Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó... real milyen kerettel állt már ki 😄 én a Barca legjobb kerete ellen toltam 6-2t 😄 de azért szép eredmény

Forza Italia
HOPPPPP 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
nekem csak 2 giga 800 as ram es HD 4830

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92

a mallorca ellen 1-4-rõl jöttünk fel.
boruc kezdte a szezont a kapuban, aztán kidõlt 4 hónapra, kuszczak jó honfitárshoz méltóan szolidaritásból õ is vállalt 2 hónapot, így diego alves elõtt megnyílt az út a kezdõbe.
macheda kurvajó, már amikor játszik. 1 hónapos betegszabadságra ment, és amint felépült, újabb 3 hétre kidõlt a sorból.
kranjcar meg a matracosok elleni meccsen törte el valamijét, 6 hét off.

C2D E7200, 2 giga 1066mhz-es DDR2, meg HD4850
DONGUBA
oszt migep vvan hozza?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ja, mondtam már hogy 7 nap alatt négy meccs.<#fejvakaras>
nekem a 240 ezer játékossal azért szokott perceket gondolkozni 😄
Végül is, csak a Cselzi, nem rossz eredmény DE.A meccs elõtt pár nappal a kezdõcsapatom 5 tagját vitték el valami nyavalyás afrikai kupára, a fele hót fáradtan jött vissza.Ha ez nem lett volna, szerintem nyerünk.Bosszantó.

nekem a gamespeed be szokott bugolni. alapból bepipál párat, akkor lemegy a csillag fél csillagig, aztán hiába veszem ki a pipákat - vagy rakok mindenhova pipát - nem változik semmi 😄

penge96
Nekem is 14-17 bajnokság alatt is bõven megvan a 3 csillag

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

DONGUBA
nekem 80 ezer jatekost enged max....dualcore 5600 as proci 4 giga rammal es jol porog...ha odateszem magam egy nap lemegy egy szezon😄DD

ez nem is sok még 😄

az igen, atomerõmûvön tolod, tán? 😄
bakkerman
na,indulhat a vándor karrier 😄
click

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
kibasztak a Bayerntõl,bajnokságban 7. helyen álltunk március közepén,kupából kizúgtunk,EL-bõl a 32 között a Lyon vert ki...érdekesség,hogy az EL-ben olyan csapatok indultak,mint mi ugye,Lyon,Arsenal,Real Madrid,Porto,AC Milan....nem tom kivel kezdek még,valami tippet adjatok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zorrobomber
elvileg mostanában kellene kijönnie a patch-nek, azonban ez úgy néz ki jövõ hétre csúszik, mert valami random crash hibát nem tudnak reprozni, és ezen dolgoznak 0-24
forrás

Darthmushroom
bajnokságban:
rangers 2:1 celtic
40m veretlenség szakadt meg

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
ja am vicces ugye már selejtezõs voltam bajnoknét. és a 2. Hearts már EL-be indul csak szóval csúnyán lement a skót bajnokság.....

Darthmushroom
Göteborg 1:4 Celtic
Celtic 2:0 Göteborg
majd
Zilina 0:8 Celtic
Celtic 5:0 Zilina
így meglett a csoport kör ahol a Liverpool,Olimpiakos,Dinamo Moszkva csoportba kerültünk. elsõ forduló Pool 9:2 Olimpi pfakgaléfjgaé 😄 És Dimano 1:3 Celtic emberhátrányba két gólt rúgtunk és Enye 11st is fogott, szóval nagyon fontos 3pont

Ez jó.<#nevetes1>
Utálom a MU-t 😄 Bl csoportkörben Mu-Inter 4-1, a Lokival is játszottam ellenük sima verség, a Birminghammal szintúgy és most az Interrel is. Addig játszok míg vkivel elverem õket 😄

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Na Chelsea az ellenfél. Végülis mindegy, itt már csak ilyen nagyágyúk voltak mint a MU, a Real meg hasonlók.
Az mondjuk bosszantó, hogy lehet valaki gigajó, akkor se fognak érte 2 milliónál többet fizetni, csak azért mert a magyar bajnokságban játszik.De ez van.

képet is nyomhatnál, nem ismerem
ki ez a machado? 😮 nem vágom
Huni92
heló, grat! 😊

Elkezdõdött a szezon az Almeriaval, 2/2 eddig. 6-1 a Córdoba, 3-1 a Barca ellen.
Igazolások

Kicsit nehezebben ment de azért biztos gyõzelem.

