Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Info,(megy ez nekem)<#nevetes1>

Huni92
igen, válogatott lehet.

lippet
Válogatott az bármelyik lehet nem de?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
csípte? life's hard. nem te vagy az elsõ, aki kételkedett abban, hogy hogyan érem el a sikereket, és feltételezem nem is az utolsó. viszont engem még nem tudott senki megfogni semmivel, ami bizonyítaná, hogy csaltam, vagy bármi hasonló. nem azért, mert ügyesen titkolom, ezt azért megsúgom neked 😊
én nem mászok a falra attól, ha valaki feltesz egy kérdést, vagy negatív kritikát fogalmaz meg irányomban. ha meg valakiben szemernyi kétely is felmerül, kérdezzen, ne utólag okoskodjon.

az igazság az, hogy én láttam néhány FM meccset, valamilyen szinten ismerem a játékot és az erõviszonyokat is, épp ezért feltûnõ, hogy ilyen eredményt értél el. nemrég még naponta sírtál minden szarság miatt, most meg hirtelen szétpicsázod a barcat? naná 😊

nekem aztán teljesen mindegy, hogyan játszol, csupán egy kérdésem van feléd: ugye nem gondoltad komolyan, hogy beteszed ezt a képet, és mindenki körbecsókolgat, mert 2013-ban szétverted a katalánokat?
2020-ban lenne, egy szót sem szólna szerintem senki 😊

Water
F10 és katt az eredményre. Egyébként azzal a Hunival akit te sározni próbálsz, letoltam már 8 online szezont, és jó pár ESL meccset. Meglepõ módon ott is hozta az eredményeket, viszont sosem láttam olyat, hogy ehhez hasonlót küldött volna ide.

Forza Juve per sempre!

Tessék:

Azt nem tudom kik játszottak, Villa biztos, ha leírod hogy lehet esetleg visszanézni akkor nagyon szívesen berakom.
Na erre én csak azt tudom válaszolni, hogy az én szemem meg az csípte, hogy huni vándorkarrierjében minden évben új csapattal mindig sikert ért el.Mégsem írtam semmi negatív dolgot, mert tudom hogy nagyon érti a játékot.Én csak beraktam a legnagyobb sikeremet és senki nem hiszi el, szar érzés.
Huni92
Water
Én viszont nem ezt szeretném látni, hanem a meccsen a Barca felállását és egy information részt a meccsrõl.

Forza Juve per sempre!

Ez nem a rendes felállás mert a két szélsõm pihen, középen meg néha jobb szerelésû ember van.A szerelést nem a mezre értettem.<#nevetes1>
Water
Szerintem én nem kértem semmi teljesíthetetlent. Ha ezt tényleg csalás nélkül érted el legyél nagyon büszke magadra, és gratulálok. Viszont azt ne kérd tõlünk, hogy mi ezt egy percig is elhiggyük. Hunival 4 szezont toltunk le spanyolban, mindig BL-es helyen végeztünk a Getaféval és a Bilbaoval. Idén majd' 100 gólt lõttem a bajnokságban, Hunitonál Llorrente minden szezonban 50 felett. De nemhogy mi, SENKI nem picsázta így el a Barcát! És nem is egy Debrecen fogja.

Forza Juve per sempre!

Tessék:

Kapja be mindenki,az ember örül aztán ez a reakció
photoshop! <#idiota>

Water
Küldenél egy képet a felállásokról, ha megkérlek?

Forza Juve per sempre!

