Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
én nem mászok a falra attól, ha valaki feltesz egy kérdést, vagy negatív kritikát fogalmaz meg irányomban. ha meg valakiben szemernyi kétely is felmerül, kérdezzen, ne utólag okoskodjon.
az igazság az, hogy én láttam néhány FM meccset, valamilyen szinten ismerem a játékot és az erõviszonyokat is, épp ezért feltûnõ, hogy ilyen eredményt értél el. nemrég még naponta sírtál minden szarság miatt, most meg hirtelen szétpicsázod a barcat? naná 😊
nekem aztán teljesen mindegy, hogyan játszol, csupán egy kérdésem van feléd: ugye nem gondoltad komolyan, hogy beteszed ezt a képet, és mindenki körbecsókolgat, mert 2013-ban szétverted a katalánokat?
2020-ban lenne, egy szót sem szólna szerintem senki 😊
Forza Juve per sempre!
Forza Juve per sempre!
Forza Juve per sempre!

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Igazolások
Próbáltam minél több játékost elhozni Lokiból, mert nem voltak túl drágák de tudtam h mire képesek, hát nem sok sikerült mert vagy a munkavállalási engedéllyel volt gond, vagy nem akartak másodosztályba jönni. Bár bajnokok nem lettünk, a második hellyel meglett a feljutás. Csapat legjobbjai Samaras és Pejcinovic lettek.
A következõ szezonra kaptam 45 milliót igazolni és jó volt a fizu keret, a középmezõnyt igértem be vezetõségnek. Elég jól sikerültek az igazolások:
Igazolások2
Jól is kezdtük a szezont elsõ 10 meccsen egyedül a MU-tól kaptunk ki, utánna vmiért vissza estünk és 11 meccsbõl 8! vereség :S
Tabella
Csapat
Most változtattam a taktikán kicsit hátha újra belelendülünk. Közben most januárban felkért a kedvenc csapatom az Inter h legyek az edzõjük, nagyon levannak amortizálva, 10. helyen állnak játékos keret pocsék(bár januárba most leigazolták a legjobb olasz védõt(generált), elég nagy kihívásnak érzem, így elfogadtam de csak nyártól, így a 2018/19-es idényt az Internazionale kispadján kezdem.
Bocsi h hosszú lett.
tabella (mivel az elõzõ évben is veretlenül voltam bajnok, így már több mint 60 meccse veretlen vagyok a bajnokságban.) / játékosstatok
kupa
bl csoport / legia / dinamo
edzõközpont
stadion (épp most lett kész a 12 ezres stadion, már bõvítik is.)
Így csak a Premier League-s csapatok és a válogatottak maradnak, mint lehetséges munka igaz?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Érkezett:
-Boruc,ingyen
-Alfaro,ingyen
-Andrea Poli,10.5m€
-Seamus Coleman,1.7m€
Távozott:
-Olic,2.1m€
-Contento,2.1m€
-Leandro Gonzalez,kölcsön,120k
-Tymoschuk,ingyen
-Pranjic,ingyen
-Van Buyten,ingyen
BL-be Samp,Metalist,Debrecen
Bajnokság behúzva Dortmund elõtt 3 ponttal,Kupa behúzva Frankfurt ellen 1-0-val,BL-ben ismét a negyeddöntõ volt a vég,a Barca ejtett ki minket 1-4-el,nyáron jött ingyen Leandro Gonzalez, távozott Van Bommel,Altintop,Butt,és Klose ingyen. Télen érkezett Fernando Gago hozzánk kölcsönbe 150k-ért,4m€-ós opcióval,de végülis szezon végén nem tudtam vele megegyezni,így visszamegy a Realba. Érkezni fog július 1.-én Artur Boruc,és Alejandro Alfaro ingyen,távozni fog ezen a napon Pranjic,Timoschuk,és Van Buyten. Anyagilag rendezõdtek a dolgaink,hála annak hogy az elsõ nyarat kivéve nem adtam pénzt játékosért.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
én Loki után valószínûleg egy Lazio-t fogok még tolni... szokás szerint 😊 sajna idén sem lesz Európa liga, még egy meccs van hátra idegenben a Real ellen, Fiorentina az Anderlecht-et fogadja

am én nagyon gondolkodok egy celtic,palermo,napoli vagy galatasaray mentésen, természetesen cél Európa meghódítása lenne, bár török bajnokság az kemény lenne h csak 10idegenlégiós nevezethetõ keretbe, egy meccsre 8 és abból 6lehet a pályán
képek:
Bajnokság Hamburg elõtt 9 ponttal behúzva,kupából nyolcaddöntõben Wolfsburg ejtett ki,BL-ben negyeddöntõben MU ellen estünk 1-6-os összesítéssel. Nyáron érkezett Payet,és Coentrao összesen 17m€-ba fájtak. Coentrao 41 tétmeccsen játszott,Payet csak 18-an,9x kezdõként,9x csereként,szegénynek tavasszal nem sok babér termett,felépült Robben,Ribery állat volt,Müller szintúgy,így padozott szerencsétlen. Anyagilag viszont nagyon nagyon rosszul áll a csapat,havi szinten 2.58m€-ót szív le a bank,így a szezon végére -26m€-ban zártunk,ugye most kaptunk 28m€-ót a bajnoki címért,16m€-ót a BL jogokért,de ígyis jelenleg csak 7m€-ban van a balance...Bommel,Altintop,Butt,Klose elhagyja a csapatot,lejárt a szerzõdésük,igazolni nem fogok(nem tudok),felhozom a B csapatból Chramostát Klose helyére,Butt helyett Kraft lesz az elsõ számú kapus,Bommel helyett pedig Alaba...nehéz nyár elé nézünk :S