+1, erre nem lehezt mást mondaini 😄
éééédesfaszom 😄
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

king82
Dobjál róla képeket!

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Azt a nem semmi mennyi gólt rúgtál és a begyûjtött pontok száma is rengeteg! Gratula az eredményeidhez.

Forza Italia
Átvettem a Barca irányítását. Brutális keret várt így nem is kell igazolnom senkit. Max csak fiatalokat.

Darthmushroom
:S

Darthmushroom
Celtic elsõ szezon:
Bl-ben elsõnek a bragat kaptuk akiket 3:0 1:1 tovább is léptünk majd jött az ajax idegenbeli 2:2 után itthon lefociztak és 0:2vel továbbmentek. El-be a porto,young boys,au. wien csoportot nyertük 4gy 1d 1v-gel. majd jött az aston villa ahol idegenbeli 2:1 vereség utána itthon elfogytunk eltiltások meg sérülések miatt és simán kikaptunk 0:3ra. bajnokságot végig magabiztosan vezettük a vereség a hearts ellen volt a 4.fordulóba. ligakupában a tarcsik kiestek 11sel. a skót kupát behúztúk abból a negyeddöntõ volt izgalmas
de jöjjenek inkább a képek:

Just B
Köszi a választ...Német válogatott problem meg volt már oldva, de köszi hogy szólsz

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Forza Italia
3. évem a Tottenhambe és 2. bajnoki címem. Ezen kívül viszont nem sikerült nyerni semmi mást. Most hírbe hoztak a Barcelonával ha ajánlatot kapok el is fogadom.

king82
Hát elõször is az afrikai nemzeteket mindenképp. Meg szerintem célszerû európai rangosabb országokat is. Viszont ha késõbb más nemzet bajnokságában is akarsz játszani akkor azokat is töltsd be hogy játszhatóak legyenek.

Egy tanács ha most raktad fel a játékot akkor ne feledkez meg a német válogatott hibáról és töröld a szükséges fájlt.

Darthmushroom
hát igen végül õket választottam mert a bajnokság legalább haladósabb. pénz nem nagyon volt de azért 3-4éves részletekre szépen bevásároltam 😄 bár így is európai szinten nagyon gyengék vagyunk. haverom befejezte elsõ szezont és annyit csökkent a skót repu h ugyanolyan selejtezõbe indul bajonként mint a Debrecen...:S és mivel én se meg rangers se mutatott semmit nálam én is erre a sorsra fogok jutni

Just B
Sziasztok a dél -afrikai bajnokság mellé mely országokat érdemes betölteni...? Fm 2007-el játszom 😊

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Látom a kihívást választottad.Pedig de kafa az a Palermo.Azért hajrá.
Darthmushroom
lassan befejezem a Celtic elsõ szezonomat majd képekkel jelentkezek 😄 elõjáróba annyit h bl-be esélytelen volt csoportkörbe jutni 😄 eu.ligába meg hát szerencsétlenek voltunk😄

Úgy tûnik nyáron megválok Xabi Alonsotól és Adántól. Mindketten szeretnének kezdõcsapatban játszani, de sajnos jelenlegi helyzetben nem megengedhetõ én meg nem fogom õket megakadályozni semmiben sem. Télen várhatóan igazolok egy tartalék kapust - ki tudja mi történhet alapon.

A végére kicsit leeresztettek.<#nevetes1>
penge96
Hát a Barca elleni 7-1 után ez édes kevés... <#banplz>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Most látom hogy 15 nap alatt 5 meccsem lesz az három naponta egy.Utána meg a visszavágó.Még jó hogy bõ a keret.
Rakok,legalább lesz min vitatkozni.<#nevetes1>

Rakjak képet a Benfica meccsrõl vagy ezt sem hiszi el senki?<#nevetes1>