Jó a taktikám,általában 5 sima gólhelyzet egy meccsen és most mindet beverték.
Komolyan,az aszzony itt lesett hogy miért ordibálok
na ne viccelj már <#banplz>
Esküszöm nem csaltam, nem töltöttem vissza, hihetetlen.
Soha.Szeretnék én magyarokkal játszani de semmi.Afrika rules<#rinya>
De hivott Tottenham is, azt nem fogadtam el, csak azért mentem el mert az Interrõl van szó és bajban vannak, köteleséggem segíteni<#nevetes1> Megnyerem a Bl-t velük vmikor, és utánna megint vmi kiscsapathoz megyek. Am nálatok generál jó magyar játékosokat a játék? Ezért is untam meg mert nem tudtam normális magyar játékosokat beépíteni. Tavalyinál minden évben 1-2 "Dzsudzsákot" generált vhova.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Úgy látom elõre menekülsz.d-b-i.<#nevetes1>
Na szóval 2016 nyarán úgy döntöttem h ott hagyom a Loki és új kihivást keresek. Lokival már a bajnokság nem volt kihívás, tele voltam kiemelkedõ generált játékosokkal és pénzel is. Nemzetközi porondon a BL csoportból kétszer is sikerült tovább jutnom de a Mu majd a Real egybõl kiejtett, de ezekrõl már írtam is anno, legnagyobb sikerem egy szerencsés EL menetelés ami a Chelsea ellen az elõdöntõbe ért véget. Ezután jelentkeztem a Birmingham kispadjára ahova fel is vettek. Másodosztályba voltak volt egy-két jó játékos köztük Vass Ádám és szimpatikusak voltak számomra. Sajnos nem volt sok idõm igazolgatni mivel aug 26.án mentem át hozzájuk.
Igazolások
Próbáltam minél több játékost elhozni Lokiból, mert nem voltak túl drágák de tudtam h mire képesek, hát nem sok sikerült mert vagy a munkavállalási engedéllyel volt gond, vagy nem akartak másodosztályba jönni. Bár bajnokok nem lettünk, a második hellyel meglett a feljutás. Csapat legjobbjai Samaras és Pejcinovic lettek.
A következõ szezonra kaptam 45 milliót igazolni és jó volt a fizu keret, a középmezõnyt igértem be vezetõségnek. Elég jól sikerültek az igazolások:
Igazolások2
Jól is kezdtük a szezont elsõ 10 meccsen egyedül a MU-tól kaptunk ki, utánna vmiért vissza estünk és 11 meccsbõl 8! vereség :S
Tabella
Csapat
Most változtattam a taktikán kicsit hátha újra belelendülünk. Közben most januárban felkért a kedvenc csapatom az Inter h legyek az edzõjük, nagyon levannak amortizálva, 10. helyen állnak játékos keret pocsék(bár januárba most leigazolták a legjobb olasz védõt(generált), elég nagy kihívásnak érzem, így elfogadtam de csak nyártól, így a 2018/19-es idényt az Internazionale kispadján kezdem.

Bocsi h hosszú lett.

Mindenki iszik vazze
zorrobomber
Kíváncsi vagyok hova jutottál 2016-ra 😊
Motala-hoz grat!
Én most megyek sörözni 😄

elõkaptam a motalás (fm 2010) mentésem és befejeztem a 2017-es szezont 😊

tabella (mivel az elõzõ évben is veretlenül voltam bajnok, így már több mint 60 meccse veretlen vagyok a bajnokságban.) / játékosstatok
kupa
bl csoport / legia / dinamo
edzõközpont
stadion (épp most lett kész a 12 ezres stadion, már bõvítik is.)
myl0
Nem lehet utólag betölteni más bajnokságot és igen így csak az angolok ajánlhatnak munkát

Majdnem elcsíptünk egy pontot Portóban de sajna nem sikerült.A 83. percig 1-1 volt, aztán lerugták a védõmet és pár perc múlva a helyérõl fejeltek gólt a portugálok.Megyek a Nou Campba<#nevetes1>
A lényeg a harmadik hely. Grat. Este fele majd irok már én is h állok, 2016ban ott hagytam a Lokit a Birminghamért.

Mondtam én.Én még melózok ha hazaérek jöhet a Portó meccs.Igaz sörözni is kellene.Nehéz döntés, nagyon nehéz<#nevetes1>
zorrobomber
Csúnyán elvertek 4-0ra esélyem nem volt. Szerencsére Fiorentina leikszelt úgyhogy megvan a 3. hely

lippet
Utólag lehet bajnokságot betölteni? A Chelsea-vel nyomom most, csak az Angol Premier League van betöltve. A mentésbe nem tudok más bajnokságot betölteni?
Így csak a Premier League-s csapatok és a válogatottak maradnak, mint lehetséges munka igaz?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bakkerman
elsõ két BL meccs=0 pont,zakó otthon az ukránoktól,idegenben a samptól....

