barca egész történelme alatt elõször rosszul játszik (erõs irónia) és tartalékos kerettel kapnak 7 gólt egy jól menedzselt Lokival? (ez már nem irónia)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Megértem én, csak ennyi negatív hozzászólásra nem számítottam.
na azért nem kell felkapni a vizet, te is megérthetnéd, hogy rendkívül valószínûtlen ez az eredmény és a korábbi tapasztalatokból kiindulva minden ilyen meccsrõl kiderült, hogy csalás van mögötte, ezért fogadja mindenki kétkedve a nagyarányú gyõzelmet
Na látom érkezett még néhány kedves hozzászólás, be is fejezem a reagálást, csak még egy dolog.Azt megértem, hogy nem hiszitek el és csalással vádoltok, bár egybõl raktam fel a képeket amikor kértétek.(biztos jó elõre felkészültem erre is)Azt viszont már nem igazán értem, hogy azért mert magam védve Huni-t hoztam fel példaként az eredményességre,szintén megtámadott mindenki.Pedig én nem mondtam, hogy csalt, se rá, se senkire,soha.Ennyi lenne.
😄DDDDDD
Huni92

#69537: az se volt semmi 😄D

myl0
nem akarok bántani senkit és a múltban vájkálni, de ez kb azzal van egy szinten mint amikor valaki pár éve arra verte a nyálát, h paul shawt eladta 50 misiért a cselzibe 😛

myl0
Látom közben megelõztek, de én az angoloknál, az angol klub csapatokra gondoltam.
természetesen válogatott bármelyik lehet...

Csacsi
Elõzmény : Blue Square Bet Premier (2010-2011)

Folytatás : Npower League 2 (2011-2012)

Amúgy Grat mindenkinek.

Bár most itt a csalás/nem csalás után nem tudom mennyire leszek hiteles. 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
ja arról meg ne is beszéljünk aláhúzott szó jobb egér gomb és kijavítja 😄😄😄:😄

Darthmushroom
hehe, már a józanodás állapot megy egy ideje.. 😄

nem is vagy részeg, túl helyesen írsz <#idiota>

Darthmushroom
na most nem mekk el a dolgok mellet csak úgy (lehet azért mert részeg vok) Hunit már elég régóta ism. innen forumról sõt online bajnokságokról is bár õ nem tom mennyire emlékszik rám onnan de egy dbig játszottam ott is és indultam kupákon is... sõt tudom h õ válogatott is ilyen téren, szóval aki benne van kicsit fm-be tudja h õ h játszik és nincs miért megkérdõjelezni-e az õ eredményeit... ilyen viszonlag "ismeretlen" farferikhez meg annyit h lehet h mákkolt lehet h csalt, de akármelyk is vagy gratulálni kell neki vagy leszarni...

Majd berakom a Benfica elleni sima vereséget is és akkor boldog lesz mindenki(õket kaptam,)Jó éjszakát.
penge96
Hát, én tényleg nagyon kezdõ vagyok, de simán elhiszem a Debrecen-Barca meccset😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Huni92
közben megint kiment a fejembõl, hogy zorronak meg geonak gratuláljak, janikának meg sok sikert kívánjak a birminghamhez! 😊

Valószínûleg azért mert a régebbit raktam be.Talán azért jó a csapat mert együtt játszanak egy ideje.Istenem, miért nem mentek el adóellenõrnek...ilyen szemmel.

Water
Azt még így megkérdezném ha nem zavarok, hogy miért egy 2012-es képet sikerült betenni a 2013-as meccs után?

Forza Juve per sempre!

Huni92
én már rég túl vagyok azon, hogy rosszul essen az ilyesmi nekem 😊
voltak itt régebben szaftos kis viták, amelyeknek célpontja én voltam, de nem vágtam magam földhöz, amiért valaki megkérdõjelezett ezt-azt.
hogy képben legyen mindenki: nem azzal van úgymond 'bajom', hogy változtattál a (játék)stílusodon, csupán én túl sokat láttam ahhoz, hogy ilyen szintû eredményt szemrebbenés nélkül tisztaként könyveljek el.

Francba
ékezetet nem teszünk
http://noob.hu/2011/02/26/vujovicsapr.bmp
lippet
Nem szürke. Szezon közben jöttek a hírek, hogy ez meg az szigetország (számomra ismeretlenek) menedzsert keresnek, de ott mindenki szürke volt. Amúgy, ha lemondok a jelenlegi csapatomtál, akkor jönnek ajánlatok?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Megint elbeszélünk egymás mellet.Adott egy, a forumon ismert nagyon jó játékos(ez lennél te)Jön valaki, aki tényleg sokszor rinyál(ez lennék én)De miért lenne hihetetlen, hogy valaki aki sokat rinyál(valószínûleg azért mert komolyan veszi a játékot és nem ért meg bizonyos dolgokat) valami sikert ér el?Abszolut nem ellened irányult a hozzászólásom, de te jutottál eszembe, mint akit senki nem kérdõjelez meg.Bocs ha ez rosszul esett, nekem pedig az esik rosszul hogy senki nem hiszi el.35 éves fejjel jobb dolgom is lehetne, minthogy itt bizonygassam az igazam, de nem hagy nyugodni a dolog.
jó, hogy kezded unni... 😄 én a genoát kijátszottam 3-4 év alatt... 😄 (3. évben bajnokság + bl, 4. évben bajnokság + kupa + bl + klub vb, abba is hagytam.)
Huni92
nézz rá a német válogatottra 😊
ha nem a 'normális' játékosok vannak benne (klose, neuer, schweinsteiger, ésatöbbi), hanem teljesen ismeretlen 'szürkék', akkor nem lehetsz a szövetségi kapitányuk.

lippet
Akkor valamit kell keresni év végén, kezdem unni a CFC-t! Németeknek örülnék ... :]

Water
Akkor marad a játékosok felhúzása. De nem fogok leállni veled vitatkozni. Egy szó mint száz én ezt nem hiszem el és mások se fogják. És nem azért mert "csípi a szemüket".

Forza Juve per sempre!

vujovic tulajdonságairól lökj már egy képet légyszi