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na lement az ubiszezon:
Érkezett:
-Boruc,ingyen
-Alfaro,ingyen
-Andrea Poli,10.5m€
-Seamus Coleman,1.7m€

Távozott:
-Olic,2.1m€
-Contento,2.1m€
-Leandro Gonzalez,kölcsön,120k
-Tymoschuk,ingyen
-Pranjic,ingyen
-Van Buyten,ingyen

BL-be Samp,Metalist,Debrecen

bakkerman
bayern 2. szezon:
Bajnokság behúzva Dortmund elõtt 3 ponttal,Kupa behúzva Frankfurt ellen 1-0-val,BL-ben ismét a negyeddöntõ volt a vég,a Barca ejtett ki minket 1-4-el,nyáron jött ingyen Leandro Gonzalez, távozott Van Bommel,Altintop,Butt,és Klose ingyen. Télen érkezett Fernando Gago hozzánk kölcsönbe 150k-ért,4m€-ós opcióval,de végülis szezon végén nem tudtam vele megegyezni,így visszamegy a Realba. Érkezni fog július 1.-én Artur Boruc,és Alejandro Alfaro ingyen,távozni fog ezen a napon Pranjic,Timoschuk,és Van Buyten. Anyagilag rendezõdtek a dolgaink,hála annak hogy az elsõ nyarat kivéve nem adtam pénzt játékosért.

Darthmushroom
valakinek van egy alap patches mentése ahol viszonylag elõre van haladva? mert az dobhatna egy képet iturbérõl. sajnos 11.2be nincs benne alapból csak ha betöltöm argentin bajnokságot.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Velem volt olyan h Lokival ugyanilyen szituban idegenben vertem pont a Realt, mert nagyon tartalékosan állt fel a biztos tovább jutás miatt.

Én meg így állok.Még megyek Portóba meg a Barcához.Elvileg lehet továbbjutás meg EL is.

Mér ne lehetne sima x is lehet.Hátha.
zorrobomber
én Loki után valószínûleg egy Lazio-t fogok még tolni... szokás szerint 😊 sajna idén sem lesz Európa liga, még egy meccs van hátra idegenben a Real ellen, Fiorentina az Anderlecht-et fogadja

Darthmushroom
hát az a 2 a könnyebb választás a másik 2 a nehezebb 😄

Palermoval nyertem mindent, nagyon klassz kis csapat.A Napoli is szimpatikus, a Debrecen után lehet hogy az lesz a következõ.
Darthmushroom
grat

am én nagyon gondolkodok egy celtic,palermo,napoli vagy galatasaray mentésen, természetesen cél Európa meghódítása lenne, bár török bajnokság az kemény lenne h csak 10idegenlégiós nevezethetõ keretbe, egy meccsre 8 és abból 6lehet a pályán

Legnagyobb arányú gyõzelmem a bl csoportkörben.Remélem így folytatják.

Darthmushroom
javítás 2bl vereség szóval 4vereség

Darthmushroom
befejeztem 2. és egyben utolsó szezonom a MUval mivel mindenbe amibe indultunk megnyertünk. egész szezonba 3vereségünk volt egy bajnoki,egy ligakupa és egy bl
képek:

bakkerman
ja igen,Chramosta is nyáron jött,2m€-ért,szkáutom szerint 4,5 csillagos a potja,a B csapatban elég jól termelt,30 meccs 22 gól,7.48-as evridzs réting

bakkerman
bayern 1.szezon:
Bajnokság Hamburg elõtt 9 ponttal behúzva,kupából nyolcaddöntõben Wolfsburg ejtett ki,BL-ben negyeddöntõben MU ellen estünk 1-6-os összesítéssel. Nyáron érkezett Payet,és Coentrao összesen 17m€-ba fájtak. Coentrao 41 tétmeccsen játszott,Payet csak 18-an,9x kezdõként,9x csereként,szegénynek tavasszal nem sok babér termett,felépült Robben,Ribery állat volt,Müller szintúgy,így padozott szerencsétlen. Anyagilag viszont nagyon nagyon rosszul áll a csapat,havi szinten 2.58m€-ót szív le a bank,így a szezon végére -26m€-ban zártunk,ugye most kaptunk 28m€-ót a bajnoki címért,16m€-ót a BL jogokért,de ígyis jelenleg csak 7m€-ban van a balance...Bommel,Altintop,Butt,Klose elhagyja a csapatot,lejárt a szerzõdésük,igazolni nem fogok(nem tudok),felhozom a B csapatból Chramostát Klose helyére,Butt helyett Kraft lesz az elsõ számú kapus,Bommel helyett pedig Alaba...nehéz nyár elé nézünk :S

Fabio Capello
Ha professional carriert állítasz be magadnak (internat footballer, ilyesmi), akkor nagyobb valószínûséggel ajánlanak fel neked nagycsapatok helyet.

Anno a Monopolival volt ez, real, mu mindenki engem akart 😄